Sims-4-Sex вео., Mod seks Sims 4: Dari keinginan jahat hingga ketakutan kehamilan

Rempah Sims 4 dengan mod seks yang popular ini

20 m. Gizmomovies – 43,9 k прммрро –

Seks Sims

7 m. LEXUS VIP – 88,7 k прммрооо –

11 m. Simlish Dzire – 56,4 k прммрро –

6 m. Simlish Dzire – 41,9 k прммрро –

7 m. Prohfantasi – 12 к посотро hadir –

6 m. –

6 m. WOPA WOPA1 – 22,5 k прммрроо –

13 m. Simlish DZire – 93,4 k прммрроо –

. Simlish Dzire – 39,1 k прммрро –

20 m. Gizmomovies – 43,9 k прммрро –

12 m. Gizmomovies – 42,7 k прммрро –

14 m. Simlish Dzire – 178,6 k прммрро –

19 m. Simlish Dzire – 354,5 k прмммро –

11 m. Gizmomovies – 66,7 k посотро hadir –

10 m. THESIMSSTORI – 49,5 k просотро hadir –

8 m. Thesimsstories – 92,7 к посотро hadir –

17 m. Pornsims – 11,9 k прммроо –

4 m. WOPA WOPA1 – 39,3 k посотро hadir –

10 m. Simlish Dzire – 43,7 k прммрро –

Rempah Sims 4 dengan mod seks yang popular ini

Kasmir

Tidak ada yang baik Sims sesi untuk mengambil fikiran anda dari dunia sebenar -dan Sims 4 mod seks boleh mengambil langkah lebih jauh.

Kebanyakan permainan video berfungsi sebagai melarikan diri dari tekanan hidup, tetapi tidak ada yang melayani tujuan itu dengan sempurna seperti Sims francais. Permainan simulasi ini secara harfiah membiarkan orang menjalani kehidupan yang lain. Daripada tinggal di kalangan zombi atau pahlawan zaman pertengahan, bagaimanapun, anda boleh bermain sebagai orang biasa. Sims anda membesar, mendapatkan pekerjaan, membeli rumah, dan hidup sepenuhnya hidup -untuk sebahagian besar.

Versi asas dari Sims 4 kurang, meninggalkan pemain secara konsisten merindukan untuk lebih banyak gaya rambut, lebih banyak pilihan warna, lebih banyak aspirasi, dan lebih banyak kerjaya. Mungkin yang paling penting: lebih banyak pilihan romantis. Ini adalah permainan simulasi hidup, selepas semua. Kehidupan cenderung melibatkan banyak percintaan, kesakitan, dan seks. Banyak seks.

Sementara versi asas dari Sims 4 tidak membenarkan Sims untuk “woohoo,” versi permainan yang lemah untuk mendapatkannya, perbuatan itu selalu dilakukan di tempat tidur double dan di bawah penutup. Mereka mungkin tidak pernah menyimpang dari mubaligh, sama ada. Berdengkakan.

Di sinilah mod masuk. Baca terus untuk beberapa mod seks terbaik untuk Sims 4, Bagaimana mereka akan mengubah permainan anda, dan di mana anda dapat menjumpainya.

Mod seks terbaik untuk Sims 4

Bagi pemain yang ingin memusnahkan usaha romantis mereka yang seterusnya, terdapat beberapa mod yang meningkatkan setiap aspek seksual -atau hanya permainan romantis -romantis. Sama ada anda ingin meniru lebih baik trend temu janji semasa dunia, hidup hidup dengan lebih banyak risiko, atau menikmati kemunculan seksual seterusnya Sim anda dengan lebih terperinci, salah satu mod ini pasti akan melakukan silap mata itu.

1) Yang terbaik Sims 4 Mod seks keseluruhan: Whims Wicked

“Whim Whims” telah memperoleh tempatnya di bahagian atas senarai ini, dan ia adalah kuasa besar ketika datang untuk memperluaskan pengalaman keseluruhan dalam Sims 4. Walaupun mod ini bersandar pada kandungan NSFW, ia menawarkan banyak pilihan yang tidak seksual, tetapi tidak boleh dipercayai,.

Dua lelaki dan satu wanita menatap satu sama lain dalam mod Sims 4 Seks, Whims Wicked

Dengan asas “Whims Whims” mod dipasang, pemain mendapat keupayaan untuk mengembangkan pilihan lokasi hookup mereka, yang bermaksud interaksi saucy seterusnya boleh berlaku di sofa, meja, atau tepat di tengah -tengah lantai ruang tamu.

Dua Sims melakukan hubungan seks dalam mod seks Sims 4 ini, keinginan jahat

Di samping meluaskan cakrawala seksual anda, “keinginan jahat” menambah keupayaan untuk mempunyai orgies, menggunakan tali, kontrak dan penyebaran penyakit, dan juga pengalaman setiap bulan. Lebih daripada 7,000 animasi yang pelbagai boleh dipilih dan dimuat turun berdasarkan keutamaan seksual anda, mulai dari misionaris vanila dan kedudukan cowgirl ke BDSM, voyeurisme, dan pelbagai kinks khusus.

