Flores – Liquipedia Rainbow Six Wiki, Flores | Rainbow Six Wiki | Fandom

Flores R6

Ghosteyes

Flores

Ghosteyes

Serang

Santiago Miguel Lucero
(1982-10-02) 2 Oktober 1982 (umur 40 tahun)
25,000
22,500 Sp
600
540 Sp
Kasual
Peringkat
Kompetitif NS

Sederhana (110 hp)

Medium

Mudah

Santiago Miguel “Flores“Lucero’s (dilahirkan di Buenos Aires, 2 Oktober 1982) adalah pengendali serangan yang dipaparkan di Operasi Crimson Heist pengembangan untuk Rainbow Six Siege.

Kandungan

 • 1 alat unik
 • 2 senjata
  • 2.1 Utama
  • 2.2 sekunder
  • 4.1 maklumat pengambilan
  • 4.2 latar belakang
  • 4.3 Laporan Psikologi
  • 4.4 Latihan
  • 4.5 pengalaman yang berkaitan
  • 4.6 nota
  • 4.7 video

  Gadget Unik [sunting]

  Caj RCE-Ratero

  Dikawal dari jauh, perlumbaan caj RCE-ratero ke hadapan sementara Flores mengintai lokasi untuk letupannya. Setelah dicetuskan, ratero cengkaman ke permukaan yang terdekat, perisai itu sendiri dengan kulit peluru, dan meletup, memusnahkan alat dan permukaan yang lembut.

  Kuantiti:
  Tempoh Drone:
  Cooldown melompat:
  Pemasa Fuze:
  Letupan Langsung:
  Kerosakan yang berdekatan:
  Radius letupan:
  Jejari maut:
  Ditangani oleh:

  4
  10 saat
  0 saat
  3 saat
  100 hp
  < 75 HP
  3 m
  1.5 m

  Senjata [sunting]

  Utama [sunting]

  Senapang serangan automatik, separuh, dan pecah yang digunakan oleh s.A.S., Terbaik dalam pertemuan jarak sederhana.

  Senapang separuh automatik yang sangat disesuaikan. Berkesan dari jarak jauh hingga sederhana.

  Sekunder [sunting]

  Spetsnaz 9mm Pistol Semi-Automatik Range Spetsnaz, dengan mundur rendah dan kerosakan yang rendah.

  Peralatan [sunting]

  Menyampaikan letupan yang tidak mematikan yang membutakan orang berdekatan.

  Lore [sunting]

  Maklumat Pengambilan [sunting]

  Hei Harry,

  Gridlock di sini. Ash sibuk, jadi dia meminta saya untuk mengemas kini anda mengenai kemajuan Santiago “Flores” Lucero. Dia mesti menyedari bahawa kita sering makan tengah hari bersama, bersama dengan Dokkaebi. Apa yang boleh saya katakan? Dia suka teknologi dan mekanik, jadi kita berdua mempunyai banyak persamaan.

  Dia teruja dengan sumber yang kami tawarkan, dan dia menghabiskan sedikit masa dalam perniagaan Mira. Saya ragu dia menghargai dia melihat ke atas bahunya, tetapi dengan masa dia akan menyedari dia boleh menjadi aset untuknya. Dia selalu membuat alat dan senjata sendiri, dan dia mendapat perspektif yang berbeza dari dirinya.

  Flores tidak banyak bercakap tentang membesar di Buenos Aires, tetapi dia mempunyai timbunan untuk mengatakan tentang tuan -tuan jenayah yang digunakannya untuk mencuri, baik di sana dan di Los Angeles. Mereka adalah cerita besar kepahlawanan, dan saya cenderung untuk mempercayai mereka. Ash membuatnya sangat jelas bahawa dia bukan hanya pencuri tuan, tetapi profesional dengan sabitan. Saya ragu dia akan membantunya keluar dari Argentina jika dia tidak menghormati dia.

  Secara umum, saya akan mengatakan bahawa dia adalah pasangan yang baik. Agak janggal, tetapi dia mendengar ketika orang lain bercakap, yang lebih banyak daripada yang dapat saya katakan untuk banyak orang. Setiap malam dia memanggil pulang untuk bercakap dengan suaminya, tetapi dia sangat peribadi tentang hubungan mereka (dengan saya sekurang -kurangnya). Dia mengambil berat tentang orang secara umum, tetapi perkahwinannya berada di tahap yang lain. Walaupun dia melepaskan cincinnya, ia tidak pernah meninggalkan orangnya.

  Saya gembira Ash membawanya ke atas kapal. Saya pasti dia mempunyai alasan sendiri, tetapi saya tidak fikir perkara itu penting dalam skema besar perkara. Apa yang penting ialah kepakaran Flores membawa, perspektifnya, dan ciptaan letupan kecil yang berkilat yang dibawa olehnya. Saya teruja melihatnya dalam tindakan, saya rasa banyak orang akan terkejut.

