The Sims 2 Lot & Houses Dibina oleh Teoalida Archives – The Sims Fan Page, Sims 2 House Ideas | поис в Tiktok

Idea Rumah Sims 2

Lebih banyak bangunan �� di saluran YouTube saya #sims2 #TS2 #SIMSCC #SIMSBuild #SIMSSPEEDBuild #Sims2CC #SIMSTOK #SIMS #SIMSMODS #THESIMS2 #THESIMS #CIMES #

The Sims 2 Lot & Houses Dibina oleh Teoalida

Istana Trianon Floresti

Selepas beberapa pengkritik mengenai Istana IIKekurangan keanggunan, dan Istana iPelan lantai rumah yang kemas, terlalu sedikit bilik, bilik bukan kubah dan reka bentuk dalaman yang buruk, saya memutuskan April 2013 untuk membina model sims baru , Dibina oleh keluarga Cantacuzino pada tahun 1910 dan ditinggalkan (maklumat lanjut). Saya memecahkan rekod peribadi saya di rumah paling mahal di sims 2.

. Ia mempunyai pelan lantai yang sangat berkesan dengan dua bilik besar yang tinggal dan makan 7 × 6 kotak, tiga bilik tidur 4 × 4 kotak, dua bilik mandi 4 × 2 kotak 3 × 2, setiap bilik yang mempunyai 2 pintu ke bilik lain untuk mengelakkan sims.

Simetri moden

Simetri moden 2 × 3 n 260

Rumah moden saya yang kedua, versi kiub kaca yang lebih realistik, kini mempunyai dinding dalaman dan bukannya pelan lantai terbuka. Rumah ini mengandungi empat bilik tidur, tiga bilik mandi, dan banyak ruang yang tidak digunakan sepatutnya cukup walaupun untuk keluarga lapan sim. .

Rumah sahaja rumah 3 × 3 s 396

Saya membina Sims 2 rumah terkenal Kevin McCallister dari filem kegemaran: Home Alone 1 & 2, pada bulan September 2012, setelah saya mendapat lokasi dan pelan lantai (671 Lincoln Street, Winnetka, Illinois, rumah 2 tingkat ditambah loteng dan ruang bawah tanah, 4250 kaki persegi, dibina pada tahun 1921). Hartanah mewah untuk keluarga sehingga 8 sims, dihiasi termasuk garaj belakang dan minivan yang dilihat dalam filem, tetapi ia menghasilkan rancangan lantai yang tidak kemas.

Istana Savarsin

SăVârşin Castle 3 × 3 s 451

. Saya merancangnya di Sims 2 pada September 2018, yang menampilkan 4 bilik tidur untuk keluarga sehingga 8 sim, 4 bilik mandi, ruang tamu, ruang makan dengan 12 tempat duduk, 3 TV, 2 piano, 2 meja dengan komputer, 2 meja kosong, dll dan lain -lain.

Rumah Piramid

Rumah Piramid 3 × 3 W 268

Diilhamkan dari Piramid Mesir atau Luxor Hotel dari Las Vegas, ini rumah Sims berbentuk seperti piramid dan mempunyai 4 bilik tidur dan 3 bilik mandi, jadi ia boleh menjadi rumah untuk keluarga sehingga 8 sim. Dibuat pada bulan Oktober 2018, ini adalah rumah pertama yang direka oleh saya di mana saya menghiasi pedalaman di batu dan batu bata, bukan kayu dan permaidani yang dilihat di kebanyakan rumah saya. Pedalaman menerima siang melalui tingkap walaupun tingkap tidak dapat dilihat dari luar, kerana berada di bawah bumbung.

Istana Empayar

Istana Empayar 6 × 5

Saya merancang beberapa polylines dalam AutoCAD yang mengira perimeter untuk setiap, menyesuaikan polylines untuk mencari bentuk yang optimum untuk menjadikan bangunan itu muncul sebagai besar dan tinggi adalah mungkin sambil mengekalkannya di bawah had 2100 segmen dinding dan ruang bawah tanah + 14 tingkat (menambah 1 Lantai lebih banyak akan menyebabkan permainan terhempas).

Rumah Amerika

Rumah Amerika 2 × 2 e 218

Versi rumah tunggal cerita Amerika yang lebih besar. Direka pada bulan Oktober 2012 untuk keluarga 6 sims, dalam gaya Amerika: penutup dinding asimetris, berpihak, teras depan dan carport. Bertambah baik pada September 2018 menukar perabot dan menghilangkan pagar.

