Sheikah Slate Wireless Charger – Diam dan Ambil Yen, Regisbox “Sheikah Slate” Zelda bertema Telefon Tanpa Wayar Pad – Persediaan Manis

Regisbox “Sheikah Slate” Zelda bertema Telefon Tanpa Wayar Pad

Senarai di bawah termasuk beberapa peranti standard qi. Sila periksa sama ada peranti anda menyokong pengecasan tanpa wayar sebelum membeli.

Pengecas Telefon Tanpa Wayar ini adalah alat bagus untuk mana -mana legenda Zelda Fan! . !

Penerangan

Zelda Sheikah Slate Pengecas Telefon Tanpa Wayar

Anda juga boleh menikmati menghabiskan semua yen anda.

Eeveelution Keychains Cupcake

Pokemon Eeveelution Cupcake Keychains

! Setiap kunci satu buatan tangan dari tanah liat yang fleksibel untuk ketahanan, menjadikan mereka membuat idea hadiah hebat untuk ransel, dompet atau set kekunci peminat Pokemon mana -mana!

LifeSize Dragonair Plush

LifeSize Dragonair Plush

Tukar Dakimakura anda untuk Epic 14 Foot Long Dragonair ini! Plush ini hanya ingin bersenang -senang di sofa dan gegelung di atas katil anda dengan anda. Teman sempurna untuk hari -hari tenang di rumah!

Legenda Zelda Ocarina

Legenda Zelda Ocarina Diam dan Take Yen Saya: Anime & Gaming Merchandise

. Datang dengan buku lagu untuk belajar dan sederhana untuk menguasai, anda akan kelihatan, rasa dan bunyi seolah -olah anda sebenarnya dalam permainan!

Halloween Bulbasaur Amigurumi

Halloween Bulbasaur Amigurumi

Halloween dan Bulbasaur, gabungan hebat! Peminat Pokemon akan menyukai Bulbasaur Amigurumi bertema Halloween ini. Lengkapkan dengan labu untuk mentol dan topi penyihir yang menggemaskan untuk melengkapkan rupa perayaan.

Penutup habuk konsol Nintendo

Sekiranya anda mengumpulkan konsol permainan, anda akan mengetahui salah satu cabaran terbesar adalah menjaga mereka bersih dan habuk percuma. Lindungi Sistem Nintendo anda dengan penutup habuk yang unik dan asli ini tanpa kehilangan gaya anda!

Kulit kad kredit pokemon

Kulit kad kredit pokemon

! ! . Sesuai untuk peminat Pokemon yang suka berbelanja!

Terrarium Pokeball

Pokemon Pokeball Terrariums

! Setiap Terrarium ini menampilkan salah satu pokemon kegemaran anda yang dikelilingi oleh persekitaran pilihannya, memberi anda mengintip ke dalam apa yang benar -benar berlaku dalam pokeball.

Zelda nafas kanvas minyak liar

Zelda nafas kanvas minyak liar

Biarkan permainan legenda baru Zelda mengambil alih seluruh ruang tamu anda – bukan hanya televisyen anda! Cetakan minyak 30 “x 60” ini mempunyai adegan terperinci dari permainan. Pautan akan memanjat dinding anda seperti dia memanjat gunung ini!

Legenda Zelda Stones Spiritual

Legenda Zelda Stones Spiritual

! Replika dicetak 3D untuk meniru dengan sempurna yang anda lari di seluruh Hyrule mencari. !

Zelda yang diartikulasikan Guardian

Legenda Zelda yang diartikulasikan Guardian

Guardian purba bercetak 3D ini adalah versi yang diartikulasikan dari musuh -musuh yang paling ditakuti di Nafas Wild. Boleh digunakan untuk paparan atau bermain dan gelisah. Anda juga boleh melukisnya untuk menambah butiran peribadi anda sendiri dan ketepatan warna.

Kad Pokemon 3D

Kad Pokemon 3D

Artis ini akan memberikan kehidupan tambahan kepada kad Pokemon kegemaran anda! Dibuat dari beberapa kad Pokemon, mereka masing -masing dipotong dengan teliti dan diletakkan bersama untuk membentuk kotak bayangan mini, menjadikan persekitaran mereka benar -benar pop!

Cetakan Istana Super Mario 64

Cetakan Istana Super Mario 64

Masa untuk melompat ke dunia kerajaan cendawan dan mula mengumpul bintang! Diilhamkan dari lukisan istana yang tersebar di seluruh Super Mario 64, cetakan tersuai ini sesuai untuk menambah sentuhan geeky ke hiasan rumah anda.

