Total War: Warhammer 3 diumumkan untuk 2021 – IGN, Total War Warhammer 3: Tarikh & Masa Siaran, Treler, Perlumbaan dan Semua yang Kami Tahu – Dexerto

Jumlah Perang Warhammer 3: Tarikh & Masa Siaran, Treler, Races dan Semua yang Kami Tahu

Pada tahun 2015, selepas perang total: Warhammer diumumkan tetapi sebelum ia dibebaskan, Kreatif Perhimpunan mengumumkan bahawa mereka merancang untuk mencipta trilogi Total War: Warhammer Games. [1]

Jumlah Perang: Warhammer 3 diumumkan untuk 2021

Perhimpunan Kreatif telah mengumumkan Total War: Warhammer 3, yang akan tiba pada tahun 2021 untuk PC (melalui Steam dan Epic Games Store).

“Dalam Total War: Warhammer III Setiap pilihan yang anda buat akan membentuk konflik yang menghancurkan realiti,” kata penerangan treler, “dari tanah misteri timur ke alam yang dipenuhi daemon kekacauan. Adakah anda akan menaklukkan daemon anda? Atau memerintahkan mereka?”

Treler (di bawah) menunjukkan pertempuran antara kerajaan Kislev dan pasukan kekacauan yang diselaraskan oleh Khorne, dengan menggoda pasukan Nurgle, Slaanesh dan Tzeentch Chaos, dan mengintip terakhir di puak Cathay:

Ini akan menjadi debut permainan video untuk puak Kislev dan Cathay, dan penerbit Sega menjanjikan, “Pemain akan berperang dengan pelbagai wira legenda yang paling pelbagai, raksasa besar, makhluk terbang dan kuasa ajaib yang pernah dilihat oleh siri ini.”

Mengenai kempen baru, Sega mengatakan pemain akan ditugaskan dengan “menyelamatkan atau mengeksploitasi kekuatan Tuhan yang mati. Setiap perlumbaan menawarkan perjalanan yang unik melalui alam kekacauan yang mimpi buruk, memuncak dalam endgame yang akan menentukan nasib dunia.”

“Visi kami, dari awal, adalah untuk mencipta satu siri yang terasa seperti perjalanan yang luar biasa melalui dunia ini yang kita semua sayangi.,”Kata pengarah permainan, Ian Roxburgh dalam siaran akhbar. “Sokongan besar pemain kami dalam memastikan kejayaan dua ansuran pertama telah mendorong cita -cita kami ke tahap yang baru, dan kami tidak sabar untuk semua orang mengalaminya.

Kami menganugerahkan Total War: Warhammer 2 A Besar 9..

Joe Skrebels adalah Editor Eksekutif Berita IGN. Ikuti dia di Twitter. ? Ingin membincangkan kemungkinan kisah? Sila hantar e -mel ke [email protected].

Jumlah Perang Warhammer 3: Tarikh & Masa Siaran, Treler, Races dan Semua yang Kami Tahu

Jumlah Perang Warhammer Saga ditetapkan untuk disimpulkan dengan pelepasan Warhammer 3 yang akan datang, jadi inilah segala yang kita tahu tentang permainan yang diharapkan, dari tarikh pelepasan ke treler, kepada multiplayer dan kaum.

Berkhidmat sebagai ansuran terakhir Bab Perang Jumlah ini, Warhammer 3 bertujuan untuk memecahkan batas permainan berasaskan strategi dalam pengembaraan fantasi ini.

Dengan dua gelaran yang dilancarkan pada tahun 2016 dan 2017, sudah lama sejak peminat mendapat apa -apa perang baru: kandungan warhammer untuk menenggelamkan gigi mereka, tetapi dengan tarikh pelepasan di cakrawala, kami perlahan -lahan mula melihat lebih banyak maklumat datang keluar dari kayu.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Jumlah Perang: Warhammer 3 Tarikh & Masa Siaran
 • Jumlah Perang: Treler Warhammer 3
   • Treler pengumuman
   • Percubaan oleh Treler Kebakaran
   • Grand Cathay mendedahkan treler

   Warhammer 3 Total War Ice Witch

   Warhammer III melihat pemain bertarung di sisa beku Kislev, membentuk tanah misteri di timur, dan melalui ke alam kekacauan yang dilanda daemon.

