Stellaris Nemesis, Stellaris S Next DLC, menambah bintang yang makan bintang | Senapang patah kertas batu, makan dan memusnahkan bintang -bintang di Stellaris: Nemesis dan menjadi krisis endgame | Gamingonlinux

Makan dan Hancurkan Bintang di Stellaris: Nemesis dan menjadi krisis endgame

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

DLC seterusnya Stellaris menambah bintang yang makan bintang

. Stellaris Nemesis akan menambah alat pengintipan yang membolehkan anda mencegah krisis akhir, dan kuasa “ancaman” baru yang membolehkan anda “menjadi krisis”. Ini melibatkan kapal angkasa baru yang dapat makan planet.

Treler pengumuman di atas tidak bermakna banyak kepada saya, seorang pemula Stellaris, tetapi pemaju Paradox bercakap tentang penambahan lebih banyak dalam buku harian pembangunan baru.

“Menjadi Krisis” adalah pemain kenaikan baru yang boleh dipilih selepas mereka telah membuka kunci dua orang lain, dan ia memberi anda akses kepada “Perks Krisis” dan “Objektif Menace”. Melakukan perbuatan jahat akan memberi anda ancaman dan membolehkan anda maju melalui tahap krisis, dengan kapal -kapal baru dibuka sebagai ganjaran.

Di peringkat akhir, “bingkai enjin aethasic muncul dalam sistem modal anda,” menurut Dev Diary. . Mereka makan bintang. Bintang gobbling akan membolehkan anda menaik taraf enjin aetherophasic dan memenangi permainan dengan mengakhiri galaksi.

Ini kedengaran banyak yang mengerikan bagi saya seperti tamadun galaksi 2. Khususnya kedengaran seperti kawan saya Tom Francis’s Galciv 2 Diary, Plan B, yang nampaknya hanya berada di Internet melalui salinan Pastebin ini yang dibuat. Sekiranya anda tidak membacanya, maka anda harus tahu ia sangat bagus. Ia mempunyai 4 dari 5 bintang di Goodreads.

Tidak ada tarikh pelepasan di DLC, walaupun sudah naik stim sekarang.

Bagaimana perasaan kita tentang Stellaris, hari ini? Saya pernah mendengar begitu banyak perkara tentang hal itu dipecahkan pada pelepasan dan tetap atau tidak tetap atau lebih teruk sekarang atau permainan 4x terbaik atau yang paling teruk yang saya telah kehilangan jejak.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. .

  • Paradox Interactive Ikuti
  • Stellaris Nemesis Ikuti

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Graham dulu menyalahkan semua ini.

Makan dan Hancurkan Bintang di Stellaris: Nemesis dan menjadi krisis endgame

Stellaris: Nemesis akan meningkatkan beberapa perkara yang sangat menarik untuk permainan Strategi Grand Space dari Paradox, dengan krisis endgame baru yang besar di mana anda dapat memilih satu sisi. Bukan sahaja kita mendapat sistem pengintipan dan pengintipan, kita juga mendapat rangsangan besar dalam kandungan endgame dengan Stellaris: Nemesis DLC.

Pemain akan ditugaskan sama ada membantu menjaga galaksi di bawah kawalan, atau menjadi krisis endgame sebenar secara langsung dengan memakan bintang dan mungkin memusnahkan seluruh galaksi. Baiklah kalau begitu.

Thumbnail YouTube

Video YouTube memerlukan kuki, anda mesti menerima kuki mereka untuk dilihat. Lihat keutamaan kuki.

Bagaimana ini semua berfungsi? Anda akan dapat memilih kenaikan yang berkaitan dengan baru yang dinamakan “Menjadi Krisis”. Ia akan tersedia untuk kebanyakan jenis empayar tetapi memerlukan sekurang -kurangnya dua faedah kenaikan lain yang dibuka terlebih dahulu. Walau bagaimanapun, diberi amaran, kata Paradox dalam buku harian dev yang baru jika anda memilihnya, anda akan “kehilangan peluang lain untuk memberi tumpuan kepada matlamat baru anda” sehingga semua yang anda lakukan akan menyebabkan kemusnahan.

Anda kemudian perlu pergi ke jalan kemusnahan yang mulia untuk mendapatkan ancaman, melainkan jika anda bekerja untuk menstabilkan galaksi yang tetapi di mana keseronokan itu? Setiap tahap perkembangan krisis memerlukan sejumlah ancaman dan menamatkan projek khas. Semasa anda melalui anda mendapatkan jenis kapal baru dengan yang terakhir menjadi pemakan bintang, yang anda perlukan untuk digunakan untuk mengumpulkan bahan gelap dengan memusnahkan bintang dan akhirnya menghapuskan galaksi.

Kedengarannya liar, saya menyukainya.

Anda boleh menyenaraikan / mengikuti Stellaris: Nemesis di Gog dan Steam.

