Terraria 1..5 Kemas kini mengungkapkan crossover dengan Roguelike terbaik Steam | Pcgamesn, terraria 1.4.5 akan datang pada tahun 2023 – termasuk terraria x sel mati! | Forum Komuniti Terraria

Terraria 1..

Ketinggian panduan mendedahkan

.4.

.4.5 Kemas kini ditetapkan untuk menampilkan crossover sel mati, dan pencipta permainan menunjukkan apa yang dapat kita harapkan untuk melihat dengan jawatan reddit yang menggembirakan.

Terraria 1.4.5 Kemas kini Sel Dead - Seorang pemain berpakaian sebagai banduan yang menggunakan Flint Hammer

Diterbitkan: 28 Jun, 2023

.4. Kemas kini kelihatan hebat, kerana pencipta permainan mendedahkan crossover yang diharapkan dengan permainan roguelike terbaik di Steam. Kemas kini Terraria yang seterusnya, dan mungkin terakhir (untuk masa ini) telah bergabung dengan sel-sel mati, setelah membawa panduan NPC dan Pedang Starfury ke platformer berasaskan larian. Sekarang kita akhirnya mendapat gambaran tentang apa yang boleh kita harapkan dari perjalanan pulang!

Pencipta Terraria Andrew ‘Redigit’ Spinks telah mengambil kesempatan daripada downtime reddit manakala subreddit Terraria kekal dalam mod baca sahaja. Ini dalam memprotes perubahan API baru -baru ini, yang juga menyaksikan sokongan menarik mojang untuk subreddit minecraft. Penggoda terbaru Spinks berjudul “Petisyen untuk Membuat R/Terraria Subreddit Sel Dead” dan menunjukkan apa yang kelihatan sebagai bilik balang pada permulaan sel mati, dicipta semula di Terraria.

Kami selalu tertanya -tanya apa yang akan kami peroleh dari crossover ini, dan sekarang kami mempunyai idea yang cukup baik. Jika anda bukan pemain sel mati, bilik balang adalah di mana anda bermula pada permulaan setiap larian. Setiap balang gantung menunjukkan pelbagai senjata dan alat yang telah anda buka kunci, pada dasarnya bertindak sebagai ukuran kemajuan keseluruhan anda. .

Terraria 1.4.5 Kemas kini Sel Mati - Tangkapan skrin dari pemaju utama Andrew

. .

Terdapat lebih banyak lagi yang dapat ditemui, kerana terdapat beberapa rahsia tersembunyi di dalam balang itu sendiri. Mengembara di bahagian bawah di sebelah kanan adalah apa yang kelihatan sebagai pemakan kecil dunia, salah satu bos utama Terraria yang ditemui dalam Biome Rasuah. .

. . .

Thumbnail YouTube

Spinks juga telah aktif di Twitter, di mana dia menggalakkan pengguna untuk menambah emoji pokok ke nama pengguna Twitter mereka jika mereka mahu dia menambah apa yang dia gambarkan hanya dengan dua emojis, pelangi dan batu-mencadangkan mungkin mitos, panjang yang ditetapkan Rainbow Boulder, apa sahaja yang boleh. .

.

Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. .

..5 akan datang pada tahun 2023 – termasuk terraria x sel mati!

terrariaxdeadcells.png

Kami sangat gembira untuk berkongsi bahawa Terraria telah melangkah masuk ke Roguelite Hack-and-Slash Roguelite, Sel Dead Metroidvania yang sangat baik! Seperti biasa, kami sangat gembira untuk bekerjasama dengan pemaju indie yang terkemuka di luar sana.

Sekiranya anda mahukan sudu penuh di belakang kandungan Terraria baru dalam sel mati, lihat butiran kemas kini mereka (yang mendarat hari ini) di bawah!

Keyart_upfriends2_final_4k.png

!

!

!

index.php

Tunggu sebentar, kami mendengar anda berkata. ? !

Itulah sebabnya kami mendedahkan hari ini bahawa Terraria 1.4.5 – Sekurang -kurangnya sebahagian daripadanya termasuk kandungan sel Terraria X Dead – akan datang pada tahun 2023!

