The Elder Scrolls 6 secara rasmi dalam pembangunan awal, tetapi tidak mengharapkan untuk mendengarnya tidak lama lagi – IGN, The Elder Scrolls 6 kini dalam pembangunan awal, Bethesda mengesahkan

The Elder Scrolls 6 kini dalam ‘Pembangunan Awal,’ Bethesda mengesahkan

Ryan Dinsdale adalah wartawan bebas IGN. Dia akan bercakap mengenai witcher sepanjang hari.

The Elder Scrolls 6 secara rasmi dalam pembangunan awal, tetapi jangan mengharapkan untuk mendengarnya tidak lama lagi

Bethesda telah mengesahkan bahawa permainan peranannya yang sangat dinanti-nantikan The Elder Scrolls 6, yang secara rasmi diumumkan pada tahun 2018, telah memasuki pembangunan awal.

Bercakap kepada Vandal mengenai pelepasan Starfield, ketua penerbitan Bethesda Pete Hines mengesahkan sekuel Skyrim telah menyelesaikan peringkat pra-pengeluaran dan dipindahkan ke fasa pembangunan.

Hines ditanya jika peminat akan mendengar lebih banyak mengenai Elder Scrolls 6 Setelah Starfield dilancarkan. “Kami telah meletakkan semua fokus studio kami untuk menjadikan permainan ini sebaik mungkin,” katanya, diterjemahkan oleh penembak pengguna Resetera.

“Dan ya, ada orang yang bekerja di Elder Scrolls 6, tetapi inilah yang ditumpukan oleh studio. Jadi tidak, anda tidak akan mendengar segera mengenai tatal penatua 6. Starfield adalah tumpuan kami buat masa ini, dan ini akan menjadi keutamaan kami untuk seketika sebelum kami bercakap tentang perkara lain.”

Apabila ditanya untuk mengesahkan sama ada Elder Scrolls 6 masih dalam pra-pengeluaran, Hines berkata: “Tidak. Ini dalam pembangunan, tetapi dalam perkembangan awal.”

Semasa bercakap untuk menekan Starfield pada awal bulan Ogos, pengarah Bethesda Todd Howard mencadangkan, melihat ke belakang, dia mungkin tidak akan mendedahkan Elder Scrolls 6 dengan cara yang sama. “Saya mungkin akan mengumumkannya dengan lebih santai,” kata Howard.

Pengumuman itu datang bersama treler penggoda ringkas di E3 2018, tetapi di luar coretan kecil di sana sini, Bethesda benar -benar tidak berkongsi lagi tentang permainan, mungkin kerana ia masih jauh.

Terungkap semasa percubaan FTC Microsft pada bulan Jun, bos Xbox Phil Spencer mengesahkan Elder Scrolls 6 masih “lima tahun ditambah”, yang bermaksud peminat akan menunggu lama, lama sebelum memainkan RPG fantasi seterusnya dari Bethesda.

Ryan Dinsdale adalah wartawan bebas IGN. Dia akan bercakap mengenai witcher sepanjang hari.

The Elder Scrolls 6 kini dalam ‘Pembangunan Awal,’ Bethesda mengesahkan

The Elder Scrolls Online: Elf, Warrior, dan Archer

Memandangkan gembar -gembur semasa mengelilingi Starfield, Anda tidak pernah jauh dari perbincangan semua perkara yang berkaitan dengan Bethesda, termasuk The Elder Scrolls 6. Kita semua tahu bahawa ia mungkin bertahun -tahun sehingga Skyrim susulan melihat cahaya hari, tetapi pada tahap pembangunannya sekarang?

Menurut wawancara di vandal laman web Sepanyol dengan ketua penerbitan Bethesda Pete Hines, studio itu sebenarnya telah mula bekerja TES6 betul. Pada akhirnya, apabila ditanya sama ada RPG yang akan datang masih dalam fasa konsep, Hines mengesahkan bahawa pembangunan pada permainan sedang dijalankan.

Walau bagaimanapun, selalu ada proviso. Dia terus mengatakan bahawa ia berada dalam “pembangunan awal” (menurut terjemahan oleh GameSpot) yang cukup banyak mengesahkan apa yang disyaki oleh ramai di antara kita.

Mungkin tidak akan mendengar banyak lagi untuk seketika

Sedikit lebih jauh dalam wawancara, Hines menjelaskan bahawa walaupun ada orang yang bekerja TES6, tumpuan untuk Bethesda sekarang Starfield. Oleh itu, mungkin sumber boleh beralih kepada yang lama ditunggu-tunggu Skrol Elder permainan apabila yang terakhir keluar, walaupun itu spekulasi murni di pihak kami.

Senang mengetahui bahawa pembangunan telah bermula, walaupun ia masih di peringkat awal. Walau bagaimanapun, ada peluang yang baik kita tidak akan mendengar banyak perkara mengenainya. Tetapi, kita mempunyai jenis yang terbiasa dengan itu sekarang.

Sudah lima tahun sejak studio mengumumkan The Elder Scrolls 6, Asalnya menunjukkan rakaman penggoda di atas di E3 2018. Kami tidak pernah mendengar apa -apa sejak itu, tetapi semoga perkara -perkara akan bergerak sedikit lebih cepat selepas itu StarfieldPelancaran.

Andrew telah menjadi peminat permainan video sejak Tempoh Pemulihan Abad ke -17. Dia kini menulis untuk beberapa penerbitan dalam talian, menyumbang berita dan artikel lain. Dia tidak memiliki rambut palsu serbuk.