Subnautica 3 Tarikh Siaran, Rumor, & Spekulasi, Subnautica 3 Tarikh Siaran Spekulasi, Berita, Kebocoran & Lagi | Ginx Esports TV

Subnautica 3 Spekulasi Tarikh Siaran, Berita, Kebocoran & Lagi

Subnautica 3 akan jatuh pada Nintendo Switch, Windows PCS, Mac, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, dan PS5. Ia juga boleh didapati di kedai stim.

Subnautica 3 Tarikh Siaran, Rumor, & Spekulasi

  • 24 Julai 2023
  • Seb Santaabarbara

Bersedia untuk meneroka tanah dan laut ketika kita menyelidiki dunia Subnautica 3 yang indah!

Ya, kami menuju ke mod survival sekali lagi dan melarikan diri dari cara leviathan reaper lebih cepat daripada yang anda boleh secara realistik mengeja leviathan di bawah tekanan.

Siri Subnautica telah menangkap hati dan minda pemain di seluruh dunia; Anda hanya perlu melihat stim dan ulasan Google dalam talian untuk melihat bahawa kedua -dua permainan yang telah kita lihat setakat ini adalah hits yang belum pernah terjadi sebelumnya.

Dan sekarang, Internet berleluasa dengan khabar angin dan maklumat mengenai permainan ke -3 di kanon.

Nah, kami di sini untuk menyusun semuanya bersama -sama ke dalam satu pakej yang kemas untuk anda. Bersedia untuk semua butiran, tekaan, dan segala yang kami dapati semasa menjelajah melalui Internet!

Isi kandungan

Semua yang kita tahu mengenai Subnautica 3 setakat ini

Subnautica 3 - Semua yang kita tahu setakat ini

Jadi, mari kita mulakan dengan kebenaran keras yang sejuk (walaupun sedikit lebih hangat daripada yang masih di atas) – Subnautica 3 akan datang.

Kami tahu ini kerana beberapa sebab, sekurang -kurangnya hakikat bahawa pemaju siri ini telah mengumumkan bahawa mereka sedang mencari seseorang untuk membantu menjadikan permainan baru lebih besar pada tahun 2022.

Pemaju sering melakukan ini untuk secara halus membiarkan peminat mereka tahu bahawa ada sesuatu yang baru datang di kaki langit, penggoda kecil sebelum treler utama tiba dan kita semua kehilangan fikiran kita.

Namun, saya rasa yang berlaku dengan tarikh pelepasan Metroid Prime 4 dan kami akhirnya menunggu usia untuk lebih banyak berita mengenai perkara itu!

Dengan ‘alam semesta’ dunia yang digunakan dalam penerangan pekerjaan dunia yang tidak diketahui, kita boleh mengharapkan permainan Subnuatica 3 untuk melangkaui lebih banyak planet daripada 4546b dan menjadi lebih banyak dunia terbuka daripada dua tajuk sebelumnya.

Dan itu banyak mengatakan kerana mereka sudah terbuka dunia – saya fikir kita lebih mendalam di bawah permukaan planet dan juga ke dunia rumah arkitek dan seterusnya!

Ya, dunia, atau galaksi, benar -benar boleh menjadi tiram menakutkan kita dalam permainan ini.

Bagi anda yang tidak tahu dan tersandung di sini dengan tidak sengaja, Subnautica adalah permainan tindakan/pengembaraan survival yang membuatkan anda duduk di pinggir tempat duduk anda. Pemain mendapati diri mereka di galaksi Andromeda dan mesti melakukan segala yang mereka dapat untuk bertahan.

Walaupun dengan beberapa raksasa besar yang akan anda lihat dalam imej di bawah, tugas itu lebih mudah dikatakan daripada dilakukan!

Kami berfikir bahawa mekanik permainan akan tetap serupa dengan penekanan yang dibuat untuk mencipta cerita baru dan menarik daripada membuang satu ton kebolehan bangunan baru ke dalam campuran.

Rumor Subnautica 3 Utama

Subnautica 3 - Rumor utama

Salah satu khabar angin utama di sekitar Subnautica 3 adalah hakikat bahawa permainan akhirnya akan menyokong tindakan multiplayer.