Rumah Amerika

Rumah Amerika 2 × 2 E 131

Mungkin mempunyai rumah tingkat satu dengan jalan masuk dan kolam renang, di lot 2 × 2? Ya! Direka pada bulan Ogos 2012 untuk keluarga 4 sims, dalam gaya Amerika: asimetris, asimetri, penutup dinding berpihak, teras depan dan carport. Bertambah baik pada September 2018 menukar perabot dan menghilangkan pagar.

Blok pangsapuri yang realistik

Blok pangsapuri realistik 3 × 2

Blok pangsapuri Sims 2 yang direka untuk menjadi realistik, pelan lantai yang diilhamkan dari jenis blok biasa di banyak bandar Asia. Pangsapuri dua tingkat, 3 bilik tidur di lantai, dengan bilik tidur boleh diakses melalui lorong. .

Menara Imperial

Menara Imperial

The Imperial Tower adalah versi Sims 2 yang dioptimumkan dari Empire State Building, kerana permainan tidak dipaparkan di lantai pandangan kejiranan di atas 150 langkah dari tanah, terpaksa menutup bangunan menggunakan bumbung bernada. 15 tingkat adalah ketinggian maksimum yang mungkin menggunakan cheat sethightallowedlevel, tanpa memerah permainan. Bangunan kakak dengan Menara Empire.

Kondominium 4x136

Saya merancang kondominium ini menggunakan AutoCAD untuk menjadikannya sebesar mungkin sambil mengekalkan batas 2100 segmen dinding. Saya membuat 4 blok yang sama dengan 9 tingkat, lantai 1-7 mempunyai 136 dataran dan 60 segmen dinding, lantai 8 mempunyai 88 dataran dan 44 segmen dinding, lantai 9 mempunyai 24 kotak dan 20 segmen dinding. Jumlah segmen dinding 1936. Kemudian saya membina dinding separuh ketinggian yang tidak dikira ke arah batas dinding. Kemudian saya membina asas dan kolam yang menghitung ke arah batas dinding tetapi boleh dibina walaupun batas 2100 dicapai. Ia mengambil masa kira -kira 5 jam untuk dibina pada bulan Oktober 2018.

Kondominium 5 blok n 116

. Saya membuat 5 blok dengan 8 tingkat, setiap lantai mempunyai 116 dataran dan 52 segmen dinding. 52 x 8 x 5 = 2080 segmen dinding. Kegunaan pintu tetap kekal 20 segmen dinding. Kemudian saya membina dinding separuh ketinggian, 24 segmen setiap lantai x 8 x yang tidak dikira ke arah batas dinding, teres bumbung dengan dinding 66 x 5 ketinggian. Kemudian saya membina asas tinggi seperti satu lantai dan kolam yang dikira ke arah batas dinding tetapi boleh dibina walaupun selepas had 2100 dicapai. Ia mengambil masa kira -kira 5 jam untuk dibina pada bulan September 2018.

Pusat Dagangan Dunia

Pusat Dagangan Dunia

The Sims adalah permainan yang dimaksudkan untuk membina rumah, tetapi saya juga boleh membina pencakar langit … atau dua, menara berkembar World Trade Center, yang disiapkan oleh Marriott Hotel dan 3 bangunan bertingkat rendah tambahan.

Menara Pinnacle

Menara Pinnacle

Menara Pinnacle adalah yang terbesar dari siri pencakar langit yang saya bina di Sims 2. . 15 tingkat adalah ketinggian maksimum yang mungkin menggunakan cheat sethightallowedlevel, tanpa memerah permainan.

Menara Empayar

Menara Empayar

The Empire Tower adalah versi Sims 2 yang dioptimumkan dari Empire State Building, kerana permainan tidak dipaparkan di lantai pemandangan kejiranan di atas 150 langkah dari tanah, terpaksa menutup bangunan menggunakan bumbung bernada. 15 tingkat adalah ketinggian maksimum yang mungkin menggunakan cheat sethightallowedlevel, tanpa memerah permainan. .

Empire State Building

The Sims adalah permainan yang dimaksudkan untuk membina rumah, tetapi saya juga boleh membina pencakar langit. Baik … saya terpaksa mengecilkannya dari 86 tingkat + 16 tingkat spire, hingga 9 tingkat + 3 lantai spire.

Menara menegak

Menara menegak

Menara menegak adalah yang paling mudah dari siri pencakar langit yang saya bina di Sims 2. Kerana permainan tidak dipaparkan di lantai paparan kejiranan di atas 150 langkah dari tanah, terpaksa menutup bangunan menggunakan bumbung bernada. 15 tingkat adalah ketinggian maksimum yang mungkin menggunakan cheat sethightallowedlevel, tanpa memerah permainan.

Istana Parlimen

Istana Parlimen 6 × 5

.

