STEAM: The Oregon Trail, The Oregon Trail, Oregon

Stim jejak oregon

Oregon Trail ™ kembali! Mengalami sentuhan moden mengenai percubaan dan kesusahan jalan ke Oregon dalam pengganti rasmi ini untuk fenomena global. Disentri, Penempaan Sungai, Weevils, ditambah lebih banyak menanti!

Stim jejak oregon

Pasti ulasan bercampur. Saya bersenang -senang jadi saya memberikannya jempol, tetapi ada peringatan penting.
Negatif:
-Semua muzik itu berhak cipta. Malah menu muzik. Sebarang streaming akan membuat anda diredam atau mogok hak cipta. Isu utama untuk streamer.
-Pada $ 30, ia terlalu mahal untuk apa yang pada dasarnya adalah permainan mudah alih.
-Selalunya sangat tidak jelas mengapa keadaan berlaku. Saya tidak dapat mengetahui sama ada perkara -perkara yang dilucutkan atau tidak, seperti statistik jatuh walaupun tidak ditunjukkan penyakit atau kecederaan.
-Ini pasti versi permainan yang lebih mudah, tidak seperti yang asal. Walaupun saya setuju dengan keputusan ini, saya fikir mereka terlalu jauh. Saya benar -benar terlupa untuk mendapatkan bekalan sekali dan saya masih terselamat dalam percubaan pertama saya.

Positif:
-Muzik, semasa berhak cipta, memukul. Sekiranya anda bukan streamer maka itu hebat.
-Walaupun saya bukan peminat seni pixel, ini masih dilakukan dengan baik. Ia kelihatan sangat comel. Saya pasti peminat seni pixel pasti akan menyukainya.
-Halangan masuk jauh lebih rendah. Walaupun saya mengadu bahawa terlalu mudah, saya juga fikir ia lebih baik daripada alternatif yang terlalu sukar.
-Walaupun saya belum memeriksa kandungan sampingan, nampaknya terdapat jumlahnya.

Kesimpulan:
Pasti tunggu untuk dijual, dan jika anda mengalir, bising muzik secara langsung, tetapi jika tidak permainan yang kukuh. Jangan mengharapkan ia menjadi kejam seperti yang asal. Saya tidak benar -benar mula bersenang -senang sehingga selepas saya terlupa memperbaharui bekalan.

Stim jejak oregon

Oregon Trail ™ kembali! Mengalami sentuhan moden mengenai percubaan dan kesusahan jalan ke Oregon dalam pengganti rasmi ini untuk fenomena global. Disentri, Penempaan Sungai, Weevils, ditambah lebih banyak menanti!

Mengalami jejak Oregon seperti tidak pernah sebelum ini, dengan 12 perjalanan mendalam. Pastikan pesta anda sihat dan gerobak anda bergerak semasa anda melintasi medan yang tidak dapat dilupakan.

Perwakilan yang menghormati

Dalam mewujudkan permainan baru ini dalam siri Oregon Trail yang dikasihi, kami bertekad untuk menggambarkan perspektif asli Amerika dengan lebih baik. Bagi orang asli, pengembangan ke arah barat bukan pengembaraan tetapi pencerobohan. Menyedari sejarah yang kompleks ini, kami telah bekerjasama dengan ulama asli Amerika untuk membawa tahap perwakilan yang menghormati baru kepada permainan. Untuk pertama kalinya, permainan ini menampilkan watak dan cerita yang boleh dimainkan oleh Amerika Asli, meraikan sejarah dan budaya orang -orang yang pertama kali tinggal di tanah ini dan masih tinggal di sini hari ini.

Panduan penting untuk pengembaraan anda

Menyelam lebih jauh ke dalam jejak dan belajar tentang orang sebenar dan tempat dari jejak dalam buku panduan interaktif anda. Cari fakta sejarah, lokasi ikonik, dan banyak jejak yang remeh. Melengkapkan objektif, perjalanan, mencapai pencapaian dan meluangkan masa untuk mengetahui tentang orang -orang jejak bukan sahaja memberi ganjaran tetapi juga ahli jurnal anda.

Survival Game Classic The Oregon Trail mendapat pembuatan semula penuh di Steam

Survival Game Classic The Oregon Trail mendapat pembuatan semula penuh di Steam: peneroka dari permainan survival klasik The Oregon Trail

Permainan Survival Seperti Dayz, Rust, The Long Dark, dan Hari Sebelum Berhutang Semua ke Oregon Trail, pendidik berasaskan teks yang ditakrifkan dilancarkan sepanjang tahun 1971. Secara semulajadi, selama 51 tahun yang lalu, sistem keputusan, pengurusan sumber, dan permadeath yang brutal mempunyai lebih sedikit daripada umur, tetapi tidak mengira – Oregon Trail kembali, dalam pembuatan semula penuh ke Ford the River Dari App Store sepanjang jalan ke Steam.

Dibangunkan oleh Gameloft, studio spin-off sebahagian besarnya bertanggungjawab untuk pelabuhan mudah alih permainan Ubisoft seperti Splinter Cell dan Prince of Persia, Oregon Trail bertujuan untuk menghormati persembahan dan sejarah asal sambil menjadikannya lebih cantik, lebih lancar, dan lebih mudah diakses untuk moden pemain. Semua bahaya klasik masih di sini – jika anda tidak berhati -hati, peneroka anda boleh kelaparan, memecahkan kaki mereka, atau disentri kontrak – tetapi digabungkan dengan mekanik segar seperti peristiwa rawak baru, pencapaian yang tidak dapat dikunci, dan kesihatan, semangat, dan inventori yang diperluaskan sistem Pengurusan.

Walau bagaimanapun, lebih penting lagi, pembuatan semula Oregon Trail mengambil pandangan yang lebih luas dan lebih adil, memberi tumpuan bukan hanya kepada perintis barat yang berkembang, tetapi orang asli Amerika dan perjuangan mereka untuk hidup dan mempertahankan tanah mereka. Dengan cerita -cerita baru dan watak -watak asli Amerika yang boleh dimainkan, Gameloft mengatakan ia telah menjalankan “penyelidikan menyeluruh … untuk memastikan ketepatan dan perwakilan menghormati semua orang yang digambarkan dalam permainan.”Pembuatan semula penuh Oregon Trail akan tersedia di Steam November ini, walaupun tiada tarikh tertentu telah diberikan.

Anda mungkin ingin mencuba beberapa permainan lama yang terbaik, jika mengingati Oregon Trail, adakah anda merasakan semua nostalgia. Permainan Barat Terbaik mungkin juga menjadi perkara anda, atau mungkin, sebagai pelayaran untuk hukuman, roguelikes terbaik di PC.

Ed Smith Sebelum ini dari Edge, Naib, dan Polygon, Ed menyertai PCGamesn pada tahun 2022. Dia melakukan semua berita, terutamanya kejatuhan, separuh hayat, dan mogok counter 2.