   Jumlah Perang: Warhammer 3 akan dibebaskan pada PC, Mac, dan Linux pada 17 Februari 2022. Masa pelepasan di seluruh Steam, kedai permainan epik, Microsoft, dan Xbox Game Pass adalah 3 petang GMT / 10 pagi EST / 7 AM PST.

   Anda boleh masuk dari 15 Februari di semua platform – kecuali kedai Epic Games.

   • Baca lebih lanjut:Semua yang kita tahu mengenai Forspoken

   Melepaskan kedua-dua Steam dan Kedai Epik, permainan ini juga akan menyokong multiplayer silang stor pada pelancaran, membolehkan rakan-rakan bermain bersama tidak kira kedai pilihan mereka.

   Walau bagaimanapun, sementara CA telah mengesahkan mereka ingin menyokong DLC ​​silang platform pada masa akan datang, ciri ini tidak akan tersedia di pembebasan, jadi pemain yang sudah memiliki dua perlawanan pertama (dan mana-mana DLC) di Steam perlu membeli tajuk ketiga di sana untuk mengakses saga lengkap.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Tertanya -tanya sama ada anda boleh menjalankannya? Kami mempunyai keperluan PC untuk anda.

   Jumlah Perang: Treler Warhammer 3

   Berikutan treler pengumuman asal, Perhimpunan Kreatif telah mengeluarkan beberapa orang lain yang mempamerkan pelbagai bit dan kepingan kandungan baru yang datang dalam Warhammer 3. Inilah rundown semua treler yang telah diturunkan setakat ini.

   Diturunkan pada 3 Februari 2021, treler pengumuman gelap dan enigmatic mempamerkan apa yang kelihatan menjadi penutupan yang besar kepada jalan cerita epik yang telah dialami oleh pemain dalam siri perang Warhammer.

   Berkaitan:

   Sebelum menjatuhkan treler ini, saluran YouTube Perang Jumlah berkongsi beberapa muat naik kecil dengan coretan klip yang menyebabkan peminat percaya bahawa pengumuman sudah berlaku.

   Artikel berterusan selepas iklan

   • Semua yang kita tahu mengenai Horizon yang dilarang ke barat

   Menampilkan Katarin, The Ice Queen of Kislev – sebuah kuasa besar penyihir ais yang memberikan daemon menendang ke alam seterusnya (alasan pun) – nada pasti ditetapkan untuk apa yang akan datang dalam ansuran seterusnya.

   Dikeluarkan pada 12 Mei, 2021, treler sinematik pertama yang dibina dengan enjin dalam permainan Warhammer 3 Total War.

   Artikel berterusan selepas iklan

   .

   Artikel berterusan selepas iklan

   Treler permainan pertempuran survival

   . Pada 13 Mei 2021, pemain mendapat gambaran pertama mereka ke dalam apa yang akan kelihatan seperti pertempuran.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Evolusi seterusnya pertempuran yang unik dan berasaskan objektif dalam permainan Warhammer Perang Total, Pertempuran Survival akan menampilkan gelung permainan yang unik yang melampaui matlamat asas untuk mengatasi lawan anda di medan perang dan kadang-kadang menyelesaikan objektif lain di sepanjang jalan.

   • Baca lebih lanjut:Semua yang kita tahu mengenai Tuhan Perang: Ragnarok

   Senario baru ini akan melibatkan pelbagai mekanik yang baru untuk francais, termasuk beberapa peluang pembinaan asas ringkas, memanggil bantuan tambahan, dan meningkatkan unit dengan cepat melalui sistem ‘bekalan’.

   Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

   Artikel berterusan selepas iklan
   Artikel berterusan selepas iklan

   Walaupun ini beralih dari penglibatan yang lebih tradisional, peminat lama tidak perlu bimbang tentang pertempuran hidup yang mengambil alih sepenuhnya-mereka hanya akan dipaparkan dalam senario khas, biasanya dalam endgame kempen anda, dan tidak akan menggantikan pertempuran yang Peminat siri tahu dan cinta.

   Grand Cathay mendedahkan treler

   . Peminat gembira dengan pembukaan yang lama ditunggu-tunggu, dan video itu telah mendapat hampir satu juta pandangan di YouTube dalam masa seminggu secara langsung.

