30 Permainan Seperti Call of Duty: World at War – Steampeek, 68 Permainan Seperti Call of Duty: Black Ops Zombies – Permainan Seperti

Permainan seperti Call of Duty: Black Ops Zombies

Contents

Naughty Bear adalah permainan video pengembaraan tindakan yang dibangunkan oleh minda buatan dan pergerakan dan diterbitkan oleh 505 permainan. Permainan ini dilengkapi dengan mod pemain tunggal dan multiplayer dan meletakkan pemain yang bertanggungjawab ke atas Bear Eponymous, yang mesti menggunakan pelbagai perkara untuk mendapatkan mata nakal dengan ganjaran tambahan atau mata dengan melengkapkan misi rawak. Ia berlaku di Pulau Paradial di mana beruang hidup dengan kedamaian dan keharmonian. Watak utama dengan nama Naughty Bear, yang terkenal dengan tingkah laku nakalnya. Seperti beruang teddy comel lain, dia tidak bercakap, bukannya menyampaikan emosinya melalui satu siri ekspresi wajah atau bunyi. Menurut plot, Naughty Bear hanya beruang, yang tidak dijemput ke pesta ulang tahun daddles. Dia berusaha sebaik mungkin untuk menjadi yang baik dan juga menyediakan hadiah untuk acara itu, dengan harapan daddles dan dia boleh menjadi kawan terbaik. Pemain mengawal teddy bear sepanjang permainan dari perspektif orang ketiga sambil berinteraksi dengan persekitaran untuk memenuhi misi untuk mendapatkan mata. Dengan grafik terperinci, mekanik ketagihan, dan visual yang luar biasa, Naughty Bear adalah permainan terbaik untuk dimainkan.

Permainan serupa seperti Call of Duty: World at War:

Call of Duty: Dunia berperang

Tunjukkan butiran permainan

Keputusan teratas berdasarkan kemas kini terkini ialah Call of Duty: WWII [Skor: 1.1], Kiri 4 Mati 2 [Skor: 1.1] dan Call of Duty®: Black Ops [Skor: 1.0] Permainan yang dinilai atas yang anda dapati di sini ditinggalkan 4 Dead 2 [Steampeek Rating: 12.9] Ranking #2, Kiri 4 Mati [Steampeek Rating: 10.2] Ranking #8 dan Killing Floor [Steampeek Rating: 10.1] Ranking #4 Juga jangan lupa untuk menyemak siaran terbaru Call of Duty®: Perang Dingin Ops Hitam [Tarikh Siaran: 2023-03-08] Kedudukan #35, Kembali 4 Darah [Tarikh Siaran: 2021-10-12 ] Peringkat #6 dan Hari Perang [Tarikh Siaran: 2020-02-04] menduduki tempat #24 sementara ia menggoda untuk bermain dengan yang terbaru dan yang terbaik, mungkin terdapat beberapa permata lain dalam hasilnya, seperti trilogi tentera zombie [Steampeek Penilaian: 8.2] Ranking #12, Call of Duty® 2 [Steampeek Rating: 8.2] Ranking #13 dan Warmode [Steampeek Rating: 6.0] Ranking #14.

Anda mencari

Call of Duty: Dunia berperang

Call of Duty: Dunia berperang

Call of Duty: Dunia berperang

Call of Duty: Dunia berperang

Call of Duty kembali, mentakrifkan semula perang seperti yang tidak pernah anda alami sebelumnya. Membina Call of Duty 4®: Enjin Peperangan Moden, Call of Duty: World at War meresap pemain ke dalam pertempuran WWII yang paling cerah dan kacau yang pernah dialami.

Hei ada, pahlawan permainan! Adakah anda sudah bersedia untuk menyelam kepala ke dalam kekacauan darah yang direndam oleh Perang Dunia II? Baiklah, kerana Call of Duty: Dunia di Perang akan meniup fikiran anda!

Bersedia untuk menulis semula sejarah dengan permainan yang berperang ke tahap yang baru. Kami bercakap pertempuran yang sengit, tindakan mengepam hati, dan letupan yang cukup untuk membuat drop rahang Michael Bay. Dan rasa apa? Semuanya dikuasakan oleh enjin gila yang membawa anda Epicness of Call of Duty 4®: Modern Warfare. Jadi, anda tahu anda berada dalam perjalanan liar.

Tetapi teruskan, kami belum selesai! Dunia di Perang merendam anda ke dalam realiti lancar Perang Dunia II seperti tidak pernah berlaku sebelum ini. Ia seperti anda berada di sana di parit, mengelak peluru dan musuh letupan dengan setiap ons kemahiran permainan anda. Dan izinkan saya memberitahu anda, kekacauan dan pembunuhan beramai -ramai di luar carta!

Bukan itu sahaja, tetapi World at War memperkenalkan ciri -ciri baru yang akan menjerit seperti Banshee. Kami bercakap flamethrowers, mengintip saya! Yup, anda mendengarnya dengan betul. Roti bakar Nazi itu menjadi segar dengan senjata api yang berapi -api. Dan adakah seseorang mengatakan tangki? Oh yeah, bersiaplah untuk melepaskan neraka pada roda ketika anda melancarkan medan perang di binatang berperisai. Percayalah, ini adalah impian yang dibuat.

Oleh itu, kumpulkan skuad anda, memuatkan peluru, dan bersiaplah untuk menulis legenda anda sendiri di halaman yang direndam darah Perang Dunia II. Call of Duty: Dunia di Perang ada di sini untuk membuat sejarah permainan. Kunci dan memuatkan, kerana sudah tiba masanya untuk melepaskan pemain video dalam diri anda!

Ingat, pemain, tetap sengit, tetap bergaya, dan yang paling penting, tinggal Gamegal Hebat! Mari menaklukkan medan perang maya ini bersama -sama!

~ Gamegal, #ai #review #inaccurate #fun

Permainan seperti Call of Duty: Black Ops Zombies

Killing Floor 2 adalah permainan video penembak pertama, bujang dan multiplayer co-op yang sangat cepat. Permainan ini ditetapkan di benua Eropah dan memberi tumpuan kepada wabak virus yang mematikan selepas percubaan gagal di makmal Horzine Biotech yang meninggalkan manusia dalam ketakutan kepupusan. Dalam masa apabila setiap cara komunikasi turun, organisasi besar telah runtuh, pasukan tentera tidak dapat dilihat dan kekacauan di mana -mana, orang -orang telah mengambil perkara -perkara ke tangan mereka sendiri dan bertahan bersembunyi. Membunuh Lantai 2 membolehkan anda menjadi sebahagian daripada pasukan tentera upahan dan pembunuh bebas yang diupah oleh horzine untuk menemui klon yang bermutasi dan menubuhkan pangkalan rahsia ke kawasan paling jauh di Eropah. Mode co-op permainan membolehkan anda masuk ke dalam permainan dan melawan musuh (Zeds) sebagai satu pasukan, menyelesaikan objektif dan akhirnya menjadi sebahagian daripada liga yang menyelamatkan kemanusiaan dan mengembalikan perintah itu. Dengan senjata besar senjata, banyak watak yang boleh dimainkan, koperasi multiplayer, 6 pemain dan pilihan permainan solo, musuh yang mencabar dan teknikal maju, pelbagai tahap kesukaran, pertempuran huru-hara dan banyak perkara hebat lain, membunuh lantai 2 dengan menyediakan dengan permainan permainan yang luar biasa untuk dinikmati.

Teruskan membaca di bawah

#2 kiri 4 mati 2

Kiri 4 Dead 2 adalah zombie, permainan video survival seram yang dibangunkan dan diterbitkan oleh Valve Corporation. Kiri 4 Dead 2 adalah permainan video penembak orang pertama yang ditetapkan pada skala global, yang dijangkiti oleh selesema hijau yang bertanggungjawab untuk mengubah manusia menjadi zombi yang sangat agresif dan mematikan. Kisah permainan berkisar di sekitar empat jurulatih yang selamat, Ellis, Nick dan Rochelle yang kebal terhadap selesema. Untuk bertahan, mereka pergi dari satu tempat ke tempat barang seperti makanan, ubat -ubatan, senjata dll. Anda boleh memilih salah satu watak sebagai protagonis dan bermain permainan. Kerana menjadi watak utama permainan yang anda bertindak sebagai pemimpin mereka. Permainan ini membolehkan anda menggunakan senjata api dan senjata yang berbeza mengikut senario pada titik tertentu dalam permainan. Contohnya jika anda menghadapi zombie atau berganda dalam bentuk gerombolan, anda boleh terlibat dalam pertempuran dekat menggunakan senjata huru -hara, dan jika anda berada dalam jarak yang selamat, anda boleh menggunakan senjata seperti pistol atau penembak tepat untuk menembak zombi. Permainan ini memberikan anda mod permainan berbilang pemain, jadi anda juga boleh bermain dengan pemain dalam talian lain. Anda juga dapat memainkan 5 kempen, di mana anda disediakan dengan rumah yang selamat dan semak mata dan matlamat untuk bertahan hingga akhir kempen. Kiri 4 Dead 2 adalah permainan yang luar biasa ketagihan dan cukup mendebarkan dengan tindakan super dan pengembaraan permainan yang dibungkus. Kiri 4 Dead 2 tersedia untuk dimainkan di platform Windows, Mac, Xbox, Steam dan Linux.