Dunia telah menggunakan mod buatan kipas yang membolehkan dua pemain bekerjasama untuk bermain bersama di PC di Subnautica, tetapi kami dan semua orang mahu ciri ini dibina dalam permainan seterusnya.

Dan, jika dunia yang tidak diketahui mendengar peminat mereka, maka itu akan menjadi!

Selain daripada penambahan kepada naratif terbuka yang luar biasa yang berjalan melalui permainan ini (jelas satu untuk pereka naratif senior yang baru untuk bekerjasama), pemain ingin melihat lebih banyak bidang untuk diterokai juga.

Kami sudah mempunyai lautan dan tanah, begitu juga dengan devs menambah penerokaan langit ke dalam campuran? Khabar angin lain yang kami jumpai telah menyatakan bahawa mungkin terdapat lebih banyak bioma untuk diterokai.

Kami menyukai rasa Arctic yang khianat pada permainan terakhir, tetapi apa yang kita fikir boleh berada dalam tajuk seterusnya? Kami mempunyai pantai tropika dalam permainan pertama, tetapi hutan yang padat dan savannah yang luas juga boleh berada di kad.

Tahap 3 subnautica baru

Seperti yang kita belum melihat treler lagi, kita tidak dapat memastikan apa yang akan kelihatan seperti tahap. Kita semua tahu bahawa mereka akan menjadi luas, bagaimanapun, dengan sifat dunia terbuka siri yang berterusan ke Subnautica 3.

Dengan Totk membawa kedalaman, tanah, dan langit ke dalam persamaan dan subnautica sudah meliputi kedalaman lautan dan lebih banyak bahaya di darat, sangat mungkin bahawa dunia yang tidak diketahui mungkin mengambil inspirasi dari dunia Link dan membolehkan kita meneroka langit di atas planet baru juga.

Kami membayangkan salib di antara langit dan subnautica manusia – sekarang tidak akan menjadi sesuatu!

Konsol mana yang akan dikeluarkan oleh Subnautica 3?

Subnautica 3 - Platform apa yang akan tersedia permainan

Subnautica 3 akan jatuh pada Nintendo Switch, Windows PCS, Mac, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, dan PS5. Ia juga boleh didapati di kedai stim.

Subnautica: Di bawah sifar jatuh pada semua platform utama, jadi kami tidak melihat alasan mengapa gelaran ketiga dalam siri ini tidak akan mengikutinya.

Dunia yang tidak diketahui mahu semua orang dapat bermain permainan mereka tidak kira apa platform mereka bermain, jadi saya tidak dapat membayangkan mereka menandatangani dengan Nintendo atau Xbox untuk menjadikan tajuk ini eksklusif untuk konsol tersebut.

Tarikh Siaran Subnautica 3

Subnautica 3 mungkin akan dikeluarkan untuk semua platform utama pada musim bunga 2025.

Dengan permohonan kerja untuk seorang pereka naratif kanan yang naik pertengahan 2022 dan Subnautica 2 menjatuhkan pertengahan 2021, kami fikir ia mungkin akan melihat permainan baru yang tiba awal 2025 dengan treler menuju ke skrin kami pada akhir tahun 2023.

Permainan Subnautica pertama dikeluarkan pada bulan Disember 2014, jadi itu jurang 7 tahun antara permainan pertama dan kedua. Dunia yang tidak diketahui tidak akan mahu menunggu lama untuk gelaran ketiga, tetapi 4 tahun terasa seperti masa yang baik untuk menunggu.

Dan jika anda ingin mengikuti perkembangan terkini dengan semua berita terkini, anda boleh mengikuti kami di Facebook, Twitter, dan Instagram!

Apa itu Subnautica?

Subnautica adalah permainan pengembaraan aksi survival dunia terbuka di mana pemain mesti bertahan di planet laut yang misterius di galaksi asing.

Selepas kapal-tanah kemalangan kapal anda di Planet 4546b, anda mesti membina, berkembang maju, dan bertahan, sambil mengelakkan musuh-musuh besar-besaran yang tidak begitu mengalu-alukan.

Adakah Subnautica 3 akan mempunyai multiplayer?

Selepas mod multiplayer co-op subnautica menjatuhkan untuk PC, kami sangat yakin bahawa dunia yang tidak diketahui akan menambah ciri multiplayer ke Subnautica 3.

