Top 10 permainan multiplayer dalam talian | Pembangunan Permainan | Permainan Melior, Permainan Dalam Talian – Permainan Multiplayer Terbaik Sepanjang Masa

10 permainan berbilang pemain dalam talian teratas

Setelah dilancarkan, Battlegrounds PlayerUnknown Mobile telah menghasilkan berjuta -juta pemasangan melalui App Store dan Google Play. . Permainan ini adalah tentang berhenti di pulau yang dilupakan bersama dengan 99 pemain lain (yang bermain dalam masa nyata dengan anda). Satu -satunya tugas anda adalah untuk bertahan dan makan malam ayam.

10 permainan berbilang pemain dalam talian teratas

Permainan berbilang pemain dalam talian terbaik

Halaman-header

Tidak semestinya mudah untuk membawa semua rakan anda bersama-sama dan dapatkan permainan Co-op yang menyeronokkan. Nasib baik, terdapat banyak penembak, RPG MMO, dan simulator sukan yang boleh anda mainkan pada bila -bila masa. .

10.

Juga dikenali sebagai CS: GO, ini adalah penembak 1stt orang legenda yang dikeluarkan pada PC dan Mac. Ia adalah versi terkini yang diterbitkan pada tahun 2012 berikutan siri mogok kaunter (jika tidak mengira “zombie” spin-off). Ia menarik berjuta -juta pemain oleh mekanik pistol yang menakjubkan dan fizik yang realistik. Ia juga mempunyai mod Battle Royale yang disebut ‘Zon Bahaya’.

9. League of Legends

Satu lagi tajuk sekolah lama yang masih dimainkan oleh berjuta -juta pengguna di seluruh dunia. Sebab populariti sedemikian mudah: permainan ini menyediakan semua yang anda cari di MOBA. Anda bebas memilih mod 5v5 standard atau bergabung/buat yang tersuai.

8. Laut pencuri

Laut pencuri tidak dapat dipanggil permainan yang ideal. Senario ini terasa sangat miskin dan jelas dan dunia tidak terlalu mendalam kerana ia sepatutnya dalam kisah laut. . Bayangkan anda perlu membuat krew 3-4 orang (satu untuk memandu, satu di layar, satu di meriam, dan seseorang yang sedang menampal) dan membawa kapal anda bersama-sama dengan dia bertarung dengan kru lain. Memang hebat!

7. Grand Theft Auto V

GTA V mungkin salah satu permainan video pengembaraan tindakan yang paling popular untuk pelbagai platform (ia boleh didapati di Windows, Xbox One/360, dan PlayStation 4). Diterbitkan oleh Rockstar Games pada tahun 2013, ia masih mempunyai berjuta -juta peminat di U.S., Eropah, dan Asia.

6. Dota 2

Satu lagi contoh permainan multiplayer dalam talian percuma sekolah lama, pasti salah satu MOBA terbaik dalam beberapa dekad kebelakangan ini. Dibina di atas 5-V-5 Arena melawan Dota 2 bercadang untuk memusnahkan pangkalan musuh yang dipertahankan oleh tiga lorong.

5. Minecraft

Agak janggal tetapi menghairankan videogame yang dibangunkan oleh Mojang dan Markus Persson pada tahun 2009. Minecraft masih menyimpan berjuta -juta pengguna pada usia yang berlainan – hampir 30 juta salinan PC dijual di seluruh dunia. Selain itu, ia mempunyai versi mudah alih.

4. Overwatch

Dibangunkan oleh Blizzard Entertainment permainan dalam talian berbilang pemain ini dengan cepat menjadi salah satu royales pertempuran kegemaran dalam pemain Asia. Ia juga mendapat pertunangan besar di u.S. dan UK.

