Honkai: Tarikh Siaran Keretapi Bintang | Senapang Senapang Kertas Rock, Honkai: Masa dan tarikh pelepasan kereta api bintang – Polygon

Bilakah Honkai: Pelancaran Kereta Api Star

Jawapan yang lebih kompleks adalah bahawa kesan Genshin wujud dalam semacam multiverse dengan banyak permainan lain Hoyoverse, termasuk siri impak honkai, di mana honkai: star rel secara teknikal kemasukan keempat. Pemain yang biasa dengan Honkai Impact 3rd akan mengenali beberapa wajah yang biasa di kalangan pelakon Star Rail, walaupun (dengan satu pengecualian) ini akan menjadi versi realiti alternatif tersebut. Mengetahui backstories mereka akan membolehkan anda menghargai beberapa telur Paskah di sana sini, tetapi masih, kebiasaan dengan permainan yang lebih lama dalam siri ini jauh dari penting untuk memahami plot Star Rail.

Honkai: Tarikh pelepasan kereta api bintang, tarikh preload, ganjaran pra-pendaftaran, dan banyak lagi

A Honkai: Watak kereta api bintang menghadap ke kawasan penjara dalam permainan

Bilakah saya boleh bermain honkai: kereta api bintang? Honkai: Star Rail adalah tindak lanjut Hoyoverse yang dijangkakan kepada Genshin Impact. Menukar gaya ARPG tandatangan studio untuk pendekatan permainan yang lebih strategik (tetapi masih sangat berorientasikan), Honkai: Star Rail menjanjikan perjalanan yang aneh melalui galaksi sci-fi di atas kereta api titular.

Sekiranya ini terdengar seperti sesuatu yang anda akan berminat, berita baiknya ialah anda tidak lama menunggu sebelum anda dapat mengalami honkai: kereta api bintang untuk diri sendiri. Baca terus untuk butiran terkini mengenai tarikh pelepasan Star Rail, tarikh preload, bagaimana dan mengapa anda perlu mendaftar untuk permainan, dan banyak lagi.

Pom-Pom, konduktor kereta api seperti kelinci yang cutes berdiri di hadapan pintu kereta api yang

 • Honkai: Tarikh Siaran Kereta Api Bintang
 • Honkai: Pra-Pendaftaran Rail Star
 • Masih bolehkah saya mendaftar untuk honkai: beta terakhir Star Rail?
 • Adakah Honkai: Star Rail mengikat ke Genshin Impact?

Adakah Honkai: Star Rail mengikat ke Genshin Impact?

Hoyoverse telah membuat permainan sejak 2011, tetapi hit pemecahan mereka (terutamanya di kalangan pemain Barat) adalah kesan Genshin 2020. ARPG fantasi tinggi ini kini merupakan salah satu permainan video yang paling popular di planet ini, menerima kemas kini enam minggu yang biasa dan dengan pelan tindakan kandungan terperinci yang dirancang ke sekurang-kurangnya pertengahan tahun 2010. Honkai: Star Rail adalah permainan baru pertama Hoyoverse sejak Genshin Impact dilancarkan, jadi anda mungkin tertanya -tanya jika anda perlu mengetahui apa -apa tentang permainan mereka yang lain untuk menikmati Star Rail.

Jawapan ringkas adalah berita baik: Honkai: Rail Star dapat dinikmati sepenuhnya berdiri sendiri, Dan anda tidak perlu akrab dengan mana -mana permainan lain Hoyoverse untuk memainkannya.

Jawapan yang lebih kompleks adalah bahawa kesan Genshin wujud dalam semacam multiverse dengan banyak permainan lain Hoyoverse, termasuk siri impak honkai, di mana honkai: star rel secara teknikal kemasukan keempat. Pemain yang biasa dengan Honkai Impact 3rd akan mengenali beberapa wajah yang biasa di kalangan pelakon Star Rail, walaupun (dengan satu pengecualian) ini akan menjadi versi realiti alternatif tersebut. Mengetahui backstories mereka akan membolehkan anda menghargai beberapa telur Paskah di sana sini, tetapi masih, kebiasaan dengan permainan yang lebih lama dalam siri ini jauh dari penting untuk memahami plot Star Rail.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Sekiranya anda masih mempunyai soalan yang tidak dijawab mengenai Honkai: Star Rail, pastikan anda menyemak halaman kami mengenai segala yang kami tahu mengenai Honkai: Star Rail, di mana kami melihat permainan, cerita, pengewangan, ketersediaan platform, dan lebih banyak lagi terperinci.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Anime Ikut
 • Honkai: Rail Star Ikut
 • Hoyoverse Ikut
 • Mihoyo Limited mengikuti
 • RPG Ikut
 • Strategi ikut