  Latar belakang [sunting]

  Dalam hidup, anda harus komited terhadap perkara -perkara yang membuat anda bahagia. Bagi saya, itu merompak orang kaya dan korup.

  Santiago Miguel “Flores” Lucero
  Menyediakan ibunya kerana kesihatannya perlahan -lahan merosot, Lucero tidak dipenuhi dengan kerja di sektor awam dan sekolah tentera yang tidak terkesan. Ini menarik dia untuk mencuri sebagai pekerjaan, dan dia mendapati tujuan merompak penjenayah yang kuat untuk memberi kembali kepada golongan miskin. Beroperasi di daerah Flores Buenos Aires, ketenaran Lucero berkembang dan dia dikenali sebagai “The Man from Flores”.

  Apabila identitinya terdedah dan dia terpaksa melarikan diri, pakar Elizia “Ash” Cohen menawarkannya suaka di Amerika Syarikat. Sebagai pertukaran, beliau memberikan keterangan terhadap tuan -tuan jenayah yang paling kejam Buenos Aires. Dengan kehidupan baru di Los Angeles, Lucero membuka trak makanannya sendiri dari mana dia mengendalikan heists selama lima tahun. Ketika Cohen menyadari kegiatannya, dia menawarkannya tempat duduk di meja makannya, dan masa depan yang stabil di mana dia dapat membina sebuah keluarga.

  Laporan Psikologi [sunting]

  Kerana sifatnya yang degil dan perfeksionis, Santiago Specialst “Flores” Lucero berjuang untuk memisahkan peribadi dari profesional. Dia suka meletakkan orang dengan selesa dan kerap retak, tetapi dia sering mendapat jalan sendiri dengan mengatasi situasi biasa.

  Saya dapat memahami dorongan untuk menampung semua kemungkinan, memandangkan ibunya terbunuh sebagai membalas dendam kegiatannya di Buenos Aires. Dia perlu menyedari bahawa dia berada di tangan yang baik di sini. Dalam jangka masa panjang, saya pasti interaksi dengan yang lain, terutamanya pakar Eliza “Ash” Cohen, dengan siapa dia sudah biasa, akan membantu dia melepaskan pengawalnya.

  Sebagai excercise ikatan, saya mempunyai Santiago memasak makanan Argentinian kegemarannya untuk kami berkongsi dan ia lebih mudah untuk menyelam ke dalam subjek yang lebih dalam. Saya belajar bahawa walaupun daya tarikannya, dia tidak takut bersuara mengenai isu -isu sosial dan usahanya untuk kembali kepada masyarakat miskin. Dia juga mengakui bahawa perkahwinannya adalah seperti kejutan kepadanya kerana saya. Mungkin pada waktunya kita akan mengetahui mengapa suaminya tidak terganggu oleh kerjaya jenayahnya.

  Kami juga menyelidiki bagaimana zaman kanak -kanaknya membentuk hari ini. Walaupun dia mematuhi idea tradisional “machismo” ini, dia cepat menunjukkan bahawa ibunya mengajarnya untuk berfikir secara bebas. Dia tidak mempunyai ingatan bapanya dan aktivisme politiknya, tetapi dia suka bercakap tentang bagaimana ibunya bangga dengannya kerana juga melakukan apa yang dirasakannya betul, tanpa mengira akibatnya. [. ]

  Saya gembira Santiago telah meluangkan masa untuk memerhatikan kaedah orang lain untuk memperbaiki sendiri. Dia banyak belajar di militer Colegio di El Palomar dan saya pasti bertahun -tahun aktiviti krimninal membantu dalam hal itu. Walau bagaimanapun, saya percaya persahabatannya yang berpanjangan dengan pakar Grace “Dokkaebi” Nam dan Tori “Gridlock” fairous, yang kebanyakannya berdasarkan teknologi dan makanan, akan sangat bermanfaat.

  Dr. Harishva “Harry” Pandey, Pengarah Rainbow

  Latihan [sunting]

  • Colegio Militar de la Nación

  Pengalaman yang berkaitan [sunting]

  • Pelbagai Heists di Buenos Aires
  • Pelbagai heists di los sudut

  Nota [sunting]

  • Peranti: caj RCE-rater.
  • Operator: Pakar Santiago “Flores” Lucero.
  • Pemimpin Penilaian: Pakar Elizia “Ash” Cohen.

  Flores

  Santiago “Flores” Lucero, adalah pengendali serangan yang dipaparkan di Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, diperkenalkan dalam pengembangan heist Crimson.