   Studio ini juga berkongsi letupan berita bertulis dengan maklumat lanjut mengenai Cathay, sementara juga menjanjikan maklumat tambahan mengenai pengepungan pertempuran pengepungan yang sangat diperlukan-berkait rapat dengan playstyle Grand Cathay dalam tajuk yang akan datang-akan dikongsi dalam kemas kini masa depan.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Akhirnya, Bengkel Permainan sendiri berkongsi jawatan dengan lebih banyak maklumat mengenai puak yang sangat dinanti -nantikan, termasuk wawasan tentang bagaimana mereka bekerja bersama perhimpunan kreatif untuk membina Grand Cathay dari bawah untuk debut besar mereka di Warhammer 3.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Jumlah Perang Warhammer 3 Cathay Solider Membina Final

   .

   . “Unit jarak jauh dan huru -hara menerima penggemar ketika berdekatan,” studio itu menjelaskan, “[dan] ini memberi mereka senjata api yang luar biasa dan garis depan yang kuat dan kuat.”

   Jangan risau walaupun unit sokongan unik Cathay akan menyediakan banyak senjata api mudah alih untuk melindungi daya utama anda. Terracotta Constructs, Flying Machines, Sorcerers, dan Lords Shapeshifting Dragon Human-Dragon akan semua menambah infantri asas anda, mewujudkan jadual yang benar-benar unik.

   Artikel berterusan selepas iklan
   Artikel berterusan selepas iklan

   Jumlah Perang: Permainan Warhammer 3

   Seperti dua penyertaan pertama dalam siri ini, Warhammer 3 akan melihat peta Empayar Mortal Gabungan selepas pembebasan, yang ditetapkan untuk menjadi salah satu peta berasaskan strategi terbesar yang tersedia untuk pemain untuk melibatkan diri.

   Jumlah Perang: Warhammer 3 perlumbaan

   Mempunyai pemilihan perlumbaan yang lebih luas daripada “mana -mana perang total sebelumnya: tajuk teras Warhammer,” pemain akan dapat Mengawal 9 tuan legenda melintasi empat puak kekacauan Khorne, Nurgle, Slaanesh, dan Tzeentch, serta Kislev dan Grand Cathay.

   Artikel berterusan selepas iklan

   • Baca lebih lanjut:Semua yang kita tahu mengenai Dragon Age 4

   Masing -masing mempunyai manfaat permainan sendiri juga. Anda boleh mendapatkan Kerajaan Ogre Perlumbaan sebagai bonus pra-pesanan, tetapi ia akan tersedia untuk pembelian dari 24 Februari dan seterusnya.

   Artikel berterusan selepas iklan

   ?

   Jumlah Perang: Warhammer 3 akan melihat peminat memulakan perjalanan berasaskan strategi epik yang akan membentuk konflik trilogi tiga perlawanan Titanic.

   .

   Artikel berterusan selepas iklan

   • Baca lebih lanjut:

   Ansuran ketiga juga akan memaparkan Empayar Grand Cathay dan pahlawan -pahlawan kejam Kislev – dua puak yang telah diberikan banyak cinta oleh perhimpunan kreatif sebagai persediaan untuk dibebaskan, dengan Cathay dibina dari bawah ke dalam koordinasi dengan bengkel permainan diri mereka sendiri.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Kisah permainan ketiga, seperti dua pendahulunya, ditetapkan semasa pemerintahan Karl Franz, dengan banyak bahan sumbernya yang berpunca dari Warhammer Fantasy Battles Edisi ke -8. Walaupun fokus beratnya pada Pantheon Chaos, Warhammer 3 tidak ditetapkan pada akhir zaman itu sendiri.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Jumlah Perang Warhammer 3 akan melancarkan pemain ke dalam alam kekacauan untuk pertempuran bertahan kejam.

   Adakah jumlah Warhammer 3 akan mempunyai multiplayer?

   Ya, Sega dan Perhimpunan Kreatif telah mengesahkan bahawa, pada pelancaran, .

   Buat masa ini, ini adalah semua maklumat mengenai final trilogi Total War: Warhammer 3. Tinggal di sini di Dexerto untuk semua kemas kini terkini.

   Mencari semua berita terkini mengenai permainan yang akan datang? Pastikan untuk menyemak hab pelepasan kami:

   Jumlah Perang: Warhammer III

   Kotak kotak tempat, memaparkan pasukan Kislev yang bertarung dengan orang -orang Khorne

   (TWW3, WH3) adalah permainan ketiga dan terakhir dalam Perang Jumlah: Siri Warhammer, yang dibangunkan oleh Perhimpunan Kreatif. Ia adalah sekuel untuk Jumlah Perang: Warhammer dan Jumlah Perang: Warhammer II, .

