Vampire Survivors в Steam, соое acara Steam: Klan Vampire

Permainan Vampire Steam

Kami menyediakan objek yang boleh destructible, seperti pagar, batu nisan, dan peti. Vampire kami akan mendapat sedikit sumber dari setiap perkara yang dimusnahkan untuk menjadikan kemusnahan lebih menyeronokkan.

Survivor Vampire: Permainan + DLC + OST Bundle нор (?)

Контент д ээй ээ п г г г э э эо (3)

ORE ORE

О ээOй ир

Пача hujung к sebelah порожений ночи и дожить до рвета!
Survivor Vampire – казнааая в в с с гоогогога хорора с э эно. Здесь каждое ваше решение может вызвать лавину последствий для орд монстров, с которыми вам предстоит столкнуться.

Vampire Survivors — игра-выживалка на время с минималистичным геймплеем и элементами упрощенного рогалика.
А п п п п п п п п п п п а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а аыы. Вам остается только выживать, сколько сможете, но однажды смерть обязательно положит конец и вашим потугам. Собирайте золот в кажж заход, чоы к к у у н н н н х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х.

Инди-феномен со сверхъестественным миром, где вы и град пуль становитесь едины!

 • Подержа ышыши, кавиаimbangan, контролеров и сорорных эрранов.

Советы начинающи o

 • Мож Oleh н н с с ш с с ш ш ш ш ш н н н н н н н н н н н н н н н н м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м с с м с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с соо.
 • Серва добььь и и т б б з з зь р з з д д д д д semula д д д дв р д д д д д semula д д д дн р з дн р й зн р й зн р й зн р з зн р зн р зн р зн р з зн рнн м рнннх.
 • Начачалoti э э э э э э э ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч э э э э э э э э э ээм.
 • Почаще возмещайте затраты на усиления. Э.

Aparan с ные товованиint

  Tersebut:

  • О: Windows 10 64bit
  • Senibina x64 dengan sokongan set arahan SSE2
  • Оеративunting памть: 1 GB OU
  • Веокарта: DX11, DX12 mampu
  • 600 MB
   Рекендованые:

   • 64
    Tersebut:

    • 64
    • .14 (Mojave) atau lebih lama lagi
    • Проц “: Silikon epal atau intel x64
    • Веокарта:

     Permainan Vampire Steam

     Helo peminat Vampire!

     . Matahari terbenam, dan sebagai dunia menjunam ke dalam pelukan senja yang menyenangkan, kami teruja untuk mengumumkan bahawa pendaftaran untuk vampire klan playtests kini dibuka secara rasmi!

     Bagi mereka yang tidak dikenali dengan lingo pembangunan permainan, playtests adalah cara kami untuk memastikan pengalaman permainan adalah lancar, seimbang, dan yang paling penting, menyeronokkan! Dengan menjemput pemain untuk mencuba permainan kami sebelum pelepasan rasmi, kami mengumpulkan maklum balas yang tidak ternilai untuk memperbaiki permainan, membetulkan apa -apa pepijat yang mengintai, dan akhirnya memastikan bahawa dunia klan vampire adalah salah satu yang anda ingin menyelam, malam demi malam.

     .

     Sudah menjadi perjalanan darah, peluh, dan malam yang tak terhitung jumlahnya (kerana mari kita hadapi, Vampire tidak besar pada siang hari). Dari lakaran konseptual pertama ke tradisi rumit yang kami telah ditenun ke dalam kain permainan kami, setiap langkah telah diambil dengan penjagaan dan semangat yang besar. Sekarang, sudah tiba masanya untuk berkongsi kerja keras kami dengan kumpulan pemain terpilih yang dapat membantu kami mengambil puak vampire ke peringkat seterusnya.

     Sekiranya anda teruja seperti kami dan ingin menjadi antara yang pertama untuk mengalami dunia klan vampire yang gelap dan menarik, menuju ke halaman Steam kami di mana anda boleh mendaftar dengan mengklik akses permintaan.

     Playtesting bukan sekadar bermain – kami menghargai maklum balas anda! Sila bersedia untuk berkongsi pendapat, pengalaman, dan masalah yang anda hadapi.
     Permainan ini masih dalam pembangunan. Anda mungkin menghadapi beberapa masalah, tetapi itulah yang dimainkan oleh Playtest! Pemahaman dan kesabaran anda sangat dihargai.

