TFT Patch 12.Nota 14b: Aurelion Sol & Shyvana Nerfs, Astral Toggling Dikeluarkan – Dexerto, Teamfight Tactics Patch 12.14 nota

Taktik taktik berpasukan 12.14 nota

Berikutan kitaran PBE baru kami, koleksi Red Post malam ini menangkap patch 12.Nota 14 & TFT, Posting GamePlay Pantas Terkini Post pada Mid-Scope Updates, video dev pada yang akan datang Aurelion Sol kemas kini permainan, dan banyak lagi!

TFT Patch 12.Nota 14b: Aurelion Sol & Shyvana Nerfs, Togol Astral Dihapus

Jinx di TFT Set 7

Permainan rusuhan

Setelah peralihan meta yang agak kacau, patch TFT 12.14b ada di sini untuk mencuba dan mengekang demam astral di naga. Aurelion Sol sedang nerfed, togol astral akhirnya dikeluarkan (mudah -mudahan), dan beberapa perubahan yang lebih kecil kepada Shyvana, Sylas, dan banyak lagi telah jatuh: inilah nota patch penuh.

The Dragonlands mungkin menjadi tanah Aurelion Sol dalam hanya satu kemas kini. TFT Patch 12.14 membalikkan meta di kepalanya dengan naga astral yang berayun di puncak kuasanya terima kasih kepada ribut keadaan yang sempurna.

Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, mereka telah dibendung agak dengan rusuhan menolak tft patch 12.14b. Kemas kini baru membawa Aurelion Sol kembali selaras dengan nerfs ke kedua -dua unit dan sifat astral. Shyvana juga telah disasarkan bersama dengan Sylas, dengan beberapa perubahan yang lebih kecil kepada perkara -perkara bulat.

Artikel berterusan selepas iklan

Inilah yang perlu anda ketahui mengenai TFT Patch 12.14b, yang hidup pada 2 Ogos.

League of Legends Lol Aurelion Sol Base Skin

Bersuka.14b.

Apa yang berubah dalam TFT Patch 12.14b?

Astral nerfed dengan toggle fix, aurelion sol berubah

Astral telah melanda TFT Patch 12.14. Walaupun rusuhan menjanjikan togol astral ⁠- unit bertukar panas dalam fasa perancangan untuk kemungkinan roll yang lebih baik ⁠- telah ditetapkan, tidak. Yang digabungkan dengan Aurelion Sol menjadi unit terkuat dalam permainan yang dibuat untuk meta yang sangat satu dimensi.

Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, pemaju telah memukul dua burung dengan satu batu. Aurelion Sol semakin nerfed dengan pemasa kenaikan lanjutan, kerosakan bonus yang lebih rendah, dan kerosakan asas yang lebih rendah untuk boot. Togol astral akhirnya telah dikeluarkan, jadi kemungkinan roll anda akan mengambil kira papan anda dari pertempuran sebelumnya. Walaupun anda menolak 9 Astral, anda akan mendapat lebih sedikit item seperti yang telah nerfed juga.

Artikel berterusan selepas iklan

Perubahan ini semestinya akan membawa Astral turun dari menjadi comp terbaik dalam set TFT 7.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Shyvana dan Cannoneers tona kembali apabila Xayah mendapat semula kuasa

Astral bukanlah satu -satunya perkara di radar rusuhan dengan patch TFT 12.14b. Sebilangan kompor dan barang-barang lain telah dikembalikan sedikit.

Ini termasuk Shyvana, dengan naga ragewing kehilangan beberapa kerosakan asasnya yang besar. Walau bagaimanapun, jika anda masih mengikatnya dengan AP, dia akan menghancurkan papan. Sylas juga telah nerfed lagi selepas dia masih terlalu tangki dengan terlalu banyak perisai casts.

Sylas Splash Art for League of Legends

Sylas sedang nerfed namun sekali lagi berikutan TFT set 7 Rework.

Perubahan kepada Jinx adalah yang paling menarik, dengan gangguan dengan lambang ragewing yang ditetapkan dan juga iklan umum nerf. Jinx adalah unit popular di cannoneer comps bersama Corki untuk sinergi, jadi ia memukulnya agak. Ciri jurulatih juga telah diturunkan lebih awal.

Taktik taktik berpasukan 12.14 nota

Selamat Datang Kembali Peminat Nomsy. Dan yang lain saya rasa.

Kami mempunyai patch besar hari ini, tetapi jangan tertipu dengan panjangnya! Sebilangan besar kiraan perkataan kami berasal dari serangan rebalance serangan. Ia mungkin kelihatan menakutkan, tetapi ia memberi kesan kepada sistem yang tidak dapat dilihat secara besar. Pengimbangan Umum Serangan Auto adalah tema sepanjang patch ini, tetapi terdapat juga perubahan kuasa kepada naga legenda kami yang akan membuat mereka merasa lebih legenda, dan beberapa perubahan sistem kehidupan yang bagus.

Wow, banyak perubahan yang berlaku dalam patch ini, tetapi yang paling penting adalah di sini: Rodger “Minionsrpeople2” Caudill ⇒ Rodger “Riot Prism” Caudill

Jangan biarkan nama berubah menipu anda, saya masih akan memeing dan bermimpi dengan anda di sepanjang jalan -jadi mari kita sampai!

Rodger “Prism Riot” Caudill

Kemas kini Mid Patch

2 Ogos, kemas kini pertengahan patch

Kami mempunyai kemas kini pertengahan yang lebih besar daripada biasa untuk membolehkan lebih banyak papan yang pelbagai dalam permainan awal dan lewat ketika kami menuju ke kejohanan yang lebih kompetitif (dan menduduki tempat pendakian untuk kami yang lain).