   Permainan yang dikeluarkan pada 17 Februari 2022 (PC), 5 Mei 2022 (Mac) dan 16 Jun 2022 (Linux).

   Ia boleh didapati di 3 muka depan dalam talian: Steam, kedai permainan epik dan kedai Windows – akaun untuk salah satu daripada kedai -kedai ini diperlukan untuk bermain. Kekunci Permainan juga boleh dibeli di kedai lain seperti kedai fanatik, rendah hati dan gamebillet.

   Di samping itu, permainan ini boleh didapati di Xbox Game Pass untuk PC.

   Pegawai itu Jumlah Perang: Warhammer III Laman web di Warhammer3.Totalwar.com.

   .

   Kandungan

   • 1 ciri
    • 1.1 mod kempen
    • 1.2 multiplayer
    • 1.3 perlumbaan yang boleh dimainkan
    • 2.1 pembangunan awal
    • 2.2 penggoda
    • 2.3 pengumuman
    • .4 Pembangunan dan Pemasaran Lanjut
    • 2.5 pelepasan dan penerimaan
    • 2.6 Pemasaran Postlaunch
    • 3.1 seni
    • 3.2 tangkapan skrin
     • 3.2.1 Pameran Pertempuran Survival
     • 3.2.2 Kislev
     • 3.2.3 Grand Cathay
     • .2.4 Khorne
     • 3.2.
     • 3.2.6 Slaanesh
     • 3.2.7 Nurgle
     • 3.2.8 Kerajaan Ogre
     • 3.2.9 Peta Pertempuran Pelbagai
     • 3.2.10 Lain

     Ulasan Pakar Gamespot

     27 September 2017

     Ciri -ciri [| ]

     Mod kempen [| ]

     • Permainan ini mempunyai kempen utama yang serba lengkap (lihat artikel kami di The Realm of Chaos).
     • Kebanyakan kempen boleh didapati dalam 8 pemain berbilang pemain, dengan pemain serentak bertukar.
     • The Lost God, kempen prolog yang didorong oleh cerita yang bertindak sebagai tutorial untuk pemain baru.
     • Kempen mega gabungan yang dipanggil Immortal Empires, tersedia untuk semua pemain Warhammer III.
     • Kempen TWW3 mempunyai dua jenis pertempuran baru:
      • Pertempuran Survival di alam huru -hara.
      • Siege Battles, berikut maklum balas pemain.
      • Terdapat juga dua kempen yang lebih kecil:
       • Kegelapan & ketidakharmonian, ditetapkan di Cathay
       • Sesuatu yang busuk di Kislev, yang terletak di Kislev

       Multiplayer [| ]

       • Mereka yang memiliki semua 3 permainan dalam siri ini akan dapat memainkan semua kandungan dari semua permainan/DLC dalam mod multiplayer TWW3.
       • CA diperkenalkan mod baru/pertempuran yang dipanggil Dominasi yang menampilkan mekanik gaya penangkapan dan pemain dapat memanggil unit tetulang semasa perlawanan.
        • Mod Penguasa.

        Perlumbaan yang boleh dimainkan [| ]

        NOTA: Immortal Empires juga menambah 60+ puak yang boleh dimainkan (masing -masing dipimpin oleh tuan legenda), merentasi 15+ perlumbaan, dari 2 perlawanan sebelumnya dan DLC mereka.

