Taego – Pemain Rasmi Battlegrounds Wiki, Kembalinya Battleground 8×8 di Peta Taego PUBG – Xbox Wire

Kembalinya Battleground 8 × 8 di peta Taego PUBG

Kemas kini #56 (Musim 13 – Kemas kini 13.2)

Taego

Taego Adakah peta dimainkan ke -8 untuk medan perang.

Kandungan

. Dipenuhi dengan pelbagai kawasan dan persekitaran, banyak bandar, sebatian, dan tempat menarik yang unik di seluruh medan perang di mana masa kini adalah tahun 1980 -an. Berhati -hati untuk hidupan liar, dengan kawanan burung (seperti ayam) bertindak balas terhadap pergerakan pemain dan tembakan, memberi anda tanda bahaya awal yang berpotensi di hadapan.

Artikel berkaitan:

Kemas kini Sejarah []

Kemas kini #64 (Musim 18 – Kemas kini 18.2)

Kami telah menyesuaikan kadar spawn zippy coupe rb! Sekarang dapat dijumpai di lebih banyak peta dan mod. Oleh itu, kadar kenderaan tertentu pada peta tertentu telah sedikit diselaraskan.

 • Kemas kini: Coupe RB telah ditambah.
  • .
  • .

  Kemas kini #56 (Musim 13 – Kemas kini 13.2)

  • Taego Minimap telah dikemas kini untuk memudahkan untuk mengenal pasti dengan membuat garis besar kawasan yang tidak dapat dimainkan sedikit lebih gelap.
  • Berdasarkan maklum balas komuniti, kami memutuskan bahawa fasa pertama zon biru Taego agak lama. Oleh itu, kami telah mengurangkan tempoh fasa pertama untuk memberikan pengalaman bermain Taego yang lebih lancar. Nikmati taego yang lebih dramatik melalui pertanian yang lebih cepat!

  Kemas kini #55 (Musim 13 – Kemas kini 13.

  • Perubahan kadar spawn
   • Sendiri AED: kenaikan 37%
   • Stok: 1% penurunan
   • Stun Grenade: Penurunan 14%
   • Molotov Cocktail: Penurunan 3%
   • Pickup kecemasan
   • C4

   .2)

   • Taego boleh didapati sebagai peta yang diketengahkan.
   • Boleh dimainkan di TPP dan FPP.
    • .
    • DUO tidak tersedia.
    • Bergantung pada rantau anda, mod dan perspektif yang tersedia akan berbeza -beza.
    • .

    Kembalinya Battleground 8 × 8 di peta Taego PUBG

    Selamat datang ke Taego, peta 8 × 8 bertemakan timur dengan semua yang mendebarkan beberapa saat yang anda jangkakan bersama beberapa kelainan sendiri.

    PUBG: Battlegrounds - Peta Taego

    Taego mempunyai kawasan dan persekitaran yang pelbagai, dengan banyak bandar, sebatian, dan tempat menarik yang unik di seluruh medan perang. Berhati -hati untuk hidupan liar, dengan kawanan burung yang bertindak balas terhadap pergerakan pemain dan tembakan, memberi anda tanda bahaya awal yang berpotensi di hadapan.

    Comeback BR ​​adalah mekanik peluang kedua eksklusif Taego. . Apabila fasa kedua bermula, pemain yang meninggal dunia pada fasa pertama akan dibawa ke kawasan yang berasingan untuk bertarung di antara yang lain yang akan selamat. Jika anda bertahan, anda akan dianugerahkan pengangkutan helikopter kembali ke perjuangan utama untuk peluang kedua pada makan malam ayam itu.

    PUBG: Battlegrounds - Peta Taego

    Ciri unik kedua Taego adalah AED sendiri yang baru. Item utiliti baru ini memberi peluang kepada pemain untuk memilih diri mereka setelah tersingkir. Dalam permainan solo, pemain solo dengan AED diri akan menjadi tersingkir dan bukannya dibunuh dengan serta -merta. Dalam permainan skuad, jika seorang ahli skuad mempunyai diri sendiri, skuad akan tetap tersingkir sehingga semua sekutu dengan diri sendiri mati.

    Taego juga mempunyai dua senjata baru, K2 dan MK12.

    K2 adalah 5.56 Rifle Assault yang boleh menggunakan semua lampiran majalah dan muncung dan sehingga skop 6x. Dengan keupayaan untuk beralih antara api tunggal, pecah, dan auto penuh, senjata itu serba boleh kerana ia mematikan. Anda boleh menemui K2 di antara rampasan biasa di Taego. MK12 adalah 5 baru.. . Anda boleh mengambil MK12 di seluruh Taego di kalangan rampasan biasa juga.

    Kenderaan boleh menjadi penting pada 8 × 8 peta untuk bertahan hidup dan Taego tidak terkecuali. Taego juga mempunyai kenderaan baru eksklusif dengan sejarah dunia yang kaya dan nyata sendiri. The Pony Coupe, yang pada asalnya sebuah kereta konsep Hyundai pada tahun 1974, kini menjadi kenyataan di Battlegrounds. Ciri-ciri sistem pemacu semua roda untuk kawalan yang lebih baik di rupa bumi dan kelajuan maksimum 150km/h yang mengagumkan, coupe kecil tetapi zippy ini adalah kenderaan yang sempurna untuk membawa anda ke seluruh kawasan besar Taego. .

    PUBG: Battlegrounds - Peta Taego

    Jam Pass Survivor Baru yang Dikemas dengan Great Rewards juga menanti anda. Survivor Pass: Taego menampilkan ganjaran baru yang boleh dibuka di sepanjang 50 tahapnya, dengan beberapa ganjaran bonus baru termasuk G-Coin dan barang-barang lain untuk pemegang Premium Pass yang mengambil kemajuan mereka melebihi 50. Seperti sebelumnya, anda boleh membeli tahap (sehingga tahap 50) atau mendapatkannya dengan melengkapkan misi.

    Taego akhirnya di sini, jadi pek banyak 5..