Starfield: Cara Memainkan Permainan Eksplorasi Angkasa Eksklusif Xbox Bethesda Sekarang | The Independent, Starfield: Tarikh Siaran, Permainan, Cerita, dan Berita Terkini – IGN

Starfield: Tarikh Siaran, Permainan, Cerita, dan Berita Terkini

Contents

Starfield juga mempunyai versi terkini mengenai minigame dialog dari Oblivion. Butiran mengenai sistem baru adalah jarang, walaupun IGN’s Matt Purslow menggambarkan sistem Oblivion untuk yang tidak dikenali:

Starfield: Semua yang anda perlu tahu mengenai permainan penerokaan ruang eksklusif Xbox Bethesda

Sejak pertama kali diumumkan pada E3 pada 2018, Starfield telah menjadi salah satu siaran permainan yang paling panas untuk siri Xbox S/X.

Pada mulanya dijangka keluar pada tahun 2022, permainan itu ditolak kembali ke 2023 sebagai pengarah Todd Howard berkata masa tambahan akan membolehkan Starfield menjadi permainan yang lebih baik. Datang dari studio yang sama yang bertanggungjawab Skyrim siri, ini adalah harta terbaru Bethesda dalam 25 tahun dan kini hanya beberapa bulan lagi.

Dengan pelepasan sekarang di sekitar sudut, tajuk itu mendedahkan minit pembukaan permainan dalam persembahan di Gamescom 2023 di Jerman.

Minit pertama permainan Starfield mendedahkan | Gamescom 2023

Apa itu Starfield?

Disyorkan

Starfield adalah harta baru pertama dari Bethesda dalam lebih dari dua dekad tetapi Todd Howard berkata semasa pameran Xbox yang besar pada 11 Jun yang mengambil konsep permainan seperti Skrol Elder dan Gugur Untuk ruang telah menjadi sesuatu yang studio ingin lakukan selama bertahun -tahun; Walau bagaimanapun, teknologi itu tidak ada di sana.

Pada terasnya, Starfield adalah RPG pelbagai pilihan (permainan peranan) yang ditetapkan di seluruh latar belakang ruang, yang bermaksud terdapat beratus-ratus dunia untuk diterokai ketika anda mengadakan pengembaraan untuk mengungkap “misteri terbesar manusia”.

Starfield: Treler Permainan Rasmi

Sekitar tahun 2310, dua puak terbesar dalam permainan, koloni bersatu dan kolektif freestar, terlibat dalam konflik berdarah yang dikenali sebagai “perang koloni”. Acara permainan berlangsung dua dekad selepas acara ini semasa keamanan yang tidak selesa.

Seperti banyak permainan Bethesda, pilihan yang anda buat di sepanjang jalan mungkin akan mengubah hasil pelbagai peristiwa di seluruh galaksi, jadi, tiada tekanan.

Bilakah Starfield dibebaskan?

Starfield dikeluarkan pada 6 September 2023 di Xbox Series X/S dan Microsoft Windows PC, semacam.

Permainan ini juga dikeluarkan dalam akses ealy pada 31 Ogos – seminggu sebelum pelepasan sebenar.

 • Los Angeles – 31 Ogos – 5 petang
 • Ciudad de Mexico – 31 Ogos – 6 petang
 • Chicago – 31 Ogos – 7 malam
 • New York – 31 Ogos – 8 malam
 • Sao Paulo – 31 Ogos – 9 malam
 • London – 1 September – 1 pagi
 • Paris – 1 September – 2 pagi
 • Berlin – 1 September – 2 pagi
 • Arab Saudi – 1 September – 3 pagi
 • India – 1 September – 5:30 pagi
 • China Timur – 1 September – 8 pagi
 • Jepun – 1 September – 9 pagi
 • Sydney – 1 September – 10 pagi
 • Auckland – 1 September – 12 malam

Permainan ini akan dikunci pada 30fps (bingkai sesaat) pada kedua -dua siri Xbox S dan X untuk memastikan “konsisten” prestasi, menurut Howard.

Disyorkan

Permainan ini akan tiba di pas permainan Xbox pada hari pertama, jadi mereka yang melanggan perkhidmatan itu tidak perlu membayar sesen pun. Sebenarnya, anda sudah dapat memasangnya.

Sertailah Forum Komen kami

Starfield: Tarikh Siaran, Permainan, Cerita, dan Berita Terkini

Semua yang kita tahu mengenai RPG ruang besar Bethesda.

Dikemaskini: 29 Ogos, 2023 5:02 PTG
Dihantar: 29 Ogos, 2023 2:00 PM

Starfield adalah IP baru pertama dari pemaju terkenal Bethesda Game Studios sejak The Elder Scrolls memulakan kerjaya pada tahun 1994. Itu sahaja datang dengan jangkaan yang tinggi, belum lagi RPG yang ditetapkan ruang telah menjadi pelepasan kritikal untuk Xbox berikutan kekecewaan Redfall dan barisan Xbox Series X yang jarang berlaku sebelum ini.

Dari tetapannya yang baru dengan mekanik Bethesda RPG yang biasa, ada banyak yang dapat dibongkar di Starfield ketika kami mendekati pelepasan 6 September. Oleh itu, kami telah mengumpulkan gambaran keseluruhan yang komprehensif mengenai segala yang kami tahu mengenai Starfield, termasuk maklumat terkini mengenai platform, harga, permainan, cerita, saiz peta, panjang permainan, DLC, dan banyak lagi.

Melompat ke:

 • Tarikh dan Platform Siaran
 • Butiran permainan
 • Saiz dan perincian peta
 • Perincian cerita dan plot
 • Preorder dan edisi khas

Berita terkini

Apabila tarikh pelepasan Starfield, kami terus mempelajari perkara baru. Inilah berita terkini mengenai permainan:

 • Batasan Starfield mencapai ‘drama, dijelaskan
 • Starfield tidak benar -benar bermula sehingga anda menyelesaikan pencarian utama

Tarikh dan Harga Siaran Starfield

Starfield keluar 6 September untuk Xbox Series X | S dan PC (melalui kedai dan stim Microsoft). Ia boleh didapati melalui Pas Game pada pelancaran. Mereka yang membeli edisi premium, peningkatan edisi premium, atau Edisi Constellation boleh mengakses permainan lebih awal (mulai 31 Ogos). BestHesda Game Studios telah berkongsi masa pelepasan global untuk Starfield juga.

Edisi standard Starfield kos $ 70 USD, Edisi Premium Digital berharga $ 100, dan edisi Constellation berharga $ 300 (lompat ke Starfield edisi khas dan aksesori). Cara Paling Terjangkau untuk Bermain Awal adalah dengan melanggan Pas Permainan ($ 11 USD/bulan) dan membeli peningkatan edisi premium untuk $ 35.

Adakah Starfield akan berada di PS5?

Starfield dibebaskan sebagai permainan eksklusif untuk Xbox, jadi tajuknya tidak akan dikeluarkan pada PS5 pada pelancaran. Kami belum tahu jika Starfield akhirnya akan pergi ke PlayStation, tetapi nampaknya tidak mungkin seperti Halo yang datang ke konsol Sony.

Adakah Starfield akan dimainkan di Deck Steam?

Bagi pemilik dek stim, masih ada ketidakpastian tentang sama ada mereka akan dapat bermain Starfield. Menurut Patch yang bocor untuk permainan, Starfield akan dimainkan, tetapi prestasi mungkin menderita.

Saiz fail Starfield

Starfield beratnya lebih dari 100 GB pada kedua -dua Xbox Series X | S dan PC. Berikut adalah berapa banyak ruang penyimpanan yang anda perlukan untuk Starfield pada setiap dua platformnya:

Xbox Series X | S: 126.1 GB

: 139.

Prestasi Starfield Xbox

Starifled akan berjalan Pada 4K/30 FPS pada Xbox Series X dan 1440p/30 fps pada Xbox Series X. Bethesda memilih untuk mengunci kedua -dua konsol pada 30 fps untuk konsistensi. Sebagai pengarah Todd Howard memberitahu IGN:

“Kami menguncinya pada 30 [fps] kerana kami mahukan kesetiaan itu, kami mahukan semua perkara itu. Kami tidak mahu mengorbankannya. Nasib baik dalam satu ini, kami telah berjaya. Ia sering berjalan melebihi itu. Kadang -kadang 60. Tetapi pada konsol, kita menguncinya kerana kita lebih suka konsistensi. Betul? Di mana anda tidak memikirkannya. Dan kita tidak pernah mahu mengorbankan pengalaman itu yang membuat permainan kita terasa sangat istimewa. Jadi terasa hebat. Kami sangat gembira dengan perasaannya walaupun dalam keadaan panas. Dan kita memerlukan ruang tamu kerana dalam permainan kita, benar -benar ada yang boleh berlaku.

