Elden Ring Co-op: Cara Bermain Multiplayer-Gamespot, Panduan Co-op Multiplayer Elden Ring: Cara Bermain Dengan Rakan | Beebom

Panduan Co-op Multiplayer Elden Ring: Cara Bermain Dengan Rakan

Sebaik sahaja patung syahid diaktifkan, gunakan ubat jari furlcalling dari barang -barang. Furlcalling Finger Remedy membolehkan pemain menemui semua tanda emas atau merah Dipandang oleh pemain di kawasan, membiarkan mereka sama ada memanggil orang untuk co-op (melalui tanda emas) atau bermain pertemuan PvP (melalui tanda merah).

Elden Ring Co-op: Cara Bermain Multiplayer

Jalan Berbahaya di hadapan boleh dibuat lebih mudah diurus dengan sekutu.

pada 1 Jun, 2022 jam 1:34 PM PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Melawan jalan anda melalui Elden Ring di Co-op adalah cara terbaik untuk bermain untuk beberapa pemain, tetapi seperti yang dijangkakan dengan permainan perisian, sistem yang ada untuk ini sedikit lebih rumit daripada yang anda suka. Sekiranya anda memerlukan pembelajaran tangan bagaimana untuk melibatkan diri dalam multiplayer Elden Ring, kami mendapat panduan lengkap di sini supaya anda dapat dengan mudah menjemput rakan -rakan untuk pertempuran bos, penerokaan, dan semua permainan yang ditawarkan kepada anda.

Elden Ring: Cara Bermain Co-op

Apabila anda tiba di tanah, anda akan lalai bermain permainan dalam mod solo, tetapi anda boleh dengan mudah mengubahnya menggunakan item yang anda akan mulakan permainan dengan sebaik sahaja anda melewati tutorial.

Perkara pertama yang anda mahu lakukan ialah memeriksa anda rangkaian tetapan di bawah permainan sistem Menu Pilihan. Anda akan melihat pilihan untuk bermain silang, suara, sembang, dan banyak lagi. Tetapan Pelancaran . Tetapi kerana anda berada di sini, anda lebih cenderung ingin bermain di Co-op, jadi inilah yang perlu anda ketahui.

Multiplayer: Jari yang lebih teruk, jari yang terperanjat, dan effigy emas kecil. Masing -masing mempunyai tujuan khusus yang berkaitan dengan multiplayer.

Tanda-tanda pemanggil emas ini pada dasarnya adalah jemputan untuk menyertai Co-op dengan pemain lain

Jari jari yang terancam: Meninggalkan emas tanda memanggil untuk bermain multiplayer koperasi. Anda hanya boleh meletakkan satu tanda memanggil, jadi apabila anda meletakkan yang baru, tanda Summon Gold anda sebelum ini akan dikeluarkan. Di dunia pemain lain, mereka mungkin melihat tanda pemanggil emas anda, dan sekiranya mereka berinteraksi dengannya, mereka akan memanggil anda ke dalam permainan mereka

Effigy emas kecil: Menghantar tanda pemanggil koperasi ke beberapa yang berdekatan memanggil kolam (kolam diaktifkan sahaja). Pada dasarnya, ini memberitahu permainan bahawa anda ingin menyertai sesi berbilang pemain, dan ini mungkin bermakna anda ditarik ke dunia pemain lain pada bila -bila masa setelah anda mengaktifkannya.

Jari lebih teruk.

Item keempat diperlukan untuk memanggil pemain ke dalam permainan anda. Ini adalah Furcalling Finger Remedy. Gunakan. satu dan anda akan melihat tanda -tanda pemanggil emas muncul, terutamanya di sekitar pintu gerbang bos dan memanggil kolam renang. Walaupun ia adalah barang yang boleh dimakan, anda boleh menggunakan anak kerajinan dan bunga Erdleaf dengan mudah membuat lebih banyak-jangan risau akan habis, kerana anda dapat mencari bunga ini di mana-mana sahaja di luar rumah.

Sekiranya anda ingin menjemput pemain tertentu, anda boleh menyediakan a Dan anda hanya akan dipadankan dengan pemain lain menggunakan kata laluan yang sama. Ini berfungsi pada dasarnya seperti jemputan permainan, membolehkan anda dan pemain khusus lain untuk bermain bersama sambil menjaga pemain rawak lain daripada menyertai atau membawa anda sebagai rakan kongsi mereka.

Anda juga boleh membuat sehingga lima kata laluan kumpulan Itu membolehkan anda menyaring mesej, memanggil tanda, darah, hantu, dan unsur multiplayer lain dari sesiapa yang tidak menggunakan kata laluan kumpulan anda. Ini berguna kerana banyak mesej pemain boleh menipu atau bahkan tidak masuk akal, jadi menggunakan kata laluan kumpulan akan membantu memastikan anda hanya menerima mesej alam sekitar dari pemain yang anda percayai.

Panduan Elden Ring

 • Apa yang Berlaku di Elden Ring? Kisah Permainan, Bahagian 1: Limgrave
 • Elden Ring Rune Farming: Kawasan awal terbaik untuk tahap cepat
 • + Tunjukkan lebih banyak Pautan Panduan Elden Ring (7)
 • Elden Ring: Senjata Terbaik yang anda dapati awal di Limgrave
 • Elden Ring Margit the Fell Omen Panduan – Tahap yang Disyorkan dan Cara Mengalahkan Bos Pertama
 • Elden Ring: Cara Meningkatkan Senjata – Smithing Stones Dijelaskan
 • Cara Tahap Di Elden Ring, Statistik Jelaskan
 • Elden Ring: Kenang -kenangan Terbaik untuk Dipilih Semasa Penciptaan Watak
 • Peta Elden Ring: Di mana untuk mencari serpihan peta pertama anda

Panduan Co-op Multiplayer Elden Ring: Cara Bermain Dengan Rakan

Elden Ring Co-op

Salah satu ciri yang menyeronokkan Elden Ring adalah permainan multiplayer bersama dengan rakan. Ia menjadikan perjalanan melalui tanah antara pengalaman yang menyeronokkan, membolehkan pemain saling membantu dalam menakluki musuh. Walau bagaimanapun, berbilang pemain di Elden Ring berfungsi dengan cara yang berbeza daripada tajuk dalam talian yang lain, yang memerlukan pemain untuk memenuhi langkah tertentu. Malangnya, langkah-langkah ini dapat mengelirukan pendatang baru ke permainan yang ingin bersama rakan mereka. Artikel ini bertujuan untuk menjadikan proses lebih mudah, meliputi langkah-langkah untuk co-op multiplayer di Elden Ring.

Bagaimana Multiplayer Co-op berfungsi di Elden Ring?

Co-op multiplayer Elden Ring mengikuti asas-asas setiap tajuk koperasi multiplayer lain yang ada sekarang. Apa yang memisahkannya dari permainan lain adalah cara ia berfungsi. Sejak zaman Dark Souls, Co-op dalam permainan oleh FromSoftware selalu terikat dengan jalan cerita permainan tertentu.

Elden-Ring-Multiplayer-Co-op-1

Mengaktifkan koperasi di kawasan memerlukan pemain untuk berinteraksi dengan patung martir. . Co-op dengan sesiapa yang bermain permainan.

Dengan penggunaan beberapa item dan mengikuti beberapa langkah, pemain perlu membuat diri mereka dapat ditemui dan kemudian memanggil orang lain dalam permainan mereka. Anda semua boleh bekerjasama untuk mengalahkan pergaduhan bos.

Prasyarat untuk Co-op Multiplayer di Elden Ring

Untuk melaksanakan koperasi, pemain perlu melengkapkan dan mengikuti beberapa langkah di Elden Ring sebelum memanggil pemain lain dan rakan mereka.

