Thoma (Genshin Impact) | Heroes Wiki | Fandom, rating Thoma dan binaan terbaik | Impak Genshin | Game8

Penarafan Thoma dan Bangunan Terbaik

Contents

1. Moonpiercer

Thoma (kesan Genshin)

Wira wiki

Wira ini dicadangkan dan diluluskan oleh benang Heroes Wiki’s Pure Good Proposals. Sebarang perbuatan menghapuskan wira ini dari kategori tanpa cadangan penyingkiran hendaklah dianggap vandalisme (atau percubaan “jahat” untuk menafikan watak tersebut) dan pengguna akan mempunyai peluang yang tinggi untuk menjadi Smitten disekat. Anda tidak boleh membuat cadangan penyingkiran tanpa kebenaran daripada pentadbir terlebih dahulu.
Notis tambahan: Templat ini dimaksudkan untuk penyelenggaraan pentadbir hanya. Pengguna yang menyalahgunakan templat akan disekat selama seminggu minimum.

Nama penuh

Alias ​​(es)

Pelindung dari jauh
Pembantu rumah klan Kamisato

Asal

Pekerjaan

Ketua Retainer Klan Kamisato.
Operatif untuk Suruhanjaya Yashiro.

Kuasa / kemahiran

Pejuang tangan-ke-tangan yang mahir
Kemahiran dalam tombak
Pyrokinesis
Hubungan politik

Hobi

Menarik pranks.
Pembersihan.

Matlamat

Menghapuskan Keputusan Memburu Penglihatan (secara tidak langsung berjaya).

Keluarga

Bapa yang tidak dinamakan
Ibu yang tidak dinamakan

Rakan / sekutu

Musuh

Jenis wira

Thoma, Juga dipanggil Pelindung dari jauh, adalah watak sokongan dalam permainan video fantasi peranan 2020 tindakan Impak Genshin, Berkhidmat sebagai deuteragonis keseluruhan Bab II dari Archon Quests, yang menjadi deuteragonis utama prolog, tindakan pertama dan kedua, serta menjadi protagonis utama Akta Ketiga.

Thoma berasal dari bandar kebebasan Mondstadt yang akhirnya berpindah ke negara Inazuma di mana dia mendapati kerja sebagai penahan ketua klan Kamisato. Kerana karyanya dan keperibadiannya yang mesra, Thoma dapat membina dirinya sebagai rangkaian rakan sekerja yang mengagumkan di Inazuma walaupun statusnya sebagai orang asing. Dia semakin dekat dengan ketua -ketua muda Kamisato Klan Ayaka dan Ayato.

Ketika Tuhan keabadian Beelzebul yang memerintah Inazuma memperkenalkan dasar radikal yang disebut perintah Visi Hunt yang menuntut setiap pembawa penglihatan untuk melepaskan penglihatan mereka, Thoma dan tuan -tuannya Kamisato membantu mereka yang terjejas secara negatif dan diam -diam memudahkan pelbagai rintangan. Walau bagaimanapun, ia adalah pengembara legenda yang dapat meyakinkan Tuhan keabadian untuk menamatkan dekri memburu penglihatan daripada klan Kamisato.

Thoma disuarakan oleh Banas Kristian dalam Bahasa Inggeris dan oleh Masakazu Morita dalam bahasa Jepun. Morita juga menyuarakan Ichigo Kurosaki di Peluntur, Whis dalam Dragon Ball Super, Ri Shin dari Kerajaan, Tidus dalam Final Fantasy x, Marco the Phoenix di Satu bahagian, dan Pegasus seiya di Saint Seiya.

Kandungan

Penampilan []

Orang asli dari Mondstadt, Thoma adalah seorang lelaki muda yang tinggi dengan mata hijau. Rambut berambut perangnya yang tidak kemasnya pendek di atas dan diikat ke ekor kuda di belakang kepalanya. Dia memakai baju coklat pendek lengan pendek, seluar biru, jaket merah terbuka pendek dengan lengan coklat, kasut sandal coklat dengan kaus kaki putih, ikat kepala logam hitam, loket logam di lehernya, sarung tangan tanpa jari coklat, kain merah diikat di pinggangnya , dan plat perisai kulit di bahagian atas kain yang disebutkan di atas. Pakaian yang dia pakai adalah gaya yang unik untuk Inazuma, dan banyak benang emas dan hiasan kecil lain boleh didapati di pakaiannya.

