Fortnite Timber Pine Locations & How to Knock mereka – Dexerto, Fortnite Timber Pines: Bagaimana untuk mengetuk mereka ke bawah | Gamesradar

Fortnite Timber Pines: Cara mengetuk mereka

Jika anda ingin mengetuk pain kayu dengan pelancar Ripsaw untuk menyelesaikan cabaran mingguan, anda perlu mencari satu dari kedai Chop di utara Logjam Lotus, kemudian api terus di Timber Pines.

Fortnite Timber Pine Lokasi & Cara Mengetuknya

Timber Pines di Fortnite

Tertanya -tanya di mana pinus kayu berada di Fortnite Bab 3? .

Peta Fortnite baru penuh dengan lokasi yang menarik untuk diterokai, tetapi terdapat banyak ciri alam sekitar untuk memanfaatkan termasuk pinus kayu, yang merupakan pokok yang jatuh dan menggulung musuh anda ketika dimusnahkan.

.

Artikel berterusan selepas iklan

.

Kandungan

?

Timber Pines adalah pokok besar yang boleh didapati di pelbagai lokasi di sekitar peta Fortnite, tetapi tempat terbaik untuk dikunjungi adalah Kawasan salji di sekitar Logjam Lotus .

Kami telah menandakan dua lokasi terbaik untuk mencari pain kayu di peta di bawah:

Artikel berterusan selepas iklan

Lokasi Pain Kayu di peta Fortnite

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Akhirnya, selagi anda berada di sudut barat laut peta (di mana salji), anda harus dapat mencari pain kayu, tetapi anda pasti akan mempunyai masa yang lebih mudah jika anda melawat Logjam Lotus.

Cara mengetuk pain kayu di Fortnite

memberi mereka beberapa hits dengan pickaxe anda. Anda juga boleh menembak atau meletupkannya, tetapi itu akan menarik perhatian anda.

. .

  • Baca lebih lanjut:Senjata terbaik di Fortnite, disenaraikan

.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Jika ini tidak berfungsi, anda sentiasa boleh menembak pain kayu sehingga jatuh dengan bersandar di tingkap.

Jika anda mencari lebih banyak cara untuk mendapatkan XP dan meningkatkan lulus pertempuran anda, pastikan anda menyemak panduan cabaran mingguan kami dan petua terbaik kami untuk mendapatkan XP cepat di Fortnite.

Fortnite Timber Pines

Fortnite Timber Pines menonjol dari pokok -pokok biasa di pulau itu kerana ketinggian yang besar dan batang tebal yang sangat tebal, tetapi sifat utama mereka adalah bahawa apabila anda mengetuk mereka ke bawah, mereka menjadi balak besar yang dapat menangani kerosakan pada pemain atau struktur yang mereka memukul semasa bergolek. Pemain telah menjadi berminat dengan mereka sekali lagi kerana mereka memaparkan salah satu tugasan Star Wars Battle Pass Fortnite, jadi ia membayar untuk mengetahui tempat yang dapat dilihat untuk mencari pokok -pokok pain yang tinggi ini. Dengan itu, inilah lokasi untuk dikunjungi dan bagaimana untuk mengetuk pain kayu dengan keupayaan daya atau lampu di Fortnite ketika anda sampai di sana.

Di mana untuk mencari pain kayu di Fortnite

. Kami telah menandakan banyak daripada mereka di peta Fortnite di atas, walaupun ini pastinya bukan senarai lengkap setiap tempat anda akan dapati mereka. Pergi ke mana -mana kawasan yang kami tandakan, dan anda harus dengan mudah melihat pain kayu Fortnite yang tinggi siap dipotong untuk apa jua tujuan yang anda perlukan, sama ada itu salah satu pencarian Fortnite atau hanya kekacauan, tetapi kelompok terbesar dari mereka terletak di timur laut dan tenggara bandar mega.

Cara mengetuk pain kayu dengan keupayaan daya atau lampu di Fortnite

Untuk mengetuk pain kayu dengan keupayaan daya atau lampu di Fortnite, anda perlu mendapatkan kuasa dan senjata terlebih dahulu. . Anda kemudian perlu mendekati pain kayu dan menyerangnya sama ada keupayaan atau senjata-walaupun mereka lebih besar daripada pokok biasa mereka hanya mempunyai 200 hp, yang bermaksud anda harus mengetuknya dengan satu hit yang baik. . .

© Gamesradar+. Tidak boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran.