Remnant 2 Tarikh Siaran, Butiran Permainan, dan Maklumat Kisah | Loadout, Remnant 2 Tarikh dan Masa Siaran | Semua yang kita tahu setakat ini | game8

Remnant 2 Tarikh dan Masa Siaran | Semua yang kita tahu setakat ini

Kesinambungan Remnant 2 memperluaskan jalan cerita yang ada dari permainan pertama. Walaupun kehancuran yang disebabkan oleh akar di bumi, ada semangat harapan untuk manusia. Dengan kemusnahan portal akar ke planet ini, dan penurunan jumlah mereka, kelangsungan hidup telah menjadi kemungkinan. Walau bagaimanapun, kehidupan di luar penempatan manusia yang mantap tetap mencabar.

Tarikh Siaran Remnant 2, Butiran Permainan, dan Maklumat Kisah

Inilah yang kita tahu setakat ini dan apa yang diharapkan menjelang tarikh pelepasan 2 sisa, termasuk butiran cerita dan permainan penembak orang ketiga yang unik.

Tarikh Siaran Remnant 2: Bos dapat dilihat

Diterbitkan: 23 Jul, 2023

Bilakah tarikh pelepasan sisa 2? Remnant dari Ashes adalah salah satu kejutan terbesar pada tahun 2019 kerana ia menggabungkan pertempuran, cabaran peringkat gelap, dan gaya seni yang unik untuk mencipta pengalaman yang merasakan menyegarkan, namun biasa. Tetapi adakah itu akan berlaku dengan sekuel, dan bilakah anda akan dapat memainkannya? Kami ada jawapan di sini.

Permainan ini kelihatan lebih bercita-cita daripada abu, menawarkan persekitaran dan model musuh yang lebih baik yang dihasilkan secara prosedur dan beberapa ciri permainan baru ketika bermain solo atau dalam sisa 2 multiplayer. Dengan betapa baiknya ia kelihatan setakat ini, ia boleh menjadi salah satu permainan co-op terbaik ketika keluar.

Tarikh Siaran Remnant 2

Tarikh Siaran Remnant 2 adalah Selasa, 25 Julai, 2023, untuk PS5, Xbox Series X | S, dan PC pada 9 pagi PT, 12 malam ET, 5 petang BST. Permainan ini juga dimainkan sekarang untuk mereka yang membeli edisi muktamad.

Pengumuman ini di Summer Game Fest 2023 memberi kami tarikh yang lebih tepat selepas Ketua Pegawai Eksekutif Embracer Group Lars Wingfors mengesahkan permainan itu bertujuan untuk tingkap pelepasan musim panas 2023 semasa ceramah di saluran YouTube Direkt Studios.

Remnant 2 Story: Dua pemain yang bertujuan untuk makhluk seperti bug yang besar

Remnant 2 Story

Di Remnant 2 Anda akan terjun lebih dalam ke dalam dunia yang mengerikan dan usang dari permainan pertama ketika anda mengambil musuh licik sama ada bersendirian atau bersama rakan.

Treler Gambaran Keseluruhan baru memberi anda gambaran ringkas mengenai apa yang dapat dijangkakan dari permainan dan dunia.

Thumbnail YouTube

Remnant 2 Gameplay

Summer Game Fest 2023 mempamerkan permainan baru Remnant 2, yang menonjolkan tindakan sengit yang boleh anda harapkan apabila ia dikeluarkan. Treler ini khususnya menunjukkan permainan co-op, dengan pemain yang bekerjasama untuk menurunkan segala macam robot yang menjulang tinggi dan raksasa yang menakutkan.

Thumbnail YouTube

Dari pratonton tangan kami dengan Remnant 2 di GDC pada bulan Mac 2023, kami juga merasa baik untuk permainan seperti apa. Walaupun kita hanya dapat memainkan seksyen pendek, dan bermain solo, permainan pistol yang lebih baik permainan dan mekanik pergerakan jelas. Pertarungan bos yang kami juga dirawat juga merupakan sekeping set yang hebat.

Begitu juga, persekitaran juga bertambah baik dalam permainan pertama, dengan lokasi yang lebih bervariasi yang mempunyai kesan yang lebih besar pada permainan. Sebagai contoh, satu urutan dalam treler sisa 2 menunjukkan pemain melompat melintasi kereta api kereta api, sementara yang lain melihat tiang keluar dari tanah untuk membuat dinding dan sudut pandang dengan cepat.

Remnant 2 Gameplay: Dua pemain yang menghadapi robot besar di arena

Sekilas permainan kecil untuk permainan dapat dilihat di bawah mempamerkan beberapa bos baru, musuh, dan persekitaran dalam treler. Kami juga melihat lebih banyak lagi dalam aliran pemaju baru -baru ini, yang menunjukkan hampir dua jam permainan, termasuk pelbagai kelas 2 sisa dan kebolehan mereka:

Thumbnail YouTube

Dan yang meliputi apa yang boleh anda harapkan dari sekuel sisa menjelang tarikh pelepasan sisa 2. Pastikan anda mengawasi lebih banyak daripada permainan tembakan ketika kami semakin dekat dengan permainan yang keluar pada konsol gen semasa dan PC dan mungkin menjadi salah satu permainan PS5 terbaik atau permainan Xbox terbaik di platform.

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Remnant 2 Tarikh dan Masa Siaran | Semua yang kita tahu setakat ini

Bersedia untuk menyelamatkan bumi dari akar jahat sekali lagi dalam sisa 2! Baca terus untuk mengetahui tarikh pelepasannya, serta bagaimana untuk memerintahkannya.

Tarikh dan Masa Siaran Remnant 2

Remnant 2 sudah keluar sekarang!

