The Star Wars: Battlefront Beta berakhir, Reddit – menyelam ke dalam apa sahaja

The Star Wars Battlefront II Beta telah dilanjutkan! Di sini semua yang perlu anda ketahui mengenai peluasan

. Dan ketika dia menikmati beta, dia masih berhujah — berhak — yang pra-memerintahkan permainan akan menjadi kesalahan.

Beta ‘Star Wars: Battlefront’ sudah berakhir

Selepas beberapa hari Star Wars: Battlefront Beta telah berakhir.

.

Dan apa perjalanan!

Di sini di Forbes Games kami meliputi hampir setiap aspek beta yang dapat kami fikirkan.

Dave Thier menulis sekeping mendalam yang memetik aspek yang baik, buruk, dan hebat dalam permainan. Dan ketika dia menikmati beta, dia masih berhujah — berhak — yang pra-memerintahkan permainan akan menjadi kesalahan.

Paul Tassi bercakap tentang bagaimana ketidakseimbangan yang paling menonjol dalam beta — ketidakupayaan pemberontak untuk mengalahkan Imperials dalam serangan Walker di Hoth — sebenarnya boleh menjadi salah satu bahagian terbaik dari Star Wars: Battlefront setakat ini.

Saya meluangkan sedikit masa di jabatan pemikiran yang ingin tahu, menulis tentang bagaimana multiplayer yang kompetitif membuat saya mahukan kempen pemain tunggal yang lebih banyak lagi, dan menyenaraikan beberapa masalah lain dengan beta.

Sementara itu, Jason Evangelho membincangkan versi PS4 dari Star Wars: Battlefront Beta, Penjanaan PC Master-Race Advocates Di Mana-mana. Jason juga merangkumi tiga mod baru permainan dan pengumuman pas musim ini, dan saya bersuara dengan mengatakan bahawa $ 50 untuk musim Pass menempatkan penerbit EA Games tepat di sebelah gelap.

Apa pendapat anda tentang beta? Adakah ini permainan yang anda mungkin akan mengambil bulan depan, atau kekurangan kempen pemain tunggal mematikan anda? Adalah $ 60 terlalu banyak untuk pengalaman berbilang pemain, terutamanya memandangkan pek DLC $ 50? ?

The Star Wars Battlefront II Beta telah dilanjutkan! Inilah yang perlu anda ketahui mengenai peluasan.

Oleh itu, kita sekarang tahu bahawa beta telah secara rasmi telah dilanjutkan lagi 48 jam, terima kasih kepada pengesahan melalui pemegang Twitter EA Star Wars, serta beberapa petunjuk terdahulu melalui laman web. Jadi, apa yang perlu anda ketahui mengenai peluasan ini? Berikut adalah sedikit soalan mengenai perkara yang perlu anda ketahui:

  • S: Bilakah beta sekarang berakhir?

J: Beta kini akan berlangsung hingga 4 petang UTC pada hari Rabu 11 Oktober.

  • S: Adakah lanjutan ini digunakan untuk semua platform?

! Pemain di seluruh 3 platform akan dapat menikmati tambahan 48 jam beta.

  • S: Adakah beta masih dibuka, atau ini eksklusif untuk orang yang sudah bermain sepanjang 6 hari yang lalu/untuk orang yang telah diperintahkan?

. Sekiranya anda terlepas 6 hari beta yang asal, tidak ada yang menghalang anda memuat turun dan menikmati lanjutan.

  • S: Adakah terdapat sesuatu yang baru?

A: Tidak. Ini hanyalah lanjutan kepada beta, bukan kemas kini. .

  • (Soalan yang agak tidak berkaitan, tetapi saya telah melihat beberapa orang bertanya ini) Q: Adakah saya masih dapat memainkan kandungan luar talian selepas beta ditutup?

A: Tidak. Dalam membina beta, anda harus dihubungkan dengan pelayan EA untuk mendapatkan akses ke mod arked. Ia tidak akan seperti ini dalam permainan penuh, tetapi ia adalah untuk beta. Saya takut anda tidak akan dapat memberikan pusaran Maul selepas beta ditutup.