Trailer Starfield

Treler Starfield yang paling banyak ditunjukkan ditunjukkan pada 11 Jun semasa Pameran permainan Xbox. Treler yang berfokus pada cerita dibuka dengan narasi: “Kemanusiaan selalu diburu untuk pengetahuan di yang tidak diketahui. Keajaibannya, bukannya bidang bintang sangat luas, tetapi kita telah mengukurnya “-sebut harga yang diubah dari penulis abad ke-19 Anatole Perancis Taman Epicurus.

Tonton treler tiga minit untuk diri anda di bawah:

Anda mungkin Alsow ingin menyemak treler tindakan langsung yang hadir di Gamescom 2023.

Starfield Gameplay

Starfield mengekalkan teras pengalaman RPG Bethesda: “Siapa yang anda mahukan dan apa yang anda mahu lakukan?.

Starfield pasti tidak banyak yang baru, walaupun Howard berkata pemain yang lalu Bethesda RPG harus merasa di rumah. “Saya fikir minit ke minit, jelas di atas tanah, ia mempunyai persamaan dengan Elder Scrolls dan Fallout dan perkara-perkara yang telah kami buat dan bagaimana rasanya di tangan anda atau beberapa mekanik tertentu,” katanya.

Howard menyamakan Starfield ke “Skyrim di angkasa,”Walaupun Bethesda’s Ashely Chang memanggilnya simulator Han Solo:” Dapatkan kapal, meneroka galaksi, melakukan perkara yang menyeronokkan.”Anda kini boleh menonton minit pertama permainan Starfield untuk mengintip apa yang diharapkan.

Permainan tanah

Seperti permainan Elder Scrolls dan Fallout, Starfield boleh dimainkan dari sama ada Perspektif Pertama atau Ketiga Orang, Walaupun Howard mencatat “orang pertama untuk kami masih menjadi cara utama kami bermain.”

Seperti yang dilihat dalam pelbagai video permainan, pertempuran Starfield lebih pantas daripada Fallout. Di atas mekanik menembak dan pergerakan yang halus, Starfield’s Senjata menawarkan satu set pilihan penyesuaian yang dapat mengubah statistik, penampilan, dan/atau fungsi.

Skrin Inventori Senjata Starfield

Pemain juga akan dapat menggunakan jetpack semasa pertempuran dan traversal. Ditadbir oleh meter “meningkatkan”, jetpack membolehkan pemain menyerang dari atas, bergerak di seluruh kawasan, dan jatuh dari ketinggian tanpa mengambil kerosakan jatuh.

Bethesda juga menutupnya Starfield Direct (Klip bermula pada 41:35) dengan mengusik pilihan pertempuran lain: sesuatu yang serupa dengan pasukan dari Star Wars. Watak yang boleh dimainkan dilihat memegang tangan mereka dan menaikkan musuh dari tanah.

Terlibat dengan mekanik permainan yang berbeza dan menyelesaikan cabaran yang berkaitan akan meningkatkan kemahiran watak. (Keselamatan dapat ditingkatkan dengan memilih kunci, contohnya.) Kemahiran dibahagikan kepada lima kategori: fizikal, sosial, pertempuran, sains, dan teknologi.

Separuh kedua permainan Starfield berlaku di ruang angkasa. Traversal Interstellar anda akan terganggu oleh pertempuran kapal, yang Bethesda direka untuk merasa “menarik dan berbahaya.”Strategi pertempuran kapal berkisar di sekitar sistem peruntukan kuasa Starfield, yang membolehkan anda menyebarkan kuasa antara subsistem kapal anda, seperti enjin, perisai, dan gravnya. Sistem tempur ruang adalah Diilhamkan oleh FTL dan MechWarrior, menurut Todd Howard.

Sistem Peruntukan Kuasa Kapal Starfield

Dogfighting, bagaimanapun, bukan satu -satunya pilihan: pemain boleh berlabuh dengan kapal lain, mencuri mereka, atau melumpuhkannya. Setelah menuntut kapal, ia boleh dibuat dan diakses di mana -mana ruang angkasa.

Peralihan dari angkasa ke pertempuran tanah tidak akan lancar, menurut Howard: “Orang ramai bertanya, ‘Bolehkah anda terbang kapal terus ke planet ini?’Tidak. Kami memutuskan awal projek bahawa permukaan di atas adalah satu realiti, dan kemudian apabila anda berada di angkasa, ia adalah realiti lain.”

Sistem dialog

Dialog bercabang dan berbangkit telah menjadi ruji Bethesda RPG, dan trend itu berterusan di Starfield.

“Kami telah kembali ke dialog gaya Bethesda klasik [sistem]”, kata Todd Howard. “Anda melihat watak dan bagaimana mereka emote, anda mempunyai beberapa pilihan di sana.”