Gambar

Remnant 2 keluar pada 25 Julai, 2023, pada waktu tengah hari Timur Standard.

Wilayah Masa pelepasan tempatan
Amerika Syarikat (EST) 25 Julai, 12:00 p.m.
Amerika Syarikat (PDT) 25 Julai, 9:00 a.m.
United Kingdom 25 Julai, 5:00 p.m.
New Zealand 26 Julai, 4:00 a.m.
Pantai Timur Australia 26 Julai, 2:00 a.m.
Pantai Barat Australia 26 Julai, 12:00 a.m.
Jepun 26 Julai, 1:00 a.m.
Filipina 26 Julai, 12:00 a.m.
Afrika Selatan 25 Julai, 6:00 p.m.
Brazil 25 Julai, 1:00 p.m.

Semua yang kita tahu mengenai sisa 2

Remnant 2 Plot Cerita

Gambar

Kesinambungan Remnant 2 memperluaskan jalan cerita yang ada dari permainan pertama. Walaupun kehancuran yang disebabkan oleh akar di bumi, ada semangat harapan untuk manusia. Dengan kemusnahan portal akar ke planet ini, dan penurunan jumlah mereka, kelangsungan hidup telah menjadi kemungkinan. Walau bagaimanapun, kehidupan di luar penempatan manusia yang mantap tetap mencabar.

Mencari tempat perlindungan di Ward 13, anda dan sahabat mendapati diri anda terjerat dalam peristiwa yang tidak dijangka. Komander Andrew Ford, pengasas Ward 13, meminta bantuan anda dalam mengaktifkan batu dunia yang terletak di bunker lama. Peranti yang luar biasa ini mempunyai kuasa untuk mengangkut penggunanya ke pelbagai dunia.

Malangnya, semasa misi ini, bukan sahaja komander Ford meninggalkan melalui World Stone, tetamu yang tidak diundang bernama Clementine (salah seorang pelindung Ward 13) secara tidak sengaja disedut ke dalam batu cryptic juga. Walaupun memahami bahaya yang terlibat, anda membuat keputusan yang berani untuk memulakan misi menyelamat dan mengikutinya ke dunia yang tidak diketahui.

Remnant 2 Gameplay

Gambar

Sama seperti permainan pertama, Remnant 2 masih menjadi penembak orang ketiga yang dipengaruhi oleh permainan seperti jiwa. Malah musuh yang paling lemah dapat membunuh anda jika anda tidak terlalu berhati -hati, dan kesihatan anda masih menjadi sumber untuk menguruskan. Tetapi tidak seperti permainan pertama, Devs telah berjanji bahawa tahap generasi prosedur telah bertambah baik – memberikan anda peta baru dan mencabar dan penempatan musuh ketika anda meneroka dunia permainan.

Sudah tentu, mata yang berkaitan dengan cerita masih akan mempunyai susun atur yang telah ditetapkan, tetapi mereka akan diintegrasikan ke tahap baru yang baru, anda boleh menghabiskan berjam-jam meneroka, mengumpul rampasan, dan membunuh musuh di.

Gambar

Penambahbaikan lain ialah sistem asas. Tidak seperti pendahulunya, di mana kelas permulaan kebanyakannya menentukan peralatan yang anda mulakan dengan, di Remnant 2, archetype yang anda pilih memberi akses kepada faedah eksklusif. Anda mempunyai pilihan untuk menggabungkan dua archetypes sebagai primer dan menengah dan beralih di antara mereka mengikut kehendak.

Pertimbangan yang teliti terhadap peruntukan titik sifat diperlukan kerana mereka tidak lagi tak terhingga. Mengkhususkan diri dalam beberapa ciri dan bukannya memaksimumkan mereka semua menjadi penting.

Keperluan Sistem Remnant 2

Gambar

Minimum Disyorkan
Sistem operasi Windows 10 Windows 10
Pemproses Intel Core i5-7600 atau AMD Ryzen 5 2600 Intel i5-10600K / AMD R5 3600
Ingatan 16 GB RAM 16 GB RAM
Kad grafik GeForce GTX 1650 atau AMD Radeon RX 590 GeForce RTX 2060 atau AMD Radeon RX 5700
Penyimpanan 80 GB ruang yang ada 80 GB ruang yang ada

Berdasarkan keperluan sistem yang disenaraikan di halaman Steam Remnant 2, anda memerlukan PC pertengahan hingga tinggi untuk dapat memainkannya. Perhatikan keperluan ingatannya, terutamanya, untuk mengelakkan kesesakan semasa bermain permainan.

Remnant 2 pra-pesanan

Gambar

Jika anda ingin mendapatkan tangan anda di Remnant 2, anda boleh membuat pra-pesanan melalui Amazon, Steam, kedai Epic Games, kedai PlayStation, dan kedai online Xbox.

Remnant 2 treler

Treler terbaru

Maklumat produk sisa 2

Remnant 2 Cover
Tajuk Remnant II
Tarikh Siaran 25 Julai 2023
Pemaju Permainan tembakan
Penerbit Penerbitan Gearbox
Platform yang disokong PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC
Genre Penembak orang ketiga
Bilangan pemain 1-3
Penilaian ESRB Matang 17+
Laman web rasmi Laman web Remnant 2

Ulasan permainan video pada waktu siang, cuba menulis novel pada waktu malam. Dia seorang penyedut untuk permainan dunia terbuka (gelaran kejatuhan Bethesda, Gunung dan Blade Bannerlord, Grand Theft Auto), CRPGS (Planescape: Tombol, Disco Elysium), dan Penembak Orang Pertama (Call of Duty, Battlefield, dan Sims yang mendalam seperti Bioshock..