Patah -patung syahid adalah patung -patung yang biasanya ditemui berhampiran tapak rahmat di pelbagai kawasan. Patung -patung ini Benarkan pemain mengaktifkan multiplayer di zon tertentu dan walaupun pada permulaan penjara bawah tanah yang ditemui. Setelah diaktifkan, pemain dapat menjatuhkan tanda koperasi atau kompetitif, dan pemain lain dapat berinteraksi dengannya untuk memulakan permainan multiplayer. Ia juga membantu pemain mencari multiplayer untuk dipanggil ke dunia dengan patung -patung yang diaktifkan.

Elden-Ring-Multiplayer-Co-op-effigy-of-Martyr

Menggunakan ubat jari furlcalling

Sebaik sahaja patung syahid diaktifkan, gunakan ubat jari furlcalling dari barang -barang. Furlcalling Finger Remedy membolehkan pemain menemui semua tanda emas atau merah Dipandang oleh pemain di kawasan, membiarkan mereka sama ada memanggil orang untuk co-op (melalui tanda emas) atau bermain pertemuan PvP (melalui tanda merah).

Furlcalling-finger-remedy

Membuat ubat jari furlcalling adalah mudah. Pemain perlu mengumpul bunga Erdleaf yang ditemui mekar di sekitar peta. Setelah dikumpulkan, pemain perlu melawat kerajinan mereka dan membuat barang dan nombor yang mereka perlukan. Perlu diingat bahawa satu ubat jari furlcalling digunakan untuk setiap pertemuan co-op. Oleh itu, jika pemain mati semasa co-op, mereka menggunakan ubat jari yang lain selepas respawning untuk membuat tanda-tanda dapat ditemui pada diri mereka sendiri.

Jari jari yang ternakan dan effigy emas kecil

Finger Furled Tarnished adalah item co-op yang digunakan di Elden Ring untuk pemain untuk Bermain antara satu sama lain. Tanpa ini, satu pemain tidak dapat menyertai dunia pemain lain untuk bermain dalam talian. . Setelah bangun di kawasan ini. Keluar dari bilik melalui pintu besar yang pertama. Berhampiran hujung lorong, berinteraksi dengan mayat dan menerima barang tersebut. TRANEDS-FURLED-FINGER Elden-Ring-Multiplayer-Co-op-tarnisheds-Finger

Effigy emas kecil adalah perkara lain yang pemain boleh mengambil untuk bermain co-op. Item ini menghantar tanda memanggil ke kolam memanggil kawasan tersebut. Walau bagaimanapun, dengan menggunakannya, pemain memerlukan pemain untuk mengaktifkan patung martir. Pemain dapat menemui item ini di timur tapak langkah pertama Grace, berhampiran patung pertama martir atau di mana -mana patung patung pemanggil syahid.

Kecil-golden-effigy Elden-Ring-Co-op-Multiplayer-First-Step Elden-Ring-Multiplayer-Co-op-Small-Golden-Ceffigy

. . Ini memerlukan kedua -dua pemain berada di lokasi yang tepat di kawasan. .

Cara menjemput rakan atau dijemput ke Co-op di Elden Ring

 • Pertama, buka pilihan berbilang pemain dalam menu jeda. Pastikan permainan silang rantau diaktifkan di bawah pilihan dalam talian dalam tetapan jika rakan anda tinggal di rantau yang berbeza.
 • Masukkan pilihan berbilang pemain dalam menu jeda. Sekali di sini, tekan Y pada Xbox Controller, Segitiga pada pengawal PlayStation, dan klik kanan pada tetikus dan pilih pilihan Y untuk memasukkan menu kata laluan.
 • Di dalam menu Kata Laluan, tetapkan kata laluan untuk sesi berbilang pemain. Ingat bahawa kedua-dua pemain memerlukan kata laluan yang sama untuk menjemput satu sama lain untuk co-op.

