Reddit – Menyelam apa -apa, Tekken 8 S Trailer Evo mengesahkan keseluruhan kebocoran jadual sebenarnya benar | PC Gamer

Tekken 8 s Trailer Evo mengesahkan kebocoran keseluruhan jadual sebenarnya sebenarnya

– Eliza: Walaupun menjadi watak asal, perkara yang sama berlaku untuknya sebagai 2D. Selain itu penggunaannya sangat rendah. Satu lagi jenis fanbase minoriti yang kuat untuknya.

Tekken 8 Roster Analisis dan Perbincangan Kebocoran

Perlu ** amaran spoiler **, Sekiranya anda sudah sampai sejauh ini dan tidak ingin mengetahui tentang jadual yang bocor, pulih sekarang.

Setelah melihat treler Raven dan Azucena, itu tetapi mengesahkan bahawa kebocoran yang kita lihat beberapa hari yang lalu adalah nyata. Gambar di bawah untuk mereka yang belum melihatnya.

Kredit kepada u/thegreatmarcucio untuk foto dengan kapsyen

Sekarang, mari kita bincangkan apa yang boleh kita harapkan dan apakah ketinggalan yang jelas untuk Tekken 8:

Pengecualian yang dipersoalkan:
Sekarang, sebelum saya memulakan bahagian ini, saya harus mengatakan hanya kerana kita mempunyai kebocoran jadual ini, saya tidak fikir ia akan menjadi muktamad. Saya dapat melihat mereka menambah beberapa watak tetapi 32 sudah banyak untuk jadual asas dalam tempoh masa ini. Kita boleh berharap.

 • Lidia, Fahkumram, Kunimitsu II: Watak-watak ini adalah DLC peringkat akhir dan semua watak baru (ya Kuni II didasarkan pada kunimitsu lama tetapi yang lebih muda secara teknikal baru). Anda boleh memberitahu dengan tekstur dan model muka bahawa watak -watak ini dicipta dengan Tekken 8 sudah dalam pembangunan, jadi seseorang boleh mengandaikan watak -watak ini direka untuk Tekken 8. Andaian yang sama dibuat untuk Leroy dan dia diumumkan lebih awal. Ia juga tidak masuk akal untuk watak -watak ini hanya datang dan pergi tanpa penglibatan cerita. Ya Tekken 7 mempunyai jenaka cerita untuk watak sampingan, tetapi watak -watak DLC tidak mendapat apa -apa selain perenggan pendek dari tradisi. Anda fikir kemasukan mereka menunjukkan beberapa penglibatan dalam ansuran seterusnya. Saya tidak pasti sumbernya, tetapi ramai yang mengatakan Harada bahkan menyebut Lidia mempunyai sebahagian besar untuk bermain dalam cerita Tekken 8. Oleh itu, watak -watak ini pasti ada yang mencari. Satu perkara terakhir yang disebutkan ialah, ia merasakan sekurang -kurangnya salah satu Fahkumram, Josie, atau Bruce Irvin harus membuat permainan, kerana perwakilan mereka Muay Thai/Kickboxing. Hakikat bahawa bekas watak 2 pada dasarnya diperkenalkan untuk menggantikan Bruce tetapi tidak dapat dilihat namun menimbulkan beberapa kening.

– Armor King, Marduk: Ini adalah watak klasik dengan kadar penggunaan yang tinggi di T7, Armor King berada di 5 teratas. Ada argumen untuk perisai raja bahawa dia begitu popular mereka tahu mereka boleh mendapatkan wang dlc manis itu dari dia, yang masuk akal, tetapi saya sangat membencinya. Saya ingin watak warisan mempunyai penglibatan cerita dalam beberapa cara.

– Julia, Anna: Saya rasa watak-watak ini akan sentiasa menambah pelbagai jenis yang bagus dalam jadual Tekken, dan mereka mempunyai penggunaan pertengahan untuk menyokong mereka. Saya meletakkan mereka di bahagian ini kerana jika mereka ditakdirkan untuk menjadi DLC lagi dalam permainan lurus kedua, itu harus menyakiti sesalurnya. Saya rasa untuk anda.

– Eddy/Christie: Permainan ini terasa tidak lengkap tanpa capo seperti yang saya benci melawan mereka. Mungkin kekosongan mereka akan diisi oleh pendatang baru (i.e. Azucena), mungkin mereka akan menjadi dlc, yang tahu.

Pengecualian yang boleh difahami:
Sebelum seksyen ini, saya ingin mengatakan bahawa ini mungkin difahami dengan kesilapan beberapa orang kerana semua orang mahukan kegemaran mereka dalam permainan. Tetapi dengan jumlah sumber yang diperlukan untuk mencipta watak, dan ingin memperkenalkan yang baru dalam setiap permainan, mereka harus memotong lemak di suatu tempat.