        Perlumbaan dan puak yang dimainkan diperkenalkan di Jumlah Perang: Warhammer III
        Perlumbaan Puak Nama Tuhan Diperlukan DLC
        Daemons of Chaos Legion of Chaos Putera Daemon Permainan asas
        Grand Cathay Wilayah Utara Miao ying, naga ribut Permainan asas
        Wilayah Barat Zhao Ming, Naga Besi Permainan asas
        Yuan Bo, Naga Jade Shadows of Change DLC
        Khorne Exiles of Khorne Skarbrand yang diasingkan Permainan asas
        Kislev Mahkamah ais Tzarina Katarin Permainan asas
        Ortodoksi yang hebat Kostaltyn Permainan asas
        Revivalists Ursun Boris Ursus Permainan asas
        Boris mesti dibuka dalam permainan, untuk beberapa kempen
        Putera Yuri Permainan asas
        Tuhan yang Hilang sahaja
        Anak perempuan hutan Ibu Ostankya Shadows of Change DLC
        Nurgle Poxmakers of Nurgle Ku’gath PlagueFather Permainan asas
        Kerajaan Ogre Goldtooth Greasus Goldtooth Kerajaan Ogre (DLC)
        Murid -murid Maw Skrag penyembelihan Kerajaan Ogre (DLC)
        Slaanesh Seducers of Slaanesh N’kari Permainan asas
        Tzeentch Kairos Fateweaver Permainan asas
        Penipu The Changeling
        Pahlawan kekacauan Legion of the Gorequeen Valkia yang berdarah Juara Chaos DLC
        Puppet of Misrule Vilitch the curseling
        Be’lakor Empayar abadi sahaja
        Legiun yang gembira Azazel Juara Chaos DLC
        Fecundites Festus the Leechlord Juara Chaos DLC

        Pembangunan [| ]

        TWW3 Art With Furies Tiada Logo

        Pembangunan Awal [| ]

        Pada tahun 2015, selepas perang total: Warhammer diumumkan tetapi sebelum ia dibebaskan, Kreatif Perhimpunan mengumumkan bahawa mereka merancang untuk mencipta trilogi Total War: Warhammer Games. [1]

        Pada tahun 2016, Penambang Data Rusia menemui rancangan dalam Perang Jumlah: Warhammer Game Files untuk permainan ketiga yang memaparkan Khorne, Nurgle, Tzeentch dan Slaanesh sebagai puak.

        Pada bulan Jun 2018, catatan blog oleh Perhimpunan Kreatif menunjukkan bahawa WH3 berada dalam pra-pengeluaran. [2]

        Pada bulan Mac 2019, satu lagi catatan blog menunjukkan bahawa tangkapan gerakan sedang dilakukan untuk permainan. [3]

        Pada bulan September 2019, dinyatakan dalam blog lain bahawa permainan itu “jauh ke dalam pengeluaran”. [4]

        Pada bulan Julai 2020, blog lain berkata perkara berikut:

        Satu Acara Keadaan Dunia Semasa [Pandemik Covid-19 Global] pastinya meletakkan Crimpers pada kami mengumumkan tajuk Perang Total Utama kami yang seterusnya. Seperti yang anda boleh bayangkan semuanya agak kacau di sini di CA, jadi tolonglah bersama kami

        Teasers [| ]

        Sejumlah treler penggoda dibebaskan dari 28 Januari hingga 2 Februari 2021.

        • Pada 28 Januari 2021, Perhimpunan Kreatif mengeluarkan “Azyr Stirs”
        • Pada 1 Februari 2021, ini diikuti oleh video lain yang disebut “Heed the Heavens”
        • 2 Februari 2021 membawa dua video masing -masing bertajuk “Sigmar Protect Us All” dan beberapa jam lagi kemudian disebut “dan semua ini pada Geheimnisnacht Eve”

        Video ini menampilkan Wizard Celestial Empire menggunakan teleskop untuk melihat bintang -bintang di Grand Astrolabe di Altdorf. Dalam video pertama dia mengambil arahan dari The Grand Theogonist untuk “Hati Langit” dan melihat komet, yang kemudiannya mendedahkan Baldric Grungni Constellation. Kemudian, buruj lebih lanjut diturunkan: Piper, Drummer, dan Rhya’s Cauldron. . Dalam video terakhir, konstelasi Ursun muncul, dan penyihir berspekulasi sama ada orang Ursun (kislev) adalah penyelamat.

        Pengumuman [| ]

        • Pada 3 Februari 2021, Total War: Warhammer III secara rasmi diumumkan dengan treler Pengumuman Cinematic Pra-diberikan, disertai dengan artikel FAQ. Tarikh pelepasan diumumkan sebagai “2021”

        Pembangunan dan pemasaran selanjutnya [| ]

        Klik “Expand” di sebelah kanan untuk mengembangkan senarai pemasaran, blog dan treler semasa pembangunan.