Sifat

. Ia tidak mengambil ahli astrologi untuk meramalkan perubahan ini. Anda tidak memerlukan teleskop untuk menukar visi anda ke penyesuaian astral ini. Okay, seperti togglers Astral yang meletakkan unit untuk memukul Astral 9 sebelum mereka turun, saya selesai di sini.

Nomsy lebih lemah di Peringkat 2 tetapi akan lebih kuat kemudian dengan pelaburan, walaupun pada 35 makanan ringan (separuh melalui dua bintang).

 • Bugfix: Pemain tidak lagi boleh bertukar -tukar antara peringkat astral semasa fasa perancangan
 • Astral 9 Orb Item Drop Rate: 75% ⇒ 45%
 • Bonus Kerosakan Serangan Asas Guild dari Talon: 5 ⇒ 8
 • Pelatih Nomsy Base Health: 400 ⇒ 225

Unit

Terdahulu dalam patch ini, kami memberi Jinx lebih banyak mana atas bayaran baliknya, meningkatkan kerosakan sihirnya sepanjang perjuangan melalui pelakon tambahan. Sekarang dia mempunyai kekecohan tambahan, kami mengambil beberapa kerosakan serangannya untuk menjaga kemarahannya.

Kedua-dua naga 10 kos ini menghancurkan langit di papan permainan lewat. Dengan meletakkan mereka lebih selaras dengan permainan lewat yang lain, kami menyediakan lebih banyak ruang untuk pelbagai papan.

 • Jinx bugfix: ragewing jinx tidak lagi menerima kemarahan dari keupayaannya semasa marah. Dia sekarang akan menerima kemarahan selepas kesan pencurian berakhir.
 • Kerosakan Serangan Jinx: 65 ⇒ 60
 • Sylas Max Mana Nerf: 60/130 ⇒ 70/140
 • AURELION SOL Hitam Kerosakan: 400/700/5000 ⇒ 375/625/5000
 • Aurelion Sol Black Hole Waktu Sehingga Meningkatkan Saiz dan Kerosakan: 15 Sec ⇒ 18 Sec
 • Aurelion Sol Black Hole meningkatkan amplifikasi kerosakan selepas 18 saat: 33% ⇒ 15%
 • Shyvana Flame Breathe Kerosakan: 1200/1800/30000 ⇒ 1050/1650/30000

Item

Portal Zz’rot membeli terlalu banyak masa sebagai frontliner diskaun untuk jalan tinggi kami, permainan akhir kerosakan yang tinggi membawa. Kami memberikan pemakan orang ungu mini kegemaran kami sebagai nerf permainan awal cahaya yang akan menjadi lebih ketara kerana membawa ke kapasiti.

 • Kesihatan Portal Zz’rot mengikut panggung (1-2/3/4/5+): 1500/1800/2100/2500 ⇒ 1350/1600/1900/2250
 • Hyper Roll Zz’rot Portal Health by Stage (1-4/7/8+): 1500/2100/2500 ⇒ 1350/1900/2250

Sorotan patch

Perubahan sistem

Pengagihan item

Dengan berapa kali saya melihat pemain kalah kepada Krugs semasa membuka Forting, mereka lebih baik membungkus.

 • Krugs (Peringkat 2-7) kini dijamin sentiasa mempunyai sekurang-kurangnya satu item

Pemasa Armory

 • Pilihan Armory (Tome of Ciri -ciri, item Ornn, Item Radiant) Sekarang pemasa mereka sendiri dipaparkan sehingga anda tahu berapa lama sehingga ia akan memilih untuk anda!

Perubahan besar

Besar, seperti jumlah kerosakan fizikal yang datang dari serangan auto set ini -isu yang kita akan berurusan dengan patch ini di bahagian pengimbangan semula iklan kami.

Sifat

Nerfing ahli yang paling tercemar dari persatuan. Kami selalu merawat kerosakan serangan dan kuasa keupayaan sebagai sama, tetapi kerana setiap serangan unit, kerosakan serangan lebih banyak lagi. Jadi sekarang kita merawat bonus kerosakan serangan dari Guild secara berbeza daripada Bonus Kuasa Keupayaan Ryze.

Tempest telah melihat banyak permainan sebagai sifat percikan dua keping untuk mengawal orang ramai, tetapi kerosakan tambahan papan di atas yang telah mengubah percikan itu menjadi tsunami. Bagi mereka yang cuaca ribut untuk mencapai Tempest 6 dan 8, usaha anda akan diberi ganjaran dengan sedikit lebih banyak kerosakan.

Sebelum ini, Warrior telah bergantung pada serangan yang diberi kuasa rendah-tapi-kesan yang kuat yang dapat ditembak oleh musuh. Dengan perubahan ini, serangan yang diberi kuasa ini akan berlaku lebih kerap, tetapi tidak akan (secara harfiah) secara rawak satu tembakan.

The Legend Nerf adalah salah satu penambahan terakhir kami untuk patch ini setelah melihat legenda comps muncul sedikit terlalu kuat semasa PBE dan simulasi.

 • Cavalier Charging Armor & Magic Resist: 40/60/80/100 ⇒ 35/65/95/125
 • Kuasa Keupayaan Pangkalan Dragonmancer: 15/35/60 ⇒ 18/40/70
 • Bonus Kerosakan Serangan Asas Guild dari Talon: 10 ⇒ 5
 • Kuasa Keupayaan Legenda Dimakan: 40% ⇒ 30%
 • Mirage Executioner Critical Strike Heath Peratusan ambang: 25/50/75/100% ⇒ 50/65/80/100%
 • Mirage Executioner Critical Strike Damage Bonus: 35/40/45/50% ⇒ 20/30/40/50%
 • Mirage Spellsword Keupayaan Kuasa Per Auto Attack: 6/9/12/16 ⇒ 6/10/14/18
 • Tempest Peratus Kesihatan Maksimum Maksimum: 10/20/30/45% ⇒ 5/20/35/50%
 • Pahlawan Memperkenalkan Serangan Peluang untuk Proc: 33% ⇒ 50%
 • Nisbah Kerosakan Serangan Bonus Serangan Pahlawan: 120/220/420% ⇒ 80/175/325%

Unit: Tahap 2

Nami kurang penyembuhan dan lebih banyak perasaan (kesakitan) untuk lawan anda.

 • Nami Ebb dan Penyembuhan Aliran: 275/300/325 ⇒ 175/200/225
 • NAMI EBB dan Kerosakan Aliran: 100/150/200 ⇒ 150/200/250

Unit: Tahap 3

Di samping penggemar ke Dragonmancer, ini menjadikan zoo comp saya (burung, beruang, ram) flip papan lawan saya lebih cepat daripada mereka boleh membalikkan saya burung -maksud saya, flip burung saya.

 • Anivia Mana Buff: 45/90 ⇒ 40/80

Unit: Tahap 5

30 unit kos sepatutnya merasa bernilai berat badan mereka, tetapi naga legenda 2 bintang tidak benar-benar membakar lubang di dalam poket anda. Dengan satu siri penggemar ke tahap skala mereka, anda boleh mengharapkan naga ini memukul seperti karung 30 emas ke muka -saw tangan!

Sebagai satu -satunya Legendary (Tier 5) Dragon sebelum patch ini, kami meningkatkan kolam kesihatan Ao Shin untuk membolehkannya dibuang sebelum pecah (yang meningkat sebanyak 80% apabila dibintangi). Dengan pelakon yang lebih dipercayai, kami hujan dalam kuasa kemampuan Ao Shin.

 • Aurelion Sol Health: 900 ⇒ 1000
 • Aurelion Sol Max Mana Buff: 40/90 ⇒ 0/60
 • Kerosakan lubang hitam aurelion sol: 350/475/5000 ⇒ 400/700/5000
 • Aurelion Sol Black Hole Waktu Sehingga Meningkatkan Saiz dan Kerosakan: 20 Sec ⇒ 15 Sec
 • Aurelion Sol Black Hole Meningkatkan Penguatan Kerosakan Selepas 15 Sec: 50% ⇒ 33%
 • AO Shin Health: 900 ⇒ 1000
 • Kerosakan Hujan Kilat Ao Shin: 240/400/2500 ⇒ 210/400/2500
 • Pengurangan Ao Shin Mana: 20 ⇒ 10
 • Kesihatan Shyvana: 1200 ⇒ 1000
 • Shyvana Armor & Magic Resist: 55 ⇒ 70
 • Shyvana Baru: Flame Breathe Tawaran Kerosakan Magic Flat daripada Peratus Maksimum Kesihatan Maksimum
 • Shyvana Flame Breathe Kerosakan: 1200/1800/30000
 • Shyvana Baru: Shyvana tidak lagi dapat dipengaruhi oleh kawalan orang ramai semasa bom menyelamnya
 • Zoe Memulakan Mana Nerf: 50/100 ⇒ 30/100
 • Zoe Final Spark Kerosakan: 425/650/9001 ⇒ 375/575/9001
 • Kesihatan Zoe Daisy: 1600/2600/10000 ⇒ 1600/2800/25000
 • Kerosakan gelombang kejutan Zoe Daisy: 750/1500/10000 ⇒ 500/1000/10000

Item

Sama seperti bagaimana kami merawat Talon di Guild, kami sedang mengadakan item kerosakan serangan perdana kami, kerana semua unit menggunakan iklan.

Walaupun dengan semua iklan nerfs patch ini, morellonomicon hanya perlu menjadi lebih kuat. Sekarang Cape Sunfire terasa seperti satu -satunya cara yang berdaya maju untuk memerangi penyembuhan, jadi kami menambah beberapa statistik asas dengan harapan melihat pemain akhirnya menggabungkan tali pinggang dan rod set ini.

Sarung Tangan Pencuri adalah item kami yang paling menyeronokkan. Mari menjadikannya lebih menyeronokkan.

 • Kerosakan Serangan Kematian: 40/60/80 ⇒ 35/50/65
 • Kerosakan serangan kematian (berseri) bercahaya: 60/90/120 ⇒ 50/75/100
 • Kuasa Keupayaan Morellonomicon: 30 ⇒ 50
 • Lebih banyak ellonomicon (berseri) Kuasa Keupayaan: 50 ⇒ 80
 • Sarung Tangan Pencuri Kemungkinan mendapatkan kombinasi item yang lebih baik pada tahap 6 dan lebih tinggi telah meningkat

Penambahan

Kami mengimbangi sebilangan besar jiwa/mahkota kami dengan menyesuaikan barang atau unit yang mereka berikan.

Walaupun salah satu penambahan kami yang paling menarik, Pakatan Kejam telah menjadi sedikit kad perangkap (Strikethrough). Ia masih menjadi penambahan skydiving kami apabila anda menumbuk kesihatan anda ke tanah untuk tahap, tetapi sekarang ia datang dengan payung terjun untuk membantu anda mengelakkan kesan kesihatan 0.

Pakar Gadget telah kuat seluruh set, terutamanya apabila diambil lebih awal. Dengan barang penuh kuasa, ditambah kerosakan bonus, kami menghantar nerf yang harus mengingatkan anda bahawa alat (dan gizmos) set terakhir.

Permainan awal Echo Luden terlalu tinggi siling kuasa, terutamanya apabila dipasangkan dengan pembuka mage, atau sesuatu seperti Blue Buff Ezreal.

Sebilangan besar komposisi bersinar menjalankan unit dari luar sifat sebagai bawa mereka, jadi kami menyesuaikan perbelanjaan melulu untuk memberi manfaat kepada kes -kes penggunaan tersebut. Dengan menyebarkan barangan shimmerscale anda di seluruh pasukan anda, anda juga akan dapat memberi kuasa lebih banyak unit dengan perubahan ini. Untuk mengimbangi kes -kes penggunaan tambahan, kami mengurangkan kuasa Buffing Amplification Buff.

 • Pakaian Kejam Semula: Sekarang Kos 6 Kesihatan Taktik (naik dari 4 Kesihatan) untuk membeli 4 XP, tetapi anda memulihkan 3 kesihatan setiap giliran
 • Kerosakan asas caj yang dahsyat: 75 ⇒ 85
 • Kerosakan Bonus Pakar Gadget: 40% ⇒ 33%
 • Peningkatan Gear Bonus Bonus Peningkatan: 200% ⇒ 250%
 • Kehadiran heroik Max Health Peratus Kerosakan: 6% ⇒ 7%
 • Luden’s Echo I Kerosakan: 60/80/100/120 ⇒ 40/70/100/130
 • Luden’s Echo II Kerosakan: 85/110/135/160 ⇒ 55/90/125/160
 • Luden’s Echo III Kerosakan: 120/160/200/240 ⇒ 90/140/190/240
 • Ricochet Bouncing Kerosakan Pengurangan: 50% ⇒ 33%
 • Juara Shimmerscale Champions ⇒ Buffs Shimmerscale Champions dan Semua Juara Memegang Item Shimmerscale
 • Peluasan Perbelanjaan Kerosakan Penguatan: 50% ⇒ 40%
 • Assassin Crown memberikan kelebihan tak terhingga ⇒ memberikan tangan keadilan
 • Mahkota Cavalier memberikan tanjung sunfire ⇒ memberikan penebusan
 • Mahkota Guardian memberikan gargoyle stoneplate ⇒ memberikan tanjung sunfire
 • Mahkota revel memberikan statikk shiv ⇒ pemberian barang tidak
 • Mahkota skala memberi slayer gergasi ⇒ memberikan tangan keadilan
 • Tempest mahkota memberikan tangan keadilan ⇒ memberikan statik shiv

Perubahan kecil

Kecil, seperti kesan keseluruhan pengubah yang sangat panjang di bahagian Rebalance Kerosakan Serangan di bawah bahagian ini.

Sifat

Melalui dan menyandarkan ciri -ciri mengejar kami yang kurang baik untuk memastikan mereka bernilai mengejar. Jade dan Revel juga menerima nerfs untuk titik putus yang lebih mudah dan mudah dipukul mereka.

Oleh kerana banyak unit astral mendapat tiga bintang ketika anda memukul Astral 9, menegaknya sangat terjejas oleh pengimbangan semula iklan kami (bahagian di bawah ini), jadi kami memberikan Astral 9 penggemar yang sangat menyeronokkan yang bergantung kepada yang baru Imej James Webb untuk menemui lebih banyak hadiah dari bintang.

 • Astral 9 Orb Item Komponen Drop Frekuensi: 30% ⇒ 75%
 • Nisbah Kesihatan Shield Guardian: 30/45/65 ⇒ 30/50/75%
 • Jade Patung Bonus Serangan Kelajuan: 20/40/60/100% ⇒ 15/40/70/200%
 • Revel Firecracker Magic Kerosakan: 130/160/210/280 ⇒ 110/150/210/290
 • Kerosakan Magic Bonus Skala: 15/50/100% ⇒ 15/50/125%

Unit: Tahap 2

Meneruskan trend membuat kerosakan sihir membawa kerosakan serangan auto yang kurang dan lebih banyak kerosakan keupayaan dengan meningkatkan cast voli Ashe dengan kos beberapa kelajuan serangan.

 • Kelajuan serangan Ashe: 0.75 ⇒ 0.7
 • Ashe Max Mana Buff: 50/100 ⇒ 40/90

Unit: Tahap 3

 • Illaoi Health: 800 ⇒ 750
 • Sylas Mana Nerf: 60/120 ⇒ 60/130

Unit: Tahap 4

Buff Idas yang sangat kecil, dengan penggemar sy’fen yang sebenarnya adalah nerf untuk barang -barang Dodge kami, tetapi penggemar ke kewarasan pemain Sy’fen di seluruh dunia.

 • IDAS Golden Scales Kerosakan Pengurangan: 35/50/300 ⇒ 35/55/300
 • Idas Golden Scales Sendiri: 450/550/2500 ⇒ 450/600/3000
 • Sy’fen New: Bite Sy’fen selepas Pengecasan tidak lagi boleh dikeluarkan. Petua Tool telah dikemas kini untuk menentukan ini.
 • SY’fen Tooltip Fix: Sekarang dengan betul menyatakan bahawa Sy’fen mengenakan caj ke arah musuh paling jauh dalam 2.5 Hexes (Digunakan untuk salah mengatakan 2 Hexes)

Unit: Tahap 5

Mencegah Ripper Bloodharbor dari hanya menjadi Rip Bloodharbor.

 • Pyke Armor & Magic Rintangan: 30 ⇒ 40

Item

Kerana terdapat pelbagai cara untuk mendapatkan item ORNN (mudah alih/hidup, atau masa perjalanan dan bermain nasib), ada kemungkinan anda boleh mendapatkan banyak salinan barang -barang ini. Kami mahu anda menjalani impian untuk dapat meletakkan dua pasukan tak terhingga di bawa anda, atau dua anima visages di tangki anda. Dan jika anda berjaya menarik ini, hantar tangkapan skrin kejayaan anda!

