Sejarah Dead by Daylight Timeline | TimeToast Timelines, Dead by Daylight: Dipalsukan dalam Fog Bab 26 – Tarikh Siaran, Survivor Baru, Pembunuh & Perks – Dexerto

Dead by Daylight: Dipalsukan di Fog Bab 26 – Tarikh Siaran, Survivor Baru, Pembunuh & Perks

Masa untuk beberapa jumpscares! Pembunuh baru, Roh, Survivor Baru, Adam Francis, dan Peta Baru, Kediaman Keluarga (Estet Yamaoka), diperkenalkan kepada permainan. Roh mempunyai keupayaan untuk “berjalan fasa,” yang membolehkannya bergerak ke seluruh peta, tidak dapat dilihat oleh pemain lain. Anda boleh memberitahu apabila dia menggunakan keupayaannya apabila anda melihat wataknya hanya berdiri diam, ia memberikan pemain rasa aman yang salah. Untuk menjaga seimbang ini, dia tidak dapat melihat pemain lain semasa dia “berjalan fasa.”

Dead by Daylight dibebaskan

Dead by Daylight adalah permainan seram survival asimetri yang dibangunkan oleh tingkah laku interaktif. Dead by Daylight dikeluarkan untuk Microsoft Windows pada bulan Jun 2016, yang dikeluarkan di PlayStation 4 dan Xbox One pada bulan Jun 2017, yang dikeluarkan pada Nintendo Switch pada 24 September 2019, dan dijadualkan untuk dibebaskan pada iOS dan Android pada tahun 2020.

Tempoh: 14 Jun 2016 hingga 3 Disember 2019

Sejarah Mati By Daylight

Bersama -sama dengan patch yang tetap pepijat dan meningkatkan penggunaan faedah dan pembunuh, pembunuh baru, jururawat, dan survivor, Nea Karlsson, dan peta baru, Ward yang terganggu (Crotus Prenn Asylum), dilepaskan. Jururawat adalah pembunuh yang paling perlahan, dia lebih perlahan daripada kelajuan yang selamat, yang menjadikan keupayaannya menjadi sangat berguna. Dia boleh teleport, atau “berkelip” seperti yang diterangkan dalam permainan. Sekiranya anda menggunakannya dengan betul, anda boleh memukul mangsa selepas anda berkelip. Dia adalah salah satu pembunuh yang paling sukar untuk belajar menggunakan.

Bab Halloween

Dalam semangat Halloween, pembunuh baru, bentuk, (atau dikenali sebagai Micheal Myers yang terkenal), Survivor Baru, Laurie Strode, dan Peta Baru, Lampkin Lane, telah ditambah ke permainan. Keupayaan khas Micheals membolehkan dia tidak dapat dikesan seperti pembunuh biasa, dia juga “tangkai” yang terselamat. Sekiranya dia mengetuk mereka cukup lama, dia diberikan keupayaan untuk menundukkan seorang yang terselamat dengan satu hit, tetapi ia hanya berlangsung selama beberapa waktu. Pembetulan pepijat kecil juga ditambah dalam kemas kini ini.

Daging dan lumpur

Untuk mengakhiri tahun, pembunuh baru, mangsa, dan peta dikeluarkan. Pembunuh itu dinamakan Hag. Dia dibenarkan keupayaan untuk meletakkan perangkap di sekitar peta. Apabila seorang yang selamat mencetuskan perangkap, dia diberikan kemampuan untuk teleport ke perangkap dan menangkap yang terselamat. Survivor baru adalah ace visconti. Faedahnya membolehkan mangsa yang selamat mempunyai lebih banyak nasib dengan melepaskan cangkuk dan sebagainya. Peta adalah paya Blackwater. Nama itu menggambarkan majoriti itu. Terdapat juga bangkai kapal dan bangunan lari.

Kiri di belakang

Sebagai penghormatan kepada permainan yang ditinggalkan 4 Mati, Survivor William “Bill” Overbeck diperkenalkan. Tidak ada pembunuh baru atau peta baru yang tersedia dengan kemas kini ini. Kini terdapat penyesuaian baru untuk mangsa yang lain. Beberapa patch dan pembetulan pepijat juga disertakan dengan kemas kini.

Percikan kegilaan

Pembunuh Baru, Doktor, Survivor Baru, Feng Min, dan Peta Baru, Institut Memorial Léry, ditambah kepada permainan. Doktor boleh menghasilkan gelombang kejutan yang menyebabkan mangsa menjerit dan memberikan kedudukan mereka ketika mereka berada dalam jarak statik elektrik. Feng Mins ‘Perk membolehkan peluang 30% penjana yang telah gagal pemeriksaan kemahiran untuk tidak menghasilkan bunyi apabila mereka gagal kemahiran, menyembunyikan kedudukan mereka. Pembetulan pepijat dan penyesuaian untuk pembunuh juga ditambah dalam kemas kini.

Lullaby untuk kegelapan

Seorang pembunuh baru, pemburu, mangsa baru, David King, dan 2 peta baru, Red Forest dan kediaman ibu, dibebaskan. The Huntress membawa 5 hatches, (bergantung pada add-on anda), di mana dia boleh membuang mangsa ketika mereka keluar dari jangkauannya untuk melanda biasa.

