Street Fighter 6 Open Beta: Waktu Akhir Masa & Dimainkan, Street Fighter 6 Beta Beta Mulasi dan Akhir Masa – Berita

Street Fighter 6 Open Beta Maintenance Start and End Time

Mari kita bincangkan penyelenggaraan beta terbuka Street Fighter 6. . Street Fighter 6 secara rasmi memulakan fasa beta terbuka, membolehkan pemain mengalami pelbagai aspek permainan sebelum pembebasan rasminya pada 2 Jun. .

! Anda telah sampai ke bahagian cakera keras di mana berita itu nyata!

secara rasmi memulakan beta terbuka, yang mungkin meninggalkan beberapa pemain yang tertanya -tanya mengenai SF6 . Menjelang pelepasan rasmi permainan pada 2 Jun, beta terbuka ini akan memberi pemain peluang untuk mendapatkan tangan mereka pada daging permainan, termasuk peluang untuk bertarung sebagai 8 watak yang boleh dimainkan. Baca terus lebih lanjut mengenai Street Fighter 6 Beta Beta, termasuk ketika berakhir dan semua watak yang boleh dimainkan!

Street Fighter 6: Bilakah Akhir Beta Terbuka?

The Street Fighter 6 Waktu akhir beta terbuka disahkan pada akhir hujung minggu, pada hari Isnin, 22 Mei pukul 12 pagi PDT/3 pagi EDT. Sebelum masa ini, anda boleh memuat turun dan bermain di PlayStation 5, Xbox Series X | S, dan Steam. Perlu diingat bahawa untuk mengambil bahagian dalam beta, anda perlu mendaftarkan ID Capcom, dan hubungkannya ke platform pilihan anda.

Buka watak Beta yang boleh dimainkan

The SF6 Beta terbuka akan membiarkan pemain memilih dari 8 watak yang boleh dimainkan.

. Gunakan 8 ini untuk meneroka beberapa mod yang dipamerkan dalam beta, termasuk perlawanan peringkat & kasual, kejohanan terbuka, pertempuran melampau, dan pertandingan hub pertempuran.

Street Fighter 6 Buka Waktu Akhir Beta & Watak yang Boleh Dimainkan! Menantikan permainan pertempuran besar yang lain di kaki langit tahun ini? Lihat kami Mortal Kombat 1 Panduan Pesanan Pra untuk mengetahui kapan dan di mana anda boleh bermain permainan, dan edisi permainan yang harus anda beli sendiri.

Street Fighter 6 Open Beta Maintenance Start and End Time

Dapatkan kemas kini terkini di Street Fighter 6 Open Beta Penyelenggaraan dan ketahui mengenai pemasaan penyelenggaraan dan permainan di Street Fighter 6.

oleh T Santhosh | Dikemas kini 22 Mei 2023

Street Fighter 6 Open Beta Maintenance Start and End Time

Street Fighter 6

Street Fighter 6, yang dibangunkan dan diterbitkan oleh Capcom, adalah permainan pertempuran yang sangat dinanti -nantikan untuk dibebaskan pada 2 Jun 2023. Ia menandakan entri utama ketujuh dalam siri Street Fighter yang terkenal dan boleh didapati di Platform PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, dan Xbox Series X/S. Sama ada anda peminat lama atau baru dalam siri ini, Street Fighter 6 bersedia untuk menawarkan pengalaman yang menarik dan penuh tindakan untuk pemain di pelbagai platform permainan.

Street Fighter 6 memperkenalkan tiga mod permainan utama: Fighting Ground, Tour World, dan Battle Hub. Di Fighting Ground, pemain boleh terlibat dalam pertempuran tempatan dan dalam talian, serta latihan akses dan mod arked. Mod ini menawarkan permainan pertempuran 2D yang biasa dilihat dalam permainan Street Fighter sebelumnya, di mana pejuang menggunakan pelbagai serangan dan kebolehan khas untuk mengalahkan lawan mereka.

. Mod ini menggabungkan permainan pengembaraan tindakan dengan peluang untuk meneroka pelbagai tetapan.

Di samping itu, The Battle Hub berfungsi sebagai mod lobi dalam talian di mana pemain dapat berkumpul dan berinteraksi.The Battle Hub menawarkan pelbagai ciri, termasuk penggunaan teknologi emulasi Capcom Arcade Stadium, meningkatkan pengalaman berbilang pemain dalam talian.

Street Fighter 6 Open Beta Penyelenggaraan

Mari kita bincangkan penyelenggaraan beta terbuka Street Fighter 6. . Street Fighter 6 secara rasmi memulakan fasa beta terbuka, membolehkan pemain mengalami pelbagai aspek permainan sebelum pembebasan rasminya pada 2 Jun. Ini termasuk peluang untuk bermain sebagai 8 watak yang berbeza.

Sekiranya anda ingin tahu tentang masa akhir beta SF6, baca terus untuk mengetahui lebih lanjut. Pasukan di belakang permainan baru -baru ini membuat pengumuman di Twitter mengenai penyelenggaraan beta terbuka. . Yakinlah, mereka akan memberitahu pemain setelah penyelenggaraan selesai.

Street Fighter 6 Open Beta Times: Bilakah ia berakhir?

Street Fighter 6 Open Beta Times: Bilakah ia berakhir? Imej penutup

Berikut adalah SEMUA MASA DAN MELAKUKAN BETA BUKU STREET Fighter 6.

Street Fighter 6 secara rasmi memulakan beta terbuka dan dengan itu, beribu -ribu pemain kini mempunyai akses ke permainan. Beta Terbuka memberi peluang kepada pemain untuk mengalami permainan, walaupun permainan penuh dilepaskan dengan jadual yang lebih luas dan lebih banyak kandungan. Berikut adalah tarikh permulaan dan akhir untuk Beta Terbuka Street Fighter 6.

?

Beta Terbuka SF6 bermula pada 19 Mei pada masa berikutnya.

  • 9 pagi CEST
  • 3 pagi EDT
  • 12.30 PM IST

Sebilangan pengguna menemui beberapa kod ralat kerana mereka cuba bermain permainan sebelum permulaan beta terbuka. Satu ralat seperti itu ialah kod ralat AW-20001. Sebilangan pengguna yang juga menghadapi masalah ini mungkin disebabkan oleh masalah sambungan.

Bilakah Steret Fighter 6 Terbuka Beta Terbuka?

Beta Terbuka Street Fighter 6 berakhir pada 22 Mei pukul 12 pagi PDT. Inilah masa yang sama ditukar menjadi zon waktu yang berbeza.

  • 9 pagi CEST
  • 3 pagi EDT
  • 3 petang Masa Singapura
  • 8 pagi GMT/BST
  • 12.

Cara mendaftar untuk beta terbuka?

Beta Terbuka SF6 terus hidup pada 19 Mei. Sesiapa yang berminat untuk mendaftar untuk beta perlu melalui langkah -langkah berikut:

Beta terbuka SF6 bermula dengan lapan watak yang boleh dimainkan. Tetapi permainan dilancarkan beberapa hari kemudian dan akan menampilkan jadual yang lebih besar. Street Fighter 6 juga akan mempunyai ulasan semasa perlawanan, sesuatu yang unik berbanding edisi sebelumnya permainan.

Lebih -lebih lagi, Street Fighter 6 juga merupakan crossplay, walaupun kami masih tidak pasti bagaimana sisi kompetitif mengenai crossplay akan diuruskan.