Skrin dialog Starfield

Starfield merangkumi lebih daripada 250,000 baris dialog – lebih daripada dua kali jumlahnya dalam Fallout 4 dan lebih daripada empat kali ganda jumlahnya di Skyrim. Tidak seperti Fallout 4, Watak utama akan diam.

Starfield juga mempunyai versi terkini mengenai minigame dialog dari Oblivion. Butiran mengenai sistem baru adalah jarang, walaupun IGN’s Matt Purslow menggambarkan sistem Oblivion untuk yang tidak dikenali:

Sekiranya anda memerlukan penyegaran memori, Oblivion menampilkan permainan mini semasa beberapa urutan dialog yang digunakan untuk memujuk NPC. Ia menggunakan roda yang dipotong menjadi segmen seperti pai yang mewakili tindakan seperti mengagumi, jenaka, berbangga, dan memaksa. Lebih dari satu siri pusingan, anda dapat memanipulasi pelupusan watak, sesuatu yang lebih mudah melalui statistik speechcraft yang tinggi atau dengan menggunakan rasuah. Tidak jelas apa unsur -unsur sistem ini tercermin dalam versi Starfield, tetapi pastinya nampaknya akan ada cara untuk terlibat dalam perbualan melampaui hanya memilih pilihan dialog.

Bangunan asas

Base Building kembali dari Fallout 4, kerana pemain Starfield akan dapat membina pos di planet yang mereka lawati. Outposts boleh berfungsi sebagai pangkalan rumah untuk anggota kru dan sahabat anda, tempat untuk menuai sumber, hubungan kargo antara pos lain, dan tempat untuk membina stesen kerajinan dan penyelidikan. Sudah tentu, anda juga boleh membina rumah atau sebatian di antara bintang -bintang untuk kesenangan anda.

.

�� Menetapkan krew dan sahabat
�� Sediakan pengekstrak untuk menuai sumber
�� Menetapkan pautan kargo untuk memindahkan sumber antara pos
�� Tambah Stesen Kerajinan dan Penyelidikan#Starfield Pic.Twitter.com/A67JSNC700

– Bethesda Game Studios (@bethesdastudios) 11 Jun 2023

Penyesuaian kapal

Kapal juga boleh disesuaikan. Pilihan penyesuaian terdiri daripada estetika (warna cat) hingga praktikal (enjin, pemacu gravia, senjata, dll.). Yang terakhir akan mengubah statistik kapal anda, seperti kelajuan, julat lompat, dan kapasiti kargo.

Nampaknya sistem penyesuaian yang luas, berdasarkan kapal HMS Liberty Optimus yang ditunjukkan oleh Bethesda:

'HMS Liberty Optimus'

Penciptaan watak

Starfield mempunyai sistem penciptaan watak yang paling mendalam dan pelbagai Bethesda.”Pencipta watak merangkumi 40 templat pratetap dan banyak pilihan untuk penyesuaian muka dan badan dari sana.

Pencipta watak juga akan mendorong pemain untuk memilih latar belakang, yang dilengkapi dengan tiga kemahiran yang relevan. Sebagai contoh, diplomat akan bermula dengan persuasi, diplomasi, dan tawar -menawar. Latar belakang lain termasuk Beast Hunter, Bouncer, Pelari Siber, Explorer, Gangster, dan Homesteader.

Langkah terakhir membuat watak termasuk memilih (atau menyuarakan) 1-3 ciri pilihan yang termasuk pro dan con. Sebagai contoh, introvert akan meningkatkan ketahanan apabila bersendirian tetapi menurun ketahanan apabila dengan teman manusia. Sementara itu, barang -barang kanak -kanak membolehkan anda melawat rumah ibu bapa anda, walaupun mereka secara automatik akan mengambil 10% dari semua wang yang anda perolehi.

Saiz dan perincian peta Starfield

Planet

Starfield mempunyai lebih daripada 100 sistem bintang dengan Lebih 1,000 planet (10% daripadanya ). Walaupun banyak yang anda dapati di seluruh galaksi adalah dijana secara prosedur, Starfield juga termasuk kandungan buatan tangan yang lebih banyak daripada mana -mana permainan BGS sebelumnya, menurut Todd Howard.

Bandar

Starfield mempunyai Empat bandar utama. Yang paling ketara ialah New Atlantis, ibu kota koloni bersatu dan penempatan terbesar Bethesda pernah dibina. Bandar utama lain Sertakan Kota Pleasure of Neon dan ibu kota kolektif Freestar Akila City. Bethesda juga telah mendedahkan Cydonia, Hab Perlombongan Koloni Bersatu di Marikh, dan Kunci, rumah Crimson Fleet.

