Menara Lokasi Konstelasi Fantasi: Penyelesaian Teleskop Pintar | PCGamesn, Tower of Fantasy – Semua Lokasi & Penyelesaian Teleskop Teleskop Smart Navia | Ginx Esports TV

Menara Fantasi – Semua Lokasi & Penyelesaian Teka -teki Teleskop Smart Navia

Koordinat: -718, -975
Kepala barat laut dari Spacerift Pulau Raincaller untuk mencari teleskop pintar di tebing yang menghadap ke lautan.

Menara Lokasi Konstelasi Fantasi: Penyelesaian Teleskop Pintar

Menara Panduan Konstelasi Fantasi: Menara Karakter Fantasi di Kagum, Menunjuk pada Roda Ferris Sci-Fi

Berjuang untuk mencari yang tertentu Menara Konstelasi Fantasi atau tertanya -tanya bagaimana menyelesaikan teka -teki yang terkandung di dalamnya? Permainan dunia terbuka Hotta Studio termasuk banyak rahsia dan teka-teki untuk menggalakkan penerokaan, tetapi ada yang lebih sukar untuk ditemui daripada yang lain. Terdapat sebelas teleskop pintar yang bertaburan di seluruh menara peta fantasi, yang dikenal pasti oleh skop cerpen dari skop mereka, dan masing-masing mengandungi teka-teki konstelasi yang belum selesai.

Menyelesaikan Menara Konstelasi Fantasi Teka -teki Teleskop Pintar akan menjatuhkan anda nukleus hitam, salah satu daripada beberapa mata wang yang berbeza untuk dibelanjakan untuk spanduk senjata, Oleh itu, mereka patut dijejaki jika anda berada di kawasan itu. Seperti yang anda harapkan, teleskop pintar sering terletak di kawasan yang tinggi seperti tebing tebing, jadi bersiaplah untuk meluangkan sedikit masa melintasi alam sekitar. Syukurlah, ini adalah tempat menara kenderaan fantasi sangat berguna. Sekiranya anda berada dalam misi untuk merampas sebanyak mungkin, lihat panduan kami ke Menara Fantasy Battle Pass, serta senarai semua menara kod fantasi yang kini tersedia untuk menebus. Dengan itu, di sini adalah semua lokasi teleskop pintar sebelas.

Tower of Fantasy Constellation Guide: The Lepus Constellation Teka -teki seperti yang ditunjukkan melalui Menara Fantasi Teleskop Pintar

Lepus

Koordinat: -276, -515
Teleskop pintar ini boleh ditempatkan di bukit di sebelah timur Navia Bay ke tenggara kubu kecil berhampiran RUIN C-02, yang boleh ditempatkan di peta anda.

Tower of Fantasy Constellation Guide: The Bootes Constellation Teka -teki Seperti yang ditunjukkan melalui Menara Fantasi Teleskop Pintar

Boot

Koordinat: -718, -975
Kepala barat laut dari Spacerift Pulau Raincaller untuk mencari teleskop pintar di tebing yang menghadap ke lautan.

Tower of Fantasy Constellation Guide: Teka -teki Constellation Draco seperti yang ditunjukkan melalui menara teleskop pintar fantasi

Koordinat: -733, -557
Mencapai teleskop ini mungkin memerlukan sedikit perjalanan, memandangkan ia terletak di pinggir selatan Pulau Raincaller tanpa titik perjalanan pantas yang berdekatan. Untuk memastikan anda menuju ke arah yang betul, gunakan menara satelit yang berdekatan sebagai titik jalan sementara.

Tower of Fantasy Constellation Guide: The Taurus Constellation Teka -teki seperti yang ditunjukkan melalui Menara Fantasi Teleskop Pintar

Taurus

Koordinat: 500, 472
Untuk sampai ke teleskop ini, anda mesti skala bangunan kawasan 4 menggunakan jetpack anda. Mulakan di Spacerift Makmal dan mulakan pendakian anda ke kanan segera setelah melintasi jambatan. Terdapat banyak lekuk dan paip untuk mendaki, jadi perhatikan bar stamina anda semasa anda maju. Teleskop pintar boleh ditempatkan di bumbung di sebelah menghadap ke lumina.

