Tahap Banduan Fortnite – Cara Membuka Kunci Setiap Gaya Untuk Kulit Banduan Salji | Gamesradar, The Banduan | Fortnite Wiki | Fandom

Fortnite Wiki

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Tahap Banduan Fortnite – Cara Membuka Kunci Setiap Gaya Untuk Kulit Banduan Salji

Jika anda telah membuka kunci kulit tahanan Fortnite sebagai sebahagian daripada cabaran salji Fortnite untuk musim 8, maka anda mungkin tertanya -tanya bagaimana untuk mengakses peringkat gaya yang berbeza dari pakaian. Anda akan mendapat pakaian banduan Fortnite dan sepadan dengan Padlock Back Bling, tetapi tidak seperti kulit lain tidak ada sasaran XP untuk mencapai gaya tambahan dan tidak ada petunjuk dalam permainan yang perlu anda lakukan untuk mendapatkannya. Sebaliknya, anda perlu menyelesaikan cabaran rahsia untuk mendapatkan gaya ini, dan dengan Fortnite Banduan Tahap 4 kini mendedahkan kami telah menguraikan bagaimana untuk membuka kunci semua peringkat kulit tahanan Fortnite.

 • Petua Fortnite– Petua teratas untuk membina, mencari senjata, dan terus hidup
 • Fortnite Battle Pass Cabaran– Cara mengalahkan semua cabaran mingguan
 • Fortnite Tier 100 Cabaran– cara menyelesaikan cabaran ais raja

Fortnite Banduan Tahap 2

Selepas anda membuka kunci gaya lalai untuk banduan, perkara seterusnya yang perlu anda lakukan ialah mendapatkan padlock yang menjengkelkan dari kepalanya untuk mencapai Fortnite Banduan Tahap 2. Ini agak mudah apabila anda tahu apa yang anda lakukan, jadi pastikan anda mempunyai pakaian banduan yang dilengkapi kemudian jatuh ke perlawanan dan pergi ke istana di Polar Peak.

Sebaik sahaja anda berada di istana, pergi ke tingkat atas di mana anda akan menemui perapian yang besar dan beberapa meja di dinding. Mendekati meja di dinding barat bilik dan kunci akan muncul, yang boleh anda berinteraksi untuk mengumpul. Maka yang perlu anda lakukan ialah menyelesaikan perlawanan dan gaya tahanan tahanan Fortnite 2 adalah milik anda.

Fortnite Banduan Tahap 3

Untuk mendapatkan Fortnite Bandoner Stage 3, anda perlu merujuk kepada Skrin Memuatkan Challenge Minggu 10 Snowfall, yang menunjukkan tahanan yang bersebelahan di sebelah salah satu Campfires Fortnite yang baru ditambah. Ini terletak di atas gunung besar di utara Palim Palms, jadi kepala di sana dengan gaya Tahap Tahap 2 dilengkapi.

Anda sepatutnya dapat melihat api unggun ketika anda mendarat, jadi lari dan aktifkannya kemudian bertahan untuk menyelesaikan tahap seterusnya proses ini. Sebaik sahaja api unggun telah dibakar, anda akan melihat lengan anda sekarang bercahaya merah, menandakan bahawa gaya tahanan tahanan Fortnite kini dibuka untuk anda.

Fortnite Banduan Tahap 4

Untuk membuka kunci Fortnite Bandoner Stage 4, anda perlu menuju ke utara Wailing Woods di atas bukit yang lain sambil mempunyai kulit peringkat 3 yang dilengkapi. Semasa anda meluncur di Grid I2, anda akan melihat kawasan di atas bukit yang mempunyai lantai batu dengan mangkuk api di sekeliling anda di bawah anda.

Tanah di sini di tengah -tengah bulatan dan anda akan mengaktifkan mereka semua, membuka kunci Fortnite Banduan Tahap 4. Ada yang mengatakan bahawa ini adalah peringkat akhir pakaian, tetapi itu belum terbukti.

Fortnite Season 8 hampir di sini, tetapi bilakah ia bermula? Inilah segala yang kita tahu mengenai musim depan Royale Battle yang popular.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Tidak mempunyai akaun?

Fortnite Wiki

 • Pakaian model yang unik
 • Battle Pass Cosmetics
 • Kerajaan Kebakaran
 • Kerajaan ais
 • Cerita dan tradisi
 • Pakaian misteri
 • Pakaian Progresif
 • Gaya Unlockable

Tahanan

Pakaian []

Tahanan

Ikon

Pilihan

Perincian

Jenis

Jarang

Model watak

Dibuka

Kos

Diperkenalkan

Ditambah dalam

Tarikh Siaran

ID

CID_332_ATHENA_COMMANDO_M_PRISONER

Ikon lain yang diketengahkan

1

2

3

Tidak tercabang, dan keluar untuk memulihkan keseimbangan.