Bethesda telah mengesahkan anda dapat membeli atau memperoleh harta di setiap bandar utama.

Butiran cerita Starfield

Kisah utama

Pencarian utama Starfield akan mengambil masa 30-40 jam untuk disiapkan-kira-kira 20% lebih lama daripada tajuk Studios Permainan Bethesda sebelumnya, menurut Todd Howard. Pengarah permainan memanggil The Main Quest “pecahan kecil [dari] apa yang ada dalam permainan.”

Naratif Starfield berpusat di sekitar penjelajahan dan penemuan. Inilah Sinopsis Kisah Rasmi dari Bethesda:

Tahun 2330. Kemanusiaan telah melampaui sistem suria kita, menyelesaikan planet baru, dan hidup sebagai orang yang berkapasiti. Dari permulaan yang rendah sebagai pelombong ruang, anda akan menyertai Constellation – kumpulan terakhir penjelajah ruang yang mencari artifak yang jarang berlaku di seluruh galaksi – dan menavigasi luas sistem yang diselesaikan.

RPG dunia terbuka akan merangkumi sekurang-kurangnya satu tandatangan Bethesda “Momen langkah keluar,”Seperti Keluar Vault 101 di Fallout 3.

Anda boleh menyertai pelbagai puak di Starfield. Sebagai tambahan kepada Constellation, yang pemain akan bergabung sebagai sebahagian daripada usaha utama, empat puak utama Starfield telah diturunkan untuk disertai. Berikut adalah perihalan ringkas masing -masing dari pereka pencarian utama Will Shen:

 • Koloni bersatu: “Masa Depan Space Republic Idealised.”
 • Freestar Collective: “Ruang Fantasi Barat.”
 • Ryujin Industries: “Mewakili kehidupan korporat.”
 • Armada Crimson: Pirates ruang.

Agama juga dipaparkan di Stafield. Sebagai tambahan kepada agama-agama kehidupan sebenar, Starfield mempunyai tiga sistem iman yang fiktif: Sanctum Universum (aka Universal), yang percaya Tuhan wujud dalam alam semesta dalam permainan; Yang tercerahkan, yang “ateis yang dianjurkan pada dasarnya” yang mengutamakan usaha kemanusiaan; dan mazhab misteri yang dipanggil Ular yang hebat.

Sahabat

Suka di Bethesda RPG sebelum ini, Starfield membolehkan anda merekrut sahabat dan anggota krew untuk membantu anda dalam pengembaraan anda. Sahabat ini dapat melakukan perjalanan dengan anda atau ditugaskan di atas kapal atau pos.

Menurut Todd Howard, terdapat empat sahabat utama (yang semuanya berasal dari puak konstelasi) dengan pilihan questlines dan pilihan percintaan individu. Tiga daripada watak -watak tersebut telah disahkan: Pemimpin Constellation Sarah Morgan, Pilot Constellation Sam Coe, dan Jurutera Constellation Barrett. Watak lain yang boleh direkrut termasuk robot Vasco, Kembali Fan Fan, Pakar senapang patah Marika Boros, dan jurutera pos Heller.

.

Will Starfield mempunyai DLC?

Ya, seperti permainan BGS sebelumnya, Starfield akan menerima premium DLC/Expansions. Malah, Bethesda telah mengumumkan pengembangan cerita pertama, Ruang yang hancur. Ia disertakan dengan edisi Premium dan Constellation.

Todd Howard memberitahu IGN Bethesda adalah “akan melakukan banyak kandungan tambahan untuk Starfield.”Katanya,” Rancangan kami adalah untuk melakukan pelbagai saiz, dan kami telah melakukan banyak perkara dalam permainan kami sebelumnya. Oleh itu, walaupun saiz permainan, masih ada perkara yang ingin kami tambahkan sejauh ciri -ciri masa depan atau cerita dan perkara seperti itu. Mudah -mudahan, ia akan berterusan untuk masa yang lama seperti itu.”

Enjin penciptaan starfield 2

Starfield adalah permainan Bethesda pertama yang dibina dalam dinaik tarafnya Penciptaan 2 enjin.

“Kami mempunyai lebih banyak orang yang melakukan enjin kerja sekarang, dengan faktor lima, mungkin daripada yang pernah kita miliki,” kata Todd Howard pada tahun 2020. “Jadi baik pulih dalam enjin kami adalah yang terbesar yang mungkin pernah kami miliki, mungkin lebih besar daripada Morrowind untuk melupakan.”