Rumah teres

Rumah teres 1 × 2

Adakah anda fikir yang mustahil untuk dibina rumah teres aka bandar di sims 2? Rumah-rumah ini dibina di atas lot yang lebih besar maka lot itu disusut menggunakan lot adjuster, yang membolehkan mengurangkan kawasan yang tidak boleh dibina dengan 1 persegi. . Nampak bagus dalam pemandangan kejiranan!

Istana II

Istana II 3 × 4 (2012)

Ini adalah versi yang lebih efisien dari Istana Pertama (replika Istana Trianon Floresti). Palace II lebih kecil, tetapi mempunyai bilik disko yang lebih besar, tangga menghadap ke jalan (sebagaimana mestinya), dan pelan lantai direka untuk mengoptimumkan penempatan perabot dan bukannya meniru bangunan sebenar. . Direka untuk keluarga besar 8 sim.

Rumah Asimetri

Rumah Asimetri 2 × 2

Edisi Ketiga Asimetris Rumah, yang dibuat pada bulan Julai 2013, bertambah baik dengan susun atur dalaman yang lebih baik dan lebih banyak bilik, ia adalah salah satu susun atur rumah yang paling berkesan yang dibuat oleh saya. Hidup, makan, dapur, 4 bilik tidur di tingkat atas dan 2 bilik mandi. Setiap bilik mempunyai 2 pintu untuk mengelakkan kesesakan lalu lintas. .

Kondominium

Kondominium 4 blok 198

Empat blok menara yang sama dibina di sekitar kolam kecil. Direka untuk tujuan estetik sahaja, agak terinspirasi dari bangunan Brazil. Semasa membina ini, saya menghadapi had segmen dinding jadi saya terpaksa mengubah reka bentuk blok yang lebih kurus. Pedalaman kosong, hanya 8 lampu murah setiap lantai untuk mengambil tangkapan skrin malam. Dibuat pada tahun 2013.

Rumah Asimetri

Rumah Asimetri 2 × 3

Rumah ini adalah idea spontan (rumah yang dibina tanpa sebarang perancangan) yang dibuat selepas seorang rakan mengkritik rumah sims saya kerana tidak realistik, terlalu banyak simetri, warna terlalu terang, memberitahu saya untuk menggunakan bata. Terdapat 5 bilik di rumah, yang boleh digunakan sebagai 3 bilik tidur, 1 den, 1 bilik disko. Dibuat pada April 2013. Direka bentuk semula pada bulan September 2018 untuk menghilangkan pagar dan rumput hijau gelap dan ganti batu bata dengan berpihak.

Rumah kecil

Rumah di atas 1 × 2 lot iv

Ini adalah versi yang lebih baik dari Tiny House I yang dikritik kerana kekurangan realisme dan terlalu sedikit bilik, digabungkan dengan gaya indah rumah kecil II. Pelan rumah yang direka dengan dapur berasingan dan 3 bilik tidur di tingkat atas, dan disiapkan dengan kolam renang kecil yang direka untuk keluarga sehingga 4 sim.

Rumah permulaan

Rumah starter di bawah $ 20.000 direka untuk keluarga sehingga 4 sim. Pelan lantai rumah ini dengan 2 bilik tidur lebih realistik daripada rumah starter terbaik sebelumnya 1 × 2. Dibuat pada April 2013.

Lot 2 × 2 berharga $ 1600. Rumah kosong berharga $ 6971, untuk barang-barang yang tidak berfungsi (kaunter, meja, tingkap, lantai, cat dinding) Saya menggunakan barangan termurah untuk menjimatkan wang untuk barang-barang perabot terbaik yang sesuai dengan $ 20..

Rumah besar kecil

Rumah di lot 1 × 2 lot iii

Di lot 1 × 2 kecil saya membina sebuah rumah besar, sangat gemuk dan cubish, disiapkan dengan kolam renang dan tab mandi panas. Rumah yang baik untuk keluarga dengan 6 sim dengan kemungkinan untuk menambah 2 katil single tambahan, tetapi tidak cukup bilik mandi untuk 8 sim.

Rumah teres

Rumah teres 1 × 1 122

Kawasan Kitchen Living-Dining menggunakan reka bentuk pepenjuru yang memenangi anugerah untuk mewujudkan rumah terkecil di dunia sims yang menawarkan keselesaan untuk keluarga 4 sims! Dibuat pada bulan Oktober 2012.

Rumah simetri 2 × 2 istana

Sebahagian daripada siri 2 × 2 rumah simetri, yang satu ini adalah yang terbesar. Lot kecil 2 × 2 boleh sesuai dengan rumah besar untuk keluarga 8 sims, ditambah kolam dan garaj.

