?, Street Fighter 6 Masa pelepasan dan Tarikh Pasang | Den of geek

Tarikh pelepasan Street Fighter 6 dan Pasang

Street Fighter 6 tidak mempunyai tempoh akses awal atau apa -apa jenis, kontras penawaran Diablo 4 Akses awal untuk pemain yang membeli edisi tertentu. Semua mod akan dimainkan pada masa di atas, kerana ini adalah ketika permainan secara rasmi dilancarkan!

Panduan Permainan

Eh oh! Anda telah sampai ke bahagian cakera keras di mana berita itu nyata!

Street Fighter 6 Panduan Masa Pelepasan: Bilakah SF6 Keluar?

. Selepas Pelancaran Rocky, Capcom seolah -olah menangani isu -isu ini dengan pembungkusan SF6 dengan banyak kandungan semasa pelancaran. .

Walau bagaimanapun, bila betul -betul anda dapat memainkan tajuk baru? Street Fighter 6.

?

Street Fighter 6 boleh didapati untuk pramuat sekarang di semua platform. Keupayaan ini hanya dibalik pada malam Selasa, 30 Mei, hanya tiga hari sebelum dilancarkan. . Sekali di sana, anda kini akan mempunyai pilihan untuk memuatkan tajuk.

Tajuk akan mula dimuat turun dan terus dikunci sehingga permainan telah dilancarkan, yang memerlukan anda menyambung ke Internet dan memeriksa masa pelepasan.

?

Bilakah masa pelepasan Street Fighter 6?

. Bagi Amerika Syarikat, anda akan dapat memasuki arena pada masa berikutnya:

  • 2 Jun @ 12 pagi ET
  • 1 Jun @ 9 malam pt

tidak mempunyai tempoh akses awal atau apa -apa jenis, kontras penawaran Akses awal untuk pemain yang membeli edisi tertentu. Semua mod akan dimainkan pada masa di atas, kerana ini adalah ketika permainan secara rasmi dilancarkan!

Tarikh pelepasan Street Fighter 6 dan Pasang

Street Fighter 6 hampir di sini, tetapi masa pelepasan tepat permainan dan tarikh pasang bergantung pada rantau dan platform anda.

Oleh Aaron Greenbaum | 30 Mei 2023 |

  • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Sudah tiba masanya untuk pemain sekali lagi membiarkan penumbuk digital mereka bercakap. Capcom .

Street Fighter 6. Pengumuman ini mengusik beberapa watak, dan, lebih penting lagi, mengesahkan bahawa Street Fighter 6 . .

Walau bagaimanapun, Capcom biasanya melekat pada jadual waktu pelepasan yang digunakan untuk tajuk seperti . Seperti, dijangka dikeluarkan pada waktu tengah malam di setiap kawasan global. , Street Fighter 6 . Permainan ini akan tersedia untuk semua platform yang disokong (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, dan PC) pada masa itu. Sekiranya jadual pelepasan yang dijangkakan, para pemain juga boleh mengharapkan dapat menggunakan helah zon waktu New Zealand untuk mula bermain beberapa jam lebih awal.

Seperti yang biasanya berlaku, jadual pelepasan yang dijangkakan ini hanya terpakai kepada salinan digital . Sekiranya anda memerintahkan versi fizikal, anda perlu menunggu sehingga kedai dibuka pada 2 Jun atau tunggu mel tiba hari itu. Dan jika anda membeli salinan melalui peruncit penghantaran seperti Amazon, anda juga perlu berdoa kepada tuhan -tuhan penghantaran mel yang permainan anda akan selamat dan kukuh, serta tepat pada waktunya.

Juga, walaupun beberapa khabar angin, Street Fighter 6 tidak akan menawarkan akses awal pada pelancaran. . Di luar kemungkinan helah New Zealand yang disebutkan di atas, anda perlu menunggu untuk bermain permainan.

Sekiranya anda ingin memainkan salinan pra-pesanan anda . Nah, anda boleh, tetapi masa tempoh pra-beban itu agak pelik.

Pemilik PlayStation 5 boleh memasang salinan mereka Bermula pada 31 Mei, sementara pemain PC boleh mula memasangnya pada 1 Jun. Sementara itu, pemilik Xbox Series X/S pada dasarnya dirawat seperti Dan Hibiki sejak Capcom belum mengesahkan masa pra-beban untuk platform. Untuk semua yang kita tahu, pemain Xbox Series X/S tidak akan dapat dipasang Street Fighter 6 . Pemilik Xbox mengharapkan akhirnya dapat memuat turun permainan sama ada pada 31 Mei atau 1 Jun, tetapi maklumat itu belum disahkan pada masa ini.

Walaupun anda tidak boleh mula memainkan versi penuh dari Selama beberapa hari, anda masih boleh mencuba demo permainan. . Demo hanya merangkumi dua watak yang boleh dimainkan, tetapi ia kurang memberi tumpuan kepada membiarkan pemain mengamalkan dan lebih fokus pada sistem avatar baru. Bukan sahaja para peserta Demo boleh bermain dengan menu penciptaan watak dan membuat pejuang jalanan impian mereka (atau mimpi buruk), tetapi pemain juga boleh mengambil ciptaan mereka untuk berputar di arena pertempuran. Dan ya, pemain boleh memindahkan avatar tersuai dari demo ke versi pelepasan selagi mereka bermain di platform yang sama dan tidak memadam data simpan mereka.