Keperibadian []

Thoma dikenali oleh orang -orang yang menjadi “penolong” – membantu semua orang keluar dan memastikan bahawa sebarang masalah cepat dan aman diselesaikan.

Anak seorang bapa dan ibu Mondstadter, Thoma berkongsi ciri -ciri yang dilihat di kedua -dua negara; Ayahnya meletakkan penekanan yang besar terhadap kesetiaan semasa dibesarkan di Mondstadt bermakna dia dapat dengan mudah bergaul dengan kebanyakan orang. Dia percaya bahawa orang harus gembira menikmati kehidupan yang santai dan tidak begitu peduli terhadap reputasinya, walaupun orang bercakap sakit tentangnya. Dia pada asalnya pergi ke Inazuma untuk membawa wain bapanya Dandelion, tetapi setelah jatuh ke laut, dia berakhir di Inazuma tanpa sambungan dan Mora. Walaupun bahaya yang dihadapinya pada masa itu, Thoma dapat memanfaatkan keadaannya dan akhirnya memperoleh kepercayaan klan Kamisato. Dia adalah pekerja yang cekap, menyelesaikan semua isu klan Kamisato dengan tepat pada masanya.

Dia meletakkan kesetiaan yang besar di klan kamisato. Walaupun penampilannya yang mudah, dia tidak menunjukkan belas kasihan kepada mereka yang mengancam adik-beradik Kamisato dan Suruhanjaya Yashiro. Dia tidak menggunakan hubungannya untuk keuntungan peribadi.

Peralatan []

 • Visi Pyro: Visi Thoma, yang mengambil bentuk loket seperti permata merah yang melekat pada tali pinggangnya, membolehkannya menyalurkan tenaga elemen dalam pecah dan melepaskannya dengan kesan yang menghancurkan. Unsur yang dia dapat memanipulasi adalah pyro, yang bermaksud dia mampu memproyeksikan api yang kuat dari tubuhnya. Dia juga boleh mengimbangi senjata pilihannya dengan elemen pyro, dan tekniknya yang paling menonjol membolehkannya untuk menimbulkan medan kekuatan yang dibuat semata -mata dari tenaga unsur yang dapat melindungi dirinya dan sekutunya dari bahaya.

Penarafan Thoma dan Bangunan Terbaik

Thoma adalah watak polearm pyro 4-bintang dalam kesan Genshin. Dia sokongan yang dapat memberikan perisai dan dapat dengan mudah mencetuskan reaksi burge dengan pecah unsurnya. Lihat binaan terbaiknya, dan penarafan watak ini dalam panduan ini!

Panduan watak Thoma
Membina panduan Watak watak Hidangan istimewa
Acara Hangout Thoma
Kerja harian pembantu rumah Akta 2 Akta 3

Senarai kandungan

 • Penilaian dan maklumat Thoma
 • Bangunan terbaik
 • Artifak terbaik
 • Senjata terbaik
 • Comp Team Terbaik
 • Buruj terbaik
 • Sekiranya anda menarik?
 • Bahan kenaikan dan bakat
 • Bagaimana nak guna
 • Bakat (kemahiran)
 • Bagaimana untuk mendapatkan
 • Maklumat dalam permainan
 • Panduan Berkaitan

Penilaian dan maklumat Thoma

Maklumat watak

Kedudukan senarai peringkat

DPS utama Sub-DPS Sokongan Penjelajahan
N/a

Statistik Thoma

Hp Serang Pertahanan Stat Ascension
LVL 20 2,872 79 209 ATK 0%
LVL 80 9,156 211 699 ATK 24%

Kekuatan dan kelemahan Thoma

Kekuatan
• Menyediakan perisai dengan kemahiran unsur dan pecah. • Boleh memohon reaksi pyro luar lapangan dengan pecah unsur. • C6 memberikan rangsangan kepada serangan normal, dikenakan, dan terjun parti.
Kelemahan
• Kos tenaga yang tinggi untuk pecah unsurnya. • CD kemahiran elemen panjang. • Kekurangan DMG skala di luar Burgeon.

Pembina terbaik untuk Thoma

Sub-dps dan sokongan membina untuk Thoma

Burgeon sub-DPS

1. Moonpiercer

2. Tangkapan

3. Favonius Lance

Pasir: Penguasaan Elemental atau Tenaga Pengisian

Piala: Penguasaan Elemental

CIRSLET: Penguasaan Elemental

Salah satu peranan sub-DPS Thoma yang paling popular adalah dalam Burgeon Team Comp. Di Thoma Burgeon ini membina, dia perlu menggunakan statistik penguasaan elemen dan statistik penguasaan unsur untuk memaksimumkan kerosakannya.

