Star Wars Jedi Survivor Walkthrough Penyelesaian Hancur., Star Wars Jedi Survivor Penyelesaian Teka -teki Penyelesaian Hancur | Pcgamesn

Star Wars Jedi Survivor Penyelesaian Teka -teki Penyelesaian Hancur

The Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian Teka -teki Rumit, tapi bernasib baik, kami di sini untuk membantu anda menavigasi kawasan ini dalam permainan pengembaraan terbaru EA.

Star Wars Jedi Survivor Walkthrough Penyelesaian Hancur

Ford James

Dikemas kini pada 5 Mei 2023 oleh Ford James

Mendapatkan melalui boleh menjadi perjuangan, kerana terdapat tiga teka -teki berturut -turut bahawa permainan tidak melakukan tugas yang baik untuk menjelaskan. Bahagian ini bermula ketika anda meluncur ketika tergantung dari pengundian, sebelum ditangani dari udara oleh Korej Lim.

. Walau bagaimanapun, anda juga akan memerlukan panduan kami kepada teka -teki Jedi Survivor Uhrma, yang kemudiannya turun ke garisan, tetapi sama, jika tidak lebih membingungkan. Kami juga mendapat penurunan di Pusat Kawalan Penjajaran Jedi Survivor, yang tidak mendedahkan rahsia sehingga kemudian di bawah garis.

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian: Cal berdiri di hadapan dinding untuk memanjat

Cara Melengkapkan Penyelesaian Hancur Jedi yang Survivor

Sebaik sahaja anda mengalahkan Korej Lim dan Caij menunjukkan wajahnya, semasa objektif untuk menyelidik Tanalorr di Koboh, anda berhadapan dengan bilik yang mengandungi pengganding bola kosong dan echo daya. Perkara itu, ia adalah herring merah – memberi perhatian kepada persekitaran anda di luar bilik dan anda akan melihat anda boleh melompat ke tepi bangunan di sebelah pintu masuk.

Buang Gorocco di bahagian atas, abaikan kuasa hijau, kemudian menuju ke arah akhir jambatan yang patah untuk mencari pemula. Terbang ke bahagian seterusnya Broken Bridge, kemudian bergelut ke tebing dan mendaki di atas. Anda akan melihat kapal Imperial terbang ke bangunan di kejauhan – mengabaikannya dan pengganding orb yang berdekatan buat masa ini. . Di sinilah teka -teki yang pertama bermula.

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian: Cal berdiri di hadapan tiang yang dia perlukan untuk menolak dengan pasukan untuk menggerakkan pengganding orb

Dalam satu separuh bilik adalah tiang, yang boleh anda tolak dan tarik dengan daya. Tolak sebanyak mungkin sehingga pengganding orb di bilik lain, melalui jurang di dinding, meluncur di sepanjang landasan keretapi dan memusnahkan perkara Koboh dalam jurang yang dibangkitkan di antara kedua -dua bahagian bilik.

Kepala melalui jurang ke bahagian seterusnya bilik, tarik kiub ke bawah dari tebing, kemudian naik di atasnya dan ambil Force Echo. Anda kini juga boleh mengambil bola dan membuangnya ke pengganding orb yang dilampirkan ke dinding di mana anda hanya memusnahkan perkara Koboh. .

Berinteraksi dengan Coupler Orb dan arahkan rasuk di bolong udara yang disekat, kemudian melompat dan gunakan pemula seterusnya untuk melambung jauh dan sehingga teka -teki seterusnya, yang berada di sudut kanan jauh. .

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian: Cal menarik dinding patah dengan daya, dengan butang L2 prompt pada skrin

Teka -teki penyelesaian yang hancur dua

Kepala di dalam bilik sebelah untuk mencari dua droid b1 yang mempunyai natter – menepuk bolt mereka kembali ke mereka untuk melupuskan mereka, kemudian melompat ke platform dan biarkan ia jatuh ke bilik di bawah. . Dapatkan bola di dalam pengganding yang menembak rasuk dan buang ke dalam lubang di dinding. .

Di sini, hanya ada satu mesin untuk berinteraksi di belakang bilik. Ini akan membuka kunci penggiling BD-1 Koboh, yang menyembur Koboh perkara di mana sahaja anda mensasarkan. . Bertujuan pada akhir rasuk ke dinding, kemudian buat jalan Koboh ke tampalan di bawah air terjun di mana anda masuk. Ini akan membolehkan anda melompat ke dinding. Anda juga boleh merebut datadisc dengan memusnahkan patch di hujung bilik.