Kami tahu bahawa Couch Co-op kembali terima kasih kepada permainan seperti superstar sonik, jadi mari kita dapatkan subnautica 3 ditambah ke senarai kegilaan berbilang pemain!

Adakah Subnautica 3 akan berada di Nintendo Switch?

Subnautica 3 akan tersedia untuk dimainkan di Nintendo Switch serta semua platform utama lain.

Meneroka dan Bertahan di Pergi – Bunyi seperti ketika saya tinggal dan perjalanan di van!

Berapakah tarikh pelepasan subnautica 3?

Subnautica 3 kemungkinan besar akan tersedia untuk pembelian Spring 2025.

Artikel ini mungkin mengandungi pautan sekutu. Sekiranya anda menggunakan pautan ini untuk membeli item, kami boleh mendapatkan komisen. Terima kasih atas sokongan anda.

Seb Santaabarbara telah membeli setiap konsol Nintendo yang pernah dibebaskan dalam 33 tahun di planet bumi. Francais permainan kegemarannya adalah Zelda, dan dia sabar menunggu banjo-kazooie untuk kembali ke lipatan. Ketika dia tidak bermain permainan, dia mengembara ke dunia dalam van kempingnya sendiri.

Subnautica 3 Spekulasi Tarikh Siaran, Berita, Kebocoran & Lagi

Daniel Borjas

Panduan EA FC24

Dengan Subnautica 3 disahkan dalam pembangunan, kami memberitahu anda bila permainan dibebaskan dan apa yang diharapkan.

Subnautica 3 Spekulasi Tarikh Siaran, Berita, Kebocoran & Lagi

Siri Subnautica bukanlah permata tersembunyi, tetapi permainan ini adalah sesuatu yang banyak pemain bersemangat. Fanbase yang berdedikasi untuk permainan telah bersumpah dengan tajuk -tajuk ini dan mencipta mod untuk menjadikan permainan ini lebih mudah diakses oleh orang lain. Jadi bila Subnautica 3 disahkan oleh pemaju, fanbase teruja.

Subnautica 3 adalah permainan yang banyak peminat Subnautica telah menunggu. Subnautica 2 keluar pada tahun 2021, dan peminat telah menunggu sekuel sejak itu. Sekarang kami telah mengesahkan bahawa Subnautica 3 akan datang, kami mempunyai semua berita terkini mengenainya. Di sini, kita akan mengatasi Tarikh Siaran untuk Subnautica 3 Dan semua yang kita tahu mengenai tajuk ini.

Kemas kini pada 12 September 2023: Kami memeriksa sebarang berita atau kebocoran Subnautica 3 baru dan mengemas kini artikel ini dengan sewajarnya.

Bilakah subnautica 3 keluar? Spekulasi

Subnautica 3

Pemain mungkin perlu menunggu satu atau dua tahun untuk Subnautica 3 untuk dilancarkan. Walaupun ia belum diumumkan secara rasmi, pemaju subnautica mencipta pengeposan pekerjaan Untuk tajuk tertentu ini. Penyiaran kerja adalah untuk orang yang berminat untuk membantu perkembangan permainan seterusnya di Subnautica Universe.

Subnautica asal dikeluarkan pada tahun 2018. Subnautica: Di bawah Zero dikeluarkan pada tahun 2021. Sekiranya ini adalah corak, maka Subnautica 3 akan dikeluarkan pada tahun 2024. Walau bagaimanapun, ini adalah spekulasi semata -mata dan tidak ada pengesahan dari pemaju pada tarikh pelepasan. Sekali kita tahu lebih banyak, kita akan mengemas kini halaman ini dengan sewajarnya.

Berita terkini untuk Subnautica 3

Subnautica 3

Buat masa ini, tidak banyak yang diketahui sama sekali mengenai Subnautica 3. Pemaju membuat kerja posting bagi mereka yang ingin memohon dan membantu mengembangkan permainan dan tidak banyak lagi yang dikatakan mengenainya. Pengumuman rasmi belum dibuat untuk subnautica 3. Yang kita tahu ialah permainan ini sedang dalam pembangunan, dan itu sahaja.