3. Apex Legends

Adakah anda bersedia untuk berjuang hingga mati dengan beberapa kawan terbaik anda terhadap pasukan lain yang mempunyai tiga? Dalam legenda Apex Tugas ini nampaknya sukar dengan mengambil kira terus mengecilkan sempadan peta supaya musuh anda semakin dekat dan lebih dekat. Anda juga mungkin berminat untuk menemui penyelesaian back-end untuk permainan multiplayer

2. PUBG

Setelah dilancarkan, Battlegrounds PlayerUnknown Mobile telah menghasilkan berjuta -juta pemasangan melalui App Store dan Google Play. Sebelum itu, terdapat versi PC/Mac/Xbox/PS4 yang menarik berpuluh -puluh juta. Permainan ini adalah tentang berhenti di pulau yang dilupakan bersama dengan 99 pemain lain (yang bermain dalam masa nyata dengan anda). Satu -satunya tugas anda adalah untuk bertahan dan makan malam ayam.

1. Fortnite

Bagaimana jika pemaju permainan mencampur elemen bangunan/kerajinan dan penembak/survival menjadi satu multiplayer kotak pasir ? Baiklah, sudah selesai! Fortnite Battle Royale kelihatan sedikit lebih digilap daripada PUBG, oleh itu ia adalah permainan multiplayer terbaik dalam senarai ini.

Sekarang anda mempunyai mereka semua, permainan multiplayer dalam talian top-10 pada tahun 2020. Sudah tentu, terdapat kebarangkalian bahawa satu atau dua permainan baru dapat dibangunkan, dikeluarkan dan dipasang oleh berjuta -juta orang pada tahun depan. Jadi tunggu!

Bergantung pada sikap anda, kedatangan Permainan dalam talian untuk bermain dengan rakan telah mengubah industri. Gone adalah hari -hari di mana anda akan duduk di sofa bersama -sama dan rendam dalam penembak, sekurang -kurangnya di arus perdana. Permainan multiplayer tinggal di dalam alat dengar dan modem pada tahun 2022. Pada masa kini, semua orang mempunyai konsol sendiri, dan anda sering bermain di internet, menyambung sembang suara, dan menurunkan pasukan dalam pertempuran Royale. Untuk terus berhubung dengan rakan-rakan dan keluarga yang jauh, ini adalah rahmat untuk permainan yang cerdik, tetapi anda mungkin masih mempunyai kenangan indah tentang hari-hari halcyon sofa permainan dan pengawal murah.

Kembali 4 Darah Melepaskan menjelang akhir tahun lalu dan merebut semula keajaiban multiplayer untuk generasi baru, kami fikir ia akan menjadi masa yang baik untuk mengenang beberapa Permainan berbilang pemain terbaik sepanjang masa. Berikut adalah beberapa kegemaran kami, dari klasik batu-sejuk hingga pesaing baru.

? Psyonix’s Liga Roket adalah permainan yang mudah, mengikat pasukan kenderaan yang dikawal oleh turbo yang ditanggung oleh turbo antara satu sama lain di arena dengan bola gergasi. Tetapi premis yang begitu mudah telah terbukti menjadi hit yang hebat dengan banyak pemain di seluruh dunia, memancarkan adegan kompetitif yang mati-matian dan pelbagai mod spin-off yang memberi ganjaran kepada mereka yang dapat mengawal momentum pertengahan mereka dan menjaringkan gol pembunuh. Kebodohan yang kekal dari Liga Roket Fizik ‘s bertukar menjadi tegang yang tegang menjadi kilang ketawa, memastikan pengalaman yang sama sekali berbeza setiap kali anda bermain.

Permainan epik ‘ Fortnite adalah fenomena multiplayer. Ia selamat untuk mengatakan ia akan terukir ke dalam buku sejarah permainan video yang diberikan populariti alkitabiahnya, yang telah menyaksikan ribut cuaca-dan kini ia mempunyai mereka dalam permainan-di mana permainan royale pertempuran lain telah goyah dan jatuh di tepi jalan. Sebagai kepentingannya sebagai pertalian untuk silang dan kandungan kolaboratif tumbuh dengan konsert langsung dan ikatan filem yang diadakan di dunia yang ganjil, Fortnite Status sebagai permainan multiplayer yang hebat hanya akan berkembang seiring dengan tahun -tahun berlalu. , Fortnite masih merupakan sensasi sosial yang terus menghubungkan skuad pemain rompakan, menari, dan membina jalan mereka untuk mengesahkan hidup Royales.