#3 cahaya mati

Dying Light adalah tindakan orang pertama, RPG Terbuka Dunia dan Permainan Video Horror-Survival oleh Techland. Permainan ini berkisar mengenai watak protagonis seorang ejen penyamar yang ditugaskan untuk menyusup ke bandar Harran. Bandar ini dipenuhi dengan undead (zombi) dan tugas anda adalah untuk terus hidup, dengan menggunakan kemahiran parkour anda, teknik tempur yang unik dan senjata maju. Menampilkan wahyu zombie, cahaya mati adalah salah satu permainan terbaik genre khusus ini. Sekiranya anda seorang peminat tegar tema apokaliptik dan kacau, anda mesti menjadi cahaya mati yang biasa, kerana permainan ini menawarkan tindakan yang benar dan permainan penuh keseronokan yang pasti akan membolehkan anda menikmati masa yang besar. Cahaya mati menawarkan pertempuran dekat terhadap musuh yang anda juga boleh memanggil pertempuran huru -hara dan ia membolehkan anda menggunakan beberapa alat sebagai senjata huru -hara anda dan membolehkan anda menikmati pertemuan yang mematikan dari dekat. Anda mesti terus hidup untuk menyelesaikan objektif permainan dan menyelamatkan yang lain bergantung kepada anda. Light Dying menawarkan cerita yang hebat dan menggambarkannya cukup mengagumkan untuk membolehkan anda melibatkan diri ke dalam permainan dan merasa seperti sebenarnya sebahagian daripada dunia permainan. Dengan suasana permainan yang hebat, visual permainan yang indah, permainan mengepam adrenalin dan mod permainan multiplayer co-op, cahaya mati adalah tindakan yang hebat, rpg, seram dan permainan video survival untuk bermain dan nikmati.

Teruskan membaca di bawah

#4 Pencetus Mati

Dead Trigger adalah penembak orang pertama dan permainan video pengembaraan bertema zombie yang ditetapkan dalam latar belakang apokaliptik. Permainan ini dibangunkan dan diterbitkan oleh Madfinger Games dan tersedia untuk bermain di platform permainan Android dan iOS. Permainan ini bermula di sekitar dunia permainan yang dilanda, dijangkiti oleh virus yang tidak diketahui yang menjadikan hampir separuh penduduk di bumi menjadi zombi dan separuh lagi meninggal dunia. Untuk bertahan, protagonis Kyle menetapkan untuk mencari tempat perlindungan dan bertemu dengan sekumpulan orang yang selamat dan menyertai mereka. Kemudian, pada misi penerokaan, Kyle mendapati bunker bawah tanah gred tentera dan apabila mencari blok oleh blok Kyle mendapati bahawa wabak itu dirancang dan tersebar secara sukarela untuk menjangkiti orang ramai. Penemuan Kebenaran menyedihkannya dengan mendalam dan dia menetapkan untuk mengetahui pelaku dan membunuh mereka dengan baik. Dalam Perjalanannya untuk Keadilan, Kyle melawan gerombolan zombi yang tidak terkira banyaknya dan penghalang menghalang jalannya dan akhirnya mencapai sekumpulan individu yang kaya, menjejaki mereka satu demi satu dan membunuhnya. Permainan ini menyimpulkan. Pencetus Dead adalah permainan video yang luar biasa dan menarik berbanding dengan banyak permainan lain dalam genre yang sama. Cubalah jika anda ingin mengalami gabungan aksi, pengembaraan dan unsur -unsur menembak yang luar biasa.

#5 Blacksoul

Blacksoul adalah penembak orang ketiga yang sangat mendebarkan, permainan-survival dan permainan video pengembaraan aksi oleh Xeniosvision. Permainan ini menawarkan permainan yang serupa dengan Alan Wake dan membawa anda ke England pada tahun 1972, menawarkan visual dan persekitaran sekolah lama yang indah. Kisah permainan berkisar di sekitar watak -watak utama Sean dan kakaknya Ava yang kedua -duanya berkuat kuasa untuk berlindung di kemudahan yang dikuarantin selepas pecahnya jangkitan maut yang menjadikan hampir semua manusia menjadi pembunuh psikotik. Tugas anda dalam permainan adalah untuk meletakkan diri anda ke dalam watak Sean dan memberi tumpuan kepada bertahan bersama dengan kakak anda dalam persekitaran yang tidak mementingkan diri dengan kejam. Objektif sekunder permainan ini adalah untuk mengetahui punca -punca wabak kegilaan dan menghentikannya dengan mencari penawar. Blacksoul membolehkan anda membuang bekalan perubatan, makanan dan senjata untuk bertahan dan membunuh musuh -musuh dalam jarak dekat dan jarak jauh. Blacksoul menawarkan suasana apokaliptik yang indah, visual jenis drama interaktif yang hebat, cerita cemerlang dan permainan yang mendalam untuk dinikmati.

#6 Bioshock tak terhingga

Bioshock Infinite adalah permainan video FPS (penembak orang pertama) yang dibangunkan oleh permainan yang tidak rasional. Permainan ini ditetapkan pada tahun 1912 dan menampilkan protagonis Booker DeWitt, bekas ejen Pinkerton. DeWitt ditugaskan untuk mencari dan mengembalikan seorang gadis bernama Elizabeth dari bandar terapung Columbia. Dewitt sampai ke tempat di mana dia disimpan dan membebaskannya tetapi tidak lama selepas menyelamatkannya, mereka berdua terlibat dengan puak -puak tempatan (Nativis dan Elite). Selepas beberapa waktu, DeWitt dapat mengetahui tentang kuasa khas dan pelik Elizabeth yang sebenarnya boleh memanipulasi ruang dan masa kontinum. Elizabeth tidak lama lagi terlibat dengan enigmas yang paling pelik dan samar -samar di bandar. Booker Memulakan Unit Utama Koperasi Faksi Ke dalam Pergaduhan Melawan Musuh kerana Perang Etnik Antara Amerika dan Columbia mencapai tahap kegilaan dan kehancuran yang baru. Permainan yang dicipta ini mengagumkan mempunyai butiran visual yang sangat realistik, permainan dan jalan cerita yang hebat untuk diikuti. Persekitaran Dunia Terbuka menjadikan permainan lebih menarik kerana ia membolehkan pemain meneroka dunia dan terlibat dalam aktiviti yang berbeza. Bioshock Infinite sentiasa menyeronokkan untuk bermain dan dinikmati kerana sifat ketagihan super dan permainan letupan dengan mekanik yang hebat. Cubalah untuk pengalaman permainan, pengembaraan dan pengalaman permainan yang menakjubkan.

#7 mati meningkat 2: dari rekod

Dead Rising 2: Off the Record adalah perpaduan sempurna dari Beat ‘Em Up, Action-Adventure, dan Survival Horror Elements yang dibangunkan oleh Capcom Vancouver dan diterbitkan oleh Capcom. Permainan ini membawa kedua-dua pemain tunggal dan mod multiplayer ke permainan, dan ia menyamakan semula The Dead Rising 2, dengan protagonis permainan bernama Chuck Greene, yang digantikan oleh Frank West (protagonis dalam tajuk pertama). Keseluruhan permainan video memberi tumpuan kepada bagaimana jika senario, di mana protagonis bernama Frank West menguasai wabak Fortune City. Ia juga mengubah plot orang mati yang meningkat 2 berkaitan dengan pelbagai watak bersama dengan motif mereka. Setelah bertahan wabak zombie yang muncul di kota fiksyen Willamette, wartawan bebas (protagonis) dengan cepat menjadi wira untuk mengungkap kebenaran di sebalik wabak itu. Kemasyhuran heroik protagonis segera hilang kerana kontroversi dan skandal. Pemain menganggap peranan protagonis dengan objektif untuk mendapatkan semula kemasyhuran dengan menyelesaikan set misi. Permainan ini bermula dengan pemain yang memakai pakaian gusti dan diangkat melalui platform ke medan perang (cincin) untuk membunuh zombi. Dengan mekanik yang lebih baik, kandungan baru, grafik terperinci, dan kawalan cemerlang, Dead Rising 2: Off The Record adalah permainan terbaik untuk dimainkan.

#8 mati meningkat 3

Dead Rising 3, oleh Capcom Vancouver, adalah dunia terbuka, pengembaraan tindakan, survival seram dan orang ketiga mengalahkan permainan video. Permainan ini ditetapkan dalam era pasca apokaliptik dan menampilkan protagonis Nick Ramos, yang selepas tiga hari awal wabak, skala untuk bekalan seperti air, makanan dan ubat-ubatan. Anda sebagai protagonis bertindak seperti yang anda lihat sesuai untuk bertahan dengan menghadapi zombi dan membunuh mereka dalam pertempuran huru -hara. Anda mencari zon selamat yang mungkin untuk mendapatkan keselamatan dan mengetahui bahawa satu -satunya laluan selamat melalui lairs zombies. Memandangkan permainan kebanyakannya mendasari pertempuran huru -hara sehingga anda hanya mendapat senjata huru -hara untuk melawan zombi. Anda boleh membeli senjata dan teknik huru-hara yang berbeza dari kedai dalam permainan dengan menghabiskan mata pengalaman anda (XP). Dead Rising 3 menyediakan dengan dunia terbuka yang lebih besar daripada dunia yang terbit dan mati yang mati 2 digabungkan, di mana anda boleh berkeliaran dengan bebas dan pergi ke lokasi yang berbeza dan membuang kawasan yang lebih besar untuk barang. Permainan ini juga menyediakan dengan permainan yang sangat seram dan penuh aksi. Anda pasti akan menikmatinya.

#9 spec ops: garis

Spec Ops: The Line adalah permainan video penembak taktikal dan ketiga bertemakan tentera yang dibangunkan oleh Yager Development dan diterbitkan oleh 2K Games untuk Microsoft Windows, Mac OS X, PlayStation 3 dan Xbox 360 Gaming Consoles. Kisah permainan mengikuti kapten protagonis Martin Walker yang pergi ke Dubai bencana untuk menyiasat tentang tentera Amerika yang mati. Inilah titik ketika misi berubah dan berjalan kaki bersama pasukan pasukan delta elitnya mula mencari mangsa yang terselamat dan bertarung dengan pengganas yang menculik dan membunuh tentera. Permainan ini membolehkan anda memimpin pasukan anda dan terlibat dalam pertempuran dalam peperangan seperti persekitaran menggunakan keadaan senjata seni seperti senapang futuristik, senapang mesin, pelancar bom tangan dan lain -lain. Untuk menghapuskan musuh dan membebaskan tebusan. Spec Ops: Barisan ini menawarkan empat pengakhiran permainan yang berbeza dan membolehkan anda membentuk peristiwa dan kejadian dan menamatkan permainan dengan berakhirnya yang anda mahukan. Spec Ops: Line adalah permainan video penembak orang ketiga yang hebat, dan anda pasti akan suka bermain.