Leatherface

Leatherface, atau dikenali sebagai In-Game Cannibal, diperkenalkan. Dia membawa gergaji besar dan sledgehammer. Dia menggunakan sledgehammer untuk serangan biasa, tetapi dia boleh menggunakan gergaji untuk turun sepenuhnya, (mungkin berganda jika terdapat lebih dari satu dengan julat yang sangat dekat). Pembetulan pepijat yang melibatkan animasi dan faedah dibawa masuk dengan kemas kini ini juga.

Mimpi ngeri di Elm Street

Freddy Krueger yang menakutkan, yang dikenali sebagai The Nightmare In-Game, New Survivor, Quentin Smith, dan Peta Baru, Badham Preschool, kini dalam permainan. Freddy mempunyai keupayaan untuk menarik anda ke dalam “Dream Realm,” yang kemudiannya membolehkannya dapat memukul seorang yang selamat. Survivor dapat melarikan diri dari alam impian dengan mengacaukan pemeriksaan kemahiran, yang lain yang terselamat membangunkan mereka, atau dengan ketagih.

Bab SAW

Sebagai penghormatan kepada siri filem “SAW,” seorang pembunuh baru, babi (Amanda Young), seorang mangsa baru, Detektif Tapp, dan peta baru permainan (Gideon Meat Plant) diperkenalkan. Babi itu mempunyai keupayaan untuk berjongkok dan bersembunyi tanpa orang yang terselamat menyedari bahawa dia boleh berada di belakang mereka, anda boleh keluar dari keadaan crouch dengan hanya berdiri, yang mengambil masa beberapa saat, atau berlari ke arah yang selamat. Dia juga membawa perangkap beruang terbalik bahawa selepas beberapa waktu, jika tidak dikeluarkan, akan membunuh pemain.

Panggilan tirai

Mari kita semua ketawa? Seorang pembunuh baru, badut, survivor baru, Kate Denson, dan peta, Kapel Bapa Campbell (Crotus Prenn Asylum), kini boleh didapati. Badut membawa 5 botol yang dipenuhi dengan gas ungu. Sekiranya dia melemparkan botol, kawasan akan ditutup dengan gas. Sekiranya seorang yang terselamat bersentuhan dengannya, mereka akan menjerit, memberikan kedudukan mereka. Mereka juga akan melambatkan dan ia akan mengaburkan visi yang terselamat.

Garis keturunan yang hancur

! . Roh mempunyai keupayaan untuk “berjalan fasa,” yang membolehkannya bergerak ke seluruh peta, tidak dapat dilihat oleh pemain lain. Anda boleh memberitahu apabila dia menggunakan keupayaannya apabila anda melihat wataknya hanya berdiri diam, ia memberikan pemain rasa aman yang salah. Untuk menjaga seimbang ini, dia tidak dapat melihat pemain lain semasa dia “berjalan fasa.”

Kegelapan di kalangan kita

Untuk mengakhiri tahun, pembunuh baru, legion, mangsa baru, Jeff Johansen, dan peta baru, Gunung Ormond Resort (Ormond), kini dalam permainan. Seperti yang anda lihat dalam imej yang disediakan, terdapat 4 refleksi bukan hanya satu. Itu kerana mereka backstory legion adalah bahawa ia sebenarnya sekumpulan 4 remaja. Anda boleh menyesuaikan sebagai 1 dari 4 remaja. Legion boleh berlari dan peti besi sama seperti yang terselamat, menjadikannya sukar untuk melepaskannya.

? Pembunuh Baru, Wabak, Survivor Baru, Jane Romero, dan Peta Baru, Kuil Purgasi (Red Forest). Wabah mempunyai keupayaan untuk membuang aliran muntah pada penjana, palet, dll. . Survivors boleh memeluk diri di kolam kecil yang tersebar di seluruh peta. Tetapi dengan berbuat demikian, wabak itu dapat mengumpulkan tenaga dan sekarang dapat menyakiti mangsa yang muntah dengan muntah.

Ash vs Evil Dead

. Satu perkhemahan yang abu dipanggil “flip-flop.”Anda mempunyai keupayaan yang luar biasa untuk melarikan diri yang tidak dapat dielakkan.Semasa dalam keadaan mati, 50% daripada perkembangan pemulihan anda diubah menjadi perkembangan goyah apabila anda dijemput oleh pembunuh, hingga maksimum 50% jumlah kemajuan.

Sebagai penghormatan kepada siri filem, Scream, New Killer, Ghostface, diperkenalkan kepada permainan. Wajah hantu adalah pembunuh yang menyeramkan, dapat mengetuk mangsanya dan menyelinap dengan senyap menggunakan kafennya, kafan malam. .