Sekiranya anda sudah cukup naif untuk mempercayai bahawa anda dan rakan -rakan rapat anda boleh menarik diri dari heist bank, maka Grand Theft Auto Online adalah kotak pasir yang dibina khas yang membolehkan anda meletakkan teori itu pada ujian. Rockstar Games ‘Terbuka Multiplayer Terbuka Dunia Boleh Menjadi Taman Permainan Pemain vs. Pemusnahan Pemain, tetapi ia juga cemerlang dalam menyediakan pengembaraan koperasi epik, apabila anda mendapatkan geng bersama untuk skop, menubuhkan, dan melaksanakan skor besar di kasino, kemudahan rahsia, dan pulau -pulau swasta. Dengan pembebasan kontrak baru -baru ini, dibintangi Dr. Dre, Kotak pasir berbilang pemain Rockstar tidak akan hilang pada bila -bila masa tidak lama lagi. Walaupun pembelian boleh menjadi tinggi untuk heists ini, masih ada sesuatu yang begitu unik tentang hanya melayari Los Santos, menyebabkan kekacauan dengan rakan-rakan anda di belakangnya, itulah sebabnya layak mendapat tempat yang selesa dalam senarai ini.

Ciri khas xbox, Halo . Halo Infinite mungkin tidak mempunyai kesan besar terhadap industri, tetapi ia membuktikan betapa abadi Tarian mematikan adalah. Masih hampir tidak ada yang tegang seperti berjalan kembali ke pangkalan dengan penangkapan bendera terakhir sebagai peluru dan neon kematian merah jambu di atas kepala. Setiap pistol masih merasa memuaskan dan berfungsi dengan tujuan yang unik, dan ia mungkin menjadi satu -satunya penembak di mana spam bom tangan tidak mendapat saraf anda. Paling penting, ia percuma untuk bermain di Xbox dan PC.

Kita mungkin mempunyai bAck 4 Darah masih ayah permainan zombie co-op. Tidak ada yang seperti menangkis kiamat dalam syarikat yang baik, yang dibuat Kiri 4 Mati 2 Permainan multiplayer ikonik seperti itu, dan mengapa ia masih dimainkan oleh puluhan ribu orang setiap hari, lebih dari satu dekad selepas pembebasannya. Mendapatkan rakan -rakan anda bersama -sama untuk melawan spitters, boomers, joki dan tangki yang ditakuti adalah latihan dalam kerjasama yang huru -hara yang menuntut komunikasi yang teliti, kerana pengarah AI permainan melemparkan gerombolan yang dijangkiti di kuartet anda untuk menghentikan usaha anda untuk mencapai bilik yang selamat. Permainan co-op menjadi lebih kuat dalam versus, ketika pemain bergilir bermain sebagai pin yang dijangkiti khas, menyelaraskan pin untuk meletakkan pasukan musuh di lutut mereka. Ini adalah satu mesti mengalahkan!

Super Smash Bros. Ultimate

Tidak dinafikan salah satu permainan pertempuran terbesar sepanjang masa, . Ultimate mengekalkan kawalan ketat siri dan senarai watak yang menarik. Ia adalah Brawler Nintendo yang menyenangkan yang membolehkan anda menghidupkannya sebagai Mario, Link, Donkey Kong atau Sephiroth (atau semua perkara di atas sekaligus, jika anda begitu cenderung!) Dengan skim kawalan yang boleh diakses dan kolam barang yang matang untuk mencipta keganasan, ada sebab siri ini masih kuat selepas semua ini.

Serangan Global Counter-Strike

Permainan yang sinonim dengan eSports, Counter-Strike: Serangan Global adalah ikon permainan video berbilang pemain dan salah satu penembak yang paling digilap di pasaran. Permainan ini memberi ganjaran ketepatan sniping dan pertimbangan ekonomi yang teliti dalam mod yang paling kompetitif. Namun, ia berterusan dengan segala macam pemain sebagai penembak yang menyeronokkan untuk bermain di mana -mana tahap kemahiran, terutamanya apabila anda dapat mengatasi keluasan arsenal kedap udaranya dalam mod panik seperti permainan pistol. The Counter-Strike Permainan telah memberi inspirasi kepada landskap penembak moden melalui permainan seperti Valorant dan terus hidup oleh kekayaan pelayan komuniti dan mod yang dihasilkan dari pangkalan penembak pepejalnya.