 • Visage anima tidak lagi unik
 • Kekuatan infiniti tidak lagi unik
 • Sanctum Randuin tidak lagi unik

Penambahan

Memiliki naga 8 kos anda berubah menjadi unit legenda 5 kos terasa buruk kerana kehilangan 3 emas. Recombobulator adalah salah satu penambahan kami yang paling menyeronokkan, jadi kami menghilangkan detik-detik buruk dari persamaan.

 • AFK anda tidak boleh lagi memindahkan item sementara AFK aktif
 • Electrocharge I Kerosakan: 60/75/90/105 ⇒ 50/70/90/110
 • Electroarge III Kerosakan: 115/145/180/220 ⇒ 115/155/195/235
 • Featherweights III Attack & Move Speed: 55% ⇒ 60%
 • Lotus Critical Strike Peluang: 20% ⇒ 25%
 • Recombobulator: Dragons kini hanya boleh berubah menjadi naga lain, dan bukan dragon hanya boleh berubah menjadi bukan dragon lain. Petua Tool telah dikemas kini untuk mencerminkan ini
 • Sektor Perdagangan+ Emas: 5 ⇒ 8

Serangan Kerosakan Kerosakan

Dengan perubahan di bawah, kami menangani bagaimana kerosakan serangan (AD) pada unit 3-bintang telah mencipta masalah dengan keseimbangan TFT, serta fantasi kuasa baik dan masa lalu.

Terlalu banyak kuasa unit 3-bintang telah berakhir dalam kerosakan mereka dari serangan auto. Dengan setiap tahap bintang, unit mendapat 80% lebih banyak iklan, yang membawa kepada situasi seperti NAMI 3-bintang atau Vladimir yang menangani lebih banyak kerosakan fizikal daripada yang dimaksudkan. Sumber kuasa (dan keseronokan) untuk juara ini harus datang dari mantra mereka (mereka adalah mages selepas semua), jadi kami menarik balik skala ini supaya kami dapat memberi tumpuan lebih kepada skala kebolehan unik mereka.

Lagipun dikatakan dan seimbang, unit 1-bintang akan menjadi lebih kuat, unit 2-bintang akan kebanyakannya tidak berubah, dan unit 3-bintang akan melakukan kerosakan serangan auto yang lebih sedikit tetapi lebih banyak kemampuan kerosakan.

 • Jumlah kerosakan serangan setiap tahap bintang: 80% ⇒ 50%
 • Bahagian di bawah menggariskan perubahan khusus yang dibuat kepada iklan dan keupayaan setiap unit yang diperlukan

Unit: Tahap 1

Sebagai tambahan kepada pengimbangan semula iklan, kami memberi sedikit lebih banyak iklan Nidalee untuk diterima pakai sehingga Nidalee Rerollers dapat mengadopsi strategi baru -jangan risau, dia akan mencari rumah baru di papan saya sekarang bahawa dia tidak akan bertanding setiap perlawanan.

 • Kerosakan Serangan Aatrox: 55/99/178 ⇒ 65/98/146
 • Aatrox Deathbringer Strike Serangan Kerosakan Nisbah: 300/305/310% ⇒ 275/305/385%
 • Kerosakan Serangan Ezreal: 40/72/130 ⇒ 40/60/90
 • Ezreal Mystic Shot Kerosakan: 155/215/285 ⇒ 175/225/300
 • Kerosakan Serangan Heimerdinger: 40/72/130 ⇒ 40/60/90
 • Heimerdinger Telur Toss Kerosakan: 225/325/450 ⇒ 225/325/475
 • Kerosakan serangan karma: 40/72/130 ⇒ 40/60/90
 • Karma Inner Flame Kerosakan: 200/275/350 ⇒ 220/300/380
 • Kerosakan Serangan Leona: 65/117/210 ⇒ 75/113/169
 • Kerosakan Serangan Nidalee: 50/90/162 ⇒ 55/83/124
 • Kerosakan serangan Sejuani: 50/90/162 ⇒ 60/90/135
 • Kerosakan Serangan Senna: 45/81/146 ⇒ 55/83/124
 • Senna Last Embrace Bonus Magic Kerosakan: 300/400/500 ⇒ 275/425/600
 • Tetapkan Kerosakan Serangan: 50/90/162 ⇒ 65/98/146
 • Tetapkan Knuckle Down Nisbah Kerosakan Serangan: 150% ⇒ 170%
 • Kerosakan Serangan Skarner: 50/90/162 ⇒ 55/83/124
 • Tahm Kench Serangan Kerosakan: 70/126/226 ⇒ 80/120/180
 • Kerosakan Serangan Taric: 60/108/194 ⇒ 70/105/158
 • Kerosakan Serangan Vladimir: 40/72/130 ⇒ 40/60/90
 • Kerosakan Transfusi Vladimir: 250/300/350 ⇒ 275/325/375

Unit: Tahap 2

Beberapa unit ini (seperti Nami dan Lillia) tidak akan mendapat peningkatan iklan pada satu bintang kerana mereka sudah menjadi kastor yang kuat, atau telah diberi pampasan dengan penggemar ejaan.

Perlu diingat bahawa dengan perubahan Ashe di bahagian kecil, dia akan lebih berkesan sebagai kastor, jadi mungkin cuba dia sebagai wira naga dalam reroll comp 2-kos?