Menara Panduan Konstelasi Fantasi: Teka -teki Pegasus Constellation seperti yang ditunjukkan melalui menara teleskop pintar fantasi

Pegasus

Koordinat: 798, 512
Bermula dari Menara Omnium, menuju ke selatan untuk mencari teleskop pintar yang menghadap ke lumina di titik sempit tebing puncak.

Tower of Fantasy Constellation Guide: Teka -teki Constellation Aquarius seperti yang ditunjukkan melalui menara teleskop pintar fantasi

Aquarius

Koordinat: 546, 874
Koordinat ini agak dekat dengan Lucia, bos dunia tahap 40 yang dijamin merosakkan hari anda. Berhati -hati bahawa teleskop sebenarnya terletak di tebing / ke atas / lucia, seperti yang digambarkan di peta anda. Menuju ke timur dari kubu kecil di sebelah barat Lucia, dan anda akan melihat teleskop di titik sempitnya.

Tower of Fantasy Constellation Guide: Teka -teki Virgo Constellation seperti yang ditunjukkan melalui Menara Teleskop Pintar Fantasi

Virgo

Koordinat: 987, 956
Teleskop pintar ini terletak di pulau kecil di sebelah timur lumina, di atas kecenderungan kecil yang menghadap ke kemudahan latihan.

Menara Panduan Konstelasi Fantasi: Teka -teki Leo Constellation seperti yang ditunjukkan melalui Menara Teleskop Pintar Fantasi

Leo

Koordinat: 979, -1016
Bermula dari Spacerift Fjord Cliff, lepaskan bukit kecil ke timur untuk segera melihat teleskop pintar di tepi tebing.

Tower of Fantasy Constellation Guide: The Pisces Constellation Teka -teki Seperti yang ditunjukkan melalui Menara Fantasi Teleskop Pintar

Pisces

Koordinat: 866, -475
Mencapai teleskop ini sedikit kurang mudah. Kepala selatan dari Spacerift Puncak Snow Warren, melewati Beacon Cabaran Pemusnahan Bersama Koperasi, ke tebing di dasar jambatan ais. Gunakan jetpack anda untuk melintasi jambatan, dan tebing di sebelahnya. Teleskop pintar berada di sebelah kiri ketika anda turun ke tepi.

Tower of Fantasy Constellation Guide: Teka -teki Capricorn Constellation seperti yang ditunjukkan melalui menara teleskop pintar fantasi

Capricorn

Koordinat: 760, 863
Kepala barat laut Warren Snow Peak Spacerift dan melintasi Rocky Outcropping. Menara Teleskop Pintar Fantasi terletak di luar Beacon Challenge Co-Operative.

Tower of Fantasy Constellation Guide: Teka -teki Libra Constellation seperti yang ditunjukkan melalui Menara Teleskop Pintar Fantasi

Libra

Koordinat: 782, -346
Cukup aneh, cara paling mudah untuk mencapai teleskop ini adalah dengan bermula dari rantau pergunungan di timur laut mahkota lombong. Dari sudut pandang ini, anda boleh meluncur ke koordinat pada masa lapang anda – mana -mana laluan alternatif adalah pertempuran literal literal.

Walaupun peta zon untuk Warren tidak tersedia pada masa ini, koordinat semasa anda masih akan dipaparkan di skrin peta. Ia juga patut disebutkan bahawa rantau ini dibelenggu dengan tahap radiasi yang tinggi yang menangani kerosakan dari masa ke masa ke menara watak fantasi anda. Pastikan untuk menyimpan resipi penyembuhan untuk bertahan, atau menaik taraf penindas anda untuk menafikan kerosakan sama sekali.

Cara menyelesaikan menara teka -teki konstelasi fantasi

Sebaik sahaja anda tersandung pada teleskop pintar, berinteraksi dengannya untuk memuatkan data astrologinya dan mengakses menara teka -teki fantasi fantasi. Melengkapkan setiap buruj yang belum selesai cukup mudah – hanya sambungkan titik -titik biru dan oren untuk memadankan buruj yang lengkap yang ditunjukkan di atas. Sekiranya anda membuat kesilapan untuk mencipta semula mereka, seperti menyertai titik -titik ke arah yang salah, cuma tekan butang reset dan cuba lagi.