#10 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Action-Adventure, Shooter Orang Ketiga dan RPG Video Game adalah thriller super yang disampaikan oleh Kojima Production. Permainan ini memancarkan anda ke dunia terbuka dengan nama protagonis Solid Snake yang ditugaskan dengan objektif untuk membunuh ular cecair, antagonis. Untuk menyelesaikan tugas dan membunuh Ular Cecair, anda mesti menggunakan mod Stealth untuk menjangkau musuh dan membunuhnya sehingga anda sampai ke muka Ular Cecair. Setelah anda menemui antagonis, anda mesti membunuhnya dan menyelesaikan objektifnya. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Menyediakan dengan Tindakan Hardcore-Adventure dan Thrill Play-Play, jalan cerita yang sangat menarik dan grafik yang lebih baik, lebih baik. Sekiranya anda ingin mencuba sesuatu yang sangat keren dari perspektif orang ketiga, anda harus benar-benar mencuba Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots dan menikmati keseronokan muktamad.

#11 Tentera Dua: Kartel Syaitan

Tentera Dua: Kartel Syaitan adalah Permainan Video Penembak Tindakan yang cemerlang dan Permainan Ketiga. Permainan menceritakan kisah dua t.W.O (operasi taktikal di seluruh dunia) yang dinamakan sebagai Alpha dan Bravo. Tugas mereka adalah untuk menyelamatkan tebusan dan meneutralkan musuh dan menyelesaikan operasi dengan hanya memusnahkan setiap jawatan musuh di sekitar. Alpha, Bravo, Fiona dan Salem adalah watak utama permainan dan anda akan melihat sifat permainan yang cukup menarik kerana sifat militeristiknya dan persekitaran yang cukup mendebarkan. Tentera Dua: Cartel Syaitan menawarkan visual yang cemerlang, permainan yang mendalam dan banyak perkara hebat untuk dinikmati. Cubalah. Tentera Dua: Kartel Iblis adalah permainan yang menyeronokkan.

#12 Clive Barker’s Undying

Clive Barker’s Undying adalah Seram-Kelangsungan Seram, FPS (Penembak Orang Pertama) dan permainan video pemain tunggal yang dibangunkan oleh DreamWorks Interactive dan diterbitkan oleh EA Games. Kisah permainan permainan berkisar di sekitar protagonis bernama Patrick Galloway yang merupakan pengembara dan usahanya untuk menginterogasi misteri -misteri ghaib di harta pusaka rakannya yang dikasihi bernama Jeremiah Covenant. Ia berlaku pada tahun bersejarah 1923 dan ditetapkan di tempat fiksyen di mana protagonis menerima surat dari rakannya, di mana perjanjian memberitahu protagonis mengenai perkara ghaib. Dia menulis bahawa seluruh keluarganya telah dimusnahkan. Permainan ini membolehkan anda memasuki peranan protagonis, meneroka dunia permainan, berjuang melawan raksasa dan musuh menggunakan senjata klasik dan menyelesaikan siri misi. Ini memberi anda pengalaman pengalaman apabila anda menyelesaikan objektif dan anda boleh membuka kunci senjata lebih lanjut menggunakan mata anda. Permainan ini dimainkan dari perspektif orang pertama dan menggabungkan unsur-unsur menembak dan bermain peranan. Dengan permainan ketagihan, mekanik yang luar biasa, dan kawalan cemerlang, Undying Clive Barker adalah permainan yang indah untuk dimainkan dan dinikmati.

#13 mati meningkat

Dead Rising adalah survival-seram, mengalahkan ’em up, dan permainan video pemain tunggal yang dicipta dan diterbitkan oleh Capcom. Ini adalah entri pertama yang mengagumkan dalam siri Dead Rising. Permainan ini berlaku di dunia fiksyen yang diserang oleh zombi. Ini membolehkan anda mengambil peranan protagonis, seorang wartawan bernama Frank West yang terperangkap di pusat membeli -belah yang menderita zombi. Tugas utama adalah untuk meneroka pusat membeli -belah, zombi penyembelihan menggunakan senjata dan barang -barang yang mematikan dan menyelamat mangsa lain seperti anda. Cari jalan keluar dan selesaikan setiap peringkat dengan apa -apa kos. Permainan ini dimainkan dari perspektif orang ketiga dan mempunyai dua mod yang berbeza seperti mod kotak pasir dan mod 72 jam. Menurut kisah itu, protagonis memasuki bandar tanpa sebarang pergerakan untuk menyiasat mengapa bandar ditutup oleh pengawal negara. Setelah sampai, dia mendapati bandar itu mengalami wabak zombie. Ini membolehkan anda menjadi wira, penyelamat orang yang tidak dilaksanakan dan berhati -hati dari zombi kerana mereka mahu menggigit anda. Berjuang melawan zombi atau memakan otak anda. Meningkat mati termasuk ciri-ciri utama seperti dunia zombie-apokaliptik, banyak misi, pelbagai jenis zombi, NPC, penyesuaian dan banyak lagi. Cubalah dan anda akan menikmatinya.

#14 Angkatan Pertahanan Kolonial: Ghostship

Pasukan Pertahanan Kolonial: Ghostship adalah satu lagi tindakan hebat dan tajuk keseronokan yang serupa dengan Sendiri dalam Gelap. Permainan ini menawarkan gaya penembak sekolah lama yang indah bersama-sama dengan persekitaran sci-fi dan unsur-unsur survival seram. Permainan ini ditetapkan di koloni Stesen Angkasa Dunia Terbuka yang dinamakan sebagai Icarus 3 di mana anda akan pergi sebagai Space Marine. Tugas anda adalah untuk mencapai tanah jajahan, meneroka dunia dan mengetahui petunjuk tentang kejatuhan seluruh koloni keseluruhan. Semasa menyiasat dan meneroka anda perlu bertahan hidup orang asing dan bersenjata dengan hanya memukul mereka kembali keras. Pasukan Pertahanan Kolonial: Ghostship membolehkan anda menggunakan senjata canggih dan futuristik, taktik huru -hara untuk pertempuran tertutup dan kebolehan stealth yang unik untuk menyusun strategi setiap serangan anda. Dengan lima mod permainan utama, pelbagai misi permainan, 20 jenis musuh dan lain -lain. Pasukan Pertahanan Kolonial: Ghostship menawarkan cerita yang unik, visual yang hebat dan permainan yang mendalam untuk dinikmati. Cubalah, ia akan memukau anda dengan semua perkara yang indah yang ditawarkan.

#15 SpaceTeam Zed

SpaceTeam Zed adalah tindakan, penembak orang ketiga, dan permainan video pemain tunggal yang tersedia untuk dimainkan di pelbagai platform. Permainan ini berlaku di persekitaran ruang yang diancam oleh pelbagai spesies ruang angkasa. Anda boleh mengambil peranan protagonis dan menurut cerita, anda terjebak di kediaman planet aneh dan makhluk lain. Tugas anda adalah untuk menavigasi persekitaran ruang dari perspektif orang ketiga, menghadapi pelbagai spesies dan melawan mereka untuk disembelih. Bertahan selagi anda boleh dan membaiki kapal anda untuk melarikan diri. Watak anda digunakan dengan pistol maju yang boleh digunakan untuk menembak makhluk asing dan spesies lain untuk melindungi dirinya. Skor mata tertinggi, elakkan serangan musuh, dan melibatkan diri dalam pengalaman ruang yang realistik. Watak boleh berlari, melompat, bertujuan dan dapat menembak musuh untuk mengalahkan mereka. SpaceTeam Zed menawarkan permainan hebat, ciri -ciri penting, dan mekanik cemerlang dengan bunyi yang menarik. Cubalah, dan anda akan menikmatinya.

#16 melihat 2

SAW 2 menawarkan permainan yang penuh seram dengan elemen perspektif survival dan orang ketiga yang diterbitkan oleh Konami dan dibangunkan oleh Zombie Studios. Permainan ini berlangsung di dunia yang mendebarkan dan kisahnya berdasarkan filem pertama dan kedua dalam siri Saw. Ia memperkenalkan anak lelaki David Tapp yang dinamakan sebagai Michael, sebagai protagonis baru dan memberi tumpuan kepada usahanya untuk mencari petunjuk dan perjuangan untuk menggali rahsia kematian bapanya. Tidak lama lagi, protagonis menjadi sasaran pembunuh jigsaw dan perantis rahsianya yang mempunyai kostum pinhead. Permainan ini meningkatkan persekitaran dan membolehkan pemain memerangi musuh dan menggunakan teknik pertahanan baru. Terdapat beberapa misi, dan setiap misi memerlukan satu set tugas yang mesti dilengkapkan oleh pemain dengan apa -apa kos untuk maju melalui cerita. Semasa permainan, pemain menikmati aksi, penyelesaian teka-teki dan elemen pertempuran huru-hara dan dapat memamerkan kebolehannya untuk menarik perhatian rakan-rakannya. Pemain boleh berenang, berlari, melompat, melawan, menggunakan senjata dan berinteraksi dengan persekitaran dan objek untuk memajukan cerita. Dengan suasana mendebarkan, banyak misi, kawalan lancar, dan permainan tegar melihat 2 adalah permainan seram terbaik untuk dimainkan.