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian: Cal Menggunakan Koboh Grinder untuk membuat jejak perkara

. Gunakan Koboh Grinder untuk menyembur perkara kedua -dua kiri dan kanan dari rasuk – kiri akan menjatuhkan anda DataDisc yang lain, sementara hak akan membebaskan dinding lain untuk anda melompat. .

. Tinggalkan cara anda masuk dengan bola di belakang, letakkan di dalam pengganding, hancurkan perkara Koboh di atas bolong udara seterusnya, dan voila! Gunakan relter seterusnya untuk meluncur ke teka -teki ketiga dan terakhir ke kanan.

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian: Cal di pintu masuk teka -teki ketiga, melawan dua Raiders Bedlam

Teka -teki penyelesaian yang hancur tiga

. . Terdapat penunggang bedlam di sebelah kiri anda – berurusan dengan mereka, kemudian gunakan daya tarik untuk merebut kiub yang diserahkan di dinding di atas tempat penunggang berdiri.

. . Jadi untuk mengeluarkan orb dari bilik ini, sementara pintu dibuka, letakkan kiub besar di pintu, maka anda boleh mengeluarkan orb dan kiub akan memegang pintu terbuka.

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian: Cal berlari melewati kiub yang menyekat rasuk dari coupler orb

Letakkan orb di coupler di bilik sebelah, kemudian tarik kiub dari bawah pintu dan letakkan di hadapan rasuk. . Sebelum anda mengambil orb dan letakkan di dalam pengganding untuk memusnahkan lubang udara walaupun, gerakkan kiub keluar dari jalan lagi dan pergi ke mana rasuk memukul dinding melalui tingkap. .

Dari sini, semua yang tersisa adalah menggunakan relter dan terbang ke bangunan di bahagian paling atas, di mana anda melihat sebuah kapal imperial terbang ke sebelumnya. Salah seorang bos Jedi Survivor, Tahue Louesh, menanti anda ke dalam.

Sekarang anda terperangkap dengan teka -teki penyelesaian yang terselamat Jedi, pastikan anda membaca di mana untuk mencari semua lokasi stim survivor Jedi, kerana ia adalah koleksi Jedi Survivor yang berguna yang akan membolehkan Cal untuk menahan lebih banyak hits.

Berapa banyak teka -teki yang ada di penyelesaian yang hancur?

Terdapat tiga teka -teki utama untuk disiapkan di rantau penempatan yang hancur di Koboh, tetapi anda juga boleh mencari air mata, Skoova Stev, dan jalan kembali ke tebing mendidih dengan meneroka.

Star Wars Jedi Survivor Penyelesaian Teka -teki Penyelesaian Hancur

The Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian Teka -teki Rumit, tapi bernasib baik, kami di sini untuk membantu anda menavigasi kawasan ini dalam permainan pengembaraan terbaru EA.

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian Penyelesaian Teka -teki: Penutup Cal Kestisi

Adakah anda ingin tahu bagaimana melengkapkan teka -teki penempatan Star Wars Jedi Survivor yang hancur? Ia agak rumit, tetapi dengan panduan kami, anda boleh menyelamatkan diri anda dengan cara memikirkan bagaimana untuk menyeberangi gaung pergunungan sendiri.

. .

Cara Menyelesaikan Star Wars Jedi Survivor Teka -teki Penyelesaian Hancur

The Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian Teka -teki adalah satu siri teka -teki. Anda akan menemui teka -teki ini di Koboh sebaik sahaja anda kembali ke sana untuk menyelidik Tanalorr.

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian Teka -teki – Bahagian 1

Mendaki ke titik tertinggi platform titik meditasi penyelesaian yang hancur, di mana teka -teki bermula. Anda akan melihat pengganding orb dan beberapa formasi batu yang menyekat lubang terma di kejauhan.

Malangnya, pengganding tidak membantu tanpa bola, jadi anda ingin berpaling di belakang anda dan memasuki kemudahan kuil, mengeluarkan baddie yang menjaga. Anda akan melihat item berputar yang anda boleh berputar dengan kebolehan daya anda yang menggerakkan pengganding orb dan orb di kejauhan. Anda juga akan melihat kotak yang anda boleh bergerak di atas platform. . Langkah teka -teki adalah seperti berikut.

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian Penyelesaian Penyelesaian: Peranti berputar dalam teka -teki pertama

 • . Ini akan memberi anda rangsangan yang anda perlukan untuk menyelesaikan sebahagian daripada teka -teki ini.
 • Dapatkan bola di orb coupler dan gerakkannya ke coupler orb yang tidak mempunyai orb di dinding sisi.

Star Wars Jedi Survivor Penyelesaian Teka -teki Penyelesaian Hancur: Coupler Orb dari platform dalam teka -teki

 • Gunakan kotak untuk melompat ke atas platform, tarik orb ke sisi lain, dan gerakkannya ke coupler orb luar.
 • Gunakan laser untuk membersihkan perkara Koboh yang terlalu banyak dari lubang pertama.
 • Gunakan lif peluncur dan haba untuk membawa anda ke platform di hadapan dan kanan.

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian Penyelesaian Teka -teki: Cal Kesitis pada peluncur

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian Teka -teki – Bahagian 2

Mengalahkan musuh di platform dan dalam jenazah untuk diteruskan. Platform akan menjatuhkan anda, di mana anda perlu melawan dua goroccos sebelum maju (anda boleh menggunakan keupayaan anda untuk membuat satu pertarungan yang lain).

Anda akan menggunakan daya untuk memecahkan lubang di dinding dan kemudian ambil orb di orb coupler yang memproyeksikan laser di seberang bilik untuk meletakkannya di coupler yang baru anda buka di dinding. .

Apabila anda memasuki bilik ini, lihat ke kanan anda dan buka kunci peningkatan BD-1 yang dipanggil Koboh Grinder. Ini membolehkan anda membuat jejak perkara Koboh dari laser, yang menyebabkan koboh massa hancur.

. Gunakan dinding melompat untuk meninggalkan bilik, dan lakukan yang berikut:

 • Gerakkan bola yang anda gunakan untuk membuka bilik penggiling Koboh kembali ke orb di mana anda mula -mula menjumpainya.
 • Gunakan penggiling Koboh untuk membersihkan jisim di sebelah kanan titik akhir laser.
 • Gunakan bergelut anda untuk membuat jalan anda ke atas platform.
 • Dapatkan bola dari kedudukannya sekarang dan gerakkannya ke coupler di atas dinding berjalan di hadapan anda.

 • Berlari melintasi dinding.
 • Ambil orb dan bawa ke coupler luar.
 • .
 • Gunakan glider dan bolong untuk menuju ke platform seterusnya, di hadapan dan ke kanan.

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian Teka -teki – Bahagian 3

Sebaik sahaja anda telah pergi ke platform akhir, melawan musuh dan luncurkan melalui retak di dinding di sebelah kiri anda, menghadap satu lagi penunggang bedlam ketika anda masuk. Di dalam bilik ini, mudah gagal melihat satu lagi blok bergerak yang diposisikan di sepanjang dinding, yang akan menjadi penting dalam menyelesaikan teka -teki ini. .

Star Wars Jedi Survivor Hancur Penyelesaian Penyelesaian Teka-teki: Dinding yang Dilindungi Koboh

Di dalam bilik di bahagian belakang kawasan, anda akan melihat orb, yang menyebabkan pintu menegak ke bilik untuk ditutup apabila anda mengeluarkannya dari coupler. Dari sini, langkah -langkahnya adalah seperti berikut.

 • . Ini akan memaksanya untuk terus terbuka apabila anda memindahkan bola dari bilik.
 • .
 • Anda tidak akan dapat menggunakan penggiling Koboh untuk mewujudkan jalan dari hujung laser di kawasan pertama terus ke jisim menyekat dinding kerana air terjun di hadapannya. Jadi sebaliknya, gunakan penggiling Koboh di titik akhir laser untuk membuat jalan melalui retak di dinding supaya anda boleh hancur massa di sisi lain.

 • Kemudian, tarik orb ke coupler di rabung dan tunjukkan untuk membuka bolong terakhir.
 • .

. . Terdapat begitu banyak untuk diterokai dalam permainan ini, dan semasa anda meneruskan perjalanan anda, jadi jangan ragu untuk menyemak semua tips dan tip pemula Star Wars Jedi Survivor, serta primer kami pada semua musuh Star Wars Jedi yang anda akan menghadapi anda akan menghadapi.

. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.