  Kandungan

  • 1 Biografi
   • 1.1 Laporan Psikologi
   • 2.1 sinergi
   • 2.2 kaunter
   • 3.1 penilaian peranti
   • 6.1 masih
   • 6.2 video

   Biografi []

   Santiago Lucero dibesarkan di bandar Buenos Aires, Argentina, dan diabaikan oleh ibunya. Ayah Lucero, seorang aktivis politik, diketahui berdiri untuk apa yang dia percayai, tidak kira akibatnya. Aktivisme ayahnya akhirnya menyebabkan kematiannya ketika Lucero berumur beberapa tahun. Semasa dia semakin tua, kesihatan ibunya perlahan -lahan merosot. Untuk membantu menyediakan mereka, Lucero terlibat dengan jenayah terancang sebagai remaja. Setelah melihat secara langsung kesan-kesan yang memudaratkan aktiviti jenayah yang sedang berlaku di komuniti, Lucero memutuskan untuk memperbaiki dirinya dengan mendaftarkan diri di Kolej Ketenteraan Nasional. Semasa tidak terkesan dengan sekolah, dia kemudian lulus dan memperoleh ijazah kejuruteraan tentera. Walaupun begitu, Lucero tidak dipenuhi dengan kerja di sektor awam. Ini menarik dia untuk mencuri sebagai pekerjaan, dan dia mendapati tujuan merompak penjenayah yang kuat untuk memberi kembali kepada golongan miskin. Beroperasi di daerah Flores Buenos Aires, ketenaran Lucero berkembang dan dia dikenali sebagai ‘The Man from Flores.’

   Pada tahun 2016, identiti Lucero akhirnya terdedah apabila tuan -tuan jenayah telah mengesan wang mereka yang dicuri. Mereka mengetahui bahawa ia bukan sahaja diberikan kembali kepada masyarakat tetapi ia digunakan untuk membayar bil hospital ibu Lucero. Sebagai tindak balas, mereka membunuh ibu Lucero dan dia terpaksa melarikan diri. Kebetulan, Eliza “Ash” Cohen telah berada di Buenos Aires menyiasat cincin penyeludupan ketika dia berlaku di Lucero. Ash menawarkan dia suaka di Amerika Syarikat sebagai pertukaran untuk memberikan bukti terhadap tuan -tuan jenayah yang paling kejam di bandar itu. Lucero dengan senang hati menerima dan memulakan kehidupan baru di Los Angeles. Lucero membuka trak makanannya sendiri dari mana dia mengendalikan heist selama lima tahun. Ia juga pada masa ini bahawa dia bertemu dan berkahwin dengan suaminya.

   Pada awal 2021, Ash menyedari kegiatannya dan menghantar batu “Castle” Campbell dan César “Goyo” Hernández untuk merekrutnya ke Rainbow. Lucero menerima tawaran mereka kerana dia mahu memulangkannya kepada Ash dan melihatnya sebagai masa depan yang stabil di mana dia dapat membina sebuah keluarga. Sebagai ujian, Ash, Castle, dan Goyo memerhatikan Lucero melakukan satu heist terakhir di rumah bos jenayah di Los Angeles. Selepas itu, Ash terbang Lucero ke Greece dan bertemu dengannya di luar stadium. Ash menjelaskan bahawa dia mahu dia menyertai Rainbow untuk memantau Jaimini “Kali” Shah dan mengetahui apa yang dia merancang. Lucero menerima tawaran itu dan mula mengkaji semula dokumen sulit mengenai Kali. Dia kemudian memulakan latihan dengan pengendali lain pada minggu berikutnya.

   Lucero terus menggali maklumat selama beberapa bulan akan datang tetapi tidak menemui apa -apa yang besar. Berikutan Anja “Osa” pengambilan Janković ke Rainbow, Lucero mempersoalkan Håvard “Ace” Haugland. Dia belajar tentang latar belakang Osa dan dia berada di belakang teknologi Nighthaven. Lucero kemudian memberitahu Ash mengenai penemuannya, termasuk hubungan rapat Osa dengan Kali. Dia juga mengesahkan bahawa dia tidak menemui apa -apa yang mencurigakan tentang Nighthaven lagi dan menyatakan keraguan mengenai penghakiman Ash mengenai Kali dan organisasinya. Walaupun begitu, Lucero bersetuju untuk terus menggali.

   Ulasan Pakar Gamespot

   19 Januari 2022

   04 Disember 2015

   Laporan Psikologi []

   Enam [ ]

   “Kerana sifatnya yang degil dan perfeksionis, pakar Santiago” Flores “Lucero berjuang untuk memisahkan peribadi dari profesional. Dia suka meletakkan orang dengan selesa dan kerap retak, tetapi dia sering mendapat jalan sendiri dengan mengatasi situasi biasa.

   Saya dapat memahami dorongan untuk menampung semua kemungkinan, memandangkan ibunya terbunuh sebagai membalas dendam kegiatannya di Buenos Aires. Dia perlu menyedari bahawa dia berada di tangan yang baik di sini. Dalam jangka masa panjang, saya pasti interaksi dengan yang lain, terutamanya pakar Eliza “Ash” Cohen, dengan siapa dia sudah biasa, akan membantu dia melepaskan pengawalnya.