Howard memanggil Penciptaan 2 “baik pulih penting, penting,” dengan menyatakan bagaimana enjin yang dirombak akan meningkatkan rendering, animasi, laluan, dan generasi prosedur, antara lain.

Enjin baru telah kononnya membawa kepada bilangan bug yang paling sedikit dalam permainan Bethesda, menurut bos Studios Xbox Game Matt Booty, walaupun paling selamat untuk mengambil kenyataan ini dengan sebutir garam sehingga Starfield dibebaskan.

“Kami mempunyai banyak orang yang bermain secara dalaman Starfield, bekerja dengan Todd dan pasukan,” kata harta rampasan. “Saya melihat jumlah bug dan hanya dengan nombor jika dihantar hari ini, Starfield akan mempunyai bug paling sedikit dari mana -mana permainan Bethesda yang pernah dihantar.”

Sokongan Mod Starfield

Sokongan Mod Penuh,”Menurut Todd Howard. “Komuniti modding kami telah bersama kami selama 20 tahun,” katanya. “Kami suka apa yang mereka lakukan dan berharap dapat melihat lebih banyak kerjaya.”

.

Tarikh Siaran Starfield: Bilakah Masa Pelancaran UK di Xbox Game Pass?

Segala-galanya yang kita tahu mengenai ruang angkasa panjang Bethesda.

Starfield Key Art, menunjukkan angkasawan di kapal angkasa

Diterbitkan: Jumaat, 1 September 2023 jam 0:12 petang

Bagi sesiapa yang mempersembahkan edisi premium, tarikh pelepasan Starfield telah datang dan pergi beberapa hari lebih awal – tetapi anda perlu menunggu lebih lama jika anda merancang untuk memainkannya melalui Xbox Game Pass.

Masa pelancarannya di UK kini telah disahkan.

.

 • Baca lebih lanjut:Kajian Starfield kami sudah habis sekarang!

RPG Bethesda besar -besaran berpotensi sebagai Xbox baru yang paling eksklusif, dan ahli Pass Game boleh memainkannya tanpa sebarang kos tambahan tidak lama lagi.

Sudah hampir masanya untuk mengetahui sama ada semua gembar -gembur itu berbaloi kerana masa pelancaran Starfield Game di UK berada di sekitar sudut.

Edisi Starfield Constellation, dengan banyak perhiasan ruang sejuk dan tie-in ke permainan, tersedia untuk dibeli jika anda ingin memainkannya sebelum ia dikeluarkan pada Xbox dan PC Game Pass.

Memandangkan kami mungkin tidak akan melihat gelaran Bethesda Game Studios seterusnya sehingga The Elder Scrolls 6 (dan dengan mudah lima tahun minimum), mungkin bernilai mengambil kesempatan jika anda mempunyai kredit untuk ganti.

. Kami juga telah melemparkan beberapa treler untuk keseronokan tontonan anda!

Tarikh Siaran Starfield untuk Xbox Game Pass

Tarikh pelepasan Starfield adalah Rabu 6 September 2023 Untuk ahli Game Pass Xbox, seperti yang disahkan oleh pemaju, Bethesda.

Nota: Pemain yang pra-memerintahkan edisi premium berhak mendapat akses awal Starfield dari hari Jumaat 1 September. Jadi jika anda gatal untuk bermain sekarang, anda boleh, jika anda sanggup membayar untuk keistimewaan.

 • Senarai Misi Starfield – Sejauh mana anda?
 • Petua dan Trik Starfield – Cara Bermula
 • Romantik Starfield – semua hubungan yang berpotensi
 • Starfield DigiPick – Cara mengunci
 • Berapa lama Starfield? Jam yang anda perlukan
 • Adakah Starfield akan datang ke PS5? Komen pemaju
 • Cast Starfield – Semua Pelakon Suara
 • Sahabat Starfield – siapa yang hendak merekrut
 • Starfield Soundtrack – Cara mendengar
 • Panduan Penyimpanan Starfield – Jangan dibebani
 • Starfield Fov – Tukar pandangan anda
 • Starfield FPS – Pemaju menerangkan 30fps
 • Keperluan PC Starfield – Spesifikasi diperlukan
 • Prestasi Starfield – Pembetulan yang berpotensi
 • Faksi Starfield – semua kumpulan yang mungkin

Waktu Pelancaran Starfield: Bilakah ia berjalan secara langsung di lulus permainan di UK?

Waktu Pelancaran Starfield di Pas Game di UK adalah 1 pagi pada Rabu 6 September 2023. Sekiranya anda tidak perlu bangun pada awal pagi 6 September, anda boleh mula bermain Starfield dari satu pagi sebaik sahaja permainan membuka kunci.