Tahanan ialah Legenda Pakaian di Fortnite: Battle Royale, yang boleh diperolehi sebagai ganjaran dari Cabaran Salji Musim 7 Battle Pass.

Gaya yang boleh dipilih []

Bagaimana untuk membuka kunci? []

 • Tahap 2 – Cari kunci di puncak kutub
 • Peringkat 3 – Cahaya api unggun di utara Paradise Palms
 • Peringkat 4 – Berdiri di tengah-tengah obor barat laut meraung hutan

Trivia []

 • Ikon banduan ditukar dalam kemas kini v10.10.
  • Ia ditukar lagi dalam kemas kini v11.50.

  Galeri []

  Imej Promosi []

  Imej promosi untuk pakaian banduan

  Imej promosi untuk Tahanan Pakaian.

  Bekas ikon []

  Ikon sebelum kemas kini v11.50

  Ikon lama

  Peringkat 2 (lama)

  Peringkat 3 (lama)

  Peringkat 4 (lama)

  Lain []

  Ikon Hub Parti

  Ikon yang digunakan untuk banduan sebelum diturunkan - Ganjaran Misteri

  Ikon yang digunakan untuk banduan sebelum diturunkan – Ganjaran Misteri

  Lore []

  Tahanan

  Puak

  Kerajaan ais (Yang sebelum ini)

  Status

  Penjajaran

  Lokasi

  Debut

  Ketakutan terburuk saya telah direalisasikan ketika rakan saya yang paling kuat berhujah menggunakan barang -barang ini untuk mengubah realiti sesuai dengan keinginan kita.

  Namanya dilupakan lama dahulu, Tahanan pernah menjadi kawan yang paling kuat, menjadi musuh fana. Dia dan kesatria lain dibekukan oleh Raja Ais untuk menghalang mereka daripada menyebabkan kekacauan dengan barang -barang kuasa.

  Dia adalah antagonis utama di Fortnite: Battle Royale, yang berkhidmat sebagai antagonis utama arc Story Ice Kingdom, antagonis utama Musim 7 dan Musim 8 dan antagonis yang penuh dengan antagonis musim 9.

  Kuasa dan kebolehan []

  Borang Benar (Penuh) - Skrin Memuat - Fortnite

  Gunung Berapi - Unvaulting - Fortnite

  Reka bentuk []

  Banduan (baru C3) - Pakaian - Fortnite

  Banduan (Peringkat 4) - Pakaian - Fortnite

  Sejarah []

  Sebelum Bab 1 []

  Usia yang lalu, raja ais dan sekutu -sekutu yang berani itu mula mengumpul barang -barang kuasa: benda dan makhluk terlalu berbahaya juga ada. Tetapi tahanan, rakan kaum Ice King yang paling kuat ingin menggunakan barang -barang ini untuk mengubah realiti dengan keinginan mereka. The Ice King dipaksa membekukan tahanan, kesatria dan semua yang diperolehnya di dalam kubunya. Dia membawa bulan ais ke realiti sifar, tempat yang dianggapnya terpencil dan selamat.

  Musim 7 []

  Tidak disesuaikan (penuh) - Skrin memuatkan - Fortnite

  Dia ditahan di puncak kutub sehingga ais mula cair, yang menyebabkannya melarikan diri. Dia kemudian pergi menyingkirkan kunci. Dia kemudian mencapai bentuknya yang sebenarnya, dan membakar hutan yang meratap.

  Musim 8 []

  Banduan itu dikalahkan - Zero War - Fortnite

  Dia mencipta gunung berapi sebagai rumah kepada dirinya sendiri dan menetas telur hibrid yang dicuri dari Raja Ais, menjadi pahlawannya. Dia memulakan perjuangan yang panjang dengan Raja Ais yang cuba menghalangnya daripada melepaskan bahaya yang lebih buruk tetapi Raja Ais gagal, kemudiannya meletus gunung berapi, yang menghancurkan barisan runcit dan menara condong dan puncak kutub yang rosak, menyebabkan peminjam akan dibebaskan kemudian di kemudian hari Musim 9. Dia dikalahkan oleh Raja Ais di Pulau dan Bekas Bawah Bawah.

  Bab 2: Musim 7 []

  Gambarnya boleh didapati di papan konspirasi di dalam jambatan. Perintah yang dibayangkan berspekulasi bahawa dia adalah ahli tujuh.