Rumah pemula senapang patah

Rumah pemula senapang patah 1 × 2 n 88

Rumah starter sims di bawah $ 20.000 direka untuk keluarga sehingga 4 sim, dimodelkan berdasarkan rumah senapang patah, yang berasal dari New Orleans dan biasa di negeri-negeri Selatan dari 1830-an hingga 1920-an, satu tingkat, lebar 3-4 meter dan panjang 20+ meter, mempunyai 3-5 bilik berturut -turut, pintu masuk di bilik -bilik paling akhir dan tidak ada lorong. Di rumah Sims 2 saya menipu sedikit dan membuat pintu masuk di bilik kedua, untuk tujuan pengoptimuman susun atur.

Idea Rumah Sims 2

Смотрите видео на тему «sims 2 house ideas» в TikTok (тикток).

Ths: 1.3k.кооо н н н «в в« # Imsbuilding #build #building #Cozy #Nostalgia #SimsNostalgia #cozyhome #sims2 #simshouse ».The Sims 2 Tema - Mark Mothersbaugh & EA Games Soundtrack

39.1k

Membina rumah yang selesa di #thesims2 �� #sims #thesims #ts #simstok #simsbuild #simsbuildideas #simsbuilding #build #building #nostalgia #simsnostalgia #cozyhome #simshus

Ths: 578.V TIKTOK (тpire) OP #SpeedBuild #sims2aesthetic #sims2community #sims #build #builds #simsbuildideas ».aesthetic - gaspar

17.5k

Membina rumah keluarga moden di sims 2 ✨ #sims2 #thesims2 #simstok #simsbuilding #simsnostalgia #building #modern #home #family #ts2 #speedbuild #sims2aesthetic #sims2community #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build #build

Thesimsms2 (@manns #

2306

#sims #thesims2 #simstok #simsbuild #thesims #fyp #modern #modernhouse

Ths: 233.V TIKTOK (тpire) OP Smods #sims2mods #st. #с сур (#SIMSSPEEDBUILD #SIMSSPEEDBUILD ». The Sims 2 ��Show Me How (Album V) - Lelaki Saya Percaya

5080

399.5k

Diilhamkan oleh TS2. . #emmysims #thesims2 #sims2

Л'йи: 2.5k.ко menumpafkan: 46. Sims 2 Lover (@omgzephyr): «#SIMTOK #SIMSTOK #THESIMS #THESIMS_4 #SIMSBUILD» .re -mencipta Sims kegemaran saya 2 Ea Houseblue Blood - Heinz Kiessling

.

16.

Saya membuat rumah kecil di sims 2! #SIMSTOK #SIMTOK #THESIMS2 #THESIMS

74.5k

#SIMSTOK #SIMTOK #THESIMS #THESIMS2

12.2k

#SIMSTOK #SIMTOK #THESIMS #THESIMS2

Ths: 306.коооммм:: 23.V Tiktok (тpire) Onsbus #sims #sims2cc #simstok # sims #simsmods #thesims2 #thesims #ciMs #с с с ura #» #»

6079

Lebih banyak bangunan �� di saluran YouTube saya #sims2 #TS2 #SIMSCC #SIMSBuild #SIMSSPEEDBuild #Sims2CC #SIMSTOK #SIMS #SIMSMODS #THESIMS2 #THESIMS #CIMES #

Лйи: 6.9k.коом н н н н в в в tiktok (тmi) о п п »« « er rumah! | Bahagian 1 Meningkatkan bukit itu (perjanjian dengan Tuhan) - Kate Bush

103.5k

#sims2 #thesims2 #simsbuild #simstok #thesims #simsbuildideas

237.3k

#GreensCreenVideo #SIMSTOK #THESIMS2 #THESIMS #SIMTOK

1973

Apa pendapat anda mengenai rumah keluarga Ridley? Tunjukkan kepada saya binaan anda! #sims2 #thesims2 #simstok #sims2builds #simsbuild #simsdecor #simsdecorating #sims2ultimatecollection #sims2gameplay #sims2tok #sims2aesthetic #simsbuildideas #simsbuilds #simshouse #simshousetour #sims2pc #bloom #sims2machinima #simsmachinima #simsseries

22.4k

#simstok #simtok #thesims #thesims2 #sims2neighborhood

6460

#duet dengan @omgzephyr | Sims 2 kekasih bagaimana perasaan kita tentang rumah sims 2 pada tahun 2023? #emmysims #sims2 #thesims2 #greenscreenvideo

Ths: 73. Rumah erson Tutorial Bahagian 1 | *Diagonal �� | *Diagonal ��original Sound - Sims 2 Drama Diva ����

4421

Membalas kepada @rac00ny bercakap mengenai arahan yang jelas lol �� #sims2gameplay #sims2 #sims2story #sims2ultimatecollection #simstok #housetutorial