Kalung air mata Zelda Moon

Legenda kalung air mata Zelda Moon

“Anda mendapat air mata bulan! Keindahannya yang berkilauan memancarkan.”Ini adalah satu perkara istimewa yang anda tidak perlu berdagang dengan pedagang deku yang menjengkelkan! Air mata bulan menjadikan tambahan yang indah untuk koleksi perhiasan Zelda Fan.

Zelda Elemental Arrows

Kalung Keychain Arrow Zelda Elemental Shut Up and To My Yen: Anime & Gaming Merchandise

Diperolehi di Lake Hylia, Kubu Gerudo, dan Kuil Masa – anda boleh menggunakan anak panah unsur ini untuk mencairkan ais, membunuh musuh anda, dan obor ringan! Perintahkan replika mini ini sama ada dengan keychain atau kalung yang bergaya!

Kingdom Hearts Keyblade Replica

Kingdom Hearts Keyblade Replica

Mulakan Pengembaraan Anda di Kepulauan Destiny dan pertempuran Heartless untuk memulihkan cahaya kembali ke setiap dunia! Replika prop ini sesuai untuk peminat Kingdom Hearts dan hampir tiga kaki panjang, membuat bahan -bahan yang kukuh, dan dilengkapi dengan medallion Mickey yang boleh dilepaskan.

Pengawal 64 Pengawal

Pengawal 64 Pengawal

Direka untuk keserasian dengan Nintendo 64, pengawal unik ini memberi anda reka bentuk ergonomik untuk fleksibiliti muktamad untuk mana -mana genre permainan. Ciri -ciri penempatan analog dan butang yang responsif untuk meningkatkan pengalaman permainan retro anda.

LED Pokeball keychains

Pokeball mengetuai kunci kunci kristal

Cahaya kunci anda seperti tuan pokemon yang benar harus dengan pokeball mini 3d terukir LED. Masing -masing mengandungi pokemon yang terperangkap di dalam yang bersinar dengan terang pada keychain yang berguna sehingga anda selalu dapat memiliki teman anda di sisi anda.

Legenda Zelda Master Sword Ring

Legenda Zelda Master Sword Ring

Ia berbahaya untuk pergi bersendirian, ambil ini! Dibuat dalam perak sterling dengan aksen emas kuning 14k, cincin yang benar -benar unik ini menangkap keanggunan pedang induk. Reka bentuk yang luar biasa yang pasti dapat diperhatikan dan dikagumi oleh semua peminat Zelda!

Regisbox “Sheikah Slate” Zelda bertema Telefon Tanpa Wayar Pad

Regisbox

Inilah satu untuk anda Legenda Zelda Nerds: mengecas syarikat aksesori Regisbox mempunyai pad pengecasan tanpa wayar manis yang diilhamkan oleh Legenda Zelda: Nafas Wild yang akan membuat pengecasan telefon anda berasa seperti memasukkan sheikah slate ke salah satu tapak kaki rune permainan.

Apabila anda meletakkan telefon anda di atasnya, anda diberi ganjaran dengan satu siri ✨magical ✨ kesan cahaya/bunyi:

Cukup manis, bukan? Yang anda perlukan adalah kes yang sesuai untuk menyelesaikan ilusi;)

Pengecas yang serasi dengan semua jenis model telefon, termasuk ..

 • iPhone 8/8plus/xr/xs/xs max
 • Samsung Galaxy S10, S10e, S10 Plus, Nota 9, dll.
 • Google Pixel
 • Google Nexus 5 dan 6

Dapatkan pengecas untuk $ 70 di Amazon.

Catatan ini disindiket dari laman kakak kami, Tools & Toys, yang mengendalikan gear dan cadangan produk yang mengagumkan untuk pembaca yang arif seperti anda.

Ikut kami

Dapatkan pilihan aplikasi, panduan, & banyak lagi

Dapatkan petua aliran kerja, cadangan aplikasi, panduan cara, cerita, dan lebih banyak dihantar ke peti masuk anda. Plus kami akan menghantar panduan produktiviti kami secara percuma!

Kursus laris

�� Semua Pas Akses ��

Sertailah pemecut fokus untuk mendapatkan akses segera ke seluruh perpustakaan kursus, peti besi sumber, dan banyak lagi. »

Baru: Semua Perkara

Kursus Produktiviti Terbaik. Berhenti diuruskan oleh senarai tugas anda. »

Senarai Kursus Penuh

Melayan 15,000 pelanggan sejak tahun 2013, kami mempunyai perpustakaan yang penuh dengan kursus mendalam untuk membantu anda menjadi lebih produktif, kreatif, dan fokus. Lihat semua kursus »

Jawatan terkini

Ini hanya berlaku 2x setahun ..