Paradise Lost hanya sedikit lebih baik daripada impian berlapis, jadi jangan ragu untuk memilih mana -mana artifak yang ditetapkan antara kedua -dua yang anda ada sekarang.

Penampan pecah

1. Melanda kilat

2. Tangkapan

3. Kitain Cross Spear

Pasir: Recharge Tenaga

Piala: HP%

CIRSLET: HP% atau kadar krit

Thoma boleh digunakan sebagai penampan sokongan generik dengan melengkapkannya dengan set artifak Oblige Noblesse. Pengisian Tenaga beliau akan sangat bergantung pada Comp Team anda, tetapi purata taman umum adalah sekitar +200%.

Sokongan dilindungi

1. Melanda kilat

2. Tangkapan

3. Kitain Cross Spear

Lambang nasib terputus x2
Ketabahan Milelith x2

Hp% atau isi semula tenaga

Piala: HP%

CIRSLET: HP%

Pembentukan sokongan Thoma ini adalah mengenai perisai yang dihasilkannya untuk melindungi seluruh pihak. Fokus untuk mendapatkan statistik HP dan tenaga semula untuk perisai yang lebih kuat dan pengunduran semula tenaga yang lebih cepat untuk pecah unsurnya.

Keutamaan bakat Thoma

Sub-DPS & Sokongan
1st Kemahiran Elemental
2 Elemental Burst
Ke -3 Serangan biasa

Perisai Thoma adalah alat yang paling penting untuk dibawa ke pesta. Mengutamakan kemahiran unsurnya terlebih dahulu untuk menguatkan perisai anda diikuti dengan pecah unsur anda untuk meningkatkan dmg keseluruhan.

Artifak terbaik untuk Thoma

Kedudukan Thoma Artifact

Artifak Bonus artifak
1st Bunga syurga hilang 2-pc: Penguasaan Elemental +80
4-pc: DMG Reaksi Bunga, Hyperbloom, dan Burgeon DMG meningkat sebanyak 40%. Di samping. Setiap timbunan ini berlangsung 10 -an. Max 4 susunan secara serentak. Kesan ini hanya boleh dicetuskan sesaat. Watak yang melengkapkan ini masih boleh mencetuskan kesannya apabila tidak di lapangan.
2 Impian berlapis 2-pc: Penguasaan Elemental +80
4-pc: Dalam 8 tahun yang mencetuskan tindak balas unsur, watak yang melengkapkan ini akan mendapat penggemar berdasarkan jenis elemen anggota pihak lain. ATK meningkat sebanyak 14% untuk setiap ahli yang jenis elemennya sama dengan watak yang dilengkapkan, dan EM meningkat sebanyak 50 untuk setiap ahli dengan jenis elemen yang berbeza. Setiap penggemar akan mengira sehingga 3 aksara. Kesan ini dapat dicetuskan sekali setiap 8 dan walaupun tidak di lapangan.
2 Noblesse mewajibkan 2-pc: Elemental Burst DMG +20%.
4-pc: Menggunakan pecah unsur meningkatkan semua ATK ahli parti sebanyak 20% untuk 12s. Kesan ini tidak dapat disusun.

Artefak bintang 4 terbaik untuk Thoma

Artifak Bonus artifak
Pengajar 2-pc: Meningkatkan penguasaan elemen sebanyak 80.
4-pc: Setelah mencetuskan reaksi unsur, meningkatkan semua penguasaan elemen anggota parti sebanyak 120 untuk 8s.

Thoma Senjata Terbaik

Kedudukan senjata Thoma

Senjata Maklumat senjata
1st Melanda kilat Bonus Stat: Isi semula tenaga 12.0%
Kesan kemahiran: ATK meningkat sebanyak 28% daripada isi semula tenaga ke atas pangkalan 100%. Anda boleh mendapatkan bonus maksimum sebanyak 80% ATK. Dapatkan Recharge Tenaga 30% untuk 12s Setelah Menggunakan Pecahan Elemental.
2 Kakitangan Homa Bonus Stat: Crit DMG 14.4%
Kesan kemahiran: HP meningkat sebanyak 20%. Di samping itu, menyediakan bonus ATK berdasarkan 0.8% daripada Max HP Wielder. Apabila HP Wielder kurang daripada 50%, bonus ATK ini meningkat dengan tambahan 1% daripada Max Hp.
Ke -3 Favonius Lance Bonus Stat: Isi semula tenaga 6.7%
Kesan kemahiran: Crit hits mempunyai 60% peluang untuk menghasilkan sedikit zarah unsur, yang akan menjana semula 6 tenaga untuk watak. Hanya boleh berlaku sekali setiap 12s.