 • Kerosakan serangan Ashe: 45/81/146 ⇒ 50/75/113
 • Kerosakan Voli Ashe: 90/125/175 ⇒ 125/175/225
 • Kerosakan serangan braum: 40/72/130 ⇒ 50/75/113
 • Kerosakan Serangan Gnar: 40/72/130 ⇒ 50/75/113
 • Gnar Mega Gnar Serangan Kerosakan: 40/70/130 ⇒ 50/80/150
 • Kerosakan Serangan Jinx: 55/99/178 ⇒ 65/98/146
 • Jinx Flame Chompers Kerosakan: 300/400/550 ⇒ 250/400/600
 • Jinx Mana Bayaran balik: 10 ⇒ 25
 • Kerosakan Serangan Kayn: 50/90/162 ⇒ 55/83/124
 • Kayn Blade’s Reach Attack Nisbah Nisbah: 250% ⇒ 275%
 • Kayn Blade’s Base Bonus Kerosakan: 100/150/225 ⇒ 90/150/275
 • Kerosakan Serangan Lillia: 40/72/130 ⇒ 40/60/90
 • Lillia berjaga -jaga! Kerosakan: 215/275/350 ⇒ 190/240/320
 • Kerosakan serangan NAMI: 40/72/130 ⇒ 40/60/90
 • Kerosakan Serangan Qiyana: 45/81/146 ⇒ 50/75/113
 • Qiyana Elemental Bilah Kerosakan: 200/250/325 ⇒ 200/275/375
 • Kerosakan Serangan Shen: 50/90/162 ⇒ 60/90/135
 • Kerosakan serangan thresh: 60/108/194 ⇒ 70/105/158
 • Kerosakan Serangan Tristana: 50/90/162 ⇒ 60/90/135
 • Nisbah Kerosakan Serangan Tuduhan Letupan Tristana: 165/170/175% ⇒ 140/170/110%
 • Kerosakan Serangan Twitch: 45/81/146 ⇒ 55/83/124
 • Kerosakan Base Potion Blast Twitch: 50/75/100 ⇒ 40/80/150
 • Kerosakan Serangan Yone: 45/81/146 ⇒ 55/83/124
 • Yone Way of the Hunter Bonus Magic Kerosakan: 100/150/200 ⇒ 90/150/225

Unit: Tahap 3

Seperti yang disebutkan di atas, kami menggunakan pengimbangan semula ini sebagai cara untuk menyesuaikan portfolio kerosakan kerosakan sihir kami.

Perlu diingat bahawa pelarasan varus di sini bertujuan untuk menjadi nerf yang cukup besar untuk raja patch 12.13.

 • Kerosakan Serangan Anivia: 40/72/130 ⇒ 40/60/90
 • Kerosakan ribut prisma Anivia: 325/450/700 ⇒ 325/475/750
 • Kerosakan Serangan Diana: 45/81/146 ⇒ 50/75/112
 • Kerosakan Cascade Diana Pale: 80/90/100 ⇒ 80/90/110
 • Kerosakan Serangan Elise: 50/90/162 ⇒ 50/75/112
 • Kerosakan Bite Venemous Elise: 225/275/325 ⇒ 210/260/310
 • Kerosakan Serangan Illaoi: 50/90/162 ⇒ 55/83/123
 • Kerosakan Serangan Lee Sin: 50/90/162 ⇒ 55/83/124
 • Kerosakan Serangan Lulu: 40/72/130 ⇒ 40/60/90
 • Kerosakan Serangan Nunu: 60/108/194 ⇒ 65/98/146
 • Kerosakan Serangan Olaf: 50/90/162 ⇒ 55/83/124
 • OLAF Serangan Kecacatan Kelajuan: 40/50/60% ⇒ 35/50/75%
 • Kerosakan Serangan Swain: 45/81/146 ⇒ 45/68/101
 • Kerosakan Serangan Sylas: 50/90/162 ⇒ 60/90/135
 • Kerosakan Serangan Varus: 50/90/162 ⇒ 55/83/124
 • Volibear Ribut Tanpa Serangan Ketiga Bonus Serangan Magic: 110/155/215 ⇒ 110/160/225

Unit: Tahap 4

Peringatan: Daeja menyerang tiga kali setiap auto.

Pelarasan Xayah di bawah dimaksudkan untuk menjadi nerf yang lebih besar untuknya. Walaupun dua tompok nerfs, Guild Xayah terus berkembang maju. Sebahagian daripada kuasa Comp ini berasal dari konsistensi Talon yang terkena di sini dan di bahagian Ciri -ciri di atas (lihat perubahan besar).

 • Kerosakan Serangan Corki: 70/126/227 ⇒ 75/113/169
 • Nisbah Kerosakan Serangan Barrage Corki: 60/60/150% ⇒ 50/70/200%
 • CORKI Missile Barrage, Nisbah Kerosakan Serangan Big One: 175/180/250% ⇒ 160/200/350%
 • Kerosakan Serangan Hecarim: 50/90/162 ⇒ 60/90/135
 • Kerosakan Serangan IDAS: 80/144/259 ⇒ 100/150/225
 • Kerosakan Serangan Neeko: 50/90/162 ⇒ 60/90/135
 • Kerosakan Serangan Ornn: 60/108/194 ⇒ 60/90/135
 • Shi Oh Yu Serangan Kerosakan: 75/135/243 ⇒ 90/135/203
 • Shi Oh Yu Jade Form Rising Serangan Nisbah: 265/275/1000% ⇒ 265/290/1000%
 • Kerosakan Serangan Sona: 40/72/130 ⇒ 40/60/90
 • SY’FEN Serangan Kerosakan: 110/198/356 ⇒ 110/165/248
 • Sy’fen Rampage, Nisbah Kerosakan Serangan Caj: 150/150/325% ⇒ 150/170/450%
 • Sy’fen Rampage, Nisbah Kerosakan Serangan Bite: 500/525/2500% ⇒ 500/600/3000%
 • Kerosakan Serangan Talon: 60/108/194 ⇒ 60/90/135
 • Talon Shadow Assault, Cincin Awal Nisbah Kerosakan Serangan Bilah: 75/75/200% ⇒ 75/100/300%
 • Talon Shadow Assault Base Kerosakan: 125/175/500 ⇒ 120/200/700
 • Kerosakan Serangan Xayah: 70/126/227 ⇒ 75/113/169
 • ! Kerosakan setiap bulu: 12/20/40 ⇒ 12/20/60
 • Xayah Feathers Fly! Nisbah kerosakan serangan bulu: 20% ⇒ 18%