Yang menyimpulkan panduan kami untuk mencari dan menyelesaikan setiap menara konstelasi fantasi yang terdapat dalam permainan anime setakat ini. Sekiranya anda berjuang untuk bertahan di padang gurun Aida, Panduan Pemula Fantasi Menara kami termasuk petunjuk dan petua yang berguna untuk menjaga pengembara yang baru di kaki mereka. Sebaliknya, menara kami panduan meratakan fantasi dijamin membawa anda dari kekuatan ke kekuatan ketika anda berkembang ke wilayah kemudian.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Menara Fantasi – Semua Lokasi & Penyelesaian Teka -teki Teleskop Smart Navia

Chadley Kemp

Panduan EA FC24

Ketahui cara mencari dan menyelesaikan semua teleskop pintar Navia di Menara Fantasi, termasuk teka -teki Bootes, Draco, dan Lepus Constellation.

Menara Fantasi - Semua Lokasi & Penyelesaian Teka -teki Teleskop Smart Navia

Menara Fantasi telah melonjak populariti sejak pelancaran globalnya, memperoleh pujian yang tinggi untuk penyesuaian wataknya yang unik, dunia dystopian yang mendalam, dan menu kandungan yang kaya, dipenuhi dengan beberapa pencarian dan teka -teki untuk pengembara untuk meneroka.

Ini termasuk mencari semua sebelas teleskop pintar yang tersebar di Navia, Mines Crown, dan Warren di Menara Fantasi. Setelah mencari setiap teleskop pintar, pengembara juga mesti menyelesaikan teka -teki untuk membuka kunci ganjaran khas.

Panduan ini memperincikan semua lokasi teleskop pintar di rantau Navia, termasuk cara menyelesaikan setiap teka -tekinya, iaitu: The Bootes, Draco, dan Lepus Constellation mencabar.

Menara Fantasi – Semua Lokasi & Penyelesaian Teka -teki Teleskop Navia

Semua lokasi teleskop pintar Wilayah Navia di Menara Fantasi

Tiga teleskop pintar terletak di rantau Navia di peta Aesperia. Teleskop pintar pertama terletak di bahagian utara Pulau Raincaller, di sebelah kiri Spacerift; yang kedua adalah di selatan berhampiran bos dunia. Anda boleh menemui teleskop pintar ketiga di timur Navia Bay.

 • Menara Fantasi adalah pasta salinan kesan Genshin, atau bukan?
 • Menara Fantasi – Tempat untuk Bersantai dan Mengisar Bersama Rakan
 • Menara Senarai Tahap Fantasi – Watak Terbaik
 • Semua Menara Acara dan Ganjaran Pelancaran Fantasi

Sebaik sahaja anda menemui teleskop pintar, anda boleh segera menyelesaikannya. Untuk melakukan ini, berinteraksi dengannya dengan menekan F untuk memuatkan data astrologi. Kemudian, lengkapkan teka -teki dengan menyambungkan titik biru ke titik oren. Perhatikan bahawa jika anda membuat kesilapan, anda boleh menekan butang Reset untuk bermula lagi.

Kami telah menyediakan penyelesaian untuk setiap konstelasi di bawah.

Penyelesaian Bootes Constellation

Menara Fantasy Navia Bootes Constellation Smart Telescope Teka -teki Penyelesaian Teka -teki

Untuk buruj boot, mulakan dengan menyambungkan titik oren paling atas ke titik biru di sebelah kanan. Seterusnya, pautan titik itu ke yang di bawahnya dan menutup bentuknya dengan menyambungkannya ke titik terus di bawahnya. Akhirnya, hubungkan dua titik biru terakhir seperti yang digambarkan.

Penyelesaian Constellation Draco

Menara Fantasy Navia Draco Constellation Smart Telescope Teka -teki Penyelesaian Teka -teki

Untuk melengkapkan konstelasi Draco, mulakan dengan membuat kotak kecil dengan titik paling atas. Anda boleh bermula dengan menyambungkan salah satu titik oren di bahagian atas ke titik biru di bawahnya, kemudian hubungkan titik biru bersebelahan dan akhirnya menyambungkan titik oren untuk menutup kotak. Akhir sekali, pautan titik biru terakhir dengan titik oren di sebelahnya untuk membentuk buruj yang digambarkan.