Senjata percuma untuk bermain terbaik untuk Thoma

Senjata Maklumat senjata
Black Tassel Bonus Stat: HP 10.2%
Kesan kemahiran: Meningkatkan DMG terhadap Slimes oleh 40%.

Semua senjata yang disyorkan untuk Thoma

Thoma comp pasukan terbaik

Pesta terbaik untuk Thoma

Thoma Burgeon Team Comp

DPS utama Sub-DPS Sub-DPS Sokongan
Ayato Thoma Collei Pengembara (Dendro)
Ayato Thoma Nahida Bennett

Comp Team Burgeon ini mempunyai Thoma bertindak sebagai pencetus pyro untuk Reaksi Burgeon.

Pasukan Sub-DPS Pyro Standard

DPS utama Sub-DPS Sokongan Sokongan
Tartaglia Thoma Kazuha Bennett

Thoma boleh diletakkan sebagai sub-dps pyro untuk mana-mana pasukan menguap. Matlamatnya adalah untuk menyediakan kerosakan pyro luar lapangan untuk DPS utama hidro untuk menangani kerosakan menguap.

Pasukan Sokongan Pyro Standard

DPS utama Sub-DPS Sokongan Sokongan
Hu Tao Xingqiu Thoma Kazuha

Thoma boleh menjadi tambahan yang sangat baik mana. Dalam pasukan ini, Thoma menyediakan perisai dan penggemar yang bagus dengan C6 yang tidak dikunci.

Sokongan Pyro Shielder

DPS utama Sub-DPS Sokongan Sokongan
Itto Albedo Gorou Thoma

Thoma adalah pilihan yang sangat baik untuk pasukan triple geo ini untuk itto. Thoma akan berfungsi sebagai shielder dan kerosakan pyro luar lapangan yang akan meletakkan aura pyro pada musuh untuk mencetuskan reaksi kristal.

Thoma Constellations Best

Genshin - Thoma

Konstelasi dan kesan

Constellations Thoma
C1 Tugas seorang rakan Apabila watak dilindungi oleh Thoma sendiri Penghalang blazing (Thoma dikecualikan) diserang, Thoma sendiri Blazing berkat CD dikurangkan sebanyak 3s, sementara miliknya sendiri Crimson OoyoroiCD s diturun sebanyak 3s.
Kesan ini boleh dicetuskan sekali setiap 20 -an.
C2 Kemahiran bawahan Crimson OoyoroiTempoh ditingkatkan sebanyak 3s.
C3 Resolusi yang diperkuat Meningkatkan tahap Blazing berkat oleh 3. Tahap peningkatan maksimum ialah 15.
C4 Perancangan jangka panjang Selepas menggunakan Crimson Ooyoroi, 15 tenaga akan dipulihkan kepada Thoma.
C5 Raging Wildfire Meningkatkan tahap Crimson Ooyoroi oleh 3. Tahap peningkatan maksimum ialah 15.
C6 Hati yang terbakar Apabila penghalang yang terbakar diperoleh atau disegarkan, DMG ditangani oleh semua serangan normal, dikenakan, dan menjunam anggota parti meningkat sebanyak 15% untuk 6s.

Penilaian dan penjelasan terbaik

Penilaian Kesan / merit konstelasi
C4 ★★ ☆ • 15 tenaga akan dipulihkan kepada Thoma setelah menggunakan pecahnya unsur, menjadikannya lebih berdaya maju sebagai sub-dps.
C6 ★★★ • Thoma dapat meningkatkan serangan normal, dikenakan, dan terjun parti, mengakibatkan DPS keseluruhan yang lebih kuat.

C6 membuka potensi penuh Thoma

Keupayaan sokongan penuh Thoma dibuka dalam konstelasi keenamnya kerana dia akan dapat meningkatkan dmg serangan normal dan dicas anda setiap kali dia memanggil perisai.

Sekiranya anda menarik Thoma?