   Sebagai latihan ikatan, saya mempunyai Santiago memasak makanan Argentinian kegemarannya untuk kami berkongsi dan menjadi lebih mudah untuk menyelam ke dalam subjek yang lebih dalam. Saya belajar bahawa walaupun daya tarikannya, dia tidak takut bersuara mengenai isu -isu sosial dan usahanya untuk kembali kepada masyarakat miskin. Dia juga mengakui bahawa perkahwinannya adalah seperti kejutan kepadanya kerana saya. Mungkin pada waktunya kita akan mengetahui mengapa suaminya tidak diganggu oleh kerjaya jenayahnya.

   Kami juga menyelidiki bagaimana zaman kanak -kanaknya membentuk siapa dia hari ini. Walaupun dia mematuhi idea tradisional ini “machismo,” dia cepat menunjukkan bahawa ibunya mengajarnya untuk berfikir secara bebas. Dia tidak mempunyai ingatan bapanya dan aktivisme politiknya, tetapi dia suka bercakap tentang bagaimana ibunya bangga dengannya kerana juga melakukan apa yang dirasakannya betul, tanpa mengira akibatnya. [. ]

   Saya gembira Santiago telah meluangkan masa untuk memerhatikan kaedah orang lain untuk memperbaiki sendiri. Dia banyak belajar di militer Colegio di El Palomar dan saya yakin tahun -tahun aktiviti jenayahnya membantu dalam hal itu. Walau bagaimanapun, saya percaya persahabatannya yang sedang berkembang dengan pakar Grace “Dokkaebi” Nam dan Tori “Gridlock” Fairous, yang kebanyakannya berdasarkan teknologi dan makanan, akan sangat bermanfaat.

   Gridlock []

   Gridlock di sini. Ash sibuk, jadi dia meminta saya untuk mengemas kini anda mengenai kemajuan Santiago “Flores” Lucero. Dia mesti menyedari bahawa kita sering makan tengah hari bersama, bersama dengan Dokkaebi. Apa yang boleh saya katakan? Dia suka teknologi dan mekanik, jadi kita berdua mempunyai banyak persamaan.

   Dia teruja dengan sumber yang kami tawarkan, dan dia menghabiskan sedikit masa dalam perniagaan Mira. Saya ragu dia menghargai dia melihat ke atas bahunya, tetapi dengan masa dia akan menyedari dia boleh menjadi aset untuknya. Dia selalu membuat alat dan senjata sendiri, dan dia mendapat perspektif yang berbeza dari dirinya.

   Flores tidak banyak bercakap tentang membesar di Buenos Aires, tetapi dia mempunyai timbunan untuk mengatakan tentang tuan -tuan jenayah yang digunakannya untuk mencuri, baik di sana dan di Los Angeles . Mereka adalah cerita besar kepahlawanan, dan saya cenderung untuk mempercayai mereka. Ash membuatnya sangat jelas bahawa dia bukan hanya pencuri tuan, tetapi profesional dengan sabitan. Saya ragu dia akan membantunya keluar dari Argentina jika dia tidak menghormati dia.

   Secara umum, saya akan mengatakan bahawa dia adalah pasangan yang baik. Agak janggal, tetapi dia mendengar ketika orang lain bercakap, yang lebih banyak daripada yang dapat saya katakan untuk banyak orang. Setiap malam dia memanggil pulang untuk bercakap dengan suaminya, tetapi dia sangat peribadi tentang hubungan mereka (dengan saya sekurang -kurangnya). Dia mengambil berat tentang orang secara umum, tetapi perkahwinannya berada di tahap yang lain. Walaupun dia melepaskan cincinnya, ia tidak pernah meninggalkan orangnya.

   Saya gembira Ash membawanya ke atas kapal. Saya pasti dia mempunyai alasan sendiri, tetapi saya tidak fikir perkara itu penting dalam skema besar perkara. Apa yang penting ialah kepakaran Flores membawa, perspektifnya, dan ciptaan letupan kecil yang berkilat yang dibawa olehnya. Saya teruja melihatnya dalam tindakan, saya rasa banyak orang akan terkejut.”

   Penerangan Gameplay []

   Penyerang kesihatan sederhana, alat unik Flores adalah drone RCE-ratero, peranti drone letupan yang boleh dikawal dari jauh seperti drone biasa.