Walaupun ia mungkin tidak hanya dikenali dengan potensi multiplayernya, permainan terlaris sepanjang masa harus membuat perjalanan ke senarai ini untuk pengaruhnya sendiri. Minecraft pelayan dan rakan atau orang asing yang pantas menjadikannya debu dengan koktel TNT dan lava. Ketidaksuburan, adalah keseronokan yang boleh dipercayai dengan rakan-rakan dalam talian dan telah menjadi inovasi berbilang pemain, memancarkan spin-off yang tidak terkira banyaknya seperti Permainan kelaparan dan Hypixel dari teras survival multiplayernya. Ia mengekalkan asas pemain yang kukuh hampir satu dekad selepas pelancarannya, disokong oleh tahun -tahun selepas bertahun -tahun Minecraft Kandungan YouTube yang masih berkembang maju.

Call of Duty: Peperangan Moden 2

Penembak yang menentukan genre yang masih dihormati hingga ke hari ini, Peperangan moden 2 adalah titik kilat dalam sejarah Panggilan tugas . ‘1 V 1 Me on Rust’ masih menjadi sebahagian daripada vernakular peminat moden, dengan Peperangan moden 2 . Ya, selepas semua masa dan semua permainan ini kemudian, ia masih yang terbaik. Sementara moden Multiplayer telah berpindah ke arah Battle Royale dengan Warzone hidup pada tahun 2021, dan ada alasan untuk dedikasi mereka. Ia masih sama baiknya dengan tahun 2009.

, Mario Kart 8 Akhirnya mendapati rumahnya yang sebenarnya di Nintendo Switch, dengan cepat menjadi permainan terlaris di konsol dan, dengan proksi, salah satu permainan video terlaris sepanjang masa. Ia juga masuk akal, memandangkan betapa mudahnya untuk mengambil dan bermain selama semua peringkat umur. Sekiranya anda ingin bermain permainan berbilang pemain dengan rakan atau keluarga anda tanpa sebarang persediaan atau peraturan yang tertekan untuk dijelaskan, ini akan menjadi pilihan pertama anda. Dengan pelbagai peta, pelumba, dan tetapan penyesuaiannya, ada cukup nuansa untuk menjaga pelumba yang serius bermain di luar pihak juga. Pastikan untuk menjaga mata anda dikupas untuk mana-mana pisang dan jaga orang-orang yang berkawan dengan kerang biru!

Ia mungkin percuma, tetapi jangan biarkan perkara itu menipu anda. Apex Legends adalah salah satu penembak terbaik di sekitar, dan permainan dalam talian yang luar biasa untuk bermain dengan rakan anda. Berpengalaman dalam skuad tiga, pemain perlu menyelam ke peta yang penuh dengan pasukan lain, membuang senjata, dan berjuang untuk menjadi pasukan terakhir yang berdiri. PUBG dan Fortnite adalah kebolehan gaya penembak wira. Ia mempunyai watak yang boleh terbang, pecut cepat, tempat portal, menggunakan zipline, dan banyak lagi. Dan setiap beberapa bulan, senarai itu berkembang, menambah wira lain ke dalam campuran yang menyegarkan seluruh meta. Setiap pistol terasa luar biasa untuk api, dan ia mempunyai pergerakan terbaik sejak itu Titanfall 2 – tidak mengejutkan kerana ia dari pemaju yang sama. Anda benar -benar perlu bekerja sebagai satu pasukan untuk memenangi perlawanan Apex Legends, menjadikannya pilihan yang sempurna untuk sesi permainan dalam talian yang panjang.

. Laut pencuri menghasilkan anekdot air yang lebih baik, dan tidak ada dua sesi yang sama. Tidak kira bahawa pencarian berulang -ulang kerana ia berlaku di sepanjang jalan yang paling penting. Kebakaran rakan -rakan anda dari meriam, tongkat seseorang di Brig, merompak pemain lain, dan dapatkan segala macam kerosakan ketika berlayar di perairan yang paling indah dalam permainan video. Ditulis oleh Jordan Oloman bagi pihak GLHF.

Senarai

Peringkat 10 permainan video sukan terbaik sepanjang masa

Lihat 10 item