Thoma hebat untuk pasukan Burgeon

Genshin - Adakah Klee baik?

Thoma adalah bintang 4 yang hebat untuk mendapatkannya sebagai perisainya melebihi purata dan dengan mudah boleh membuat reaksi pyro dengan pecah unsurnya.

Kerosakannya secara individu dan boleh mempunyai anti-synergy dengan beberapa watak DPS seperti yang dapat dia mengatasi reaksi. Walau bagaimanapun, dia kini merupakan salah satu reaktor burgeon terbaik terutamanya apabila anda membinanya dengan penguasaan unsur.

Bahan kenaikan dan bakat Thoma

Bahan Ascension Thoma

Bahan Tahap Bakat Thoma

Cara Menggunakan Thoma

Watak perisai kemahiran elemental

Kemahiran Elemental: Berkat Blazing

Kemahiran Elemental Thoma, Blazing berkat, Tawaran Aoe Pyro DMG kepada musuh semasa menyediakan perisai. Perisai Thoma adalah unik kerana penyerapan DMG dapat disusun berdasarkan penyerapan selebihnya penghalang sebelumnya.

Di samping.

Elemental Burst: Crimson Ooyoroi

Pecahan Elemental Thoma, Crimson Ooyoroi, juga menangani aoe pyro dmg kepada musuh sementara juga mengelilingi pesta dengan a SCORCHING OOYOROI Buff.

Apa itu Ooyoroi?

Fungsi ooyoroi yang terik seperti rainswords Xingqiu kerana ia dapat menangani pyro dmg walaupun Thoma tidak berada di lapangan. Ia juga boleh memberikan halangan yang menyala apabila menggunakan serangan biasa sekali setiap 1s.

Menyegarkan halangan yang ada

Penghalang yang menyala mempunyai tempoh 8 saat, Dan ia menyegarkan setiap kali watak aktif anda menggunakan serangan biasa anda! Perisai juga tumpukan, yang bermaksud bahawa untuk setiap Ooyoroi Proc, anda Segarkan semula kedua -dua tempoh dan perisai keberkesanan!

Dapat menangkap dua kali jumlah ikan

Bakat pasif: snap dan ayunan

Selepas memperoleh Thoma, dia memberi anda peluang 20% ​​untuk menggandakan jumlah ikan yang ditangkap di Inazuma, menjadikannya berkesan dalam mengumpul lebih banyak ikan daripada biasa.

Thoma tidak perlu berada di parti untuk pasifnya untuk berkuatkuasa.

Thoma Talents (kemahiran)

Serangan Normal: Swiftshatter Spear

Penerangan bakat
. Serangan caj
Menggunakan sejumlah stamina untuk melangkah ke hadapan, menangani kerosakan pada lawan di sepanjang jalan. Serangan terjun:
Terjun dari udara untuk menyerang tanah di bawah, merosakkan lawan di sepanjang jalan dan berurusan dengan dmg atas kesan.

Blazing berkat

Crimson Ooyoroi

Penerangan bakat
Apabila watak aktif semasa anda memperoleh atau menyegarkan a , Kekuatan perisai watak ini akan meningkat sebanyak 5% untuk 6s. Kesan ini boleh dicetuskan sekali setiap 0.35 saat. Max 5 Stacks.

Serangan Flaming

Penerangan bakat
DMG ditangani oleh Keruntuhan berapi Crimson Ooyoroi .2% daripada max hp Thoma.

Snap dan ayunan

Penerangan bakat
Apabila anda berjaya memancing di Inazuma, bantuan Thoma memberikan peluang 20% ​​untuk menjaringkan a menangkap dua.

Cara Dapatkan Thoma

Tarik dari versi 3.Sepanduk 8 Fasa 1

Versi 3.Sepanduk 8 Fasa 1
Impak Genshin - Langkah Berkilau GachaLangkah berkilauan Dilahirkan dari Ocean Swell

Thoma, bersama Razor dan Mika, adalah watak 4-bintang yang diketengahkan pada kedua-dua spanduk rerun Klee dan Eula di Fasa 1 versi 3.8 dari 5 Julai 2023 25 Julai 2023!

Thoma juga boleh didapati di a kadar normal pada semua spanduk hasrat standard kecuali hasrat pemula.