– Lei Wulong, Ganryu: Lei dan Ganryu Mains selalu mempunyai minoriti yang kuat. Mengadu bahawa tidak ada perkara seperti permainan tekken tanpa watak -watak ini tetapi kemudian mereka tidak pernah bermain ketika mereka berada dalam permainan. Malangnya, mereka tidak cukup popular untuk terus membuat potongan. Saya doakan yang terbaik dalam usaha anda mencari utama baru anda.

– Katarina, Josie, Lucky Chloe, Gigas: Tekken 7 mempunyai banyak pendatang baru, dan ada yang hanya jatuh rata dalam pendapat saya yang jujur. Shaheen adalah salah satu yang saya masukkan dalam kategori ini juga, tetapi dia mendapat peluang kedua. Di dunia yang sempurna, saya berharap semuanya dapat mendapat peluang kedua, tetapi pada masa ini watak -watak ini hanya hambar dan tidak membawa apa -apa yang istimewa ke senarai itu. Mereka juga tidak mendapat sambutan yang hebat, jadi mereka difahami tidak membuat potongan.

– Bob, Miguel: Secara jujur ​​saya suka watak -watak ini, mereka mempunyai keperibadian yang hebat. Malangnya, kisah mereka seolah -olah telah mencapai mati, dan gaya pertempuran mereka dapat dimasukkan ke dalam senarai langkah lain. Saya harap dapat melihat mereka!

Pengecualian yang jelas:

– Akuma, Geese, Noctic, Negan: Watak-watak tetamu biasanya merupakan perkara satu kali. Di samping itu, aksara 2D mungkin merupakan titik bercakap paling polarisasi Tekken 7, jadi pemaju mungkin ingin mengelakkannya kali ini.

– Eliza: Walaupun menjadi watak asal, perkara yang sama berlaku untuknya sebagai 2D. Selain itu penggunaannya sangat rendah. Satu lagi jenis fanbase minoriti yang kuat untuknya.

– Violet, Master Raven, dan lain -lain: Karakter klon; tidak akan terkejut jika mereka berkongsi slot, tetapi tidak memerlukan watak mereka sendiri.

– Heihachi, Kazumi: Sebanyak yang menyakitkan kita semua, saya rasa Namco mahu membunuh heihachi untuk kebaikan. Peranan Kazumi dalam cerita nampaknya telah berakhir juga. Semoga Reina akan menjadi pengganti yang kukuh, mungkin mewarisi langkah dari kedua -duanya.

Kemasukan yang dipersoalkan:
Sekarang mari kita bincangkan siapa yang membuat potongan, berikut adalah beberapa yang telah saya menggaruk kepala saya, tetapi saya gembira untuk semua orang yang mengikat orang -orang ini!

– Shaheen: Secara peribadi saya suka Shaheen, dan menghargai perwakilan untuk Timur Tengah, tetapi saya harus mengakui di Tekken 7 dia cukup membosankan, dan jatuh ke dalam kategori yang sama saya meletakkan katarina, gigas, dll. Saya harap mereka membalikkannya di sekitar permainan ini kerana banyak orang lebih suka mempunyai sesalurnya daripada dia.

– Kuma/Panda: Saya tahu, tidak ada perkara seperti tekken tanpa beruang, tetapi adakah mereka benar -benar memerlukan dua slot watak? Saya tahu itu mempunyai banyak orang yang marah dan berhak begitu, kerana tidak banyak orang yang memainkan beruang di tempat pertama.

– Leo: Leo mempunyai ciri -ciri unik tetapi saya secara peribadi mendapati mereka pendatang baru T6. Ini adalah watak lain di mana saya tidak tahu di mana cerita mereka pergi dan jika mereka hanya memasukkan mereka untuk memfailkan jadual yang saya lebih suka mempunyai sesiapa dari bahagian “pengecualian yang dipersoalkan” sebaliknya. (Hanya pendapat saya, walaupun. Bukan untuk menyinggung perasaan Leo)

Tidak ada yang lebih baik:

– Steve, Dragunov, Feng, Yoshimitsu, Kuma/Panda (satu slot), Alisa, Lee: Saya fikir ia adil untuk mengatakan kebanyakan kita dijangka melihat watak -watak ini dalam permainan. Semuanya sangat popular, mempunyai kaitan cerita, atau staples dalam siri ini. Saya secara peribadi menakutkan dengan Dragunov dengan semua kekacauan politik dengan Rusia, tetapi saya gembira melihat dia membuatnya.

Kemasukan yang menarik:

– Zafina, Raven: Saya suka watak -watak ini dan jujur ​​tidak mengharapkan untuk melihat mereka kerana penggunaan yang rendah untuk Master Raven dan Zafina di T7, tetapi saya harap penglibatan cerita mereka menarik dan mereka menyeronokkan untuk bermain.

– Syaitan Jin: Terdapat banyak spekulasi dengan penglibatan D Jin yang diberikan gerakan Jin. Saya akan berminat untuk melihat bagaimana mereka membuat syaitan jin unik kerana dia selalu menjadi tambahan yang dialu -alukan.