Pastikan anda mendapat pramuat itu dalam masa sama ada (atau kedua -duanya) Xbox Series X/S atau PC untuk bermain Starfield sebaik sahaja anda boleh apabila masa pelancarannya dimulakan di UK.

Bonus pra-pesanan Starfield dan versi yang berbeza dijelaskan

Seni Key Starfield, menunjukkan seorang angkasawan melihat ke atas planet bersalji

Pra-pesanan kini dibuka!

Anda boleh pra-memerintahkan salinan Starfield sekarang di Amazon atau CD Keys. Ia juga perlu diperhatikan bahawa Starfield akan tersedia pada hari salah satu pembebasannya untuk pelanggan Xbox Game Pass tanpa kos tambahan.

Tawaran terkini

Semua pra-pesanan permainan memberi anda pek kulit mars lama, yang termasuk pemotong laser, topi keledar perlombongan mendalam dan pek perlombongan yang mendalam.

Bersama dengan edisi standard, anda juga boleh pra-memerintahkan peningkatan premium (tambahan £ 34.99 di atas permainan asas).

Ini memberi anda akses awal ke permainan bermula pada hari Jumaat 1 September 2023 (pemain permainan Xbox Game sahaja), pengembangan cerita ruang yang hancur (ketika dilancarkan), pek kulit konstelasi – senapang laser equinox, ruang angkasa, topi keledar dan pek rangsangan, akses ke a Buku Seni Digital dan Soundtrack, Buku Buku, dan Patch Constellation.

Akhirnya, kami mempunyai £ 249.99 Edisi Constellation. Ini datang dengan segala -galanya dalam peningkatan premium serta beberapa barang tambahan yang boleh anda periksa di sini.

Adakah Starfield adalah Xbox eksklusif?

Ya, Starfield adalah xbox eksklusif. Sekarang bahawa Bethesda dimiliki oleh Xbox, tidaklah mengejutkan bahawa Starfield akan tersedia melalui Xbox Game Pass di Xbox Series X/S dan Microsoft Windows PC.

Blog Xbox menyatakan bahawa Starfield didedikasikan untuk “memanfaatkan kuasa teknologi gen seterusnya”, yang menjadikannya sangat tidak mungkin bahawa ia akan datang ke konsol Xbox One yang lebih tua.

Dan inilah berita buruk untuk Sony Loyalists: Starfield akan tidak boleh didapati di PS5 atau PS4. Dan jangan mengharapkan untuk melihatnya di Nintendo Switch, sama ada.

Apa itu Starfield mengenai?

Starfield Key Art - penutupan seorang lelaki angkasa melihat ke jarak

Untuk beberapa waktu, kami tahu sedikit tentang Starfield. Ini adalah RPG pemain tunggal Bethesda yang ditetapkan di ruang angkasa-dan itu hanya tentang segala yang kita ada pada gelaran, sehingga baru-baru ini.

.

Treler terbaru untuk Starfield mendedahkan sebahagian utama Starfield’s Lore: The Colony War, pertempuran berjuang 20 tahun sebelum antara Koloni United dan Freestar Collective.

Koloni United dan Freestar Collective akan menjadi dua puak yang anda boleh menyertai dan melakukan pencarian – dengan puak -puak lain seperti Ryujin Industries, armada Crimson dan rumah Va’ruun semua mempunyai falsafah mereka sendiri tentang masa depan manusia.

Peminat Faction akan gembira mendengar bahawa banyak pencarian seolah -olah ditawarkan, kerana Bethesda Games Studios mengetuai Todd Howard telah mengulas bahawa permainan itu akan lebih besar daripada permainan sebelumnya seperti Skyrim.

Lebih seperti ini

“Orang ini berakhir sedikit lebih lama [daripada permainan kami sebelum ini] dan kami mungkin menyesuaikannya,” kata Howard kepada IGN. “Ini lebih banyak pencarian, jadi mungkin 20 peratus lebih banyak daripada yang sebelumnya.”

Dengan memasukkan butiran anda, anda bersetuju dengan terma dan syarat dan dasar privasi kami. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

Starfield Gameplay

The Starfield Direct di The Xbox Showcase memberi kami contoh terpanjang permainan Starfield setakat ini.

Kami cukup ditiup dengan betapa bercita -cita tinggi – dari kapal dan pembinaan asas ke pertempuran yang berbeza -beza untuk penciptaan watak. Pokok kemahiran juga terikat untuk merangsang peminat RPG.

Kami boleh membincangkannya sepanjang hari, jadi anda boleh menyemak semuanya di bawah:

.