Perkara yang tidak dikenali

Sebagai penghormatan kepada Siri Strangers Things, New Killer, The Demogorgon, Survivors Baru, Steve Harrington dan Nancy Wheeler, dan Peta Baru, Kompleks Bawah Tanah (Makmal Kebangsaan Hawkins), dan dibawa ke dalam permainan. Demogorgon boleh meletakkan portal yang membolehkannya melancong keluar peta dalam beberapa saat. Keupayaan ini dipanggil, “terbalik.”Portal boleh dinyahaktifkan oleh mangsa yang selamat, tetapi ia memberi amaran kepada pembunuh ketika mereka melengkapkan pengaktifan.

Legacy terkutuk

.ONI mempunyai keupayaan untuk mengumpul “bola darah” dari mangsa yang cedera.Sekiranya anda mengumpulkan cukup bola ini, anda boleh menggunakan keupayaan khasnya, “Fury Darah.”Walaupun kemarahan darah aktif, oni memperoleh 2 kebolehan, demondash dan demonstrasi.DeMondash membolehkannya menutup jarak jauh dengan cepat.Demonstrike mempunyai julat lanjutan dan hits yang berjaya dengan segera meletakkan mangsa yang sihat dalam keadaan mati.

Dead by Daylight: Dipalsukan di Fog Bab 26 – Tarikh Siaran, Survivor Baru, Pembunuh & Perks

Tingkah laku interaktif

Fog Fog adalah bab terbaru yang tiba di Day By Daylight, membawa ia seorang mangsa baru, pembunuh baru, dan lebih banyak faedah untuk ditemui. Inilah semua yang kita tahu setakat ini, termasuk tarikh pelepasannya.

Bab -bab Baru Membawa Banyak Kandungan Segar Untuk Dead By Daylight Fans untuk Nikmati, jadi tidak hairanlah bahawa tahap keseronokan tinggi untuk Bab 26: Dipalsukan dalam Kabut.

Bab ini akan memperkenalkan pembunuh bertema usia pertengahan yang dikenali sebagai Knight, seorang yang terselamat baru yang dipanggil Vittorio Toscano, dan peta persegi yang baru untuk dimainkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Berikut adalah semua yang anda perlu tahu mengenai Bab Fog DBD yang dipalsukan.

Artikel berterusan selepas iklan

Pembunuh ksatria mati dengan siang hari

Dead by Daylight Bab 26: Dipalsukan dalam Tarikh Siaran Kabut

Bab seterusnya DBD, yang dipalsukan dalam kabus, akan dikeluarkan pada 22 November 2022, Di seluruh PC, PlayStation, Xbox, dan Nintendo Switch Consoles.

PTB (binaan ujian awam) boleh didapati dari 1 November 2022. Dalam tempoh ini, pemain boleh mencuba DLC baru menjelang pelepasan penuhnya.

Mati oleh siang hari Knight Killer & Perks

Pembunuh terbaru yang tiba di Dead by Daylight akan menjadi ksatria (nama sebenar Tarhos Kovács), watak asal baru yang diilhamkan oleh kesatria zaman pertengahan yang dapat memanggil pengawal untuk meronda peta untuk mangsa yang selamat.

Artikel berterusan selepas iklan

Seperti wiki DBD, Tarhos berasal dari Hungary tetapi diculik dan dibawa ke Itali sebagai hamba selepas seluruh kampungnya dibunuh secara kejam. Di sana, dia dilatih untuk menjadi pahlawan yang dahagakan darah dan akhirnya memperoleh kebebasannya, serta tiga pengikut setia yang dikenali sebagai pengawalnya.

Artikel berterusan selepas iklan

Setelah banyak kisah pembunuhan dan penyeksaan, Tarhos dianggap oleh banyak orang sebagai perwujudan kejahatan – jadi ketika kabut gelap mengelilinginya dan mengangkutnya ke tanah lumbung badan dan kampung -kampung yang terbakar, dia menyadari dia akhirnya akan menemui syurganya.

Artikel berterusan selepas iklan

Butiran mengenai tiga faedah baru Knight dari PTB disenaraikan di bawah:

Mengenai ekspedisi untuk mencari Lapis Paradisus – batu yang akan membawa kepada ‘dunia yang sempurna’ – Vittorio mengupah seorang tentera upahan yang dipanggil Tarhos Kovács (aka ksatria) untuk perlindungan. Tetapi setelah mencari batu itu, Tarhos menghidupkan Vittorio dan meninggalkannya di penjara bawah tanah untuk membusuk.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Pada saat -saat terakhirnya sebelum mengalami kelaparan, Vittorio menggaruk simbol -simbol dari lapis paradisus ke lantai batu dan membayangkan syurga, sebelum kabus hitam sejuk menyelubungi dia dan dia mendapati dirinya di dunia lain – yang jauh dari syurga dari syurga dari syurga dari syurga.

Butiran tiga faedah baru Vittorio dari PTB disenaraikan di bawah:

Peta persegi hancur di DBD

Terdapat pelbagai gubuk usang yang terletak di sekitar peta, tetapi mercu tanda utama untuk diperhatikan adalah , .

Itu semua yang anda perlu tahu mengenai Dead by Daylight Bab 26: Dipalsukan dalam Kabut. Semasa anda berada di sini, lihat lebih banyak panduan di bawah: