Titch Drops, Cara Tuntut Menara Fantasi Titch Drops: Nukleus Hitam, Kristal Gelap, Nukleus Emas, Lebih – Dexerto

Cara menuntut menara titisan berkedut fantasi: nukleus hitam, kristal gelap, nukleus emas, lebih banyak lagi

Twitch Drops adalah acara di mana anda boleh mendapat ganjaran dalam permainan hanya dengan menonton Twitch Streams. Untuk mengambil bahagian dalam titisan Twitch, anda hanya perlu menghubungkan akaun Twitch Account dan PlayStation anda. Sila ingat untuk menghubungkan akaun Twitch anda selepas berakhir.

Menara Penurunan Twitch Fantasy

Sertai kami dalam meraikan pelepasan rasmi Tower of Fantasy di PlayStation dengan acara Twitch Livestream kami! Kegembiraan bermula sekarang! Tune ke sungai, misi lengkap, dan buka kunci ganjaran yang hebat. Selain itu, jika anda mengalir kandungan anda sendiri, ada peluang untuk memenangi lebih banyak hadiah yang luar biasa!

Butiran Acara

Tempoh acara

8 Ogos jam 09:00 – 15 Ogos jam 23:59 (UTC+0)

Butiran Acara

Tonton aliran TOF dengan titisan berkedut untuk jam kumulatif untuk mendapatkan ganjaran.Pilih Kategori Menara Fantasi di halaman Kempen Twitch-Drops & Rewards-All, klik pada acara “TofplayStation” yang berkaitan, pergi ke saluran yang berkaitan, dan tonton aliran langsung. Anda akan diberi ganjaran dengan hadiah -hadiah berikut apabila anda menonton beberapa jam aliran.

Notis acara

1. Untuk mengesahkan jika aliran menyokong titisan Twitch, sila rujuk sepanduk Twitch Drops yang terletak di sudut kanan atas kotak sembang.

2. Anda boleh melihat halaman Twitch-Drops & Rewards-Inventori untuk memeriksa kemajuan acara.

3. Ganjaran akan tersedia setelah waktu tontonan telah dicapai.

4. Ganjaran hanya boleh dihantar ke peti mel dalam permainan selepas anda menghubungkan akaun Twitch anda ke akaun PlayStation anda (klik di sini untuk menghubungkan: https: // tof.dunia sempurna.com/net/twitch230806/indeks.html).

5. Ganjaran mesti diterima dalam masa 3 bulan selepas berakhirnya kempen. Di luar tarikh kempen, ganjaran akan tamat tempoh secara automatik.

Ganjaran streaming

Tempoh acara

8 Ogos jam 09:00 – 15 Ogos jam 23:59 (UTC+0)

Butiran Acara

Menara Stream Fantasy di PlayStation dan mengaktifkan Titch Drops untuk menyertai acara tersebut.Sekiranya anda memenuhi keperluan kempen, anda akan berpeluang memenangi ganjaran yang tidak baik seperti PSVR2/Arctis Nova Pro Wireless/Apple Watch SE dan sebagainya!

Deskripsi peristiwa

1. Dari 8 Ogos 09:00 hingga 15 Ogos 23:59 (UTC+0), setelah menghubungkan akaun Twitch anda dengan akaun PlayStation, Streamers boleh memulakan fungsi Twitch Drops. (Klik di sini untuk menghubungkan:
https: // tof.dunia sempurna.com/net/twitch230806/indeks.html)

2. Pilih Kategori Tower of Fantasy untuk menstrimkan permainan, memaparkan logo “PlayStation” pada skrin/tajuk/tag, anda mengambil bahagian dalam acara TofPlayStation Twitch Drops dengan jayanya.

3. Sepanjang tempoh acara, masa aliran anda harus sekurang -kurangnya 6 jam, anda akan dapat memenangi kelayakan untuk menyertai acara “Leaderboard Penonton Purata” dan acara “kebanyakan jam menonton Leaderboard”.

a. Takrif “6 jam” adalah untuk mengalir dalam kategori “Menara Fantasi” Twitch sepanjang tempoh kempen, dan mempunyai logo PlayStation pada skrin/tajuk/tag sekurang -kurangnya 6 jam.

b. Kedudukan 2 peristiwa akan dikira secara berasingan, dan ganjaran dapat diperoleh pada masa yang sama.

c. Jam yang ditonton ditakrifkan sebagai jumlah jam yang ditonton sepanjang tempoh acara.

d. Penonton purata ditakrifkan sebagai bilangan penonton serentak purata (AVGCCV) untuk tempoh acara.

4. Selepas Streamer mencapai keperluan acara Jam Tempoh Streaming atau acara Leaderboard, dia dapat mengisi borang Ganjaran TofplayStation Drops
(https: // borang.gle/qf2gjow7shrdjwcaa) dari 8 Ogos hingga 23 Ogos untuk menuntut ganjaran. Sekiranya masa penyerahan melebihi, ia akan dianggap sebagai pengabaian automatik.

5. Selepas streamer mendakwa ganjaran, ganjaran dalam permainan akan dihantar dalam masa 30 hari bekerja selepas berakhirnya acara; Ganjaran dalam jenis akan dihantar dalam masa 45 hari bekerja selepas akhir acara.

6. Oleh kerana faktor teknikal bahawa ganjaran dalam jenis tidak dapat dihantar, penganjur acara akan bertukar ganjaran dalam bentuk dengan nilai yang sama mengikut urutan 1. Kad Point Amazon 2. Item dalam permainan sebaliknya.

7. Acara ini dibuka untuk Menara Akaun Fantasi Versi PlayStation yang didaftarkan pada empat pelayan berikut: Amerika, Eropah, Asia Timur, dan Asia Tenggara.

8. Sebarang bentuk penipuan atau kecuaian tidak akan diterima dan boleh mengakibatkan penggantungan yang tidak terbatas untuk masa depan atau peristiwa yang berkaitan.

a. Contoh Penipuan: Streamer Log ke Menara Fantasi dan AFK selama 24 jam, cuba mendapatkan ganjaran tanpa usaha.

b. Contoh kecuaian: permainan streaming/kandungan yang tidak berkaitan dengan menara fantasi di menara kategori fantasi dalam usaha mendapatkan ganjaran.

Notis acara

1. Adalah tanggungjawab peserta untuk memastikan maklumatnya tepat dan sah. Tower of Fantasy Team tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kesilapan dan pertikaian yang mungkin timbul dari peserta.

2. Sekiranya peserta tidak menuntut ganjaran mereka/mengemukakan borang tuntutan mereka/memenuhi keperluan acara/disyaki peristiwa yang tidak adil, atau menunjukkan tingkah laku kontroversial, kelayakan mereka akan dibatalkan dengan segera.

3. Selepas berakhir.

4. Mengambil bahagian dalam aktiviti ini dan mengemukakan maklumat bermaksud bahawa peserta bersetuju dengan pentadbiran rasmi atau pendedahan maklumat peserta.

Acara FAQ

1. Apa itu titisan Twitch?

Twitch Drops adalah acara di mana anda boleh mendapat ganjaran dalam permainan hanya dengan menonton Twitch Streams. Untuk mengambil bahagian dalam titisan Twitch, anda hanya perlu menghubungkan akaun Twitch Account dan PlayStation anda. Sila ingat untuk menghubungkan akaun Twitch anda selepas berakhir.

2. Bagaimana saya boleh menghubungkan akaun saya ke Titch Drops?

Wanderers boleh log masuk akaun PlayStation dan Twitch anda, klik untuk menghubungkan dan mengaktifkan titisan Twitch. (Pautan:
https: // tof.dunia sempurna.com/net/twitch230806/indeks.html)

3. Aliran mana yang harus saya tonton untuk mendapatkan ganjaran acara?

Selepas mengaktifkan fungsi Twitch Drops, anda boleh menonton aliran menara fantasi yang membolehkan titisan berkedut, dan memenuhi beberapa jam untuk memenangi titisan.

4. Bagaimana saya dapat memastikan bahawa saya telah mengambil bahagian dalam acara Twitch Drops dengan jayanya?

Anda boleh melihat halaman Twitch Drops untuk menyemak acara yang telah anda ikut serta, serta mengesahkan semua peristiwa yang sedang berlaku dan saluran yang telah anda ikuti dalam Inventori Twitch.

5. Semoga saya mendapat ganjaran berulang -ulang jika saya mempunyai beberapa akaun permainan?

Satu akaun Twitch hanya boleh dihubungkan ke satu Menara Akaun Fantasi (UID). Satu Menara Akaun Fantasi (UID) hanya dapat menerima ganjaran yang sama sekali, dan satu akaun Twitch hanya dapat menerima ganjaran yang sama sekali.

. Video livestream saya akan dipadamkan secara automatik selepas 14 hari. Adakah ia akan mempengaruhi data livestream saya semasa acara?

Tidak, data anda akan dikumpulkan dalam masa nyata semasa acara. Penghapusan video anda tidak akan menjejaskan data livestreaming anda sama sekali.

7. Adakah saya terhad kepada penstriman hanya menara fantasi?

Tidak, tidak ada sekatan untuk menyiarkan kandungan lain. Walau bagaimanapun, hanya menara streaming kandungan fantasi di menara kategori fantasi membolehkan anda layak untuk keperluan penyertaan acara.