Panduan keinginan yang berkaitan

Klik untuk melihat panduan spanduk!
Banner Klee Wish Sim
Banner Eula Wish Sim

Maklumat dalam permainan Thoma

Thoma Voicelines

Pemikiran tentang Thoma

Watak Pemikiran dalam permainan
Ayaka Thoma adalah kawan yang dikasihi. Dia selalu mengangkat semangat saya dengan kecenderungannya yang cerah. Dalam erti kata lain, saya memikirkannya sebagai saudara lain, dan sebagai ahli penuh klan Kamisato.
Ayato Tidak ada keraguan dalam fikiran saya tentang kesetiaan Thoma ke klan Kamisato. Sudah lama dahulu, sebahagiannya untuk melihat di mana dia berdiri, saya menasihatinya bahawa dia akan lebih baik meninggalkan jika dia tidak mahu ditarik ke dalam pertikaian yang tidak pernah berakhir yang melanda kehidupan awam. Namun, dia memilih untuk tinggal, dan sepanjang masa dia bersama kami, dia terselamat daripada saya. Terdapat sangat sedikit orang yang saya percayai sepenuhnya hari ini, tetapi Thoma adalah salah satu daripada mereka.
Itto Sebilangan anak lelaki telah memberitahu saya bahawa dia adalah bintang pertunjukan di Majlis Vision Hunt. Saya suka – adakah anda bergurau. Bagaimana dia mendapat majlis khasnya sendiri!? Adakah penglihatan seratus sepatutnya, seperti, lebih kuat daripada sembilan puluh sembilan, atau sesuatu yang lain? Pff, nah, tidak mungkin, ‘Sebab, uh, hello! Mereka akan memilih saya jika itulah yang mereka jalani.
Raiden Saya tidak dapat menafikan bahawa saya agak bersalah dalam peristiwa -peristiwa yang menyebabkan dia hampir dilucutkan penglihatannya, tetapi saya lebih suka berfikir shogun harus menjadi orang yang meluaskan permintaan maaf kepadanya … okay, baiklah. Saya akan memikirkannya.
Sara Estet Suruhanjaya Tenryou sangat besar. Ia akan melayani kita dengan baik untuk mempunyai pembantu rumah yang baik seperti Thoma yang dapat menjaga semua urusan rumah tangga yang banyak dan berbeza. Sekiranya dia pernah bekerja untuk klan Kamisato, saya sangat suka dia datang kepada kami … walaupun saya ragu -ragu hari itu akan datang.
Sayu Dia mempunyai visi, namun atas sebab tertentu dia memberi saya pembelajaran ninjutsu setiap kali saya berlari ke dalamnya. Saya tidak tahu apa perjanjiannya. Tidak seperti saya mempunyai masa untuk mengajarnya, saya hampir tidak mendapat cukup tidur seperti itu.
Yoimiya Dia cukup pembicara dan mempunyai alasan di sebalik setiap perkataan yang dia katakan. Kadang -kadang, ia mungkin kelihatan seperti tidak ada hubungan, tetapi ketika dia meneruskan, semuanya akhirnya akan dovetail dengan baik ke arah satu tujuan. Itu. agak berbeza dengan bagaimana saya melakukan sesuatu. Saya meminta bantuannya apabila saya menghadapi perkara yang tidak dapat saya selesaikan.