Kami secara rasmi dalam apa yang saya suka memanggil “Ketawa Saraf” musim. Kenapa? Kerana ketawa saraf adalah tindak balas yang tipikal apabila saya bertanya kepada orang bagaimana sepanjang tahun mencari mereka. Kami tahu akhir tahun semakin dekat … tetapi kami juga tahu terdapat satu tan kerja yang kekal […] »

Kemas kini kepada Panduan Pemula kami untuk Tanggapan, IOS dan IPhone Ulasan dari rakan -rakan kami, dan banyak lagi

Berikut adalah perkara yang kami diterbitkan minggu ini dan terakhir. Anda juga boleh terus terkini dengan mengikuti kami di Twitter dan RSS. Juga, kami mempunyai surat berita e -mel mingguan yang merangkumi semua perkara baru dan sejuk yang diterbitkan ke laman web ini. Sekiranya anda ingin terus terkini melalui e-mel, maka anda harus mendaftar […] »

Bina Kehidupan Fokus Anda: Hidup dalam beberapa jam!

Dalam masa beberapa jam, saya akan hidup untuk membantu anda menyusun rancangan untuk kejelasan maksimum untuk menutup 2023. Klik di bawah ke RSVP supaya anda boleh menyertai jam 2 petang | 1pm Central | 11am Pasifik: Cara Membina Kehidupan Berfokus Anda ← Jika anda akan mengetepikan 60 minit, saya akan menunjukkan kepada anda […] »

Esok: Cara Membina Kehidupan Fokus Anda (Webinar)

Esok, Rabu, 20 September, saya menganjurkan kelas dalam talian percuma dan anda tidak akan mahu ketinggalan: bagaimana untuk membina kehidupan yang fokus (walaupun anda membenci produktiviti dan tidak secara semula jadi teratur). Anda akan mendapat panduan sistem yang saya gunakan untuk mengenal pasti, merancang, dan secara konsisten mendapatkan perkara yang betul. Bagaimana saya menghapuskan 90% […] »

Panduan Pemula untuk Tanggapan

Kami berkongsi petua dan templat terbaik kami untuk memulakan dengan tanggapan dan juga meliputi unsur -unsur asas dan kes penggunaan biasa untuk memanfaatkannya. »

Laman web oleh Shawn Blanc dan rakan -rakan. Lihat juga: Kursus Fokus | Alat & Mainan

Regisbox Zelda Wireless Charger Botw Charging Pad 15W LED Light Up Telefon Charger

Regisbox -

Australia, Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, Ireland, Italy, Japan, Lithuania, Malaysia, Mexico, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Singapore , Slovakia, Slovenia, Korea Selatan, Sepanyol, Sweden, Taiwan, Thailand, Emiriah Arab Bersatu, United Kingdom, Amerika Syarikat, Vietnam

PENGHANTARAN PERCUMA Australia, Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, Ireland, Italy, Japan, Lithuania, Malaysia, Mexico, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Singapore , Slovakia, Slovenia, Korea Selatan, Sepanyol, Sweden, Taiwan, Thailand, Emiriah Arab Bersatu, United Kingdom, Amerika Syarikat (tidak termasuk HI, AK, PR, APO, FPO), Vietnam ▸Penghantaran yang dibayar Kanada, Chile, New Zealand, Afrika Selatan, Turki, Kawasan Jauh/Khas ▸MASA PENGHANTARAN Masa Pemprosesan Pesanan: 2-4 hari
Masa penghantaran purata untuk penghantaran percuma: 8-15 hari
Masa penghantaran purata untuk Penghantaran Keutamaan: Hari 4-8 hari dikira pada hari-hari perniagaan (tidak termasuk hujung minggu dan cuti kebangsaan). Kelewatan penghantaran boleh berlaku semasa musim cuti atau keadaan cuaca yang melampau. Untuk mengetahui masa penghantaran khusus untuk negara anda, sila rujuk kami Dasar Penghantaran

Sering dibeli bersama

Ia berbahaya untuk pergi bersendirian, ambil ini! Pengecas Tanpa Wayar Zelda dibungkus dengan ciri -ciri yang menakjubkan yang akan menjadikan pengalaman pengecasan telefon anda lebih mudah dan menyeronokkan.

◆ 15w Pengecasan Tanpa Wayar: Pengecas Tanpa Wayar Zelda kami menggunakan cip yang sangat cekap untuk menyampaikan sehingga 15w output kuasa ke telefon anda. Sila periksa bahagian keserasian di bawah untuk melihat apakah peranti anda disokong.

◆ Kesan Bunyi: Apabila telefon anda dikesan, pengecas akan memainkan bunyi penyulingan Sheikah Rune ikonik. Anda juga boleh mematikan ciri ini dengan mudah menggunakan arahan yang disediakan.

