Tekken 8 membentuk pertempuran seterusnya dengan ujian beta tertutup yang akan datang Oktober ini | Bandai Namco Europe, Tekken 8 Tarikh Siaran | Pra-pesanan, Trailer & Berita Terkini | Radio Times

Tekken 8 Tarikh Siaran: Bilakah Sequel Datang

Tekken 8 sedang mengambil dari mana Tekken 7 ditinggalkan, meneruskan rekod Tekken menjadi siri permainan dengan cerita yang paling lama. Menurut Blog PlayStation: “Entri baru ini akan memberi tumpuan kepada pertunjukan Bapa dan Anak antara Kazuya Mishima dan Jin Kazama.”

Tekken 8 membekalkan pertempuran seterusnya dengan ujian beta tertutup yang akan datang Oktober ini

Tekken ™ 8 memberi peluang kepada pemain untuk mengalami sekuel yang membawa francais legenda ini ke dalam generasi baru dan membantu menjadikannya yang terbaik dalam siri ini. Ujian beta tertutup (CBT) untuk permainan akan bermula pada 20 Oktober dan akan tersedia di PlayStation 5, Xbox Series X | S dan PC, dengan pendaftaran dibuka sekarang Di sini.

The Tekken ™ 8 CBT akan membiarkan pemain menguji permainan kompetitif dalam talian ke kepala dengan padanan silang platform, meningkatkan tahap persaingan dengan membiarkan mereka berpasangan dengan orang lain tanpa mengira di mana mereka bermain. Mereka juga akan dapat menguji Tekken Fight Lounge, lobi yang mendalam di mana pemain dapat berinteraksi antara satu sama lain dan mengakses ciri -ciri baru dan mod permainan. Di lounge, pemain boleh membuat avatar tersuai, berkomunikasi dengan pemain lain melalui sembang dan emotes, menubuhkan pembuatan jodoh, dan mengalami penyesuaian yang mendalam dan pelbagai mod permainan melalui empat kawasan yang berbeza yang dipanggil Kawasan Pertempuran, Kedai Penyesuaian, Tekken Dojo, dan Beach Area. Tekken 3 di mana pertempuran epik “bertempur” di gelanggang bola tampar pantai. The Tekken 8 CBT akan membiarkan penguji mencuba ciri -ciri di kawasan pertempuran dan kedai penyesuaian, sementara Tekken Ball tidak akan tersedia. Lebih banyak ciri untuk “Tekken Fight Lounge” akan diumumkan tidak lama lagi.

CBT akan mempunyai 19 aksara yang merangkumi banyak kegemaran yang kembali serta pejuang baru. Jin, Kazuya, Jun, Paul, Undang-undang, Raja, Lars, Jack-8, Xiaoyu, Nina, Leroy, Lili, Asuka, Hwoarang, Bryan, Claudio kembali ke ujian beta ini, sementara Azucena, Raven, dan yang baru diumumkan Feng akan menyertai jadual yang boleh dimainkan. Terdapat juga pelbagai persekitaran yang menyerlahkan terperinci dan set dinamik yang kaya dalam permainan, beberapa yang pemain dapat mengenali dari banyak permainan dan watak yang mendedahkan treler yang dikeluarkan setakat ini. Ini termasuk Urban Square (Evening), Yakushima, Rebel Hangar, Sanctum, Arena, dan Ortiz Farm, tahap baru yang telah ditambah sejak ujian rangkaian tertutup.

Lihat semua yang baru Tekken 8 treler yang mempamerkan feng watak yang baru diturunkan!

Tidak ada langganan yang diperlukan untuk Xbox Live Gold atau PlayStation®plus untuk menyertai. Juga, pemain yang merupakan sebahagian daripada ujian rangkaian tertutup permainan pada bulan Jun 2023 dan memuat turun binaan itu akan dapat memainkan ujian beta tertutup yang akan datang selepas kemas kini.

Tarikh ujian beta dan butiran tambahan adalah seperti berikut:

  • 11 Oktober pukul 09:00 a.m. CEST – Pendaftaran berakhir.
  • 18 Oktober pukul 09:00 a.m. CEST – Penguji terpilih akan dimaklumkan dan disediakan kod untuk menebus.
  • 20 Oktober jam 10:00 a.m. CEST – Ujian beta tertutup bermula.
  • 21 Oktober dari 10:00 a.m. hingga 1:00 p.m. CEST – Downtime ujian beta tertutup untuk penyelenggaraan pelayan.
  • 23 Oktober Rd 9 a.m. CEST – Ujian beta tertutup berakhir.

Untuk maklumat lanjut mengenai ujian beta tertutup Tekken 8, lihat artikel ini: Tekken 8 Ujian Beta Tertutup: Semua yang Anda Perlu Tahu

Dibangunkan di Unreal Engine 5 oleh Bandai Namco Studios, Tekken 8 Janji untuk menjadi lonjakan terbesar ke hadapan untuk francais permainan pertempuran. Ciri -ciri permainan menarik visual yang merangkumi watak -watak yang telah diubahsuai sepenuhnya dan persekitaran dinamik. Ia juga memperkenalkan sistem perjuangan “agresif” baru yang mengekalkan tindakan pada tahap yang tinggi dengan memberi ganjaran kepada pemain yang terus menyerang.

Tekken8-Sempadan

Tekken ™ 8 akan tersedia untuk PlayStation 5, Xbox Series X | S, dan Pc melalui Wap

Tekken 8 Tarikh Siaran: Bilakah Sequel Datang?

Seni Utama untuk Tekken 8

Setengah dekad selepas kejohanan Iron Fist yang terakhir, pejuang kegemaran kami sekali lagi mendengar panggilan. Walaupun sudah menjadi jurang terpanjang antara siaran Tekken, kami akan membuatnya akan menunggu.

Tekken 8 diumumkan pada bulan September tahun lepas dalam treler penggoda yang memikat peminat dengan grafiknya yang mengagumkan. Hampir setahun kemudian, kita mula merasa tidak sabar. Ibu jari kita gatal untuk melumpuhkan Brian Fury dengan tendangan ayunan dari raja.

Syukurlah kami kini mempunyai tarikh pelepasan, dan ia tidak lagi menjadi tingkap samar -samar “awal 2024”.

Kami akan berkongsi semua yang kami tahu mengenai Tekken 8 di bawah!

Bilakah tarikh pelepasan Tekken 8?

Sekarang kita tahu bahawa Tekken 8 akan dibebaskan di 26 Januari, 2024.

Walaupun kita tidak akan berjuang untuk Krismas, sekurang -kurangnya cukup awal pada tahun baru!

Bolehkah saya pra-pesanan tekken 8?

Sehingga 22 Ogos 2023, Pra-pesanan kini ada! Terdapat tiga edisi yang tersedia: Standard, Edisi Deluxe, dan Ultimate Edition.

Namun, jika anda pra-pesanan Mana -mana Dari edisi ini, anda akan mendapat pakaian untuk mod pencarian arked yang dimodelkan selepas Paul – dan Mokujin dan Tetsujin jika anda bermain di PlayStation 5.

Dengan memasukkan butiran anda, anda bersetuju dengan terma dan syarat dan dasar privasi kami. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

Konsol dan platform mana yang boleh bermain Tekken 8?

Tekken 8 ditetapkan untuk dibebaskan pada PS5, Xbox Series X/S, dan PC. Malangnya, tidak ada tanda port suis, dan permainan nampaknya melangkaui PS4 dan Xbox One terakhir. Ini lebih berkemungkinan disebabkan oleh batasan teknikal perkakasan yang lebih lama dan penggunaan permainan Unreal Engine 5.

Tekken 8 permainan dan maklumat cerita

Tekken 8 sedang mengambil dari mana Tekken 7 ditinggalkan, meneruskan rekod Tekken menjadi siri permainan dengan cerita yang paling lama. Menurut Blog PlayStation: “Entri baru ini akan memberi tumpuan kepada pertunjukan Bapa dan Anak antara Kazuya Mishima dan Jin Kazama.”

Di luar itu dan apa yang dilihat dalam treler mendedahkan (lihat di bawah), sedikit lagi yang diketahui mengenai jalan cerita Tekken 8. Kita mesti menunggu dan mengetahui apabila permainan akhirnya dibebaskan dan kita boleh bermain melalui mod cerita.

Lebih seperti ini

Dari segi permainan, mengharapkan Tekken 8 bermain seperti permainan tekken dengan arena 3D untuk bertarung dan serangan mencolok. Sejak awalnya mendedahkan, kami telah belajar lebih banyak mengenai permainan Tekken 8.

Pasukan pembangunan mengeluarkan pameran permainan hampir 37 minit, yang memperincikan kemarahan, panas, sistem pemulihan permainan, dan banyak lagi. Ia bernilai menonton jika anda ingin tahu apa yang baru di Tekken 8 berbanding dengan 7.

Semak di bawah:

Kami tahu bahawa mod dalam talian menggunakan rollback netcode juga. Ini harus membantu memastikan pertempuran dalam talian anda lancar. Paling penting, Tekken 8 juga disahkan mempunyai silang.

Terima kasih kerana dibangunkan di Unreal Engine 5, juga, Tekken 8 kelihatan benar -benar fenomenal dalam apa yang kita lihat. Model watak, kesan cuaca, dan latar belakang terperinci yang mengagumkan semuanya mengambil kesempatan daripada kuasa Xbox Series X dan PS5.

Adakah terdapat treler Tekken 8?

Ya, terdapat beberapa treler Tekken 8 sekarang. Lihat yang paling baru, jatuh di Gamescom tahun ini, di bawah:

Bandai Namco juga telah mengeluarkan pelbagai treler permainan watak, jadi anda dapat melihat jadual permainan dengan lebih terperinci. Anda boleh menemui mereka semua dalam senarai main Bandai Namco YouTube rasmi ini.

Melanggan buletin permainan percuma kami untuk pandangan mingguan, dan Ikuti kami di Twitter untuk semua kemas kini terkini.

Mencari sesuatu untuk ditonton? Lihat panduan TV atau Panduan Streaming kami.
Cuba majalah Radio Times hari ini dan dapatkan 10 isu untuk hanya £ 10, ditambah dengan £ 10 John Lewis dan Voucher rakan kongsi yang dihantar ke rumah anda – langgan sekarang. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar podcast Radio Times.