#17 melihat II: daging dan darah

SAW II: Daging dan Darah adalah permainan video pengembaraan aksi, survival dan pemain tunggal yang dibangunkan oleh Zombie Studios dan diterbitkan oleh Konami. Ini adalah ansuran ke-2 dalam siri gergaji dan memberi tumpuan kepada elemen penerokaan orang ketiga. Ia menawarkan permainan yang mengerikan berdasarkan filem menakutkan dengan nama yang sama dan berlaku antara bahagian filem 1 dan ke -2. Permainan ini memperkenalkan anak lelaki David Tapp bernama Michael, sebagai watak yang boleh dimainkan baru. Objektif utama protagonis adalah mencari petunjuk di sebalik kematian ayahnya yang dikasihi. Dia menjadi sasaran antagonis kejam bernama Jigsaw Killer dan pelatihnya memakai kostum yang pelik. Pemain memanipulasi dunia dari perspektif orang ketiga dan dapat berinteraksi dengan watak dan persekitaran bukan pemain untuk mencari jalan untuk melarikan diri. Pemain menggunakan senjata, barang dan boleh menggunakan pertempuran huru -hara untuk menurunkan musuh. Terdapat pelbagai misi, dan pemain mesti melengkapkan setiap satu dengan menyelesaikan teka -teki, objektif dan banyak lagi. Dengan permainan yang menakjubkan, persekitaran mengepam hati, dan kesan bunyi asal, Saw II: Flesh dan Darah adalah permainan terbaik untuk dimainkan.

#18 Cube

Cube adalah permainan sumber terbuka, penembak pertama, pemain tunggal dan permainan berbilang pemain yang dibangunkan dan diterbitkan oleh Wouter Van Oortmerssen. Permainan ini memperkenalkan editor level, membolehkan pemain membuat tahap tersuai dan menjemput rakan-rakannya untuk bermain dengannya dan berperang melawan musuh bersama. Ia berlaku di persekitaran yang menakjubkan yang diserang oleh makhluk pelik yang menyebarkan kekacauan di mana -mana. Ia mempunyai banyak mod seperti percuma untuk semua, edit co-op, teamplay, instagib, kecekapan, dan banyak lagi. Ia mempunyai pelbagai watak dan pemain perlu memilih kegemarannya untuk melompat ke dunia. Dia dapat meneroka persekitaran dari perspektif orang pertama, menggunakan pelbagai senjata untuk menurunkan musuh dan menjaringkan mata untuk membuka kunci senjata selanjutnya. Semasa penerokaan, pemain perlu mengekalkan kesihatannya dan mengambil kuasa untuk meningkatkan kebolehannya. Terdapat beberapa misi dan setiap misi memerlukan penyelesaian objektif tertentu. Cube menawarkan ciri-ciri yang menonjol seperti pelbagai mod, pek peluru, peningkatan, kuasa, dan banyak lagi. Cubalah, dan anda akan menyukainya.

#19 Bear Naughty

Naughty Bear adalah permainan video pengembaraan tindakan yang dibangunkan oleh minda buatan dan pergerakan dan diterbitkan oleh 505 permainan. Permainan ini dilengkapi dengan mod pemain tunggal dan multiplayer dan meletakkan pemain yang bertanggungjawab ke atas Bear Eponymous, yang mesti menggunakan pelbagai perkara untuk mendapatkan mata nakal dengan ganjaran tambahan atau mata dengan melengkapkan misi rawak. Ia berlaku di Pulau Paradial di mana beruang hidup dengan kedamaian dan keharmonian. Watak utama dengan nama Naughty Bear, yang terkenal dengan tingkah laku nakalnya. Seperti beruang teddy comel lain, dia tidak bercakap, bukannya menyampaikan emosinya melalui satu siri ekspresi wajah atau bunyi. Menurut plot, Naughty Bear hanya beruang, yang tidak dijemput ke pesta ulang tahun daddles. Dia berusaha sebaik mungkin untuk menjadi yang baik dan juga menyediakan hadiah untuk acara itu, dengan harapan daddles dan dia boleh menjadi kawan terbaik. Pemain mengawal teddy bear sepanjang permainan dari perspektif orang ketiga sambil berinteraksi dengan persekitaran untuk memenuhi misi untuk mendapatkan mata. Dengan grafik terperinci, mekanik ketagihan, dan visual yang luar biasa, Naughty Bear adalah permainan terbaik untuk dimainkan.

#20 Devil’s Third

Devil’s Third adalah gabungan unsur-unsur hack-and-slash dan menembak yang dibangunkan oleh Valhalla Game Studios dan diterbitkan oleh Nintendo. Permainan ini menyokong mod pemain tunggal dan berbilang pemain dan ia juga dikenali sebagai Online Ketiga Devil. Ia membawa cerita yang menakjubkan berdasarkan teori sindrom kessler. Menurut plot, serpihan dari satelit telah mencipta kesan yang meluas, yang membawa kepada pemusnahan semua satelit, baik tentera dan orang awam. Selepas itu, konflik meletus di seluruh dunia kerana keseimbangan kuasa ketenteraan dilemparkan menjadi kekacauan. Pemain mengambil peranan protagonis, yang dapat meneroka tanah dari perspektif orang ketiga dan kamera itu menantang pandangan orang pertama ketika pemain mensasarkan. Ia memperkenalkan pertempuran huru -hara terdiri daripada penggabungan bersama gabungan serangan. Semasa permainan, pemain boleh mengambil pelbagai objek untuk membunuh musuh dan pegawai keselamatan semasa melakukan pergerakan parkour untuk mengatasi halangan. Dengan persekitaran terperinci, permainan ketagihan, dan kawalan lancar, Devil’s Third adalah permainan terbaik untuk dimainkan.

#21 Tetap dekat

Stay Close adalah pengembaraan, co-op, survival seram, seram psikologi, permainan video tunggal dan berbilang pemain yang dibangunkan dan diterbitkan oleh Blind Bird. Permainan ini dilengkapi dengan elemen eksperimen dengan permainan yang unik dan tidak kelihatan. Plot itu memberi tumpuan kepada pasangan yang malang, yang terjebak di bandar mistik dan usaha untuk melarikan diri. Permainan dua alternatif cerita, bergantung kepada mod seperti pemain tunggal dan co-op. Makhluk -makhluk yang mengganggu mengancam bandar dan pemain mesti membimbing pasangan itu untuk bertahan dalam persekitaran yang kasar dan menguji kebolehan berfikir untuk maju melalui cerita. Dalam mod Co-op, pemain perlu mempertahankan rakannya dan berjuang untuk bertahan dalam mod Co-op. Pemain meneroka dunia dari sudut pandangan orang pertama, berinteraksi dengan NPC dan persekitaran untuk maju melalui jalan cerita. Tetap dekat termasuk ciri -ciri teras seperti mempertahankan rakan, meneroka cerita, bertahan terhadap makhluk yang mematikan, dan banyak lagi. Dengan permainan yang menarik, grafik terperinci yang menakjubkan, dan mekanik cemerlang, Stay Close adalah permainan terbaik untuk dimainkan.

#22 Infinity Blade II

Infinity Blade II adalah peranan tindakan, permainan tunggal dan permainan video berbilang pemain yang dibangunkan hiburan kerusi dan diterbitkan oleh Epic Games. Judul ini berfungsi sebagai sekuel kepada Infinity Blade, yang dikeluarkan oleh pemaju yang sama. Ia menawarkan permainan yang sama kepada pendahulunya, di mana pemain menavigasi alam sekitar melalui mekanik di kereta api. Jalan pemain melalui alam sekitar sangat ditentukan, dan pilihan arah adalah terhad. Semasa permainan, pemain boleh memilih jalan untuk meneroka persekitaran melalui istana yang bertindak sebagai aspek utama permainan. Mekanik utama permainan adalah pertempuran pedang satu-satu dengan musuh yang ditemui melalui jalan. Pemain mengawal senjata watak dengan meleret jarinya di sekitar skrin. Terdapat beberapa peringkat, dan pemain perlu melengkapkan masing -masing dengan mengalahkan musuh untuk menjadi tuan. Permainan ini menjadi pantas untuk bermain, ketika pemain meneruskannya. Dengan permainan ketagihan, mekanik hebat, dan grafik yang menakjubkan, Infinity Blade II adalah permainan yang indah untuk dimainkan.

#23 azab 64

Doom 64 adalah bertema seram, FPS (penembak orang pertama) dan permainan video pemain tunggal yang dicipta dan diterbitkan oleh Midway Games. Permainan ini bertindak sebagai sekuel siri azab dan berlaku selepas azab terakhir. Ia menawarkan permainan yang sama kepada pendahulunya, di mana pemain perlu maju melalui tahap tiga puluh dua, mengumpulkan kunci dan senjata, melawan musuh, dan mengaktifkan beralih untuk mencapai tahap seterusnya. Permainan ini berlaku di dunia terperinci dan membolehkan pemain meneroka dunia dari sudut pandangan orang pertama. Semasa permainan, pemain boleh menggunakan senjata senjata yang besar, menavigasi persekitaran berhantu, mengumpul senjata, dan menggunakan syaitan untuk menyelamatkan dunia dari kemusnahan dan menyelamatkan nyawanya. Permainan menjadi sukar untuk bermain kerana pemain kemajuan melaluinya. Permainan ini termasuk senjata baru sebagai pembuat dan laser yang boleh digunakan oleh pemain semasa bermain permainan. Dengan permainan yang mengerikan, grafik yang menakjubkan, dan kawalan lancar, Doom 64 adalah permainan yang indah untuk dimainkan.