        Cathay vs Tzeentch Desktop 4K 3840 x 2160

        • 12 Mei 2021 – Trailer In -Engine “Percubaan oleh Kebakaran”
        • 13 Mei 2021 – Kislev vs Khorne Survival Battle Gameplay Footage
        • 19 Mei 2021 – “Masuk ke World of Kislev” treler dalam enjin
        • 22 Mei 2021 – Spislev Winged Lancers Unit Spotlight
        • 25 Mei 2021 – Perbalahan Sleds Perang Kislev
        • 28 Mei 2021 – Siapa Kostaltyn of Kislev Blog
        • 31 Mei 2021 – Treler Teaser “Darah Akan Mengalir”
        • 4 Jun 2021 – Treler In -Engine “Masukkan Dunia Khorne”
        • 5 Jun 2021 – Khorne Flesh Hounds Unit Spotlight
        • 8 Jun 2021 – Khorne Blood Thrones Unit Spotlight
        • 15 Jun 2021 – Kislev Full Roster mendedahkan blog
        • 17 Jun 2021 – Khorne Full Roster mendedahkan blog
        • 18 Jun 2021 – Pemaju Q & A dengan Blog Komuniti
        • 22 Jun 2021 – Blog Jenis Pertempuran Baru
        • 19 Julai 2021 – Apa Yang Seterusnya Untuk Perang Jumlah: Warhammer 3? Roster menggoda untuk blog Nurgle, Tzeentch dan Slaanesh
        • 13 September 2021 – Kelewatan untuk permainan diumumkan, menolak pelepasan sehingga awal 2022
        • 14 September 2021
         • “The Dawn of Grand Cathay” treler dalam enjin
         • Temu ramah dengan Warhammer Studio: Membuat Cathay
        • 23 September 2021 – Siapa Miao Ying, The Storm Dragon? Blog
        • 28 September 2021 – Siapa Zhao Ming, Naga Besi? Blog
        • 6 Oktober 2021 – Video Spotlight Unit Terracotta Sentinels
        • 8 Oktober 2021 – Jumlah Perang: Warhammer III Grand Cathay Roster mendedahkan
        • 11 Oktober 2021
         • Bagaimana Pengepungan Berfungsi Dalam Perang Jumlah: Blog Warhammer III
         • Pengepungan treler semula
        • 13 Oktober 2021 – Grand Cathay terkemuka – Bagaimana Empayar Timur menguasai Blog Peta Kempen
        • 14 Oktober 2021 – Rahsia Grand Cathay – Meja Bulat dengan Blog Andy Hall
        • 15 Oktober 2021
         • Mengawal, meramalkan, dan memanipulasi dengan tzeentch di blog peta kempen
         • “Masukkan Dunia Tzeentch” treler dalam enjin
        • 18 Oktober 2021 – Biarkan musuh anda merasakan kemarahan musim sejuk dengan blog mekanik kempen Kislev
        • 19 Oktober 2021 – Grand Cathay vs. Tzeentch Great Bastion Battle Gameplay Footage
        • 21 Oktober 2021 – Kairos Fateweaver – Oracle, Seer, Historian, dan Blog Blog yang lebih besar dari Tzeentch Blog
        • 25 Oktober 2021 – Blog Mekanik Kempen Khorne
        • 26 Oktober 2021 – Flamers of Tzeentch Unit Spotlight Video
        • 27 Oktober 2021
         • Kengerian merah jambu Tzeentch Unit Spotlight Video
         • Jumlah Perang: Warhammer III Tzeentch Roster mendedahkan blog
        • 1 November 2021 – Jampi baru Perang Total: Warhammer III
        • 3 November 2021 – Bermain sebagai Kairos – Kekuatan Masa Depan, Masa Lalu, dan Semua Sihir ada bersama anda
        • 4 November 2021
         • Sertailah treler Ogre Kingdoms
         • Jumlah Perang: FAQ Warhammer III – Tarikh pelepasan diumumkan sebagai 17 Februari 2022
        • 9 November 2021 – “Masukkan treler dalam enjin dunia” Dunia
        • 10 November 2021 – Oracles of Tzeentch vs Grand Cathay Battle Gameplay Video
         • Siapa Tradelord, Hoardmaster, Tribestealer Greasus Goldtooth, yang mengejutkan gemuk?
         • Video Spotlight Unit Stonehorn
        • 12 November 2021 – Siapa Skrag Penyembelihan? Blog
        • 16 November 2021
         • Treler Ciri Pertempuran Baru
        • 17 November 2021
         • Jumlah Perang: Warhammer III Ogre Roster Roster mendedahkan blog
         • Spotlight Unit Firebelly
        • 18 November 2021
         • Bermain sebagai Greasus dan Skrag – Dapatkan Besar atau Pergi ke Rumah Blog
         • “Perjanjian dengan Kekacauan” treler dalam enjin
        • 19 November 2021 – wabak, wabak, bisul, dan bubo bulbous – kegembiraan bermain nurgle dalam blog kempen
        • 23 November 2021 – Jumlah Perang: Warhammer III Nurgle Roster mendedahkan blog
        • 25 November 2021 – Treler In -Engine “Masukkan World of Nurgle”
        • 26 November 2021 – Video Pertempuran Permainan Nurgle vs Slaanesh
        • 3 Disember 2021 – Video Spotlight Unit Nurglings
        • 8 Disember 2021 – “Masukkan Treler Dalam Dunia Slaanesh”
        • 14 Disember 2021 – Pandangan pertama video peta kempen
        • 16 Disember 2021
         • Jumlah Perang: Warhammer III Slaanesh Roster mendedahkan
         • Video pertempuran permainan slaanesh vs nurgle
        • 17 Disember 2021 – Fiends of Slaanesh Unit Spotlight
        • 20 Disember 2021 – Kerajaan Ogre vs Exiles of Khorne Battle Gameplay Video
        • 11 Januari 2022 – Grand Cathay Let’s Play Video
        • 19 Januari 2022 – Treler yang tidak berbelah bahagi
        • 20 Januari 2022 – Video Penyesuaian Putera Daemon
        • 25 Januari 2022 – Kislev Let’s Play Video
        • 27 Januari 2022 – Soul Grinders Unit Spotlight Video
        • 1 Februari 2022 – Daemons of Chaos Let’s Play Video
        • 4 Februari 2022 – Video Panduan Ciri Rasuah
        • 9 Februari 2022 – Video Multiplayer Kempen