Bekerja pada kemas kini ini akan bermula dengan sungguh -sungguh apabila pasukan mula bekerja pada tahun baru – dan selepas semua hotfix yang diperlukan untuk 1..4 selesai. Apa yang akan diterangkan oleh Terraria 1.4.5 mengandungi? Baik, anda hanya perlu menunggu dan melihat bila tiba masanya.

Kami harap ini akan membantu semua orang hyped untuk akhir tahun dan apa yang akan datang pada tahun 2023 (yang juga diharapkan menjadi tahun silang. melintasi jari anda)!

Nantikan maklumat lanjut dalam beberapa minggu dan bulan yang akan datang!

Reaksi: Bean6, Jaggcake, Gatekeeper57 dan 81 yang lain

Tumm11

. Saya suka kerjasama ini dan saya harap anda memudahkannya.

Esther

Pilar Stardust

Saya tidak pernah bermain (dan mungkin tidak akan seketika, kerana saya tahu saya hanya akan mati setiap kali saya mengetuk kayu bedik saya untuk milisaat) sel mati, tetapi masih sejuk!

Reaksi: 4shapes dan TMB50

Wonder_truffle

Steampunker

Tuhanku, saya sangat teruja untuk ini! Krismas benar -benar datang awal tahun ini dengan mengumumkan seperti itu

Reaksi: Yangjiming, 4shapes dan Kirby eevee��

Terrarian

Jadi, tidak ada lagi “kemas kini akhir” seperti yang saya dapat lihat

pwrwq

Skeletron Prime

Tahu pasukan dev tidak pernah dapat menahan diri.
Sekarang kita akan mendapat lebih banyak terraria 2 saat selepas ini?

Reaksi: пile, cosmicfishey347, Yangjiming dan 2 yang lain

Xundachicken

Terrarian

Reaksi: Cattheterrarian dan 4shapes

Mari goooooooo!
Saya tidak sabar menunggu kemas kini dan melihat apa yang terraria di sisinya!

Seperti

Wizard Gua

Terrarian

Cukup menarik. .

Jadi, tidak ada lagi “kemas kini akhir” seperti yang saya dapat lihat

Bahawa mereka tidak menyebutnya kemas kini akhir menjadikannya lebih mungkin bahawa ia adalah kemas kini akhir. Sekiranya kemas kini akhir bukan kemas kini akhir, jelas kemas kini bukan akhir akan menjadi kemas kini akhir.

Reaksi: Tagfalcon15, Maranethan ������️, Chistoplays dan 4 yang lain

John Snail

Terrarian

Saya tidak pernah bermain (dan mungkin tidak akan seketika, kerana saya tahu saya hanya akan mati setiap kali saya mengetuk kayu bedik saya untuk milisaat) sel mati, tetapi masih sejuk!

..

Seperti

Kinfthaderp

PLANTERA

hei semoga kita dapati benih rahsia yang lebih lucu dengan kemas kini seterusnya

Pemusnah

Perjalanan tidak pernah berakhir

Seperti

Reaksi: 4shapes, Maranethan ������️ dan Jojoslayer7809 ��

Altermaven����

Permaisuri cahaya

. Menganggapnya “akhir permulaan”

Seperti

Reaksi: 4shapes

Darkmega5

Pemusnah

tunggu, itu bermakna semua watak terraria sangat pendek.

Seperti

! .

Sekiranya anda mahukan sudu penuh di belakang kandungan Terraria baru dalam sel mati, lihat butiran kemas kini mereka (yang mendarat hari ini) di bawah!

Lihat Lampiran 390111
!

!

Lihat Lampiran 390325
!

index.php

. tidakkah crossover mempunyai kandungan di kedua -dua belah pihak? Mengapa memang sepatutnya!

.4.5 – Sekurang -kurangnya sebahagian daripadanya termasuk kandungan sel Terraria X Dead – akan datang pada tahun 2023!

Bekerja pada kemas kini ini akan bermula dengan sungguh -sungguh apabila pasukan mula bekerja pada tahun baru – dan selepas semua hotfix yang diperlukan untuk 1.4.. ..5 mengandungi? Baik, anda hanya perlu menunggu dan melihat bila tiba masanya.

Kami harap ini akan membantu semua orang hyped untuk akhir tahun dan apa yang akan datang pada tahun 2023 (yang juga diharapkan menjadi tahun silang. !

Nantikan maklumat lanjut dalam beberapa minggu dan bulan yang akan datang!