Satu siri animasi yang berbeza untuk Whims Whims Sims 4 Seks Mod

Itu bukan semua ini Sims 4 Tawaran Mod Seks. Terdapat juga keinginan dan tahap daya tarikan, ditambah kawalan kelahiran, rasa baru cemburu, dan pelbagai reaksi baru. Mod ini seperti pek pengembangan sendiri.

2) Yang terbaik Sims 4 mod seks untuk kehamilan: Risiko Woohoo

Versi asas dari Sims 4 tidak membenarkan banyak fleksibiliti ketika datang ke hubungan. Hanya sim dewasa yang boleh bersetubuh, dan ia sentiasa dipisahkan menjadi “woohoo” atau “cuba untuk bayi.”Ini bermakna anda tidak akan mempunyai kehamilan yang tidak dijangka, masalah kesuburan, atau ibu remaja yang tidak disengajakan.

Sekiranya anda ingin memusnahkan kehidupan seks Sims anda tanpa menyelidiki lubang cacing erotik yang “keinginan jahat,” “Risiko Woohoo” dari Polarbearsims Modder memperkenalkan sedikit bahaya ke dalam persamaan.

The Sims 4 Kehamilan Mod Risiko Woohoo

Ini Sims 4 mod seks menambah seks berisiko, sesuatu yang hampir semua manusia sudah biasa, dan semua komplikasi yang disertai dengannya. Mod ini membolehkan kehamilan remaja, hubungan remaja dewasa, dan tahap kesuburan yang berbeza untuk sim yang berbeza.

3) Yang terbaik Sims 4 Mod seks kerjaya: Cangkul

Salah satu isu utama dengan Sims 4 adalah pilihan yang kosong ketika datang ke pilihan kerjaya. Bukan sahaja “Hoe It Up” Modder Corficial menawarkan pilihan untuk menambah kerja seks ke Sims Resume anda, tetapi ia memperkenalkan kemahiran baru yang dapat dibina oleh SIM anda sepanjang hayat mereka.

Sims 4 seks mod hode itu dalam tindakan

“Hoe It Up” menawarkan beberapa jalan baru untuk kestabilan kewangan. Sims boleh dibayar untuk mengambil sim lain ke tempat tidur, tetapi itu hanya hujung gunung es. Mod ini juga memperkenalkan keupayaan untuk memperoleh pendapatan daripada pelucutan. Pemain yang membeli The Sims 4: Pergi ke Bekerja Pek pengembangan dan dipasang “Whims Wicked” bahkan boleh membuka dan mengendalikan kelab mereka sendiri.

4) Yang terbaik Sims 4 Mod seks untuk bertarikh: Aplikasi dating

Tinder dan aplikasi temu janji lain telah menjadi ruji dalam budaya Amerika. Terima kasih kepada Littlemssam Modder, anda boleh membawa sedikit drama dunia sebenar ke permainan anda yang seterusnya The Sims.

Contoh Sims yang bertarikh dalam mod Simda

Aplikasi temu janji “simda” membolehkan sim tunggal anda meneroka pilihan mereka sebelum mereka mendapati seseorang yang istimewa. Ingin bertemu dengan seseorang yang baru? Sediakan tarikh buta dan lihat siapa yang muncul. Lebih berminat dengan hookup tanpa tali? Jangan risau, satu malam berdiri mudah dijadualkan dengan mod berguna ini. Anda boleh membuat mekanik dengan teliti di sekitar mod ini, menyesuaikan risiko kehamilan, julat umur yang tersedia untuk tarikh, dan banyak lagi.

5) Yang terbaik Sims 4 mod seks untuk percintaan: Romantik yang ghairah

Mencari peningkatan ke Sims 4Interaksi romantis tanpa menambahkan unsur erotik? Terdapat beberapa mod tamer yang memberikan pilihan romantis tambahan tanpa menunjukkan kebogelan penuh atau mengubah cara kerja woohoo. Ambil Mod “Romantik Ghairah”, yang mana langkah-langkah yang melangkaui tindakan eksplisit memihak kepada kesenangan yang lebih mudah.

Dua sims romantik antara satu sama lain dalam mod romantik sims 4 mod seks yang ghairah

Dengan “Romantik Ghairah” dipasang, permainan anda menawarkan interaksi romantis baru dan melemparkan tipu muslihat tambahan ke malam hari sim anda. Penambahan selfies romantis -ruji mutlak kehidupan pada tahun 2021 -tambah kepada realisme, dan membolehkan pemain menghiasi rumah mereka dengan lebih dari 20 pose berasingan. Ia juga menambah beberapa interaksi baru, termasuk panggilan balik ke sebelumnya Siaran seperti “angsa” dan “Buat keluar.”

Laporan Nahila Bonfiglio mengenai Budaya dan Permainan Geek. Kerja-kerja beliau juga muncul di Kut’s Texas Standard (Austin), KPAC-FM (San Antonio), dan Daily Texan.