Tetapi jika ia seperti subnautica: di bawah sifar, Subnautica 3 akan mempunyai beberapa jenis tema yang berlaku untuknya. Mungkin permainan akan berlangsung di planet yang sangat panas atau dipenuhi dengan hutan di bawah air. Sama ada cara, apabila kita mengetahui lebih lanjut mengenai Subnautica 3, kami akan mengemas kini halaman ini untuk memberi anda maklumat tersebut.

Daniel Borjas

Ditulis oleh Daniel Borjas

Daniel adalah bekas freelancer untuk CBR.com dan permainan ranting di mana dia menulis mengenai pelbagai topik yang berbeza. Daniel juga bebas dengan Rangkaian Esportz di mana dia memberi tumpuan terutamanya kepada Smash Ultimate News Esports News. Dia juga bekerja dengan Stream.TV di mana dia memberi tumpuan kepada produk streaming. Sebelum Daniel menjadi taksub dengan legenda Zelda: Tears of the Kingdom, dia berusaha sebaik mungkin untuk menduduki tangga berlian di TFT. Walaupun dia berjaya mengatasi ketagihannya terhadap permainan seperti Fortnite, Pokemon Go, dan Overwatch 2, anda sering dapat mencari Daniel bermain permainan pemain tunggal seperti Elden Ring atau Pokemon Scarlet. Daniel terbuka kepada cadangan mengenai permainan baru untuk mencuba seperti Diablo 4, jadi jangan ragu untuk menggugurkannya e -mel atau mesej di Twitter untuk membuat cadangan.

Subnautica 3 disahkan – atau sekurang -kurangnya subnautica ketiga

Subnautica 3 Disahkan: Seorang wanita dalam wetsuit berdiri di atas permukaan berais dengan makhluk di latar belakang

Ya, kita kini boleh mengatakan ‘Subnautica 3 disahkan’ – melainkan jika anda benar -benar pedantic, dalam hal ini kita mesti mengatakan ‘entri ketiga dalam siri Subnautica disahkan’. Sama ada cara, pemaju Worlds Unknown telah mengumumkan bahawa “permainan seterusnya di Subnautica Universe” sedang dalam pembangunan, bersama dengan penyenaraian pekerjaan yang mendedahkan beberapa perkara mengenai arah permainan yang akan datang.

The Devs sedang mencari pereka naratif senior (melalui rakan -rakan kami di loadout) yang akan “bekerjasama rapat dengan pasukan untuk menceritakan kisah -kisah yang menarik dan dramatik dalam konteks pengalaman permainan, sementara juga mendefinisikan sejarah dan tradisi sains baru dunia fiksyen dan penduduknya yang asing. Orang ini mempunyai peluang yang unik untuk menyertai pasukan awal pembangunan dan membantu mewujudkan arahan naratif untuk francais yang dikasihi.”

Subnautica sentiasa mempunyai penekanan yang luar biasa pada naratif untuk permainan survival, dan nampaknya itu tidak akan berubah dengan entri siri seterusnya. Penyenaraian itu mendorong seseorang yang biasa dengan “permainan dunia terbuka dan proses membangunkan naratif dalam konteks pengalaman yang didorong oleh pemain terbuka,” dan yang mempunyai “pengalaman bekerja pada projek langsung atau kandungan episodik”.

Dunia yang tidak diketahui memberitahu kami kembali pada awal tahun 2021 bahawa studio itu berminat untuk membuat sekuel lebih besar daripada di bawah sifar, dan mereka mungkin akan “memikirkan semula” multiplayer dalam projek sedemikian. Baru-baru ini, Devs mengumumkan “permainan yang menentukan genre” asal yang ditetapkan untuk memasuki akses awal pada tahun ini.

Apa -apa bentuk Subnautica 3 akhirnya mengambil, penyenaraian kerja menjelaskan bahawa ia sangat awal dalam pembangunan, jadi harapkan menunggu lama sebelum maklumat lebih lanjut datang.

Pas permainan untuk PC

Pas permainan untuk PC Pas permainan untuk PC Microsoft $ 9.99 $ 1 (bulan pertama) melanggan rangkaian n memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Microsoft dan program lain.

Dustin Bailey Dustin’s All About Retro Games dan Games Adventure, serta menjadi Final Fantasy XIV Devotee. Pencapaiannya yang paling membanggakan di PCGamesn mengukir niche untuk liputan simulator trak. Seorang bekas penulis berita senior, kini anda boleh menemuinya di GamesRadar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.