     �� Terima kasih banyak!

     Akhir sekali, kami ingin mengucapkan terima kasih yang tulus kepada komuniti yang luar biasa ini. .

     !

     ,

     Nampak baik tetapi untuk “dara”

     Pasukan Permainan ini kelihatan seperti permainan “Vampire mengambil alih bandar” yang telah saya impikan selama bertahun -tahun sekarang. Anda tidak tahu. ? Maksud saya 2021 orang. Saya tidak dapat mengira perkara yang salah dengan itu, tetapi mereka termasuk fetishisasi wanita pra-seksual, mitos kesucian dari Zaman Gangsa dan beberapa perkara yang sangat bermasalah di sekitar bahagian objektif. “Vampire adalah raksasa” Saya mendapat, pasti, tetapi anda membuat banyak pilihan yang anda tidak.

     Devlog #10 – Dunia, Pencarian

     Kami selesai prototaip mekanik permainan dan melihat, jadi sekarang kami dapat mengusahakan kandungan. Pada masa ini, kami sedang mengusahakan penciptaan dan pencarian dunia. Kami telah menyelesaikan kisah utama.

     Berikut adalah tangkapan skrin salah satu peta yang kami sedang kerjakan.

     Kami membuat landskap dan alat penciptaan dunia. Alat tersebut akan mempercepat pengeluaran kandungan permainan.
     .

     Garis pencarian utama hampir siap. .

     Kami mempunyai beberapa pakaian; Kami masih mengusahakan lebih banyak daripada mereka. Setiap bahagian akan tersedia untuk pemain untuk menyesuaikan Vampire mereka.

     saya harap awak sukakannya. Beritahu kami apa yang anda fikirkan mengenai kemas kini ini mengenai perselisihan kami [perselisihan.com] saluran. .
     http: // perselisihan.com/jemputan/q7gqde9wr8

     .com]

     Devlog #9 – Dunia, Berjuang

     Pada ketika ini, kami mempunyai banyak perkara untuk menggilap. Kami mempunyai banyak peta yang hampir siap, tetapi kami masih membangunkan persediaan grafik akhir untuk dunia – untuk menjadikannya sebaik mungkin, dimuatkan dengan teknologi terbaru.

     Kami menyediakan objek yang boleh destructible, seperti pagar, batu nisan, dan peti. .

     Seperti yang anda lihat di GIF di atas, kami sedikit mengubah sistem pertempuran. Sebelum ini, pemain terpaksa memilih musuh dan memilih keupayaan untuk menyerang – yang menjengkelkan dalam pergaduhan cepat kerana keperluan untuk mengklik musuh dengan tepat. Sekarang pemain tidak perlu mengklik musuh, hanya memegang kunci kemahiran, bertujuan dengan perlahan-lahan, dan lepaskan kunci untuk membuang kemampuan. Sudah tentu, lebih mudah dengan mod perancangan perlahan.

     Kecuali untuk memusnahkan objek, kita sedang berusaha untuk menghancurkan musuh.

     . .

     . Kami selesai tetapi masih mengusahakan animasi mereka, UI, dan beberapa peningkatan sistem menyelinap. .

     saya harap awak sukakannya. Beritahu kami apa yang anda fikirkan mengenai kemas kini ini mengenai perselisihan kami [perselisihan.com] saluran. Jangan ragu untuk berkongsi idea dan cadangan anda.
     http: // perselisihan.

     [Perselisihan.com]

     Permainan Vampire Terbaik di Steam

     Vampyr adalah permainan tindakan yang dibangunkan oleh Dontnod Entertainment dan diterbitkan oleh Focus Home Interactive pada tahun 2018. Permainan tindakan RPG ini memainkan peranan Dr. Jonathan Reid sebagai vampyr baru untuk mencari ubat untuk selesema.

     • Laman web: Tidak tersedia
     • Penilaian Umur: Tidak Tersedia
     • Kategori: Tidak ada
     • Penerbit: Tidak Ada
     • Saiz: Tidak ada
     • Genre: Tidak ada

     oleh Ben Kühn dikaji semula pada 13 September 2018

     . Bloodrayne 2

     Bloodrayne 2 adalah permainan video hack dan slash tindakan dan ansuran kedua dalam siri Bloodrayne yang dibangunkan oleh realiti terminal yang ditetapkan dalam masa kontemporari 2000 -an.

