Rockstar S GTA 6 Kebocoran Terkini Mengungkap Ciri -ciri Potensi Permainan – Hindustan Times, GTA 6 Teaser Dihantar oleh Rockstar telah memecah peminat secara besar -besaran

GTA 6 Teaser Dihantar oleh Rockstar telah memisahkan peminat secara besar -besaran

Suatu hari, permainan rockstar akan menjatuhkan penggoda tulen untuk Grand Theft Auto VI. Ini adalah hari yang saya fikirkan banyak. Tidak semestinya hanya kerana saya juga teruja untuk melihat apa yang telah dimasak, tetapi kerana saya hampir 100% pasti bahawa ia akan menghantar internet menjadi kegilaan gembar -gembur tidak seperti apa yang pernah kita lihat sebelumnya.

GTA 6 LEAKS MENYEDIAKAN CARI

Ciri-ciri kebocoran, jangkaan, dan ciri-ciri perubahan yang berpotensi besar GTA 6 yang terperinci mengenai R/GTA6. Tarikh pelepasan tidak diketahui, tetapi rockstar dilakukan

Oleh kerana pengaruh besar francais GTA, GTA 6 berada di antara permainan yang paling dinanti -nantikan dalam sejarah, meninggalkan peminat dengan penuh semangat menunggu pandangan ke dalam projek terbaru Rockstar Games.

GTA 6 Mega Leak: Permainan

Pada tahun sebelumnya, kebocoran yang mengagumkan memberikan gambaran ke dalam permainan yang akan datang ini, tetapi ia mempunyai akibat yang besar untuk kedua -dua Rockstar dan orang yang bertanggungjawab untuk kebocoran, yang pergi dengan nama “Teapotuberhacker.”

Untuk Rockstar, pendedahan kerja pemaju mereka meminta pengalihan sumber untuk memasangkan kebocoran. Bagi pemecah, akibat undang -undang kelihatan besar. Walaupun kandungan bocor mempamerkan peringkat awal perkembangan permainan, ia masih menawarkan pandangan berharga ke arah kreatif Rockstar.

Memandangkan magnitud kebocoran, ia boleh diampuni jika anda tidak mengetahui setiap butiran yang diturunkan. Nasib baik, peminat berdedikasi telah menganalisis kebocoran, yang membawa mereka untuk menyusun penemuan mereka ke dalam dokumen PDF, meringkaskan aspek pentingnya.

Anda boleh mengakses dokumen bermaklumat ini mengenai subreddit R/GTA6. Ia tidak mengatakan bahawa sejak kebocoran berlaku, permainan itu jauh dari siap, tetapi kerana itu, apa yang pada mulanya dilihat mungkin mengalami perubahan yang ketara atau bahkan dikeluarkan pada saat permainan akhir diturunkan di pasaran.

Kebocoran GTA 6 adalah momen ikonik di dunia permainan, sebahagiannya disebabkan oleh jangkaan sekitar permainan dan fakta bahawa ia adalah salah satu kebocoran yang paling besar yang pernah berlaku pada peringkat awal pembuatannya. Sebagai dokumen menggariskan, internet dibanjiri dengan kira -kira 90 video dan kod python permainan.

Dokumen ini memberikan pandangan tentang butir -butir yang kompleks, seperti pengubahsuaian yang diperhatikan dalam fizik euforia Rockstar, pencahayaan dan kesan cuaca yang berbeza -beza, dan senarai komprehensif watak -watak bernama, termasuk Lucia dan Jason, yang nampaknya menjadi protagonis yang akan datang.

Di samping.

Terima kasih kepada kebocoran, ia juga memberi gambaran mengenai beberapa jenama yang mungkin menampilkan dalam permainan akhir. Seperti biasa untuk francais, banyak nama jenama ini termasuk Wordplay yang suka bermain dan tidak senonoh.

Selain itu, kebocoran juga telah mendedahkan beberapa mekanik permainan yang menarik, seperti keupayaan untuk berjalan semasa berada di penutup, pergi rawan, merompak kereta, terlibat dalam rompakan, hack, dan juga saksi pakaian menjadi semakin kotor. Di samping itu, nampaknya hidupan liar bandar, termasuk raccoon, scrabbles di sampah.

Tarikh pelepasan rasmi tetap tidak pasti, tetapi Rockstar telah mengesahkan usaha berdedikasinya ke arah mewujudkan entri seterusnya dalam siri Grand Theft Auto.

GTA 6 ‘Teaser’ Dihantar oleh Rockstar telah memecah peminat secara besar -besaran

GTA 6 'Teaser' Dihantar oleh Rockstar telah memecah peminat secara besar -besaran

Suatu hari, permainan rockstar akan menjatuhkan penggoda tulen untuk Grand Theft Auto VI. Ini adalah hari yang saya fikirkan banyak. Tidak semestinya hanya kerana saya juga teruja untuk melihat apa yang telah dimasak, tetapi kerana saya hampir 100% pasti bahawa ia akan menghantar internet menjadi kegilaan gembar -gembur tidak seperti apa yang pernah kita lihat sebelumnya.

Banyak peminat auto kecurian besar berharap bahawa a GTA VI pengumuman akan dibuat pada hujung minggu, seperti GTA v meraikan ulang tahun ke -10. Ayuh lelaki, tunggu di sana. Kami telah menunggu satu dekad, kami boleh menunggu lebih lama. Kemungkinannya, mendedahkan hampir pasti berlaku pada tahun depan. Sudah, peminat telah dapat menyatukan peta berdasarkan kebocoran tahun lepas. Dikatakan termasuk lebih dari 100 lokasi unik untuk diterokai. Leaker lain mendakwa bahawa GTA VI Jenayah akan merangkumi pengubahan wang haram dan saksi ugutan. ?

Lihatlah yang luar biasa ini Naib bandar mod remaster.