– Pendatang Baru (Azucena, Victor, Reina): Kami sentiasa boleh mengharapkan watak -watak baru dalam setiap ansuran Tekken, dan saya teruja untuk melihat bagaimana mereka keluar! Azucena mungkin bodoh tetapi dia mempunyai banyak keperibadian dan saya berharap dapat melihat yang sama untuk yang terakhir 2.

Pemerhatian/kesimpulan lain:

Seperti yang saya katakan, saya harap akan ada lebih banyak penambahan pada jadual ini, dan semua kegemaran kami menjadikannya sama ada di pangkalan, atau sebagai DLC. Tetapi memandangkan kebocoran pada dasarnya disahkan, yang menimbulkan beberapa soalan. Apa langkah kita akan melihat watak baru di? Saya berterima kasih atas 2 pengumuman di Evo tetapi saya masih berfikir.. Itu sahaja? Tiada treler cerita, tiada pengumuman beta, tidak ada tarikh pelepasan tentu saja. Bilakah kita boleh mengharapkan untuk melihat permainan ini? Kami mempunyai minimum 14 aksara yang tersisa untuk diumumkan dan jika ia akan menjadi jarang seperti baru -baru ini, kami mungkin tidak melihat permainan ini untuk masa yang lama. Namun hakikat bahawa ada permainan membina dengan banyak watak ini sekarang membuatkan saya optimis, kerana ia mungkin lebih dekat dengan siap daripada yang kita fikirkan. ! Saya teruja melihat input komuniti mengenai perkara ini. Juga, sama seperti penafian, segala -galanya di sini hanyalah pendapat saya jadi mari kita menjadi sivil.

Treler Evo Tekken 8 mengesahkan kebocoran keseluruhan jadual sebenarnya sebenarnya

Raven di Tekken 8

Kilang Rumor Tekken 8 telah muncul sejak Dataminers mula menggali fail permainan dari ujian rangkaian tertutup Julai. Terdapat banyak kebocoran watak yang dikatakan, termasuk yang menemui enam watak yang tidak diumumkan dalam fail.

Namun kebocoran lain bermunculan awal minggu ini apabila imej yang dikatakan sebagai jadual asas Tekken 8 mula beredar, dan banyak hujah di sekitar legitimasinya berlaku. Nah, evo evo hujung minggu ini nampaknya telah membuktikan bahawa ia sangat nyata.

Mereka yang cukup bernasib baik untuk menjadi sebahagian daripada keretapi Evo Hype telah dirawat dengan dua treler Tekken 8 yang baru pada 6 Ogos. Kami mendapat kembalinya Raven-versi Wesley Snipes-esque yang sangat disayangi, bukan yang kami dapatkan di Tekken 7-dan watak baru yang dipanggil Azucena. Kedua -duanya membuat penampilan dalam kebocoran jadual, dengan imej jadual mereka sama dengan penagih mereka yang ditunjukkan dalam treler.

Sekiranya kita meletakkan imej yang bocor dan watak enjin cheat bulan lalu, perkara -perkara yang bersatu. Ini juga bermaksud bahawa kita mempunyai 12 watak yang mendedahkan untuk pergi -kebanyakannya pengembara, tetapi sekurang -kurangnya dua lagi pendatang baru yang belum kita lihat. Menghapuskan pandangan anda dari senarai ini jika anda tidak mahu melihat siapa lagi yang bersedia untuk menyertai senarai watak Tekken 8, tetapi di sini semua orang yang belum diumumkan:

 • Zafina
 • Victor (pendatang baru)
 • Leo
 • Reina (pendatang baru)
 • Dragunov
 • Yoshimitsu
 • Kuma
 • Shaheen
 • Steve
 • Syaitan Jin
 • Alisa
 • Feng
 • Panda

Nama Victor dan Reina telah datang dari leaker 4chan yang mendedahkan nama setiap pendatang baru pada bulan April. Memandangkan mereka memukul kuku di kepala dengan nama dan keperibadian Azucena, kita boleh menganggap mereka cantik dengan dua yang lain juga.

Dalam beberapa cara saya kecewa untuk mendapatkan keseluruhan jadual di tempat terbuka tidak lama lagi. Menjangkakan setiap treler watak telah menjadi sesuatu yang saya benar -benar menantikan, tetapi Bandai telah menghadapi masalah untuk menjaga perkara -perkara di bawah bungkus selama beberapa bulan sekarang. Bandai Namco Europe secara tidak sengaja membocorkan Hwoarang yang mendedahkan pada bulan Mei, dan bahkan di kalangan kebocoran berjaya mendedahkan treler Azucena dan Raven beberapa jam sebelum mereka sepatutnya. Di sisi terang, saya secara rasmi dapat meratapi kehilangan Chloe bertuah dan memilih watak baru untuk Main.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.