Tragis Echo – Wiki Dauntless Rasmi, Dauntless: Cara Mendapatkan Perisai Eksotik Echo Tragis

Dauntless: Cara Mendapatkan Perisai Eksotik Echo Tragis

Untuk membuat perisai eksotik Echo yang tragis, anda perlu terlebih dahulu merebut cetak biru sebenar yang membolehkan anda membuat perisai. Pelan tindakan ini secara rawak jatuh apabila anda melawan raksasa yang tidak sedap atau ketika anda menyelesaikan rondaan heroik.

Echo tragis

Setelah kematian pertama anda, menjadi klon bayangan yang menangani 100% peningkatan kerosakan selama 15 saat. Menetapkan semula behemoth membunuh atau selepas 5 minit.

Echo tragis adalah helm yang boleh dibuat. Ia adalah perisai Tier 4 yang dibuat dari reagen shrowd. Pelan tindakan diperolehi dengan mengumpul barang -barang yang diselubungi burung gagak yang diselubungi. Setelah mengumpul gagak yang diselubungi, berbincang dengan Lady Luck di Ramsgate untuk mengumpul pelan tindakan itu.

Tahap Kuasa Kuasa elemental Keperluan kerajinan
Kraf 20 +20 vs umbral
-20 vs berseri
+ 2 kemarahan Setelah kematian pertama anda, menjadi klon bayangan yang menangani 100% peningkatan kerosakan selama 15 saat. Menetapkan semula behemoth membunuh atau selepas 5 minit. Rams (x5,000)
Bulu Shrowd (x12)
Fragment DarkBeak (x5)
Tailfeather gelap (x15)
Voidfeather yang rosak (x10)
Nightmare Shard (x5)
Lonjakan kuasa 30 +30 vs umbral
-30 vs berseri
+3 kemarahan Aetherheart (x1)
Rams (x10,000)
Voidfeather yang rosak (x5)
Shard Nightmare (x2)

Petua [| ]

  • Berhati -hati apabila menggunakan ini dengan Perkembinan Sembilan Hidup. . Sembilan Kehidupan juga menghalang anda daripada pergi ke negeri ‘jatuh’ sebenar.

Jam tangan gelap Echo tragis Sumsum gelap gelap memeluk jalan gelap

Dauntless: Cara Mendapatkan Perisai Eksotik Echo Tragis

Cara Mendapatkan Perisai Eksotik Echo Tragis

. Itulah gelung utama permainan peranan tindakan ini, tetapi jika anda cuba membuat salah satu daripada tiga perisai eksotik di Dauntless, kami mendapat anda dilindungi. Inilah yang perlu anda ketahui bagaimana untuk mendapatkan perisai eksotik echo yang tragis di dauntless.

Mendapatkan perisai eksotik Echo yang tragis di Dauntless

Ketika datang ke headpieces eksotik di dauntless, ada tiga di luar sana sekarang yang dapat anda perolehi jika anda menyelesaikan langkah -langkah yang betul dan mengumpulkan bahan -bahan yang sesuai. Kami mempunyai rahmat prisma, Skullforge, dan kemudian perisai echo yang tragis.

Helmet berwarna biru gelap dan merah ini mempunyai kesan unik yang sangat kuat yang benar-benar bernilai mengisar. Kuasa ini membolehkan anda menjadi klon bayangan apabila anda mati untuk kali pertama dalam memburu dan membolehkan anda menangani 100% peningkatan kerosakan untuk masa yang terhad, yang boleh sangat membantu jika anda menghadapi raksasa yang sukar.

Untuk membuat perisai eksotik Echo yang tragis, anda perlu terlebih dahulu merebut cetak biru sebenar yang membolehkan anda membuat perisai. Pelan tindakan ini secara rawak jatuh apabila anda melawan raksasa yang tidak sedap atau ketika anda menyelesaikan rondaan heroik.

Tidak ada cara yang cepat atau mudah untuk mendapatkan pelan tindakan, jadi anda hanya perlu berharap ia jatuh. Kami mengesyorkan hanya bermain permainan seperti biasa, menyelesaikan rondaan heroik dan sebagainya dan menunggu sehingga ia jatuh. Sebaik sahaja anda akhirnya mendapatkannya, anda boleh pergi ke tukang besi, Moyra, yang akan membuatnya untuk anda jika anda mempunyai bahan -bahan ini:

  • 2 bulu
  • 6 clawgem neutral
  • 3 Furytail Neutral

Sebilangan besar bahan yang anda perlukan untuk perisai eksotik echo yang tragis mudah diperoleh. Rams mudah diperoleh kerana itu adalah mata wang biasa dalam permainan, jadi anda sepatutnya mempunyai banyak hanya duduk di sekitar. Bulu -bulu yang tajam adalah titisan biasa dari suram yang membunuh, dan gelap ditemui dengan memecahkan kepala mana -mana kepalanya.

Clawgems neutral sedikit lebih sukar untuk diperoleh kerana mereka jarang titisan yang datang dari anggota badan raksasa neutral. Ini mesti dipecahkan dalam dua minit pertama memburu dan memburu harus menjadi tahap 8 atau lebih tinggi.

Dan yang terakhir tetapi tidak, anda boleh merebut furytails dengan memecahkan ekor raksasa neutral yang mengamuk di tahap 8+ memburu. Sebaik sahaja anda mempunyai semua barang ini, anda kini bersedia untuk membuat perisai!

Dan itu cukup banyak yang perlu anda ketahui bagaimana untuk mendapatkan perisai eksotik echo yang tragis di dauntless.

.

Mengenai Pengarang

Greysun dahulunya Editor Ciri -ciri di Twinfinite dan menulis untuk laman web ini dari 2017 hingga 2020. Dia makan ramen 12 kali seminggu dan tidak akan bosan dengannya. Bermain Permainan Sejak: 1993, Genre Kegemaran: Action-Adventure, JRPG, Platformers, dan Apa-apa Dengan Ramen