Mengenai Pengarang – Liam Dawe

Saya pemilik gamingonlinux. Setelah menemui Linux kembali pada zaman Mandrake pada tahun 2003, saya sentiasa kembali untuk memeriksa kemajuan Linux sehingga Ubuntu muncul di tempat kejadian dan ia membantu saya untuk benar -benar menyukainya. Anda boleh menghubungi saya dengan mudah dengan menghantar e -mel gamingonlinux secara langsung. Cari saya di mastodon.
Lihat lebih banyak lagi dari saya

  • Dev of Shadow Tactics, Desperados III, Shadow Gambit: Krew Terkutuk
  • Murtop adalah gabungan retro penggalian digali bertemu bomberman
  • Steam tidak lama lagi akan menunjukkan butiran sokongan pengawal yang lebih baik seperti pengawal PlayStation

Komen mengenai artikel ini ditutup.

Ini mungkin yang paling teruja yang pernah saya lakukan mengenai kemas kini Stellaris. Saya, uh, sering menjadi de facto Krisis Permainan Akhir (sebenarnya saya mempunyai “nasib” pelik dengan krisis hanya … tidak memijak dalam kebanyakan permainan saya, walaupun saya mahu), jadi dapat melakukannya dengan bunyi mekanik sebenar Hebat!

Kedengarannya seperti alasan yang bagus untuk mengambil pek spesies Necroids dan memainkan empayar bengkok untuk menghapuskan seluruh galaksi. Secara harfiah.

Memetik: Philadelphus ini mungkin yang paling teruja yang pernah saya tentang kemas kini Stellaris. Saya, uh, sering menjadi de facto Krisis Permainan Akhir (sebenarnya saya mempunyai “nasib” pelik dengan krisis hanya … tidak memijak dalam kebanyakan permainan saya, walaupun saya mahu), jadi dapat melakukannya dengan bunyi mekanik sebenar Hebat!

Kedengarannya seperti alasan yang bagus untuk mengambil pek spesies Necroids dan memainkan empayar bengkok untuk menghapuskan seluruh galaksi. Secara harfiah.

Tidak boleh menjadi kejadian bersama bahawa kedua-dua ekspansi itu keluar dari satu sama lain. Necroids + “Menjadi krisis!”Pergi bersama seperti ham dan telur.

? Adakah krisis “lama” sekarang berfungsi dengan sempurna? Bagaimana dengan banyak, banyak pepijat dan prestasi permainan keseluruhan (terutamanya dalam galaksi besar)? Malah lebih menarik – desyncs dalam multiplayer, adakah mereka tetap? Saya sangat menyukai permainan ini, tetapi sebelum saya membeli DLC selepas DLC kandungan lama (dan permainan asas!) perlu diperbaiki.

  • Penyokong Plus

Bolehkah saya mempunyai sos dengan planet hutan itu?

Memetik: Nepo Bagaimana keadaan sebenar permainan? Adakah krisis “lama” sekarang berfungsi dengan sempurna? Bagaimana dengan banyak, banyak pepijat dan prestasi permainan keseluruhan (terutamanya dalam galaksi besar)? Malah lebih menarik – desyncs dalam multiplayer, adakah mereka tetap? Saya sangat menyukai permainan ini, tetapi sebelum saya membeli DLC selepas DLC kandungan lama (dan permainan asas!.

Krisis lama telah melihat beberapa penambahbaikan, tetapi masih tidak selalu berfungsi dengan sempurna. Walau bagaimanapun, saya tidak mempunyai masalah krisis utama yang sebenar baru -baru ini.
Prestasi telah diperbaiki dalam beberapa kemas kini terakhir, tetapi masih tidak bagus. Para pemaju telah menyempitkan punca masalah kepada simulasi pop, dan merancang untuk kembali ke ekonomi untuk mendapatkannya bekerja dengan jumlah yang lebih rendah dari pops. (Sekiranya saya bertanggungjawab, saya mungkin akan menjatuhkan simulasi pop individu. Walau bagaimanapun, itu akan menghapuskan ciri yang kelihatan seperti beberapa pemain, jadi saya rasa itulah sebabnya Devs di Paradox sebenarnya tidak boleh melakukannya. )
Bugs. Nah, ini adalah permainan yang rumit, dan tentu saja ada banyak dari mereka . Ada yang tetap, banyak yang masih ada. Saya kini marah dengan armada subjek saya yang membombardir habitat musuh yang sedang menjajah. Kemajuan penjajahan harus turun akibat pengeboman, tetapi ia tidak bergerak ke arah yang sama (bebas dari kekuatan armada pengeboman).
Saya tidak dapat mengatakan apa -apa mengenai multiplayer, kerana saya telah menyerah pada topik ini lama dahulu, kerana Desyncs yang kerap.