        Pelepasan dan penerimaan [| ]

        • 11 Februari 2022 – Pra -beban bermula Selasa depan, 15 Februari!
         • SONS OF KISLEV RELEASE Treler
         • Penilaian Semakan Steam: 63, Campuran

         Pemasaran Postlaunch [| ]

         Klik “Expand” di sebelah kanan untuk memperluaskan senarai pemasaran pasca pelancaran, treler dan lain-lain.

         • 5 April 2022
          • Kemas kini 1.1.0 Blog
          • Nota Patch 1.1 treler
          • .2.0 Blog
          • .2 treler
          • Kemas kini 1.3.0 Blog
          • Nota Patch 1.3 treler
          • Warriors of Chaos: Trailer Azazel
          • Memperkenalkan Juara Blog Chaos
          • Blog Kemas Kini Perlumbaan Empayar Immortal Empires
          • Juara baru mendekati. Treler Teaser 2
          • Juara Chaos: Trailer Festus
          • Memperkenalkan Festus the Leechlord Blog
          • Menangani Blog Perbahasan Chaos
          • Juara baru mendekati. Teaser Trailer 3
          • Juara Chaos: Trailer Vilitch
          • Memperkenalkan Valkia yang berdarah
          • Juara Chaos: Treler Valkia
          • Nota Patch 2.
          • Blog Soalan Lazim Empires Immortal
          • Kemas kini 2.0.0 Blog
          • Juara Treler Pelancaran Chaos
          • Kemas kini 2.1.0 Blog
          • Kemas kini 2.1.0 video
          • Hotfix 2.1.1 blog
          • Wawancara Rally Point – Champions of Chaos Video
          • Treler Mirror of Madness
          • Wawancara Rally Point – VILITCH VIDEO
          • Kemas kini 2.2.0 Blog
          • Nota Patch 2.2 video
          • Blog State of the Game (Oktober ’22)
          • Episod III: War of the Princes Video
          • Nota Patch 2.
          • .3.0 Blog
          • Kemas kini 2.4.0 Posting Blog
          • .4 video
          • Treler pelancaran empayar abadi
          • Selamat Datang ke Forge of the Chaos Dwarfs: Memperkenalkan Blog Astragoth Ironhand
          • Forge Trailer Rasmi Kerdil Chaos
          • Kemas kini 3.0 Blog
          • Forge Trailer Pelancaran Kerdil Chaos
          • Kemas kini 3.1.0 Blog
          • Harald Hammerstorm Trailer
          • Shadows of Change mengumumkan treler