   • Flores bermula dengan satu drone biasa dalam fasa persediaan dan yang lain semasa fasa tindakan. Di samping itu, Flores mempunyai 4 pesawat RCE-ratero semasa fasa tindakan.
   • RCE-ratero boleh melompat seperti drone biasa, dengan masa cooldown yang sama antara melompat (3 saat).
   • RCE-Ratero dapat sesuai dengan lubang drone dan boleh melompat ke alat peraga alam sekitar ketika aktif.
   • Pemasa set RCE-ratero adalah 10 saat. Selepas pemasa mencapai 0, drone secara automatik akan menambat dirinya ke kedudukannya dan meletup di bawah keselamatan perisai peluru peluru.
   • Apabila RCE-ratero dikerahkan, ia akan mula bergerak ke hadapan apabila Flores memasuki suapannya. Semasa jangka hayatnya, drone tidak dapat membalikkan atau berhenti di tempat, tidak kira apa pun.
   • Menekan butang alat sekali akan mencetuskan drone RCE-ratero ke dalam keadaan perisai peluru peluru, selepas itu ia akan meletup dalam masa 3 saat.
    • Drone, sekali diminta untuk meletup, akan menutup shell peluru di sekelilingnya. Proses ini cepat dan hampir seketika.
    • Setiap kali drone ditetapkan ke dalam peringkat perisai peluru, ia akan melampirkan dirinya ke dinding atau lantai terdekat, dan menghasilkan letupan.
    • Sekiranya Flores melepaskan kawalan manual RCE-Ratero sebelum memasuki keadaan peluru, ia akan terus maju dalam garis lurus dan masukkan keadaan peluru secara automatik apabila pemasa habis. Ia juga mustahil untuk mendapatkan semula kawalan RCE-ratero yang digunakan apabila tindakan ini berlaku.
    • Ledakan akan menangani kerosakan berat kepada kedua -dua sekutu dan musuh. Kerosakan yang disebabkan oleh letupan RCE-ratero adalah serupa dengan sel nitro.
    • RCE-Retero tidak akan menjejaskan cermin hitam Mira.
    • Letupan mempunyai jejari 3 meter, dan boleh memusnahkan alat seperti:
     • Perisai yang boleh digunakan
     • Kawat berduri
     • Kamera peluru
     • Penggera kedekatan
     • Pengganggu isyarat bisu
     • Panel perisai istana
     • Peranti penafian kemasukan Kapkan
     • Sistem Pertahanan Aktif Jäger
     • Kabel Kejutan Bandit
     • Tikar Selamat Datang Frost
     • Kamera Mata Hitam Valkyrie
     • Drone yokai echo
     • Lombong gu lesion
     • Lombong grzmot ela
     • Mata jahat Maestro
     • Prisma Alibi
     • Electroclaws Kaid
     • Perosak dan dron Mozzie yang digodam oleh Mozzie, jika tidak dimusnahkan sebelum meletup
     • Perisai Volcán Goyo
     • Wamai’s mag-nets
     • Banshees Melusi
     • Selain memusnahkan alat musuh, ia juga akan memusnahkan alat yang mesra.
     • Sekiranya mengunci drone ke dinding yang tidak diperkuatkan, ia akan mewujudkan lubang bersaiz bom tangan apabila ia meletupkan.
     • Ledakan drone boleh segera memecahkan penetasan yang tidak diperkuatkan.
     • RCE-ratero terdedah kepada sebarang sumber kerosakan sebelum masuk ke keadaan perisai peluru peluru.
     • Sekali dalam keadaan perisai peluru, satu-satunya perkara yang boleh memusnahkan RCE-ratero adalah anak panah yang dipecat dari drone kejutan Twitch dan sebarang sumber kerosakan letupan. Ini termasuk:
      • Impak bom
      • Sel nitro
      • Bom bom
      • Caj pelanggaran
      • Claymores
      • Pusingan pelanggaran Ash
      • Caj cluster Fuze
      • Bom tangan zofia
      • LV LV Kali
      • Ledakan dari peranti penafian kemasukan Kapkan
      • Ledakan dari Shields Volcán Goyo

      Sinergi []

      • RCE-Ratero boleh digunakan untuk memusnahkan alat yang jauh dari yang mengganggu penyerang seperti Mata Maestro atau Banshees Melusi.
      • RCE-ratero boleh memusnahkan dinding dan menetas yang tidak diperkuatkan, memberikan sekutu pilihan lain untuk melanggar pintu masuk.
      • RCE-ratero boleh memusnahkan wayar kejutan Bandit dan elektroklaws Kaid dan mencegah “Bandit Tricking” pada masa yang sama, membuka peluang untuk Thermite, Hibana, dan Ace untuk melanggar permukaan bertetulang.

      Kaunter []

      • Jammers isyarat Mute dapat menghalang RCE-ratero daripada bekerja jika ia ditangkap dalam jejari mereka, yang juga akan menghalang drone daripada memasuki keadaan perisai peluru peluru.
       • Sekiranya jammer isyarat dimusnahkan, RCE-ratero tidak akan meneruskan pemasanya. Sebaliknya, ia akan memasuki keadaan peluru dengan segera dan tidak lama lagi meletup.