Penyelesaian Lepus Constellation

Menara Fantasy Navia Lepus Constellation Smart Telescope Teka -teki Penyelesaian Teka -teki

Akhirnya, buruj lepus dapat diselesaikan dengan menghubungkan titik biru kiri paling atas ke titik oren bersebelahan. Seterusnya, sambungkan setiap titik blues ke kanan ke titik oren tunggal di bawahnya. Kemudian hubungkan titik oren bottommost ke titik biru bersebelahan dengan kanan. Dan akhirnya, sambungkan titik biru terakhir ke titik oren di atasnya.

Yang menyimpulkan panduan kami tentang cara mencari dan menyelesaikan semua teleskop pintar Navia di Menara Fantasi.

Kami ingin mengucapkan terima kasih secara besar -besaran ke saluran panduan permainan saluran YouTube. Sila pertimbangkan untuk melanggan saluran mereka untuk menara kandungan fantasi yang lebih hebat, atau periksa video mereka di atas untuk melengkapkan lengkap.

Untuk lebih lanjut mengenai permainan, periksa bahagian kami yang didedikasikan untuk Menara Berita Fantasi, Panduan, dan Ciri -ciri.

Gambar yang diketengahkan dari saluran YouTube / Game Guides.

Chadley Kemp

Ditulis oleh Chadley Kemp

Chadley, editor di Ginx, adalah seorang penulis yang pelbagai dan pisau tentera Swiss pasukan. . Di samping cintanya untuk semua perkara Esports- dan berkaitan dengan crypto, dia juga bersemangat tentang hiburan streaming, yang meliputi berita dan drama yang paling hangat di sekitar Tiktok, Twitch, dan Personaliti YouTube. Di luar permainan, Chadley mempunyai pH.D. dalam fisiologi, dengan tulisannya meluas ke salinan perubatan dan juga pemasaran. Beliau juga mempunyai penerbitan penyelidikan dalam jurnal saintifik berimpak tinggi seperti Frontiers in Neuroscience.

Menara Wiki Fantasi

– Selamat datang ke Menara Wiki Fantasi! Kami sedang dalam pembangunan. Sekiranya anda berminat untuk membantu, sila lihat kami Komuniti halaman.
– Bagi pengguna mudah alih, sangat disyorkan untuk menggunakan versi desktop untuk pengalaman bacaan terbaik.
– Pengumuman laman web terbaru kami, Keadaan wiki (Jul. 2023), boleh dibaca di sini.

?

Menara Wiki Fantasi

Teleskop pintar

Teleskop pintar

Penerangan

Lokasi (s)

adalah teleskop yang boleh didapati di seluruh Aesperia. Teleskop pintar dapat berinteraksi dengan melihat data astrologi yang tidak lengkap untuk buruj yang ditetapkan. Data astrologi dapat diselesaikan dengan menghubungkan titik -titik konstelasi dan menyelesaikan data astrologi yang tidak lengkap, dengan itu menghubungkannya.

Penyiapan teleskop pintar tidak dikira ke arah kemajuan yang diperlukan untuk penyiapan rantau penerokaan dunia, namun penyempurnaan buruj ini akan memberi ganjaran kepada pengembara dengan nukleus hitam dan exp .

Kandungan

 • 1 buruj
  • 1.1 Navia
  • 1.2 lombong mahkota
  • 1.3 Warren Snowfield

  Buruj []

  Navia []

  Buruj Data astrologi Lokasi
  Boot Bootes Constellation Lokasi boot
  Draco Draco Constellation Lokasi Draco
  Lepus Lepus Constellation Lokasi lepus

  Tambang Mahkota []

  Buruj Data astrologi Lokasi
  Aquarius Constellation Aquarius Lokasi Aquarius
  Pegasus Pegasus Constellation Lokasi Pegasus
  Taurus Taurus Constellation Lokasi Taurus
  Virgo Constellation Virgo Lokasi Virgo

  Warren Snowfield []

  Buruj Data astrologi Lokasi
  Capricorn Capricorn Constellation Lokasi Capricorn
  Leo Leo Constellation Lokasi Leo
  Libra Libra Constellation Lokasi Libra
  Pisces Pisces Constellation Lokasi Pisces