Semua El Sin Nombre Jawapan untuk Valeria di Cod MW2 – Permainan Prima, Cara Menjawab Soalan El Sin Nombre dengan betul dalam Kempen Modern Warfare 2 – Charlie Intel

Cara Menjawab Soalan El Sin Nombre dengan betul dalam Kempen Modern Warfare 2

Ya, las almas tahu lebih banyak daripada yang anda harapkan, jadi anda mesti menjawab soalan dengan betul untuk memenangi nikmat mereka dan bertahan dalam soal siasat dalam misi El Sin Nombre Modern Warfare 2.

Semua El Sin Nombre Jawapan untuk Valeria di Cod MW2

Call of Duty Modern Warfare 2 Soldier

Permainan FPS moden tidak akan menjadi permainan FPS moden tanpa menyimpang sedikit dari kekangan tajuk penembak generik, jadi mengapa berpegang pada kenderaan memandu apabila anda juga boleh menambah kuiz pop juga? Semasa kempen pemain tunggal Call of Duty: Modern Warfare 2, anda akan mencapai titik di mana anda diinterogasi oleh Valeria semasa misi El Sin Nombre. Anda akan ditanya beberapa soalan yang mesti anda jawab dengan betul, dan fikiran anda, ini tidak akan menjadi kuiz rancangan TV di mana anda boleh meminta bantuan dari rakan, mengeluarkan jawapan yang salah secara rawak, atau bahkan menukar soalan. Anda sendiri di sini dan satu -satunya hadiah yang anda boleh menang di sini adalah hidup anda.

Permainan Prima ada di sini untuk membantu anda mendapatkan semua jawapan yang tepat untuk versi El Sin Nombre dari kuiz TV popular yang diletakkan di dalam alam semesta Cod MW2, dan untuk membuat Valeria mempunyai belas kasihan kepada anda.

Tanpa berlengah lagi, inilah soalan dan jawapan:

Soalan 1: Siapa yang menyerang kita?
Jawapan:

 • Ia adalah kartel
 • .
 • .
 • Itu adalah zombi!

Jawapan yang betul: itu adalah pasukan khas Mexico.

Soalan 2: Terdapat orang luar yang membantu pasukan khas Mexico … siapa mereka?
Jawapan:

 • Pesaing anda.
 • Mereka bekerja sendiri.
 • PMCS Amerika. Syarikat Shadow.
 • Itu hanya adik saya yang menguji killstreaks.

Jawapan yang betul: PMC Amerika. Syarikat Shadow.

Soalan 3: Siapa yang mengetuai syarikat bayangan?
Jawapan:

 • Phillip Graves
 • Alejandro Vargas
 • Hantu
 • Gembala umum

Jawapan yang betul: Phillip Graves.

Soalan 4: Apa yang dia mahukan?
Jawapan:

 • Peluru berpandu.
 • El Sin Nombre.
 • Iran.
 • Dia mahukan beban m4 terbaik dalam peperangan moden 2

.

!

Mengenai Pengarang

Penulis kakitangan di Prima Games sejak Mei 2022. Permainan sejak dapat memegang joystick Amiga 500 sendiri, kembali pada awal 90 -an (ketika permainan bagus, ingatlah?). Dia telah melalui beribu -ribu video, papan, dan permainan kad yang berbeza dan nampaknya dia mahu menjadikannya puluhan ribu tidak lama lagi ™. Kegemaran semasa: Survivor Vampire, Smite, Marvel Snap. .

Cara Menjawab Soalan El Sin Nombre dengan betul dalam Kempen Modern Warfare 2

Valeria menyoal sabun dalam peperangan moden 2 el sin nombre misi

Anda akan ditugaskan untuk mengatakan kebenaran semasa bermain melalui misi El Sin Nombre Modern Warfare 2, dan satu jawapan yang salah boleh membawa maut. Berikut adalah cara menjawab soalan Valeria dengan betul di El Sin Nombre.

Kempen Modern Warfare 2 akhirnya di sini di Access Awal, membolehkan pemain menyatukan semula dengan Pasukan Petugas 141 sambil bertemu dengan watak -watak baru seperti Vargas dan Graves. Kempen Globe-Trotting mengambil sabun dan hantu ke Mexico di mana mereka melihat untuk menyusup parti kartel untuk menangkap El Sin Nombre, yang tidak bernama.

Artikel berterusan selepas iklan

Dalam usaha untuk mengetahui siapa El Sin Nombre untuk membantu mengesan peluru berpandu, sukarelawan sabun sendiri untuk diinterogasi oleh Las Almas. Setelah ditangkap dan pemain mengambil tampuk, Alejandro akan memberitahu anda untuk memberitahu kebenaran, tidak kira apa pun.

Artikel berterusan selepas iklan

Berikut adalah cara menjawab semua soalan dengan betul dan bertahan dalam soal siasat dari Valeria. Dan jangan risau, di sana tidak akan menjadi spoiler di luar bahagian misi ini, Oleh itu, anda boleh membaca dengan selamat jika tersekat.

Artikel berterusan selepas iklan

?

Ya, las almas tahu lebih banyak daripada yang anda harapkan, jadi anda mesti menjawab soalan dengan betul untuk memenangi nikmat mereka dan bertahan dalam soal siasat dalam misi El Sin Nombre Modern Warfare 2.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Menjawab soalan dengan betul akan meyakinkan mereka bahawa sabun adalah tulen dan akan membolehkan dia dibawa ke rumah itu, menjalankan misi.

Setiap jawapan yang betul di El Sin Nombre

Veleria Menginterogasi SOAP dalam Modern Warfare 2 El Sin Nombre Mission

Sama ada anda tidak pasti tentang jawapan yang benar kepada soalan -soalan atau tergoda untuk berbohong kepada Valeria dalam El Sin Nombre Modern Warfare 2, berikut adalah semua jawapan yang betul dalam rangka:

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

 1. Itu adalah pasukan khas Mexico.
 2. . Syarikat Shadow.
 3. Phillip Graves.
 4. Peluru berpandu.

Setelah berjaya menjawab semua soalan, Diego dan Valeria akan membawa anda ke tingkat atas untuk bertemu dengan El Sin Nombre.

Untuk lebih lanjut mengenai Modern Warfare 2, pastikan anda menyemak cara mengurangkan saiz fail permainan dan setiap pengendali yang datang pada pelancaran.

Kredit Imej: Activision