Unit: Tahap 5

Meneruskan trend kami untuk menjaga serangan asas hanya. asas.

 • Kerosakan Serangan Ao Shin: 60/108/194 ⇒ 60/90/135
 • Kerosakan Serangan Sol Aurelion: 60/108/194 ⇒ 60/90/135
 • Kerosakan Serangan Bard: 60/108/194 ⇒ 60/90/135
 • Kerosakan Serangan Pyke: 70/126/227 ⇒ 70/105/158
 • Kematian pyke dari bawah kerosakan: 325/425/5000 ⇒ 325/450/5000
 • Kematian pyke dari bawah kerosakan sasaran sekunder: 150/225/5000 ⇒ 150/250/5000
 • Soraka Serangan Kerosakan: 40/72/130 ⇒ 40/60/90
 • Kerosakan Serangan Yasuo: 85/153/275 ⇒ 90/135/203
 • Nisbah Kerosakan Serangan Bilah Yasuo: 160/175/2500 ⇒ 160/200/3000%
 • Kerosakan Serangan Zoe: 45/81/146 ⇒ 45/68/101

.

Berikutan kitaran PBE baru kami, koleksi Red Post malam ini menangkap patch 12.Nota 14 & TFT, Posting GamePlay Pantas Terkini Post pada Mid-Scope Updates, video dev pada yang akan datang Aurelion Sol kemas kini permainan, dan banyak lagi!

Teruskan membaca untuk maklumat lanjut!

 • 7/15 PBE Kemas kini: Tweak Aset & Perubahan Baki Tentatif
 • 7/18 PBE Kemas kini: Rampasan Aset & Perubahan Baki Tentatif
 • 7/19 PBE Kemas kini: Tweak Skrin Splash & Loading, Aset Loot, & Lagi
 • 7/20 PBE UPDATE: Penggoda teks Valkyries keluli & banyak lagi
 • Pratonton PBE: Tamer Monster Kog’Maw, Lulu, dan Veigar!

Isi kandungan

 • .14 nota
 • Devs Tumpahkan Kacang: Kemas Kini Permainan Aurelion Sol
 • Pemikiran permainan cepat: 7/15
 • Membuat segala -galanya berjalan di atas Robinson | Star Guardian 2022
 • Taktik taktik berpasukan 12.
 • Pelbagai
 • Permainan lain
  • Rift liar
  • Legenda Runeterra

  Patch 12.14 nota

  “Ia burung! Ini kapal terbang! Ia adalah penjaga bintang? Tidak, itu patch 12.14 Membawa anda dos dua minggu perubahan dan kemas kini permainan anda!

  Patch ini merangkumi beberapa kemas kini penyembuhan yang disasarkan untuk membawa penyembuh hiper liga (dan barang mereka) ke pengadilan. Kami juga membuat beberapa penyesuaian untuk Drakes, Elder Dragon, dan Rift Herald serta beberapa runes dan mantra summoner. Akhir sekali, kami mengalu -alukan separuh kedua wira -wira sekolah menengah kegemaran semua orang, The Star Guardians, untuk mengatasi patch ini! !

  Semua orang sekarang adalah superhero sekolah menengah, tetapi saya akan memberitahu anda apa, pada hari saya kami mempunyai segelintir duit syiling emas, dan beberapa naga yang kuat untuk membeli. Bercakap tentang, anda boleh mempelajari semua perubahan kami dalam TFT: Dragonlands di Nota TFT Patch di sini!

  Lilu “Riot Riru” Cabreros

  Paul “Rusaether” Perscheid

  Star Guardian Akali, Star Guardian Quinn, Star Guardian Rell, Star Guardian Taliyah, Star Nemesis Morgana, dan Prestige Star Guardian Syndra akan disediakan pada 28 Julai 2022.”

  [Nota patch penuh di sini!]

  Devs Tumpahkan Kacang: Kemas Kini Permainan Aurelion Sol

  “Pengeluar Rob” Riot Kingcobra “Rosa bercakap tentang mengapa dia suka Aurelion Sol dan apa yang ada untuk kemas kini permainan Starforger.

  Pemikiran permainan cepat: 7/15

  Inilah pemikiran permainan cepat terkini dari Pada kemas kini pertengahan skop-“Mendefinisikan kemas kini pertengahan skop dan matlamat mereka.”

  “Jika anda telah mengikuti berita liga baru-baru ini, anda mungkin telah melihat kami menggunakan istilah” kemas kini pertengahan skop “beberapa kali. Kami mahu meluangkan sedikit masa untuk menerangkan apa yang boleh anda harapkan apabila kami mengumumkan bahawa juara mendapat kemas kini pertengahan skop.

  Apakah kemas kini pertengahan skop?