       Penerangan Peranti []

       “Dengan fungsi yang dikawal jauh, peranti ini mengimbangi kebiasaan biasa bahan peledak yang biasa di A, berani saya katakan, cara yang menyegarkan.”
       – Mira

       Dikawal dari jauh, perlumbaan caj RCE-ratero ke hadapan sementara Flores mengintai lokasi untuk letupannya. Setelah dicetuskan, ratero cengkaman ke permukaan yang terdekat, perisai itu sendiri dengan kulit peluru, dan meletup, memusnahkan alat dan permukaan yang lembut.

       Penilaian Peranti []

       Peranti: caj RCE-ratero
       Operator: Pakar Santiago “Flores” Lucero
       Pemimpin Penilaian: Pakar Eliza “Ash” Cohen

       Saya biasanya tidak terlibat dalam penilaian ini tetapi mengingati betapa saraf Lucero berada pada idea orang asing yang mengendalikan mainannya, saya meyakinkannya untuk mengawasi prosesnya. Bahawa dikatakan, saya meminta bantuan pakar Elena “Mira” Álvarez dan Shuhrat “Fuze” Kessikbayev, dan saya yakin bahawa mereka akan menjaga RCE-Ratero. Semasa mereka bekerjasama, saya menyaksikan mereka menjadikan alat asas tetapi cekap menjadi sesuatu yang layak untuk operasi taktikal. Fungsi asas kekal, dan Lucero masih dapat jauh dari perintis peranti kegemarannya, tetapi seperti yang dikatakan Fuze saya dengan begitu banyak semangat, kini akan menjadi lebih dipercayai.

       Seperti yang dijelaskannya, selongsong baru dilengkapi dengan mekanisme yang menjamin peranti ketika bersenjata, melindunginya dari senjata api. Fuze juga menggabungkan pelekat yang cepat bertindak yang berfungsi untuk membuat letupan di tempatnya, yang akan dihargai oleh Lucero. Saya tidak sabar -sabar untuk melihatnya dalam tindakan di lapangan apabila dia mendapat peningkatan peningkatan ini.

       – Pakar Eliza “Ash” Cohen

       Petikan []

       • “Dalam hidup, anda harus melakukan perkara yang membuat anda bahagia. Bagi saya, itu merompak yang kaya dan korup.”
       • “Jangan risau, saya tahu apa yang saya buat.”
       • “Setiap pertarungan adalah pengalaman pembelajaran.”
       • “Separuh pertempuran adalah seberapa baik anda bertindak balas terhadap kekacauan.”
       • “Sama seperti heist, saya hanya perlu menunggu.”
       • “Sekiranya anda tidak dapat membuat persediaan, bagaimana anda bertahan?”
       • “Sekiranya anda tidak menyukai logam saya, anda boleh memberitahu saya kemudian.”
       • “Kadang kala, tidak melakukan apa -apa adalah pilihan terbaik.”
       • “Hidup adalah kesabaran.”
       • “Adakah rancangan atau. “
       • “Baik. Pasti.”
       • “Mari kita fokus pada misi.”
       • “Setiap kunci mempunyai kunci. Kadang -kadang kunci itu menjadi kehalusan, dan kadang -kadang anda perlu meniup lubang melalui dinding.”
       • “Malah pencuri memakai pakaian seragam. Tidak ada alasan untuk kelihatan tidak profesional.”
       • “Pisau tajam dan senjata besar. Dalam barisan kerja saya, hanya yang terbaik yang akan dilakukan.”
       • “Saya mempunyai pekerjaan yang perlu dilakukan. Terdapat lebih daripada satu cara untuk memberi makan kepada komuniti saya.”
       • “Meletakkan RCE ke bawah!”
       • “Caj yang dikerahkan.”
       • “Mereka tidak akan melihat yang ini akan datang.”
       • “Menghantar RCE saya.”
       • “RCE-Ratero keluar.”
       • “RCE bersedia untuk pergi.”
       • “Menghantar RCE.”
       • “Mari kita menyebabkan kekacauan.”
       • “Ratero keluar untuk putaran.”
       • “Menggunakan Ratero.”
       • “Mari buat keributan.”
       • “Letupan di tanah.”
       • “Pergi untuk memandu.”
       • “Harap mereka suka mainan saya.”
       • “Ratero akan keluar.”
       • “Menghantar cinta.”
       • “Menyiapkan ratero saya.”
       • “Ratero di tanah.”
       • “RCE keluar.”
       • “Meletupkan bergerak.”
       • “Ratero masuk.”
       • “Masa Kejutan.”
       • “Hilang hubungan dengan letupan saya.”
       • “Ratero telah dikompromi.”
       • “Sesuatu yang berlaku pada RCE saya.”
       • “Mereka main -main dengan mainan saya.”
       • “Caj mudah alih dikompromi.”
       • “Tuduhan saya terjejas.”
       • “Ratero berkompromi!”
       • “Apa yang berlaku pada mainan saya?”
       • “Sesuatu mendapat RCE saya.”
       • “RCE telah dikeluarkan.”
       • “Ah, mereka mendapat mainan saya.”
       • “Ratero sudah tenang!”
       • “Tidak ada hubungan dengan RCE.”
       • “Kehilangan letupan saya!”
       • “Kehilangan RCE saya.”
       • “Ratero berdiam diri.”
       • “Caj mudah alih hilang!”
       • “Mereka mendapat bayi saya.”
       • “Ratero menjadi gelap.”
       • “Kehilangan Ratero saya.”
       • “RCE berlabuh.”
       • “Ratero berlabuh.”
       • “Ratero primed.”
       • “Set RCE.”
       • “Set Ratero.”
       • “Drone naik dan berjalan.”
       • “Menggunakan drone.”
       • “Melancarkan Drone.”
       • “Drone Active.”
       • “Menggunakan drone.”
       • “Claymore dikerahkan.”
       • “Menggunakan Claymore.”
       • “Tambang Claymore sudah siap.”
       • “Claymore aktif.”
       • “Set lombong Claymore.”
       • “Claymore bersedia.”
       • “Set Claymore.”
       • “Melemparkan Flashbang.”
       • “Flashbang keluar.”
       • “Membutakan mereka!”
       • “Frag Grenade Keluar.”
       • “Melemparkan bom tangan frag.”
       • “Melemparkan bom tangan!”
       • “Grenade keluar!”
       • “Skrin asap keluar.”
       • “Melemparkan bom tangan asap.”
       • “Asap bom tangan.”
       • “Menurunkan asap.”
       • “Melanggar.”
       • “Pelanggaran caj primed.”
       • “Pelanggaran caj yang dikerahkan.”
       • “Menetapkan caj pelanggaran.”
       • “Berdiri untuk memberi kesan!”
       • “Berdiri kerana melanggar.”
       • “Letupan akan datang.”
       • “Letupan tidak lama lagi.”
       • “Menetapkan caj pelanggaran.”
       • “Pelanggaran caj siap.”
       • “Tonton letupan!”
       • “Bersedia untuk meniup!”
       • “Bersedia untuk melanggar.”
       • “Letupan masuk.”
       • “Meletupkan pelanggaran.”
       • “Caj pelanggaran panas.”
       • “Pelanggaran Hot Hot!”
       • “Melanggar sekarang.”
       • “Menggunakan C4.”
       • “C4 digunakan.”
       • “Menetapkan C4.”
       • “Set C4.”
       • “C4 keluar.”
       • “C4 bersedia.”
       • “Detonating C4.”
       • “Meletupkan bahan peledak.”
       • “C4 diletupkan.”
       • “C4 diaktifkan.”
       • “C4 aktif.”
       • “Kawat pisau cukur dalam kedudukan.”
       • “Razor Wire dikerahkan.”
       • “Mengembara wayar pisau cukur!”
       • “Razor Wire Up.”
       • “Menggunakan perisai.”
       • “Shield dikerahkan!”
       • “Perisai keluar.”
       • “Shield sudah siap.”
       • “Perisai naik!”
       • “Perisai siap.”
       • “Perisai naik!”
       • “Menggunakan kamera peluru peluru.”
       • “Kamera peluru di tempatnya.”
       • “Kamera peluru dalam talian.”
