Senarai Tier Sokongan Best Overwatch 2: Watak Paling Popular untuk Musim 6 – Dexerto, Overwatch 2 Sokongan Sokongan – Semua 10 Sokongan Heroes Ranking – Gamespot

Senarai Tahap Sokongan Overwatch 2 – Semua 10 Sokongan Heroes disenaraikan

Sama seperti Moira, Kiriko berkembang maju dalam musim baru ini dengan kadar pilihan teratas lima dan KDA tiga teratas di antara sokongan, walaupun kadar kemenangannya sedikit sub-50%.

Senarai Tahap Sokongan Terbaik 2 Terbaik: Watak Paling Popular untuk Musim 6

Senarai peringkat sokongan untuk Overwatch 2

Blizzard Entertainment

Heroes membuat langkah besar dalam Overwatch 2 musim 6 pemain membuat langkah besar dalam senarai peringkat. Mengetahui pilihan yang betul boleh membuat atau memecahkan permainan anda. Jadi, siapa watak sokongan peringkat atas yang harus anda gunakan? Senarai peringkat sokongan Overwatch 2 terbaik kami ada di sini untuk mengarahkan anda dengan betul.

. . Rundown kami untuk watak-watak sokongan yang paling popular untuk musim 6 akan membantu anda mendapatkan pandangan yang jelas mengenai medan perang dan membawa A-game anda ke setiap perlawanan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Skuad anda bergantung pada sokongan yang baik untuk memastikan pasukan sihat dan membantu meraih kemenangan tersebut. Dengan setiap musim baru, meta berubah, dan pahlawan teratas berkembang. Untuk memastikan anda berada di pasukan yang menang, kami telah menganalisis data terkini dan mengemas kini pilihan kami untuk musim 6.

Berdasarkan data yang tersedia melalui overbuff, inilah bagaimana wira sokongan yang berbeza menyusun satu sama lain berdasarkan kadar pick, kadar kemenangan, masa api, dan purata K/D (berdasarkan statistik PC).

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

S peringkat

Kadar kemenangan Moira telah menurun sedikit sepanjang musim ini, tetapi kini kembali ke ambang 50%. Dia juga mempunyai kadar pilihan teratas di kalangan sokongan dan KDA tertinggi (6..

Artikel berterusan selepas iklan

Kiriko

Overwatch 2 Kiriko Sukajan Header Kulit

.

Zenyatta

OW2 Zenyatta

Dia tidak dipilih sekerap Moira dan Kiriko, tetapi kadar kemenangannya yang sangat tinggi dan KDAS sama-sama menarik perhatiannya untuk peranannya. Benar-benar memilih radar pada masa ini.

Artikel berterusan selepas iklan

Ana terus menjadi sokongan yang paling dipilih, dan watak, dalam Overwatch 2, walaupun pada hakikatnya kadar kemenangannya hanya melebihi 49% dan KDAnya cukup pertengahan pek. Kadar pilihan dan kejayaannya menjamin dia tempat S-tier-walaupun kadar kemenangannya mungkin dikurangkan oleh semua pemain di bawah purata yang mengendalikannya.

Illari

Illari di Overwatch 2 Cut Scene

Ilari adalah wira sokongan terbaru untuk debut di Overwatch 2, dan dia telah membuat kesan. .53% tetapi kadar pilihannya duduk pada 0..

Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Peringkat

Ow2 rahmat

.Kadar kemenangan 08% dan kDa lebih dari 4. .

B Tier

Lucio

OW2 Lucio

Lucio telah menjadi sedikit tengah tanah di Musim 6 dengan kadar pick jatuh (2…

Brigitte

OW2 Brigitte

Brigitte masih mempunyai salah satu kadar kemenangan tertinggi dari mana -mana wira sokongan pada musim 6 pada 54.. Tetapi kadar pilihannya yang membimbangkannya (1.75) dan KDA di atas purata terus menghalangnya daripada menjadi wira sokongan yang dipertandingkan.

Artikel berterusan selepas iklan

C Tier

Baptiste

OW2 Baptiste

Walaupun Buffs, Baptiste masih mempunyai salah satu kadar kemenangan paling rendah dari semua sokongan Overwatch, dan wira, dengan hanya LifeWeaver dan Ana Fairing lebih teruk. Mudah -mudahan, pemain akan mula menjemputnya sedikit dan berpotensi meningkatkan prestasinya.

LifeWeaver

Lifeweaver berpose dalam Overwatch 2

Blizzard telah membuat penyesuaian kepada kit LifeWeaver sejak wira sokongan dilancarkan. Namun, dia berdiri di salah satu kadar kemenangan terendah (45..39%.

Bagi panduan Overwatch 2 yang lebih berguna, lihat sekumpulan kandungan lain yang kami ada untuk anda:

Senarai Tahap Sokongan Overwatch 2 – Semua 10 Sokongan Heroes disenaraikan

Overwatch 2 Musim 4 telah bermula, dan dengan itu, dua wira sokongan baru telah menyertai jadual keseluruhan sejak dilancarkan. Banyak wajah yang biasa dari jadual Overwatch yang asal telah diubah dan seimbang untuk lebih sesuai dengan permainan 5v5. Senarai peringkat ini akan membantu anda menentukan yang menyokong wira yang harus anda pelajari sebelum menuju ke pertempuran dan yang mana yang anda tidak perlukan untuk kedua -duanya. Jika anda memerlukan bantuan dengan kelas lain, kami juga mempunyai senarai peringkat tangki Overwatch 2 dan senarai Overwatch 2 DPS.

Bagi kelas sokongan Overwatch 2, medik dan pembantu yang mantap ini mungkin bermain sama seperti yang selalu mereka miliki, tetapi lebih cepat Overwatch 2 dan pendekatan satu tangki untuk memerangi bermakna beberapa wira sokongan tidak begitu berguna kerana mereka sekali sekali adalah. Tidak seperti dengan wira tangki, anda akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk membuat beberapa wira sokongan berfungsi.

Walau bagaimanapun, bagi yang lain, perubahan ini menjadikan kebolehan unik mereka menonjol lebih banyak dan memberi mereka peranan yang diperluaskan untuk dimainkan dalam perlawanan. Sejak pelancaran Overwatch 2, terdapat dua wira sokongan baru, Kiriko dan LifeWeaver. Kiriko telah menyusun dirinya sebagai kegemaran penggemar, sementara LifeWeaver terlalu baru untuk peminat mempunyai perasaan yang kuat baru sahaja. Kegigihan peminat lain mungkin telah bangkit atau jatuh mengikut beberapa perubahan halus dalam kit mereka-dan permainan itu sendiri-tetapi apa yang patut diingat di sini ialah, kebanyakan masa, pasukan yang tepat boleh membuat mana-mana wira sebagai penambahan bintang. Ada yang lebih sesuai untuk kegunaan umum, sementara yang lain mungkin melayani majlis-majlis yang lebih jarang. Dari maskot hampir seperti Mercy dan Lucio ke Kiriko dan Ana yang dikasihi baru, inilah caranya sembilan wira sokongan disusun dalam Overwatch 2.