◆ Reka bentuk yang unik: Pengecas telefon BOTW mempunyai kesan ringan yang menakjubkan yang bermula dari luar bulatan dan menerangi ke arah tengah. Reka bentuk ini diilhamkan oleh Sheikah Slate dari The Legend of Zelda: Nafas Wild.

◆ Keselamatan yang unggul: Keselamatan adalah keutamaan kami, dan itulah sebabnya pengecas kami dilengkapi dengan butiran rune sihir yang menarik dan halus, serta overcharge, lebih tinggi, lebih banyak voltan, dan perlindungan terlalu panas. .

◆ Antara Muka USB & Type C: Pengecas kami mempunyai dua port USB dan dilengkapi dengan kabel USB Jenis C termasuk dalam pakej.

Tambahkan pengecas wayarles zelda yang sejuk ini ke koleksi Zelda anda!

Produk Berkaitan:

Demo Kesan Bunyi:

Suara dari Nafas Wild, ketika Link memasukkan sheikah slate ke dalam alas untuk mengekstrak runes baru.

Video Demo – Matikan Kesan Bunyi (Sumber: Pelanggan kami Sabrina)

Spesifikasi:

Input: 5v-2a / 9v-2a

Output: 5w / 7.5w / 10w / 15w

Jenis Palam: Jenis C dan USB Mikro

Diameter: 25cm/9.8 inci

Ketebalan: 1.5cm/0.6 inci

Sesuai dengan kebanyakan peranti Qi Standard (Ciri Pengecasan Tanpa Wayar)

Caj hanya 1 peranti pada masa yang sama

pakej termasuk:

1 x zelda pengecas wayarles

Kabel USB 1 x Jenis C

Keserasian:

Semua peranti Qi-Standard

Senarai di bawah termasuk beberapa peranti standard qi. Sila periksa sama ada peranti anda menyokong pengecasan tanpa wayar sebelum membeli.

Mod Pengecasan Max 15W (menggunakan penyesuai penghantaran cepat atau penyebaran kuasa):

 • Google Pixel 7/6/6Pro / 5 / 5A / 4 / 4XL
 • LG V50 / V40 / V30 / G8 / G8X
 • Sony Xperia XZ3 / XZ2

Mod Caj Cepat 10W: Menggunakan QC 3.0 penyesuai (input 9v/2a)

 • Samsung Galaxy S23 / S22 / S21 / S20 / S10 / S9+ / S9 / S8 / S8+ / S7 Edge / S7 / S6 Edge+
 • Samsung Nota 20 / Nota 10 / Nota 9 / Nota 8 / Nota 7

7.Mod Caj Cepat 5W: Menggunakan QC 3.0 penyesuai (input 9v/2a)

 • IPhone 8 dan Model Baru: iPhone 14/13/12/11 Siri/XS Max/XR, XS ..

Mod Caj Standard 5W: (menggunakan penyesuai 5V/2A)

 • Semua telefon dan peranti qi-enabled (termasuk AirPods Pro, Galaxy Buds dan Pixel Buds)
 • Pixel 3 / Pixel 3XL (skrin telefon akan memaparkan mesej: mengecas perlahan -lahan)

Sekiranya peranti anda tidak menyokong pengecasan tanpa wayar, anda boleh menggunakan a Penerima Pengisian Tanpa Wayar untuk membuat telefon anda berfungsi dengan mana -mana pengecas tanpa wayar.

Nota:

 • .
 • Letakkan telefon anda di pusat pengecas tanpa wayar untuk memastikan pengecasan yang stabil.
 • Pengecas menyokong pengecasan melalui kes telefon sehingga 5mm tebal.
 • Kes yang diperbuat daripada logam, lampiran seperti magnet, kad, genggaman akan mengganggu pengecasan.
 • Caj cepat 2.0/3..

Manual pengguna:

Sambungkan pengecas ke sumber kuasa menggunakan penyesuai dinding (tidak termasuk). Cukup letakkan telefon anda di tengah -tengah pengecas tanpa wayar Sheikah Slate, apabila pengecas mengesan peranti anda, ia akan menghidupkan kesan cahaya dan bunyi serentak. Terdapat dua fasa kesan cahaya: yang pertama diaktifkan apabila mengesan peranti pintar, berlangsung selama 7 saat dan kemudian mula mengecas; Fasa kedua berlangsung selama 23 saat, cahaya kemudian akan dimatikan semasa proses mengecas semula.

❤️Tweets dari pelanggan kami:

Saya benar -benar mengganggu keluarga saya dengan tikar pengecas ini sepanjang hujung minggu. (bermain dengan audio) gambar.Twitter.com/tpuinpjagz

– Peer Schneider (@peerign) 4 Ogos 2019