       • “Kamera peluru diletakkan.”
       • “Kamera akan datang dalam talian sekarang.”
       • “Menempatkan kamera peluru.”
       • “Kamera di tempat.”
       • “Kamera dikerahkan.”
       • “Menggunakan kamera.”
       • “Meletakkan kamera.”
       • “Kamera bersedia.”
       • “Menggunakan penggera berdekatan.”
       • “Penggera berdekatan di tempat.”
       • “Penggera jarak dekat.”
       • “Meletakkan penggera berdekatan.”
       • “Penggera kedekatan dalam talian.”
       • “Penggera di tempat.”
       • “Penggera digunakan.”
       • “Menggunakan penggera.”
       • “Penggera dalam talian!”
       • “Penggera aktif.”
       • “Meletakkan penggera.”
       • “Membuang Grenade Impak.”
       • “Impak bom tangan keluar.”
       • “Kesan akan keluar.”
       • “Kesan dalam permainan.”
       • “Impak keluar.”
       • “Membuang kesan.”
       • “Grenade Impact.”
       • “Impak panas!”
       • “Tingkap barikad.”
       • “Pintu dibatasi.”
       • “Tingkap barikade.”
       • “Doorway dibatasi.”
       • “Doorway dijamin.”
       • “Tingkap dijamin.”
       • “Pintu dijamin.”
       • “Barricade naik.”
       • “Penguatkuasaan selesai.”
       • “Penguatkuasaan lantai selesai.”
       • “Dinding diperkuat.”
       • “Memperkukuhkan lantai.”
       • “Memperkukuhkan dinding.”
       • “Dinding diperkuat!”
       • “Lantai diperkuat.”
       • “Memperkukuhkan lantai.”
       • “Dinding dijamin.”
       • “Lantai dijamin.”
       • “Dinding sudah selesai.”
       • “Tingkat satu.”
       • “Tingkat dua!”
       • “Tingkat ketiga.”
       • “Basement!”
       • “Sasaran terletak.”
       • “Bermusuhan.”
       • “Tango terletak.”
       • “Sasaran dikesan.”
       • “Muat semula, tutup saya.”
       • “Memuatkan majalah baru.”
       • “Bertukar -tukar mags.”
       • “Harus tambah nilai.”
       • “Memuatkan mag baru.”
       • “Saya memuat semula.”
       • “Menukar mags.”
       • “Memuatkan mag baru.”
       • “Muat semula peluru.”
       • “Saya memuat semula.”
       • “Saya keluar, mesti tambah nilai!”
       • “Saya kering, tidak ada lagi.”
       • “Saya keluar dari peluru.”
       • “Peluru keluar.”
       • “Keluar dari Mags.”
       • “Keluar dari peluru!”
       • “Tiada peluru!”
       • “Anda baik -baik saja, saya di sini sekarang.”
       • “Bernafas jauh, saya dapat awak.”
       • “Tidak ada masa untuk tidur, bangun.”
       • “Ini hanya awal, anda baik -baik saja.”
       • “Kami tidak selesai dengan anda.”
       • “Kami belum selesai. Mari pergi!”
       • “Menstabilkan sekutu!”*
       • “Tinggal. Anda akan baik -baik saja.”
       • “Anda belum selesai.”
       • “Memohon pertolongan cemas.”
       • “Membantu mesra.”
       • “Memberi bantuan!”
       • “Jangan menembak, saya ada di pasukan anda!”
       • “Hey! Saya bukan musuh!”
       • “Mesra! Berhenti api!”
       • “Mengambil tebusan.”
       • “Kami mempunyai tebusan.”
       • “Memulihkan tebusan.”
       • “Mengamankan tebusan.”
       • “Tuan rumah diambil.”
       • “Tinggal di sisiku.”
       • “Sandera pulih.”
       • “Sandera dijamin.”
       • “Mari kita bergerak.”
       • “Mari bergerak.”
       • “Baiklah, mari kita bergerak.”
       • “Duduk dekat.”
       • “Pindah!”
       • “Dengan cara ini!”
       • “Ayuh!”
       • “Jalankan! Cepat!”
       • “Pergi! Pergi!”
       • “Kita mesti lari!”
       • “Anda akan keluar tidak lama lagi. Tunggu disini.”
       • “Tunggu disini. Jangan bergerak.”
       • “Tunggu disini. Anda baik -baik saja.”
       • “Jangan bergerak dari tempat ini.”
       • “Jangan pergi ke mana -mana.”
       • “Tinggal di sini!”
       • “Jauhkan dari pandangan!”
       • “Tinggal di sini buat masa ini.”
       • “Jangan bergerak.”
       • “Anda mesti selamat di sini.”
       • “Tunggu saya di sini.”
       • “Mereka bertukar -tukar mag!”
       • “Sasaran sedang dimuat semula.”
       • “Tunggal semula bermusuhan!”
       • “Mereka memuat semula!”
       • “Tango Reloading.”
       • “Grenade! Mula bergerak!”
       • “Grenade. Turun.”
       • “Grenade! Bergerak!”
       • “Grenade. Mengambil perlindungan.”
       • “Grenade masuk.”
       • “Grenade! Menggerakkannya!”

       Trivia []

       • Flores adalah contoh perwakilan dalam permainan LGBTQ yang pertama.
       • Tandatangan panggilannya (Flores) diterjemahkan kepada “bunga” dalam bahasa Inggeris.
       • Nama kod Santiago, Flores, berasal dari Daerah Flores, Buenos Aires.
       • Flores diketahui meninggalkan kad panggilannya setelah setiap heist yang berjaya. Kad terdiri daripada simbol kunci yang besar dengan f merah besar f.
       • Flores suka memasak. Salah satu hidangan kegemarannya dikenali sebagai perico, yang terdiri daripada telur hancur dan pelbagai sayur -sayuran seperti tomato dan bawang hijau.
        • Flores juga pandai membuat kopi seperti yang dilihat dalam komik serbuan solar
        • Oleh kerana perekrut tidak mempunyai petikan untuk RCE, Flores diam ketika menggunakan drone.