8. Saya menukar nama pengguna Twitch saya semasa acara. Adakah ini akan mempengaruhi kelayakan saya?

Tidak. Kelayakan anda tidak akan terjejas.

9. Bagaimana saya akan dihubungi?

Anda akan dihubungi melalui alamat e -mel yang ditunjukkan semasa pendaftaran anda. Kami mengesyorkan agar anda memastikan bahawa peti masuk anda dapat menerima e -mel dari @pwrd.com untuk mengelakkan mesej daripada muncul dalam surat sampah anda.

1. Sekiranya ada serangan atau penghinaan terhadap menara fantasi semasa streaming, para peserta akan dibatalkan dengan segera, dan menara pasukan fantasi berhak untuk menentukan kelayakan peserta.

2. Sekiranya anda mengambil bahagian dalam acara tersebut dan mengemukakan borang tuntutan, ini bermakna anda bersetuju untuk memberikan maklumat peribadi kepada penganjur, dan maklumat ini akan digunakan untuk pentadbiran dan pengeluaran ganjaran. Sila isi maklumat permohonan ganjaran peribadi dengan tepat, Tower of Fantasy Team tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kesilapan atau pertikaian yang berkaitan atau pengabaian proaktif yang mungkin timbul dari peserta.

Cara menuntut menara titisan berkedut fantasi: nukleus hitam, kristal gelap, nukleus emas, lebih banyak lagi

Menara Karya Seni Rasmi Fantasi

Hotta Studio

The Acara Tower of Fantasy Half Anniversary Twitch Drops sekarang hidup dan kami telah mendapat anda dilindungi dengan panduan cepat mengenai bagaimana anda boleh menuntut barang -barang percuma ini untuk diri sendiri.

Menara Fantasy adalah permainan dunia terbuka anime yang telah mendapat banyak gembar-gembur dari peminat anime. Untuk meraikan ulang tahun separuh permainan, Hotta Studio telah bekerjasama dengan Twitch untuk memberikan beberapa menara percuma Fantasy Twitch Drops untuk membantu mengembara dalam pengembaraan mereka di Aida.

Artikel berterusan selepas iklan

Terdapat beberapa nukleus hitam, kristal gelap, dan nukleus emas yang ditawarkan, jadi anda pasti ingin menuntut bonus ini sebelum mereka tamat. Nasib baik, Mendapatkan Menara Titisan Twitch Fantasy agak mudah, terutamanya jika anda mengikuti panduan berguna kami.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara menuntut menara penurunan fantasi fantasi

Menara Fantasy Twitch Drops Skrin

Menuntut Menara Titisan Twitch Fantasy agak mudah.

Menuntut Tower of Fantasy Twitch Drops semudah menghubungkan akaun anda. Untuk melakukan ini, hanya ikuti langkah -langkah yang digariskan di bawah:

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

  1. Log masuk ke Twitch atau buat akaun baru.
  2. Log masuk ke Menara Fantasi dan Pautannya ke Twitch melalui Pautan Rasmi ini .
  3. Cukup Tonton mana -mana streamer dengan menara titisan berkedut fantasi diaktifkan.
  4. Setelah mendapat penurunan berkedut, Periksa halaman inventori anda dan klik ‘Tuntutan Sekarang’ untuk menambahkannya ke permainan anda.
  5. Kembali ke Menara Fantasi dan anda akan Lihat item di peti mel anda.

Penting untuk diperhatikan bahawa semua Menara Fantasy Twitch Drops mesti dituntut pada 13 Februari jam 23:59:59 PDT. Pastikan anda melakukan ini untuk mengelakkan kekecewaan dan mendapatkan headstart dalam pengembaraan anda melalui Aida.

Artikel berterusan selepas iklan

Semua Menara Penurunan Twitch Fantasi

Lima Pek Drop Twitch yang boleh dituntut di Menara Fantasi. Berikut adalah semua item yang boleh anda dapatkan:

  • Pek Hadiah 1 – Dark Crystal 50, Nukleus Hitam 1
  • Pek Hadiah 2 – Dark Crystal 50, Random Sr Relic Shard Box 5
  • Pek Hadiah 3 – Nukleus Emas 1, Random Sr Relic Shard Box 10
  • Pek Hadiah 4 – Nukleus Emas 1, Random Sr Relic Shard Box 15
  • Pek Hadiah 5 – Nukleus merah 1, kotak relik SSR

Jadi, di sana anda memilikinya, semua yang anda perlu tahu ketika datang untuk menuntut menara fantasi twitch jatuh. Pastikan anda menyemak halaman Menara Fantasi kami untuk semua berita dan panduan terkini.