#24 bilik Marie

Bilik Marie adalah seram psikologi, pengembaraan, penerokaan, dan permainan video pemain tunggal yang dimainkan dari perspektif orang pertama, dibangunkan dan diterbitkan oleh Kenny Guillaume. Permainan ini bergantung pada permainan penjelajahan cerita pendek, berputar di sekitar persahabatan antara dua rakan sekelas. Dalam permainan, pemain bertindak sebagai Kelsey, yang berjuang untuk mengingati bilik Marie kerana ia berusia dua puluh tahun. Objektif pemain adalah untuk mengetahui apa yang berlaku kepada Kelsey dan Marie tahun -tahun yang lalu. Menurut jalan cerita, protagonis sampai di bilik kosong di mana dia hanya mempunyai satu objektif dan satu tujuan. Sebenarnya, bilik itu tidak kosong, ia penuh dengan kenangan lama dari 20 tahun yang lalu. Permainan ini membolehkan pemain menyertai Kelsey dalam perjalanan epiknya untuk mengetahui dan menggali kenangan Marie dan Kelsey dengan menavigasi bilik Marie. Semasa permainan, pemain akan meneroka cerita mereka, yang disambungkan ke setiap objek yang terdapat di dalam bilik dan laci terbuka untuk mencari petunjuk dan objek yang boleh digunakannya untuk memajukan cerita. Dengan permainan ketagihan, cerita cemerlang, dan mekanik yang luar biasa, bilik Marie adalah permainan terbaik untuk mengalami unsur seram psikologi.

#25 p.T.

P.T. adalah seram psikologi, perspektif orang pertama, dan permainan video pemain tunggal yang dibangunkan oleh 7780-an Studio dan diterbitkan oleh Konami. Permainan ini membawa permainan menarik yang penuh seram yang membawa anda ke dunia yang pelik di mana anda akan menemui makhluk yang tidak diketahui. Tidak seperti video Silent Hill yang memberi tumpuan kepada perspektif orang ketiga, permainan ini menggunakan perspektif orang pertama, yang berkisar di sekitar protagonis yang tidak dinamakan, yang mendapati dirinya di rumah pinggir bandar berhantu. Kawasan yang ada yang dapat diterokai oleh pemain di rumah berhantu terdiri daripada koridor berbentuk L dengan dua bilik, bilik mandi, dan banyak lagi. Semasa permainan, pemain boleh melakukan tindakan terhad seperti berjalan dan zooming. Untuk memajukan permainan, pemain perlu meneroka peristiwa yang menakutkan dan berjuang untuk menyelesaikan teka -teki misteri. Pemain akan melihat beberapa perubahan di koridor setiap kali dia meneroka. Selain itu, pemain mendapati hantu bermusuhan di rumah dengan nama Lisa. P.T. Termasuk ciri-ciri yang menonjol seperti persekitaran 3D, permainan mengepam jantung, tindakan orang pertama, dan banyak lagi. Dengan mekanik yang luar biasa, visual yang menakjubkan, dan kesan bunyi dinamik, p.T. adalah permainan yang indah untuk dimainkan dan dinikmati.

#26 kami di sini

Kami di sini adalah seram psikologi, pengembaraan, perspektif orang pertama, dan permainan video teka-teki dengan elemen VR (realiti maya) yang dibangunkan dan diterbitkan oleh Total Mayhem Games. Permainan ini memperkenalkan mod berbilang pemain tunggal dan dalam talian dalam persekitaran yang merangsang. Ia dilengkapi dengan jalan cerita yang menarik, di mana pemain sebagai protagonis hilang di padang gurun beku dan berpecah dari kawannya di dalam istana yang ditinggalkan. Terdapat satu-satunya sumber untuk berkomunikasi dengan pasangannya adalah walkie-talkie dengan suara yang biasa. Tugas utama pemain adalah mencari jalan keluar secepat mungkin dalam had masa. Permainan ini bertindak sebagai episod perintis percuma dalam siri pengembaraan berasaskan teka-teki yang berdiri sendiri. Dua watak tersekat di dalam istana, dengan salah satu daripada dua pemain yang terkurung di sebahagian kecil istana sementara pemain lain meneroka dewan istana untuk mencari pemain dalam permainan. Setiap bilik mencabar kecerdasan dan keupayaan pemain untuk berkomunikasi, hanya menggunakan suara. Kami di sini termasuk ciri -ciri yang menonjol seperti suasana atmosfera, teka -teki yang mencabar, persekitaran yang menarik, dan banyak lagi. Periksa, dan bersenang -senang.

#27 Afterfall: kegilaan

Afterfall: Insanity adalah gabungan penembak orang ketiga dan unsur-unsur survival seram, yang dicipta oleh studio mabuk dan diterbitkan oleh Nicolas Entertainment Group. Permainan ini menyokong mod pemain tunggal, dan ia berlaku semasa tetapan WWII. Ia memberi tumpuan kepada detik -detik terakhir perang ketika Jerman Fuhrer Adolf Hitler berjaya membina Wunderwaffe, satu pasukan ahli fizik Nazi untuk menyelesaikan projek bom atom. Permainan ini meletakkan pemain dalam peranan protagonis dengan objektif untuk memanipulasi alam sekitar dari sudut pandangan orang ketiga, menggunakan senjata besar senjata ketika bertarung melawan musuh untuk mengalahkan mereka dan menyelamatkan dunia daripada dimusnahkan. Terdapat banyak tahap untuk diselesaikan, dan pemain harus memenuhi setiap objektif di tahap untuk menjadi lebih kuat. Tahap tambahan akan dikunci apabila pemain meneruskan cerita. Pemain bertindak sebagai ahli pasukan perubatan yang bertanggungjawab untuk menjaga mental dan warganegara lain. Dengan persekitaran yang mendebarkan, grafik cemerlang, dan mekanik teras, Afterfall: Insanity adalah permainan terbaik untuk dimainkan.

#28 Panik Zombie! Sumber

Panik Zombie! Sumber adalah penembak orang pertama, Seram-Survival, dan permainan video multiplayer yang dibuat Panic Zombie! Pasukan dan diterbitkan oleh permainan monokrom untuk microsoft windows. Permainan ini bertindak sebagai sekuel cemerlang pada panik zombie pengubahsuaian separuh hayat yang terkenal dan berlaku di tengah-tengah wahyu zombie. Pemain menganggap peranan protagonis dan memulakan permainan dengan sekumpulan kecil mangsa yang berjuang untuk terus hidup. Terdapat beberapa peta yang tersedia, dan setiap peta mempunyai objektif unik yang pemain harus menyelesaikan dengan apa -apa kos untuk memenangi pusingan atau bertahan untuk masa tertentu. Pada permulaan setiap pusingan, pemain mempunyai pilihan untuk memilih sama ada pasukan manusia atau sukarelawan menjadi zombie pertama. Matlamat pemain sebagai zombie untuk membunuh semua manusia yang terdapat di peta sementara objektif manusia adalah untuk terus hidup selagi mungkin, atau cuba menghapuskan semua zombi. Dengan permainan immersive, grafik cemerlang, dan mekanik yang luar biasa, panik zombie! Sumber adalah permainan yang hebat untuk dimainkan.

#29 Metro: 2033

Metro: 2033 adalah permainan video pengembaraan tegar, sorvival dan permainan penembak orang pertama dan sekuel langsung ke Metro Last Light. Permainan ini ditetapkan dalam era pasca apokaliptik dan membawa anda ke bandar Moscow, Rusia. Sekali lagi anda akan bermain sebagai artyom dan tugas anda adalah untuk bertahan dan menyelamatkan kemanusiaan dari pemerintahan makhluk mutan dan serangan maut mereka tiba -tiba. Untuk menyelesaikan tugas -tugas, anda perlu membuang dunia terbuka untuk barang -barang seperti makanan, senjata, peluru dan bekalan perubatan, berjuang melawan mutan menggunakan senjata yang berbeza dalam pertempuran dekat dan jarak jauh dan bertahan sehingga setiap musuh adalah musuh terbunuh atau dinetralkan dengan cara lain yang mungkin. Dengan permainan permainan yang menakjubkan yang serupa dengan permainan siri pendahulunya dan kejatuhan, cerita yang hebat untuk diikuti, visual ultra-realistik dan suasana permainan yang sangat realistik, Metro 2033 adalah tindakan hebat, seram, survival dan permainan video penembak orang pertama untuk bermain dan nikmati. Cubalah.

#30 Alien: pengasingan

Alien: Pengasingan adalah salah satu permainan pengembaraan dan permainan video yang paling baik, stealth dan shooter. Permainan ini menawarkan pengalaman permainan yang sama untuk permainan video Sistem Shock 2 dan membolehkan anda menjadi protagonis Amanda Ripley yang memulakan perjalanan untuk mencari ibunya Ellen Ripley dan dalam perjalanan ke rahsia, dia menemui orang asing yang lain, terlibat dalam luar biasa Memukul dengan mereka di stesen angkasa yang dinamakan sebagai Sevastopol. Dia terperangkap di stesen dan satu -satunya jalan keluar adalah untuk melawan semua makhluk asing, membunuh mereka menggunakan senjata dan alat teknologi maju, akhirnya menyelesaikan objektif permainan. Alien: Pengasingan menawarkan senjata besar senjata yang anda ada, suasana yang indah dan garis cerita bersama dengan visual yang cemerlang dan permainan ketagihan untuk dinikmati.

#31 mati meningkat 2

Dead Rising 2, adalah Tindakan Dunia Terbuka, Survival Seram dan Beat Em ‘Up Video Game yang dibangunkan oleh Blue Castle Games dan diterbitkan oleh Capcom untuk pelbagai platform sebagai Microsoft Windows, Xbox 360 dan PlayStation 3. Permainan ini ditetapkan dalam penyelesaian rekaan Fortune City, Nevada dan menampilkan protagonis Chuck Greene sebagai bekas juara motocross yang melawan dengan gerombolan zombi untuk bertahan dan menyelesaikan objektif permainan. Kebanyakan yang melibatkan dalam pertempuran huru -hara, anda sebagai protagonis mengawal beberapa senjata adat, tradisional atau futuristik seperti senjata dengan pelbagai fungsi, pedang, paksi dll. Memandangkan protagonis kebanyakannya bergerak dengan berjalan kaki di dunia permainan, dia terlibat dalam pertempuran rapat dengan zombi dan menggunakan senjata huru -hara dan teknik melee melawan untuk melawan zombi dan menyelamatkan dirinya daripada menjadi seperti mereka. Di samping membunuh zombi, protagonis mengumpul kuasa dan senjata dan barang yang berbeza yang melengkapkan peta dunia. Dari awal hingga akhir, permainan ini adalah letupan total dan kehadiran hampir 7000 zombi pada masa yang sama ketika anda berjuang melawan zombi, menjadikan permainan itu cepat dan kegilaan penuh thriller yang cukup untuk memberi anda menggigil. Anda harus benar -benar mencubanya jika anda suka bermain permainan apokaliptik.

#32 ruang mati

Dead Space adalah sci-fi, survival seram, dan permainan video penembak orang ketiga yang diterbitkan oleh EA (Electronic Arts). Permainan ini ditetapkan pada masa akan datang pada tahun 2508 dan menampilkan watak protagonis bernama Isaac Clarke yang bekerja sebagai seorang jurutera. Permainan ini bermula dengan isyarat kesusahan dari salah satu kapal perlombongan USG Ishimura, menuai bijih dari planet yang dinamakan sebagai Aegis VII. Setelah mendapat isyarat kesusahan, CEC (Concordance Extraction Corporation), menghantar kapal USG Kellion yang lain untuk menyiasat perkara itu. Protagonis Isaac bersama komander Zack Hammond dan pakar komputer Kendra Daniels diteruskan ke kapal dan apabila ketibaan mereka di USG Ishimura, USG Kelion terhempas. Selepas menaiki kapal terbang, Isaac Clarke mula menyiasat kerosakan dalam sistem kapal dan tidak lama lagi bertemu dengan nekromorphs, mayat manusia yang besar. Di sinilah pemain masuk dan mengawal watak Isaac Clarke. Tugas pemain adalah untuk mencari punca kerosakan sistem kapal, membaiki sistem dan menghantar isyarat kesusahan kepada USG Valor untuk diselamatkan. Mencari Pikiran Hive (makhluk yang mengawal semua nekromorf) dan mewujudkan “ruang mati” adalah salah satu objektif utama permainan kerana ia membantu menjadikan semua nekromorphs tidak aktif dan ia adalah satu -satunya cara untuk bertahan hidup. Dengan permainan yang sangat berpusatkan cerita dan penuh aksi, naratif yang digambarkan dengan cemerlang dan semua keseronokan yang luar biasa, Dead Space menawarkan pengalaman sci-fi yang hebat dalam permainan. Ruang mati menawarkan banyak jenis senjata untuk membunuh nekromorf, banyak barang untuk mengumpul dan menaik taraf untuk meningkatkan kecekapan serta banyak aspek yang menghiburkan. Bagi semua orang yang suka bermain aksi, permainan seram dan survival dengan sentuhan sci-fi, Dead Space pasti akan menjadi penghibur yang hebat.

#33 Penumbra

Penumbra adalah siri permainan seram-survival, pengembaraan aksi dan episodik yang dibangunkan oleh permainan geseran dan diterbitkan oleh Paradox Interactive untuk Microsoft Windows, Mac OS X dan Linux Platform. Siri Permainan Penumbra terdiri daripada tiga sekuel (Penumbra: Overture, Penumbra: Wabah Hitam dan Penumbra: Requiem) dan mempunyai protagonis yang sama dalam semua permainan. Protagonis dinamakan sebagai Philip Stars sebagai watak utama dalam semua permainan dan bertindak sebagai kisah permainan mengarahkannya sesuai dengan penampilan dan plot permainan tertentu. Siri keseluruhan ini sangat mengagumkan untuk bermain dan menampilkan cerita unik untuk setiap permainan dengan grafik 3D yang luar biasa dan permainan mendebarkan. Jika anda suka bermain permainan dengan tema gelap dan elemen-elemen kelembapan seram, anda harus benar-benar menyemak permainan siri Penumbra. Anda akan menyukai mereka.

#34 Kejutan Sistem 2

Sistem Shock 2, Tindakan Hebat, RPG dan Permainan Video Survival Survival Orang Pertama dan Seram Dibangunkan oleh Permainan Irrational bersamaan dengan Looking Glass Studios dan diterbitkan oleh Electronic Arts EA untuk PC (Microsoft Windows), Mac OS X dan Platform Linux. Permainan ini berlangsung dalam kapal angkasa revolusioner pada tahun 2114 dan menampilkan watak seorang askar yang berjuang untuk menyembuhkan jangkitan maut yang menjangkiti kapal dengan setiap minit berlalu. Jangkitan itu akan meningkat dengan pantas dengan kehadiran musuh -musuh yang menyebarkannya, protagonis memungut gearnya dan terlibat dalam pertarungan berat dan pertempuran dengan mereka untuk menyelamatkan kapal dan terlibat dalam pertempuran huru -hara menggunakan senjata dan teknik melee juga. Sistem Shock 2 mempunyai grafik 3D yang dinamik, garis cerita yang ditulis dengan baik dan permainan permainan yang dipenuhi dengan pengembaraan tindakan yang mendebarkan dan ketagihan yang cukup menonjol dan elemen bermain peranan. Main permainan ini dan anda pasti akan menikmatinya.

#35 Outlast

Outlast Adalah Permainan Video Pelancaran-Pelarian Seram Orang Pertama, Dibangunkan dan Diterbitkan oleh Red Barrels. Permainan serak jiwa ini ditetapkan di Hospital Psikiatri dan menampilkan Miller Upshur sebagai pesakit hospital yang disebutkan di atas yang tidak mampu melakukan sebarang pertempuran tetapi tahu bagaimana untuk membersihkannya. Dengan hanya camcorder dan buku nota dalam inventorinya, dia cuba keluar dari kemudahan itu dan dalam perjalanan keluar, dia menghadapi bahaya yang paling sukar dipercayai dan tidak dapat dipercaya. Merangkak dan meluncur melalui lubang -lubang, dia membawa, dalam perjalanannya dan diikuti oleh beberapa makhluk yang benar -benar pelik dan pelik, semua cuba membunuh HM. Mengelak semua kesukaran yang dia terus usahanya dan akhirnya keluar dari suaka tetapi hanya untuk mengetahui bahawa dia tidak pernah benar -benar percuma. Kisah dan peristiwa yang dipintal permainan membuat anda berfikir seperti menjadi pesakit suaka juga. Anda terpaksa berfikir seperti batu dan semua ketakutan nampaknya begitu nyata sehingga anda merasakan sesuatu yang merangkak di punggung anda. Mainkan permainan dan rasakan keriangan jika anda suka bermain permainan yang penuh dengan unsur -unsur seram dan kelangsungan hidup. Anda pasti akan menyukainya.

#36 Panggilan Cthulhu: Sudut Gelap di Bumi

Call of Cthulhu: Sudut Dark of the Earth adalah pengembaraan aksi, permainan video penembak pertama dan ketiga yang dilancarkan oleh Headfirst Productions. Kisah permainan berkisar mengenai watak Jack Walters yang merupakan detektif bebas mental yang tidak stabil. Dia mendapat sewa atas kes orang yang hilang dan pergi ke Innsmouth sebuah bandar yang misterius yang terletak di pinggir bandar Amerika Syarikat. Semasa menyiasat di Innsmouth, Jack merasakan kehadiran yang tidak dapat dilihat dengan kekuatan yang tidak wajar, di bawah kesan berat kekuatan itu, dia memulakan hallucinating dan merendahkan mental. Ia bergantung kepada pemain untuk mengawal keadaannya atau membiarkannya mati dengan kehilangan kawalan dan melakukan bunuh diri. Satu cara yang mungkin untuk memelihara dan memulihkan kewarasan protagonis adalah membunuh musuh atau mencari tempat perlindungan. Sekiranya pemain gagal mencari tempat perlindungan, dia mati di bawah pengaruh berat anomali grafik dan gangguan bunyi dan permainan berakhir. Call of Cthulhu: Sudut Gelap Bumi mempunyai permainan permainan yang dipintal dan agak mengelirukan dan garis cerita yang mengagumkan, visual yang menakjubkan dan banyak perkara hebat lain.

#37 f.E.A.R dalam talian

F.E.A.R Online dibangunkan oleh “Monolith Productions, Day 1 Studios, Timegate Studios dan Games Aeria”. Permainan ini adalah gabungan yang menakjubkan dari elemen “kelangsungan hidup, seram dan fps”. Dengan 3 versi utama “f.E.A.R, f.E.A.R 2: asal projek dan f.E.A.R 3 “Penembak orang pertama yang menakjubkan ini boleh dimainkan di PC (Microsoft Windows), PlayStation 3 dan Xbox 360. Permainan ini menawarkan permainan yang sangat seram dan watak yang agak unik seperti “Alma Wade” dan lain -lain. Kisah permainan berkisar di sekitar pasukan f.E.A.R yang mendapat radio mengenai entiti paranormal dan ia terlibat dengannya. Entiti paranormal yang sebenarnya adalah “Alma Wade” memberi mereka masa yang sangat sukar dan membunuh hampir semua f.E.A.Ahli pasukan r. Permainan berterusan dan kemudiannya dalam versi kedua dan ketiga yang anda dapat bermain dengan beberapa watak yang lebih hebat dan unik seperti “VCX dan Michael Becket”. Keseluruhan siri ini berdasarkan senario permainan yang sama dan mewakili permainan seram yang sama dengan persekitaran permainan dunia terbuka. Grafik, antara muka pengguna dan butirannya agak kikuk dalam dua versi pertama permainan tetapi dalam versi terkini, “F.E.A.R 3 “, grafik dan perincian sangat dipertingkatkan. Dengan versi dalam talian, permainan ini memberi anda peluang untuk mengalami jenis permainan yang menakjubkan dan kecanduan. Sekiranya anda benar -benar mencari beberapa permainan yang boleh menjadi alternatif yang hebat untuk Call of Duty, anda mesti mencuba yang satu ini.

#38 Kesan Massa 3

Mass Effect 3 oleh Bio Ware adalah permainan pengembaraan, sci-fi, stealth dan permainan video yang ditembak. Permainan ini membawa anda ke tetapan di bumi di mana anda dapat melihat komander Shepard dengan kuat bekerja di projek Cerberus. Bumi kehilangan hubungan dengan aset solar tambahan dan pencerobohan asing yang besar berlaku. Komander Shepard melarikan diri dari makmal dengan bantuan Laksamana Anderson dan Kaidan Alenko dan Laksamana Hacket memerintahkannya untuk pergi ke Marikh dan mencari bantuan dari Sekutu dalam semua empat kuadran. Anda sebagai protagonis mesti kembali dengan sekutu dan mempertahankan bumi melawan musuh. Anda juga mesti menemui Liara T’soni kerana dia tahu tempat di mana senjata Porthean terletak. Objektif anda sekarang adalah untuk membawa senjata Porthean di tempat dan mengalahkan Reapers. Senjata Porthean adalah satu -satunya harapan sehingga anda mesti menemuinya dan menjadi pembawa keamanan. Mass Effect 3 mempunyai cerita yang hebat, tindakan dan permainan yang penuh dengan permainan dan persekitaran permainan dunia terbuka untuk anda bermain dan menikmati permainan video yang mendebarkan ini.

#39 Mati kepada Hak: Penghalang

Versi reboot permainan popular Dead to Right. Hak Dead to Rights: Retribusi bermula dengan protagonis Jack berjuang dengan ahli Grant City Triad. Dia terkalahkan dengan teruk dan hampir dibunuh oleh triad ketika tiba -tiba teman anjing Jack’s Canine muncul di tempat kejadian. Shadow membunuh semua empat anggota Triad dan Jack memudar. Kisah terus Jack sembuh dan meninggalkan untuk menyelesaikan objektif utama permainan, membunuh riggs antagonis. Riggs mendengar tentang Jack dan melarikan diri ke rumah yang selamat tetapi Jack menangkapnya dan selepas berlari panjang dan bertahan tegar dengan Riggs dan semua rakannya, membunuhnya dan permainan menyimpulkan. Dead to Right. Cubalah, anda pasti akan menyukainya.

#40 Dead Rising 3: Edisi Apocalypse

Dead Rising 3: Edisi Apocalypse menawarkan empat pek kandungan yang boleh dimuat turun dengan Alam Sekitar Terbuka Terbuka yang dibangunkan oleh Capcom Vancouver dan diterbitkan oleh Microsoft Studios. Ia adalah pengembaraan tindakan, kelembapan seram dan mengalahkan permainan video mereka menyokong kedua-dua mod tunggal dan multiplayer. Ia berlaku di zombie-apokaliptik, dan permainan ini membolehkan pemain melangkah ke kasut protagonis gelaran sebelumnya yang dinamakan sebagai Nick Ramos dan menavigasi dunia dari perspektif orang ketiga. Dalam permainan, objektif utama pemain adalah mencari senjata dan bekalan untuk memerangi makhluk undead dan memenuhi keperluan misi yang berbeza. Sepanjang permainan, pemain dapat menyelamatkan kemajuannya di mana sahaja. Terdapat banyak misi yang mencabar, dan setiap misi memerlukan penyelesaian objektif individu. Pemain akan menerima mata untuk misi lengkap dan boleh menggunakannya untuk membuka kunci kandungan tambahan. Semasa permainan, pemain akan mengalami kekerasan, dunia terbuka yang menarik dan kekurangan bekalan. Dengan persekitaran terbuka besar, grafik terperinci, kawalan cemerlang, dan kesan bunyi yang realistik. Dead Rising 3: Edisi Apocalypse adalah permainan terbaik untuk dimainkan dan dinikmati.

#41 Metro: 2033 Redux

Metro: 2033 Redux adalah pengembaraan, kelangsungan hidup seram, penembak orang pertama dan permainan video pemain tunggal yang dicipta oleh 4A Games dan diterbitkan oleh Deep Silver. Ia membawa kisah yang menarik, di mana dunia dimusnahkan oleh peristiwa apokaliptik, memusnahkan hampir manusia dan mengubah planet bumi menjadi padang pasir. Tamadun manusia memasuki usia gelap baru dengan banyak cabaran dan bahaya. Ia berlaku pada masa akan datang 2033, di mana generasi baru dilahirkan dan bangkit dalam persekitaran bawah tanah, dan berusaha sebaik mungkin untuk bertahan. Anda sebagai watak yang boleh dimainkan dapat memainkan peranan protagonis yang dinamakan sebagai Artyom, yang dilahirkan pada hari terakhir sebelum kehancuran dan dibesarkan di bawah tanah. Pekerjaan utama anda adalah untuk memanipulasi dunia, melawan musuh yang bertanggungjawab terhadap kemusnahan dan membunuh mereka untuk memulihkan tanah anda. Persekitaran boleh diterokai dari perspektif orang pertama, dan anda boleh menggunakan pelbagai senjata untuk membunuh musuh dan mendapatkan mata. Dua gaya bermain (survival dan spartan), pelbagai mod, senjata besar senjata, dll. adalah ciri teras dalam permainan untuk dinikmati.

#42 Kejahatan dalam 2

The Evil In 2 adalah sekuel The Evil Dalam Permainan Video, yang dikeluarkan pada tahun 2014 yang dibangunkan oleh Tango Gameworks dan diterbitkan oleh Bethesda Softworks. Permainan ini adalah gabungan permainan video pengembaraan aksi, survival dan pemain tunggal yang tersedia untuk dimainkan di pelbagai platform. Ia menawarkan kisah mendebarkan dan bermula selepas acara di Hospital Mental Beacon. Menurut plot itu, protagonis telah meninggalkan Jabatan Polis Krimson City untuk menggali rahsia mengenai organisasi yang dikenali sebagai Mobius, tetapi terus dihantui oleh pengalamannya di Beacon, kematian anak perempuannya yang dikasihi, dan kehilangan isterinya. Permainan ini serupa dengan pendahulunya dan ia meletakkan pemain dalam peranan protagonis, seorang detektif yang dinamakan sebagai Sebastian Castellanos, yang mesti melompat ke dunia yang kejam untuk mencari dan menyelamatkan anak perempuannya bernama Lily. Pemain menavigasi persekitaran dari perspektif orang ketiga, berinteraksi dengan landskap dan objek untuk mencari maklumat mengenai pencarian dan dapat mencapai kehendak setiap tugas untuk maju melalui cerita. Permainan ini mempunyai sistem kerajinan, membolehkan pemain mengumpulkan sumber untuk membuat barangan baru seperti peluru. Dengan mekanik yang cemerlang, dan grafik yang luar biasa, The Evil dalam 2 adalah permainan terbaik untuk dimainkan.

#43 Jumaat ke -13: Permainan

Jumaat ke-13: Permainan ini adalah permainan video pengembaraan, survival, dan permainan eksplorasi orang ketiga yang dicipta oleh Illfonic dan diterbitkan oleh Gun Media. Permainan ini dilengkapi dengan mod pemain tunggal dan berbilang pemain dan menawarkan permainan yang menakjubkan berdasarkan francais filem dengan nama yang sama. Ia memberi tumpuan kepada permainan multiplayer asimetris, yang membolehkan sehingga tujuh pemain mengawal kaunselor Camp Crystal Lake sementara seorang pemain membimbing antagonis yang dinamakan sebagai Jason Voorhees. Ia terdiri daripada dunia separa terbuka, di mana pemain meneroka dunia dan berinteraksi antara satu sama lain. Tugas utama pemain menguasai Jason Voorhees untuk membunuh seberapa banyak ahli majlis yang mungkin untuk maju melalui permainan. Semasa permainan, pemain mendapat akses kepada kebolehan khas termasuk rasa kaunselor yang berdekatan dan boleh teleport di mana sahaja di dunia di mana pemain mahu. Tugas kaunselor adalah untuk memenuhi objektif yang akan membiarkan pemain melarikan diri dari kem. Terdapat lebih daripada 12 kaunselor yang boleh dipilih termasuk Adam Palomino, a.J. Mason, Chad Kensington, Deborah Kim, dan banyak lagi. Dengan permainan yang mendebarkan, grafik yang menakjubkan, dan kawalan lancar, Jumaat ke-13: Permainan ini adalah permainan yang mengepam hati yang luar biasa bagi mereka, yang suka bermain permainan-survival permainan.

#44 mati meningkat 4

Dead Rising 4 adalah pengembaraan, mengalahkan ‘Em Up, Survival Horror, Single-Player dan Multiplayer Video Game yang dicipta oleh Capcom Vancouver dan diterbitkan oleh Microsoft Studios. Ia berlaku dalam persekitaran dunia terbuka yang diterokai oleh perspektif orang ketiga. Permainan ini berfungsi sebagai tajuk ke -4 dalam siri Dead Rising. Ia memperkenalkan kembalinya Frank West dan berlangsung di Willamette Colorado bertema Krismas. Tidak seperti tajuk sebelumnya, permainan ini tidak menampilkan sistem pemasa atau permainan co-op. Menurut kisah itu, Frank West, yang merupakan bekas wartawan foto dan bekerja sebagai profesor di kolej. Salah seorang pelajar Frank West yang dinamakan sebagai Vicky Chu mendekati profesor itu dan meyakinkannya untuk membantunya menginterogasi komponen ketenteraan di Willamette Colorado, tempat di mana wabak zombie pertama. Pemain boleh mengambil peranan protagonis dengan pekerjaan untuk membunuh seberapa banyak zombi yang mungkin sambil meneroka dunia permainan untuk memenuhi objektif. Pemain dapat menavigasi dunia dari perspektif orang ketiga dan dapat menghancurkannya menggunakan senjata besar senjata. Dengan mekanik yang dipertingkatkan, permainan yang lebih baik, dan grafik yang menakjubkan, Dead Rising 4 adalah permainan terbaik untuk dimainkan.