.

 • Pergi ke tempat tertentu di peta di kawasan dan minta rakan anda sampai ke tempat itu. .
 • Jatuhkan tanda menggunakan jari Furled Tarnished. Berbuat demikian akan membuat tanda yang dijatuhkan dapat ditemui kepada pemain lain menggunakan kata laluan dalam talian yang sama.
 • .
 • Pemain lain berinteraksi dengan tanda, yang akan menelefon pemain untuk co-op.
 • Kedua -dua pemain kini boleh meneroka kawasan itu sehingga salah seorang pemain mati dan menamatkan pertarungan bos.

Sekiranya pemain tidak menemui seluruh kawasan

 • Pertama, aktifkan patung martir pada permulaan kawasan. .
 • Setelah selesai, gunakan effigy emas kecil untuk menjatuhkan tanda memanggil berhampiran patung effigy.
 • Pemain lain harus mengaktifkan patung martir mereka dan menggunakan ubat jari furlcalling untuk membuat tanda -tanda dapat ditemui.
 • Pemain lain berinteraksi dengan tanda pemanggil yang betul, teleporting diri mereka untuk co-op.
 • Pemain kini boleh meneroka dan mengambil bahagian dalam pergaduhan bos bersama sehingga bos kawasan digulingkan atau salah satu pemain dua pemain mati.

. Semasa anda berada di sini, kami mengesyorkan anda menyemak kelas Elden Ring terbaik dan senjata terbaik di Elden Ring juga.

Cara Co-op dengan Pemain Rawak di Elden Ring

Sekiranya pemain ingin membantu pelancong permainan secara rawak pada masa yang paling sukar, mereka perlu mengikuti langkah -langkah berikut

 • Pastikan tiada kata laluan berbilang pemain yang ditetapkan dalam permainan. Sekiranya ada, keluarkannya dengan pergi ke menu berbilang pemain.
 • Setelah selesai, aktifkan patung patung martir di rantau peta atau pada permulaan penjara bawah tanah.
 • Gunakan effigy emas kecil untuk menjatuhkan tanda memanggil berhampiran patung patung martir dan tunggu dekatnya.
 • Sekiranya pemain menggunakan ubat jari furlcalling dan berinteraksi dengan tanda anda, ia akan menarik anda ke dunia mereka untuk melaksanakan koperasi.

Berapa banyak pemain yang dibenarkan bersama pada satu masa?

. Pada satu masa, tiga pemain boleh menyertai permainan dan mengambil bahagian dalam koperasi. Aktiviti ini terdiri daripada mengambil bahagian dalam PvP terhadap pemain lain, menangani pergaduhan bos, dan membersihkan seluruh kawasan.

Adalah crossplayable co-op multiplayer

Tidak. . Oleh itu, setiap pemain yang ingin bersama antara satu sama lain harus berada di sistem yang sama dan bukan pada sistem yang berasingan. Oleh itu, pemain PC tidak dapat bersama dengan pemain konsol dan sebaliknya.

Co-op dalam permainan berlangsung selagi pemain meneroka kawasan tertentu bersama-sama, sehingga mereka mengalahkan bos kawasan atau sehingga salah satu daripada dua pemain meninggal dunia. Pemain kedua meninggalkan sempadan kawasan atau mati, permainan berakhir permainan co-op.

?

. Semasa bermain berbilang pemain dengan pemain lain, permainan ini tidak membenarkan penggunaan gunung sehingga salah satu pemain meninggalkan dunia mereka dan mengakhiri sesi co-op.

Adakah perkembangan membawa pemain pelawat dalam permainan co-op?

. Jadi, jika seorang pemain membantu rakan mereka untuk mengalahkan bos tetapi tidak membunuh bos yang sama dalam permainan mereka sendiri, ia tidak akan maju. Sebaik sahaja multiplayer berakhir, mereka perlu membunuh bos di dunia mereka.