Berdasarkan rakaman permainan, perbandingan segera dibuat antara Starfield dan planet-hopping No Man’s Sky Game, dengan nama-nama yang bersama-sama ‘No Man’s Skyrim’ menjadi lelucon berulang di web. (Skyrim, tentu saja, adalah salah satu permainan yang paling disukai oleh Bethesda.)

Buat fikiran anda sendiri, walaupun, dan lihat rakaman di sini:

Oleh kerana ini adalah RPG Bethesda, anda akan, secara semula jadi, melakukan pencarian puak – walaupun nampaknya peningkatan pengaruh pemain bermakna anda tidak semestinya menjadi ketua setiap kumpulan seperti dalam permainan Bethesda sebelumnya.

“Anda tidak semestinya berakhir sebagai ketua setiap puak permainan,” kata pereka pencarian utama Will Shen dalam video Bethesda YouTube. “Tetapi jelas semua watak utama dan setiap garis questline puak akan mencerminkan pilihan anda. Tetapi ia boleh mempunyai kesan yang meluas untuk apa yang puak itu dan apa yang ia peduli.”

Mod Starfield

Semasa AMA yang dihoskan oleh pengarah Bethesda Todd Howard pada November 2021, lebih banyak maklumat mengenai Starfield diturunkan.

Bercakap mengenai sokongan Mod, yang banyak dipaparkan dalam kejatuhan Bethesda dan francais Elder Scrolls, Howard berkata: “Rancangan kami adalah untuk mempunyai sokongan mod penuh seperti permainan sebelumnya kami. Komuniti modding kami telah bersama kami selama 20 tahun. Kami suka apa yang mereka lakukan dan berharap dapat melihat lebih banyak kerjaya.”

Art Starfield, dengan seorang lelaki angkasa yang melihat ke atas pokok-pokok yang ghaib

Penyesuaian watak Starfield

Lebih banyak pilihan penyesuaian baru -baru ini telah diturunkan, dan ia kelihatan lebih terperinci daripada yang pernah kita lihat dalam permainan Bethesda – anda juga boleh memilih cara mereka berjalan. Ia juga paling inklusif, dengan pelbagai pilihan jenis wajah dan badan.

Lihat tweet dari Bethesda di bawah:

Beberapa saat kembali, bercakap mengenai penyesuaian watak di Starfield, Howard mendedahkan dalam AMA yang disebutkan di atas bahawa pemain akan dapat memilih kata ganti dan tinker mereka dengan avatar dalam permainan mereka dalam pelbagai cara.

Howard berkata: “Sangat teruja dengan apa yang dilakukan oleh pasukan dengan penciptaan watak di sini. Termasuk memilih latar belakang, kemahiran, dll. Anda juga boleh memilih kata ganti anda (dia, dia, mereka) dan kami telah mencatatkan semua dialog yang relevan untuk menyokong pilihan itu.”

Trailer Starfield

Semasa anda menunggu tarikh pelepasan Starfield pada 6 September, anda boleh menyemak treler terkini di bawah. Treler penggoda pertama dimuat naik secara rasmi pada bulan Jun 2021, mengumpul lebih daripada 18 juta pandangan sejak. Wajar mengatakan ini adalah tempat kegembiraan bermula.

Video promo seterusnya memberi kami penampilan terbaik kami di dunia sebenar dan kisah permainan, jadi makan mata anda di sini!

Salah satu video terkini di hadapan pelancaran sebenarnya adalah treler aksi langsung yang menampilkan Dave Bautista (yang paling terkenal dengan Guardians of the Galaxy) yang meneroka ke angkasa lepas sambil disertai dengan versi Rocket Man Elton John John. Ia cukup keren. Periksa:

Sekarang, inilah yang diharapkan. Untuk meraikan pelancaran Starfield, Bethesda bekerjasama dengan band rock pop AS Imagine Dragons untuk melepaskan lagu asal yang dipanggil Anak -anak Sky, yang diilhamkan oleh permainan. Lagu ini menggunakan permainan Starfield dengan banyak tembakan menyapu biasa yang akan anda lihat dalam video muzik. Beri Dengar/Tonton di bawah:

Melanggan buletin permainan percuma kami untuk pandangan mingguan, dan Ikuti kami di Twitter untuk semua kemas kini terkini.

Mencari sesuatu untuk ditonton? .

Cuba majalah Radio Times hari ini dan dapatkan 10 isu untuk hanya £ 10, ditambah dengan £ 10 John Lewis dan Voucher rakan kongsi yang dihantar ke rumah anda – langgan sekarang. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar podcast Radio Times.