#45 Umbrella Corps

Umbrella Corps (juga dikenali sebagai Biohazard: Umbrella Corps) adalah penembak taktikal dan permainan video berbilang pemain yang dicipta dan diterbitkan oleh Capcom untuk PlayStation dan Microsoft Windows. Permainan ini berfungsi sebagai spin-off dalam siri Resident Evil dan berlangsung pada 201 dan 2013. Ia meletakkan pemain yang bertanggungjawab terhadap ejen yang dinamakan sebagai 3A-7, milik organisasi, Umbrella Co. Permainan ini menetapkan pemain pada misi epik untuk menguji peralatan baru seperti Zombie Jammer. Setelah berjaya menguji senjata, yang terselamat dari protagonis harus berusaha membunuhnya dengan menghantarnya misi berbahaya. Dalam permainan, pemain bermain sebagai bayaran bayaran dari dua organisasi, dan mereka ditugaskan untuk bekerjasama dengan rakan mereka dan berjuang untuk menghapuskan semua pemain bermusuhan. Pemain dapat meneroka tanah dari sudut pandang orang pertama atau perspektif orang ketiga. Permainan ini memperkenalkan peta, yang digambarkan sebagai zon pertempuran padat, yang mempunyai persekitaran dan tema kejahatan penduduk yang bersejarah. Terdapat pelbagai alat yang ada termasuk bom tangan, senapang, senapang, senapang separa automatik, dan banyak lagi. Dengan permainan hebat, grafik yang menakjubkan, dan kawalan hebat, payung Corps adalah permainan terbaik untuk dimainkan.

#46 Kingdom Hearts 3d: Dream Drop jarak

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance adalah permainan peranan tindakan, permainan pemain tunggal dan berbilang pemain yang dibangunkan dan diterbitkan oleh Square Enix untuk Nintendo 3DS. Ia adalah gelaran ke -7 dalam siri Kingdom Hearts dan berlangsung selepas peristiwa Kingdom Hearts Re: Coded, permainan berkisar sekitar tanda peperiksaan Riku dan Sora, di mana mereka telah mempertahankan dunia selari. Selain memerintahkan dua watak di sekitar senario tunggal, pemain mesti merekrut makhluk yang dipanggil Dream Eaters yang mampu membantu dalam pertempuran. Permainan ini adalah perpaduan sempurna elemen RPG hack-and-slash dan tindakan dan menawarkan permainan yang serupa dengan tajuk sebelumnya dalam siri ini. Pemain meneroka persekitaran fantasi dari perspektif orang ketiga, pertempuran melawan musuh menggunakan kebolehannya yang unik dan dapat bergilir antara aksara menggunakan sistem drop. Pengukur drop secara beransur -ansur berkurangan, walaupun pemain dapat menambahnya dengan barang -barang. Permainan ini memperkenalkan ciri -ciri baru seperti Shift Reality, Flowmotion, dan banyak lagi. Dengan permainan ketagihan, grafik yang luar biasa, dan kawalan lancar, Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Jarak adalah permainan terbaik untuk dimainkan.

#47 Jumaat ke -13: Teka -teki Killer

Jumaat ke -13: Teka -teki Killer adalah perpaduan sempurna teka -teki, seram, dan elemen strategi yang dibangunkan dan diterbitkan oleh Blue Wizard Digital untuk pelbagai platform. Permainan ini hanya mempunyai mod pemain tunggal, dan permainan ini membolehkan pemain untuk mengetuk dan membunuh berkemah di sekitar 100 tahap berasaskan teka-teki dengan ikon yang mengerikan yang dinamakan sebagai Jason Voorhees. Menurut jalan cerita, Jason akan mengganas mangsa di seluruh dunia, dari Tasik Crystal hingga ketinggian Manhattan, dari resort ski bersalji hingga penjara supermax. Permainan ini membawa permainan yang mengerikan dan berlangsung dalam persekitaran 3D di mana pemain menganggap peranan protagonis, yang wajahnya ditutup dengan topeng. Tugas utama pemain adalah untuk meneroka alam sekitar, ikuti arahan untuk menyelesaikan setiap peringkat, dan menakutkan mangsa untuk menjaringkan mata. Apabila pemain menyelesaikan teka -teki, permainan menjadi sukar untuk menguasai dan mungkin tahap lain akan dibuka untuk dinikmati. Terdapat lebih daripada 100 teka -teki yang ada dan pemain akan mengalami Jason seperti tidak pernah. Jumaat ke-13: Teka-teki Killer termasuk ciri teras seperti 8 episod, perangkap maut, mod r, sistem meratakan, senjata pembunuhan, empat DLC dan banyak lagi.

#48 enam hari di Fallujah

Enam Hari di Fallujah adalah permainan video penembak taktikal dan ketiga yang dibuat oleh Atom Games untuk pelbagai platform. Permainan ini menampilkan mod pemain tunggal dan multiplayer dan permainan berlaku di persekitaran yang menakjubkan. Jalan cerita permainan mengikuti skuad u.S. Marin dari Batalion Ketiga, berjuang dalam Pertempuran Fallujah ke -2 pada tahun 2004. Terdapat satu siri misi yang mencabar dan pemain sebagai protagonis perlu menyelesaikan semua tugas untuk memajukannya. Semasa permainan, pemain meneroka alam sekitar dari sudut pandangan orang ketiga, bersaing dengan musuh menggunakan beberapa senjata sambil mengalahkan musuh untuk membuat mata. Pemain boleh menggunakan mata yang diperolehnya untuk membuka kunci kandungan selanjutnya, menaik taraf senjata dan banyak lagi. Memandangkan kemajuan permainan, menjadi sukar untuk menguasai dan pemain perlu merancang strateginya sebelum mengambil tindakan. Dengan ciri teras, grafik cemerlang, dan kawalan hebat, enam hari di Fallujah adalah permainan TPS terbaik untuk dimainkan.

#49 Resident Evil: Operasi Raccoon City

Resident Evil: Operasi Raccoon City adalah permainan video penembak orang ketiga dan multiplayer yang dibangunkan oleh Slant Six Games dan diterbitkan oleh Capcom. Permainan ini adalah gelaran kedua puluh dalam siri Resident Evil, yang berlangsung pada masa yang sama seperti Resident Evil 2, dan memperkenalkan watak -watak dari dua gelaran sebelumnya. Permainan ini berkisar mengenai pasukan tentera upahan paramiliter elit, bekerja untuk Perbadanan Umbrella semasa kiamat zombie di Raccoon City. Menurut jalan cerita, pasukan Delta masuk ke Makmal Bawah Tanah Raccoon City, di mana mereka menemui pemimpin pasukan Alpha bernama Hunk. Selepas itu, misi pasukan Delta adalah untuk membantu pasukan Alpha dalam menangkis antagonis bernama Dr William Birkin dari berurusan dengan T-virus dengan tentera AS dan berjuang untuk memulihkan G-virus. Terdapat 12 watak yang boleh dimainkan, dan masing -masing mempunyai kemahiran unik, gaya bermain, dan kebolehannya. Pemain mengambil peranan protagonis dengan tugas muktamad untuk menghentikan perjanjian t-virus dan menangkis dari menyebarkan di seluruh tanah. Dunia di mana permainan ditetapkan penuh dengan zombi, dan pemain perlu mengelakkan atau membunuh mereka sebelum mengubah penduduk yang tinggal menjadi zombi. Dengan persekitaran yang merangsang, grafik terperinci, cerita yang mengerikan, dan kawalan yang sangat baik, Resident Evil: Operasi Raccoon City adalah permainan terbaik untuk dimainkan.

#50 mogok kaunter: Serangan global

Strike Counter: Serangan Global atau tidak lama lagi disingkat sebagai CS: Go adalah permainan video penembak orang pertama yang berbilang pemain dalam talian oleh Valve Corporation. Dikeluarkan pada tahun 2012, permainan ini menawarkan jumlah kandungan klasik yang luar biasa seperti peta baru, watak, dan mod permainan, permainan berbilang pemain rentas platform, kemas kini biasa dan sejumlah besar DLC. Dengan permainan FPS berbilang objektif yang sangat mendalam, mogok balas: serangan global membolehkan anda menyertai pasukan (pasukan pengganas atau pengganas) dan menghapuskan musuh anda dengan menggunakan senjata dan taktik yang canggih. Strike Counter: Serangan Global menawarkan beberapa mod permainan yang hebat dan agak ketagihan seperti senario kasual klasik, kompetitif, bom, senario tebusan, perlumbaan senjata, perobohan, deathmatch dll. Selain itu, permainan ini membolehkan anda bermain permainan di luar talian dengan bot dan menikmati semua keseronokan. Pilihan permainan dalam talian membolehkan anda menentang musuh anda, menjadi sebahagian daripada pasukan dan terus menikmati permainan. Dengan sistem pembuatan jodoh yang unik, ketersediaan permainan dalam talian melalui Steam, Anti Cheat System, pelayan berdedikasi, sistem penarafan elo yang unik, visual yang indah dan permainan ketagihan yang menghiburkan berjuta -juta pemain dalam talian, mogok balas: Serangan global adalah salah satu yang paling dimainkan dan disukai dengan baik permainan dalam siri mogok kaunter.