  . Tidak seperti VGU, skop pertengahan tidak menyesuaikan model juara, suara, atau tradisi. Kemas kini ini mengambil lebih banyak masa dan perancangan daripada perubahan keseimbangan patch biasa untuk mendapatkan hak, itulah sebabnya anda tidak melihatnya sepanjang masa.

  Memilih juara

  Kami biasanya melihat untuk memberikan kemas kini ini kepada juara yang telah kehilangan sedikit bersinar mereka selama bertahun -tahun atau telah menjadi masalah untuk permainan. . Kelajuan dan keupayaannya yang jelas untuk menurunkan ADC membuatnya berorientasikan dan playerbasnya mengecut, jadi kami tahu kami mempunyai peluang untuk mengulangi semula Olaf dengan kemas kini pertengahan yang menangani masalah-masalah ini dan lain-lain.

  Matlamat kami dengan pertengahan berturut-turut adalah untuk menggilap bagaimana juara-juara ini merasa, lebih baik menentukan tempat strategik mereka dalam permainan, dan yang paling penting memenuhi keperluan pemain yang menyukai mereka. Ini bermakna pemain yang sudah memainkan Champs (Ahri) ini, pemain yang biasa memainkannya tetapi tidak lagi (Swain Mid), atau orang yang ingin memainkannya tetapi tidak boleh disebabkan oleh perkara seperti isu baki pro (Olaf ).

  Ia juga perlu diperhatikan bahawa apabila kita mendekati kemas kini ini, kita sentiasa berusaha untuk mengukuhkan tema juara dan fantasi yang pemain suka, tidak mencipta semula mereka. Walau bagaimanapun, kami tidak boleh melakukan ini tanpa maklum balas daripada anda semua untuk memastikan kami memukul tanda.

  Contoh ketika kita tidak memukul tanda ini adalah dengan kemas kini Taliyah. Pada asalnya, kami memadamkan voli berulirnya dan menggantinya dengan mantra baru. Walaupun mantra baru ini mendapat maklum balas yang hebat dari penguji, pemain Taliyah menyebut bahawa ia tidak “merasa seperti Taliyah.. Oleh itu, marilah kita tahu pendapat anda mengenai pertengahan kerana mereka memukul PBE!

  Akhirnya, harapan kami ialah apabila anda mendengar bahawa juara anda mendapat kemas kini pertengahan, anda akan teruja seperti kami!

  Walaupun kami telah membuat kemas kini penting pada masa lalu untuk memperjuangkan seperti Xin Zhao, Tahm Kench, dan Wukong, kami membuat proses kemas kini pertengahan skop lebih formal untuk juara seperti Ahri, Swain, dan Olaf. Dari segi sejarah, kami membuat perubahan tahap pertengahan seperti keperluan timbul, tetapi dengan mendefinisikan apa skop pertengahan dan menetapkan matlamat untuk apa yang baik, kita boleh mula melakukan kemas kini ini lebih proaktif, yang bermaksud lebih banyak juara mendapat peningkatan-dan kita masih ada banyak juara yang ingin kami dapat! Ketika kami lebih selesa melakukan kemas kini jenis ini, kami akhirnya ingin mencapai titik di mana kami dapat menghantarnya kepada anda lebih kerap kerana terdapat banyak juara yang kami ingin membantu mencari kehidupan yang diperbaharui dalam liga.

  Seperti biasa, terima kasih kerana membaca dan melihat anda di Rift!

  Membuat segala -galanya berjalan di atas Robinson | Star Guardian 2022

  “Dari langit ideal awal hingga kunci bunyi akhir, Porter Robinson memperincikan perjalanan muziknya di belakang” Everything Going On, “video muzik rasmi untuk Star Guardian 2022.”

  Taktik taktik berpasukan 12.14 nota

  Prisma rusuhan dengan patch TFT 12.14 nota:

  “Selamat datang kembali peminat nomsy. .

  Kami mempunyai patch besar hari ini, tetapi jangan tertipu dengan panjangnya! Sebilangan besar kiraan perkataan kami berasal dari serangan rebalance serangan. Ia mungkin kelihatan menakutkan, tetapi ia memberi kesan kepada sistem yang tidak dapat dilihat secara besar. Pengimbangan Umum Serangan Auto adalah tema sepanjang patch ini, tetapi terdapat juga perubahan kuasa kepada naga legenda kami yang akan membuat mereka merasa lebih legenda, dan beberapa perubahan sistem kehidupan yang bagus.

  Wow, banyak perubahan yang berlaku dalam patch ini, tetapi yang paling penting adalah di sini: Rodger “Minionsrpeople2” Caudill ⇒ Rodger “Riot Prism” Caudill

  Jangan biarkan nama berubah menipu anda, saya masih akan memeing dan bermimpi dengan anda di sepanjang jalan -jadi mari kita sampai!

  Rodger “Prism Riot” Caudill

  [Lihat nota patch penuh di sini!]

  • Inilah Riot Mikouz Dengan benang mengenai perubahan dan pengoptimuman pada acara Guardian bintang dalam-klien:

  Hai semua! Riot Mikouz Di Sini, pengeluar baru untuk pengalaman naratif dalam klien yang anda lihat pada tahun 2020 dengan Spirit Blossom, 2021 dengan sentinel cahaya dan sekarang dengan Star Guardian: Lain Lain.

  – Mikouz (@riotmikouz) 15 Julai 2022

  • Star Guardian Social Kit – “Mengalami kecemerlangan Star Guardian dengan membuat gambar profil peribadi dan set spanduk! Pilih dari pilihan juara bintang, latar belakang, sempadan, dan banyak lagi untuk merancang kit sosial yang unik.”

  • Dunia 2022 Tarikh & Pembenihan
  • Kapsul Permainan Perdana Baru kini tersedia untuk pelanggan!