Pemikiran Thoma mengenai orang lain

Watak Pemikiran dalam permainan
Ayaka Mengenai Ayaka Milady dalam semua aspek orang yang baik: erudite, belas kasihan, sopan, dan elegan. Satu perkara yang dia boleh lakukan dengan lebih baik ialah bercakap lebih lanjut. Sebenarnya, berhati -hati untuk ini pada masa akan datang anda bercakap dengannya – kadang -kadang, dia kelihatan seperti dia akan mengatakan sesuatu, tetapi kemudian dia menahan diri. Sekiranya itu berlaku, teruskan bertanya pendapatnya, lihat jika anda boleh menggalakkannya untuk membuka sedikit.
Ayato Mengenai Ayato Sebagai ketua klan Kamisato, dia berada dalam kedudukan yang sukar. Dengan semua pergolakan politik, dia harus bertanding dengan kecelakaan awam di satu tangan dan sekumpulan pegawai awam yang melayani sendiri di pihak yang lain. Sebaiknya tidak memikirkannya. Yang boleh saya lakukan adalah pastikan untuk melihatnya ketika dia berada di rumah.
Beidou Kapten The Crux – wanita yang hebat. Dia pernah berjanji untuk membawa saya keluar ke lautan terbuka untuk melihat ribut petir yang menyegel dari Inazuma dari dunia luar. Sayang sekali hingga ke hari ini, saya tidak pernah berpeluang untuk membawanya ke tawaran.
Eula Mengenai Eula ? Yang saya tahu adalah bahawa seluruh keluarga mereka adalah tentang orang yang paling marah yang pernah anda temui. Anda lebih baik memandu mereka jika anda dapat membantunya. Ah, sekarang saya berada dalam mood Mondstadt lagi. Memori.
Heizou Mengenai Heizou Ho, lelaki itu adalah detektif untuk Suruhanjaya Tenryou. Dia nampaknya mempunyai cara sendiri untuk melakukan sesuatu – bukan orang yang paling mudah untuk disampaikan. . Apa -apa keadaan yang melibatkan detektif mungkin bukan satu yang akan berakhir dengan baik. Saya rasa saya akan terus memberinya tempat tidur yang luas.
Itto Mengenai ITTO Hmm. Perkataan di jalan adalah bahawa dia cukup watak – nampaknya, dia juga mempunyai warisan yoekai. Adakah anda bertemu dengannya? Sekiranya anda berdua dekat, mungkin anda boleh memperkenalkan saya suatu ketika nanti. . Youkai termasuk!
Jean Mengenai Jean Oh, jadi Jean dari klan Gunnhildr adalah tuan ksatria favonius sekarang? Dia pasti layak mendapatnya, dia terkenal dengan kelakuannya yang sempurna. Oh, hanya tuan besar ” bertindak ”? Haha, baik, seseorang yang berdiri tidak akan peduli dengan tajuk.
Raiden Mengenai Raiden Perbandingan: Di tanah air saya di Mondstadt, hampir semua orang mempunyai penghormatan yang besar untuk Anemo Archon, Barbatos. Tetapi orang di Inazuma merasa sedikit berbeza ke arah shogun. Bagaimana saya boleh meletakkan ini. Mereka jatuh cinta, rasa hormat, rasa terima kasih. Tetapi juga takut. Tidak diketahui: Secara jujur, saya tidak menimbulkan kebencian terhadap shogun. Ya, dia hampir mengambil penglihatan saya, tetapi akhirnya itu hanya kerana perspektifnya yang unik. Setiap orang mempunyai perspektif mereka sendiri, tidak ada yang pelik mengenai perkara itu. Satu -satunya perkara yang saya tidak faham ialah matlamatnya dalam melakukannya. Apa yang dia bayangkan keabadian benar -benar kelihatan seperti orang -orang inazuma? Dan mengapa mengorbankan aspirasi rakyatnya yang sangat diperlukan untuk mencapainya? Saya tidak dapat memahami atau bersetuju dengan pendekatannya.
Sara Mengenai Sara Ketua Suruhanjaya Tenryou. Mm. Pastikan lebih berhati -hati jika anda mempunyai urusan dengannya. Dia mempunyai banyak kuasa di tangannya, dan dia tidak terlalu terbuka untuk memujuk. Tersenyum dan memukul kelopak mata anda pasti tidak akan membawa anda ke mana sahaja dengannya.
Sayu Mengenai Sayu Ah Sayu, degil Sayu. Saya telah memintanya banyak kali untuk mengajar saya ninjutsu, tetapi dia selalu menolak. Dia juga pergi keluar dari jalan untuk mengelakkan saya sekarang. Saya hanya seorang pelajar yang mencari guru, adakah saya benar -benar tidak bersuara?
Yae Miko Mengenai Yae Miko Lady Miko? ? ‘menghela nafas’ setiap kali Miss Kamisato menghantar saya keluar untuk menyampaikan mesej, destinasi paling tidak kegemaran saya adalah Grand Narukami Shrine. Oh! N -bukan kerana Lady Miko menakutkan bejeers dari saya, itu, uh. penghormatan. Ya! .
Yoimiya Mengenai Yoimiya ? Dia sangat mudah untuk bergaul. Sangat mudah, hanya mengatakan apa sahaja yang difikirkannya. Oh, dan bunga api Naganohara hanya luar biasa, anda harus mengambil kesempatan untuk melihat mereka dalam tindakan. Ah, pada nota itu – di sini, mempunyai kupon!

Panduan Karakter Genshin Impak

Impak Genshin - watak

Senarai semua watak

Watak mengikut elemen
Pyro Anemo Elektro Hidro
Dendro Geo Cryo