     • Laman web: https: // marketplace.xbox.com/en-us/produk/darah-2/66ACD000-77FE-1000-9115-D8024D4A07FA
     • Penilaian Umur: Tidak Tersedia
     • Kategori: Tidak ada
     • Penerbit: Tidak Ada
     • Saiz: Tidak ada
     • Genre: Tidak ada

     Frank Griffin

     Oleh Frank Griffin Ditinjau pada 14 Mac 2019

     Oleh Jose Thompson Semakan pada 24 Julai 2018

     3. Vampire: The Masquerade – Bloodlines

     Ini adalah permainan video peranan tindakan berdasarkan permainan peranan White Wolf dan mengikuti sama ada watak lelaki atau perempuan yang terbunuh dan kemudiannya dihidupkan semula sebagai vampire yang baru.

     Vampire: The Masquerade – Bloodlines

     • Penilaian Umur: Tidak Tersedia
     • Kategori: Tidak ada
     • Penerbit: Tidak Ada
     • Saiz: Tidak ada
     • Genre: Tidak ada

     Diana Huang

     oleh Diana Huang ditinjau pada 14 Mac 2019

     Oleh William Harris Ditinjau pada 15 Ogos 2018

     Charvi Khan

     Moisés Valdez

     Alan Simmons

     4. Nosferatu: Kemurkaan Malachi

     Nosferatu: Wrath of Malachi adalah permainan penembak seram yang dikembangkan oleh Idol FX dan diterbitkan oleh Igames yang dikeluarkan pada tahun 2003. .

     Nosferatu: Kemurkaan Malachi

     • Penilaian Umur: Tidak Tersedia
     • Kategori: Tidak ada
     • Saiz: Tidak ada

     Harry Lin

     oleh Harry Lin dikaji semula pada 14 Mac 2019

     . Vampire: The Masquerade – Penebusan

     Ini adalah permainan video peranan berdasarkan vampire permainan peranan White Wolf: The Masquerade. Permainan ini mengikuti perjalanan Christof Romuald untuk mencari kemanusiaannya dan cintanya yang diculik, biarawati Anezka.

     Vampire: The Masquerade – Penebusan

     • Kategori: Tidak ada
     • Saiz: Tidak ada

     Hansika Tata

     oleh Hansika Tata ditinjau pada 14 Mac 2019

     Pamela Gutierrez

     Yolanda Franco

     oleh Yolanda Franco ditinjau pada 22 Mac, 2018

     . Castlevania: Lords of Shadow

     Castlevania: Lords of Shadow adalah boot semula siri Castlevania yang serba lengkap, dan dengan itu tidak kanon ke permainan sebelumnya. Permainan ini mengikuti usaha epik Gabriel Belmont yang mencari balas dendam.

     Castlevania: Lords of Shadow

     • Laman web: Tidak tersedia
     • Penerbit: Tidak Ada
     • Saiz: Tidak ada
     • Genre: Tidak ada

     Diana Rogers

     Oleh Diana Rogers Ditinjau pada 14 Mac 2019

     Dorothy Flores

     Larry Walker

     oleh Larry Walker ditinjau pada 15 Ogos 2018

     7. Perjalanan Akiba: Undead & Undressed

     Perjalanan Akiba: Undead & Undressed adalah pengembaraan Jepun dan permainan video peranan Jepun 2013 yang dibangunkan oleh Acquire yang merupakan sekuel perjalanan Akiba yang dikeluarkan pada tahun 2017.

     Perjalanan Akiba: Undead & Undressed

     • Laman web: https: // store.PlayStation.com/en-us/product/up1023-cusa01166_00-akibasnextapp000

     .

     Genre: Tindakan, Pengembaraan, Kasual, RPG

     Theresa Perry

     8. Legacy of Kain: Soul Reaver

     Legacy of Kain: Soul Reaver adalah permainan video pengembaraan aksi ketiga orang. Sebagai Raziel, mengetuk bayang-bayang Nosgoth yang mengamalkan bekas saudara vampire anda dalam usaha anda untuk memusnahkan pencipta anda. Setelah dikhianati dan dieksekusi oleh Kain, kembali ke Nosgoth dalam misi Epic Revenge.

     Legacy of Kain: Soul Reaver