Ikuti semua topik Lihat 1 Lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Rebecca kini menghilangkan permainan pelbagai platform pada VG247, tetapi khabar angin mengatakan bahawa jika anda menyanyikan “podcast indiescovery” tiga kali di hadapan monitor PC anda, dia akan muncul semula di bahagian komen RPS.

Bilakah Honkai: Pelancaran Kereta Api Star?

Seni Utama untuk Honkai: Star Rail. Ilustrasi menunjukkan beberapa watak yang diatur pada poster. Mereka ditarik dalam gaya anime-esque

Julia Lee (dia) adalah pengeluar panduan, menulis panduan untuk permainan seperti Legenda Zelda: Air mata Kerajaan dan Impak Genshin. Dia membantu melancarkan Rift Herald pada 2016.

Kemas kini (8:51 p.m.): Permainan ini sudah siap sekarang, sedikit lebih awal daripada yang dijanjikan Hoyoverse. Kisah asal masih dapat dilihat di bawah.

Honkai: Keretapi bintang, Gacha RPG mudah alih (dan PC) terbaru oleh Hoyoverse, akhirnya keluar tidak lama lagi, selepas banyak ujian dan treler beta.

Honkai: Keretapi bintang Mengambil wajah yang biasa dari Universe Honkai dan meletakkannya dalam kisah baru, dengan personaliti baru. Walaupun watak -watak mungkin kelihatan biasa, mereka mempunyai cerita baru untuk diceritakan. Permainan ini mempunyai sistem peralatan yang mantap dan pertempuran berasaskan giliran, melangkah jauh dari pertempuran tindakan yang kita lihat dari Hoyoverse.

Honkai Star Rail Time: Bilakah Honkai Star Rail Go Live?

Honkai: Keretapi bintang akan tersedia di Selasa, 25 April, atau Rabu, 26 April, bergantung pada zon waktu anda. Inilah ketika Honkai: Keretapi bintang akan dibebaskan di zon waktu anda:

 • 25 April pukul 7 p.m. Pdt untuk pantai barat Amerika Utara
 • 25 April pukul 10 p.m. Edt untuk pantai timur Amerika Utara
 • 26 April di 2 a.m. CEST untuk Eropah Barat/Paris
 • 26 April pada 1 a.m. BST untuk u.K.
 • 26 April pada 9 a.m. JST untuk Jepun

Ya, kita tahu bahawa tarikh yang diberikan oleh Hoyoverse mengatakan 26 April, tetapi ia bergantung pada tempat tinggal anda, kerana mereka menggunakan UTC+8 dalam tarikh dan masa tersenarai mereka.

Kami sangat mengesyorkan pramuat permainan sekarang Sekiranya anda membaca ini lebih awal daripada pelancaran. Anda boleh memuatkan permainan di PC melalui laman web mereka, dan di iOS dan Android melalui kedai aplikasi masing -masing.

Impak GenshinPelancaran sangat besar dan satu -satunya masalah yang kita ingat cuba memuat turun permainan pagi pelancaran. Oleh kerana begitu banyak orang lain cuba memuat turun juga, permainan ini mengambil masa untuk memuat turun. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja permainan dimuat turun, ia berlari dengan lancar dan tidak ada masalah yang melog masuk atau bermain.

Honkai: Keretapi bintangKeadaan mungkin akan sama, tetapi anda harus sentiasa bersedia untuk yang paling teruk ketika datang ke pelancaran permainan dalam talian. Pelayan mungkin terlalu banyak dan anda mungkin tidak dapat bermain dengan segera, jadi bersabarlah.