STEAM: Bunuh Skuad Keadilan: Bunuh Skuad Keadilan: Membunuh Liga Keadilan ditangguhkan sehingga 2 Februari, 2024

Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan ditangguhkan sehingga 2 Februari, 2024

Untuk melihat kandungan ini, anda perlu mengemas kini tetapan privasi anda. Sila klik di sini dan lihat “Kandungan dan rakan kongsi media sosial” menetapkan untuk melakukannya.

Skuad Bunuh diri Membunuh Tarikh Siaran Liga Keadilan

Hentikan Flash dan Penyelamat Lex Luthor dalam proses. .

Semak pandangan rasmi pertama di #coop #coop #gameplay untuk #suicidesquadgame dalam treler Sony State of Play eksklusif ini sebagai Harley Quinn, Deadshot, Kapten Boomerang, dan King Shark menggabungkan kebolehan traversal mereka yang unik, gunplay, huru-hara, taktik, dan Kerja berpasukan untuk menghadapi gelombang tentera yang rosak Brainiac dan menurunkan pistol artileri techno-organik yang besar yang telah dihentikan ke metropolis.

Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan boleh didapati pada 26 Mei 2023.

Ketahui lebih lanjut: https: // www.Suicidesquadgame.com/en-us

Berhubung dengan Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan dalam talian:

Twitter: https: // twitter.com/suicidesquadrs
Facebook: https: // facebook.com/suicidesquadrock.
Instagram: https: // Instagram.com/suicidesquadrs/
Discord: Discord.GG/Suicidesquadrs

Saluran Rocksteady Rasmi:

‘Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan’ ditangguhkan sehingga 2 Februari, 2024

Kris Holt

Ia akan agak lama sebelum anda dapat membantu mengambil Liga Keadilan. Seperti yang dicadangkan oleh laporan baru -baru ini, Warner Bros. Permainan dan studio rocksteady telah tertunda Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan Sekali lagi mengikuti reaksi kejam terhadap pameran permainan. Daripada tiba pada 26 Mei, tajuk kini mempunyai tarikh pelepasan 2 Februari, 2024. Itu satu lagi kelewatan selepas Warner Bros. Permainan menolak permainan dari tetingkap pelepasan 2022 awal hingga kadang -kadang musim bunga ini.

“Kami telah membuat keputusan yang sukar tetapi perlu untuk meluangkan masa untuk bekerja untuk mendapatkan permainan menjadi pengalaman berkualiti terbaik untuk pemain,” satu kenyataan mengenai Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan Akaun Twitter dibaca. “Terima kasih kepada komuniti kami yang luar biasa atas sokongan, kesabaran dan pemahaman yang berterusan. Terdapat banyak lagi untuk dikongsi pada bulan -bulan yang akan datang dan kami berharap dapat melihat anda di Metropolis tahun depan.”

Untuk melihat kandungan ini, anda perlu mengemas kini tetapan privasi anda. Sila klik di sini dan lihat “Kandungan dan rakan kongsi media sosial” menetapkan untuk melakukannya.

Kami mendapat pandangan kami yang paling mendalam pada permainan setakat ini semasa keadaan bermain PlayStation pada bulan Februari, tetapi wajar untuk mengatakan bahawa peminat memberikan penyelaman yang mendalam. Unsur-unsur perkhidmatan langsung yang dipamerkan oleh Rocksteady adalah tumpuan kritikan, dengan banyak orang yang bertindak balas negatif terhadap keperluan yang selalu-dalam talian (sesuatu yang rumit bekerja untuk Nix dari Redfall’s mod pemain tunggal), serta item kosmetik gating di belakang microtransactions dan sistem lulus pertempuran.

Walau bagaimanapun, Rocksteady dilaporkan menggunakan masa tambahan untuk menggilap permainan daripada membaik pulih aspek perkhidmatan langsungnya. Studio ini akan memberi tumpuan kepada menyeterika pepijat dan meningkatkan unsur -unsur yang dirasakan tidak sampai ke awal, menurut Bloomberg.

Apa sahaja Rocksteady terasa seolah -olah ia memerlukan lebih banyak masa untuk bekerja, mengumumkan kelewatan lapan bulan hanya enam minggu atau lebih sebelum permainan sepatutnya jatuh bukanlah penampilan yang hebat. Yang mengatakan, WB mempunyai gelaran terlaris tahun ini setakat ini di bawah tali pinggangnya, yang mungkin memberikannya sedikit lebih fleksibel untuk menghancurkan Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan ke awal 2024. Ketika akhirnya tiba, permainan pengembaraan aksi co-op akan tersedia di PC, PlayStation 5 dan Xbox Series X/S.