Reddit – Menyelam apa -apa, mod edisi khas Skyrim terbaik | PC Gamer

Mod edisi khas Skyrim terbaik pada tahun 2023

Contents

Mod ini juga membetulkan pepijat dialog dan memulihkan dialog memotong supaya anda dapat mendengar pengikut anda mengatakan sesuatu yang tidak pernah anda dengar sebelumnya, jadi seseorang yang suka menggunakan pengikut, senang mendengar sesuatu yang berbeza sekali -sekala, sambil meneroka Skyrim.

Apakah mod terbaik untuk Skyrim Special Edition pada tahun 2023 – Versi Steam

.

Semua mod yang dilindungi boleh dimuat turun dari mod nexus, dan diuruskan menggunakan alat mod seperti vorteks atau penganjur mod 2.

.

Senarai Mod

Mod yang diliputi dalam video ini, terdiri daripada pembetulan pepijat, kandungan yang dipulihkan, peningkatan grafik, kualiti perubahan hidup, elemen UI baru, tingkah laku NPC baru dan peningkatan prestasi.

Peta Dunia Berkualiti

.

Terdapat beberapa pilihan yang tersedia untuk dimuat turun, walaupun saya cenderung menggunakan klasik dengan semua pilihan jalan.

Hasilnya ialah anda kini mempunyai peta yang boleh digunakan untuk navigasi, kerana jalan dan jalan kini ditakrifkan dengan jelas, yang berguna untuk lebih jelas dari lokasi jalan yang dipukul, terutama di pergunungan.

Pencapaian mod pencapaian

Mod pencapaian mods enabler mengembalikan keupayaan untuk mendapatkan pencapaian stim apabila anda memasang mod.

Anehnya, dengan pelepasan sokongan mod rasmi di Skyrim, Bethesda menghentikan anda daripada mendapatkan pencapaian jika anda memasang apa -apa jenis mod, yang tidak masuk akal, kerana Skyrim adalah permainan pemain tunggal, namun mereka membolehkan anda menanam barang menggunakan konsol tanpa apa -apa akibat.

Dalam mana -mana kes, memasang mod ini sekali lagi akan membolehkan anda mendapatkan pencapaian tanpa mengira berapa banyak mod yang telah anda pasangkan.

Permulaan alternatif – menjalani kehidupan yang lain

Jika anda telah bermain Skyrim beberapa kali, permainan selalu bermula sama, anda dapat ditangkap, anda memilih perlumbaan permulaan anda, serangan naga Helgen dan anda melarikan diri dalam keganasan, keseluruhan proses mengambil masa kira -kira 20 minit.

Mod permulaan alternatif membolehkan anda memintas sepenuhnya permulaan vanila permainan dan menjalin jalan anda sendiri.

Anda mungkin memilih untuk memulakan sebagai ahli terbaru dari sebuah kesatuan tempatan, penjaga kedai, pemburu di hutan, penaung di bar tempatan, seseorang yang baru saja diserang dan kehilangan segala -galanya, ahli Legion Imperial, yang selamat dari Kapal karam, atau orc yang telah menjalani seluruh hidupnya di kubu kuat.

.

.

Mereka menyerang apa -apa yang bermusuhan dengan penglihatan termasuk naga, dan dalam kebanyakan kes, terutamanya dengan musuh peringkat yang lebih tinggi, akhirnya terbunuh, membuang 1000 emas.

Pengecualian tentu saja adalah Shadowmare, yang abadi, tetapi tidak kira, masih menganggap ia adalah idea yang bagus untuk melawan cicak bernafas api di tengah -tengah kawasan pedalaman.

.

Mod ini juga membolehkan kuda kini boleh membawa barang -barang, dilengkapi dengan perisai, ditarik balik oleh wisel kuda atau tanduk, dan yang paling penting, para sahabat anda kini boleh menggunakan kuda juga, dengan mengandaikan bahawa anda batuk dan memberi mereka 1000 emas.

Saya sering mendapati bodoh yang sementara saya dapat menunggang kuda, pengikut saya akan berjalan selepas saya berjalan kaki, dan dalam permainan vanila, selain dari Shadowmare, saya tidak pernah peduli dengan kuda, namun dengan mod ini dipasang, saya sekarang sebenarnya menggunakannya untuk Perjalanan Skyrim.

Lantai bilik pemotongan

Tidak ada keraguan bahawa Skyrim adalah permainan besar -besaran, namun semakin banyak anda memainkannya, anda mungkin mula berfikir bahawa beberapa perkara hilang di beberapa bahagian dunia, dan anda betul.

Mod lantai bilik pemotongan menambah pencarian yang belum selesai oleh Bethesda kerana beberapa sebab, item tambahan, interaksi NPC baru dan dialog tambahan, serta kepingan kandungan lain yang dipotong kembali ke dunia.

Mod kecil yang sederhana, yang banyak.

Jejak kaki

Dunia Skyrim mempunyai banyak salji, serta abu, namun satu perkara yang pelik adalah bahawa tidak ada yang pernah meninggalkan jejak kaki di dalamnya.

.

.

Warganegara Immersive – Pembaikan AI

.

Oleh itu, Mod Warga Immersive bertujuan untuk memperbaiki AI NPC yang mesra untuk menjadikan mereka bertindak seperti manusia yang benar ketika datang ke bahaya, dalam kebanyakan kes ini bermakna pengawal kini akan mempertahankan kawasan, yang masuk akal, sementara pemilik kedai atau NPC dengan Peranan bukan Combat akan mengelakkan konflik.

Mod ini juga menambah rutin ke NPC, yang bermaksud bahawa pada waktu tertentu hari, mereka mungkin melawat sebuah bar, mempunyai lebih banyak interaksi dengan watak pemain, atau meneroka lebih banyak bandar, dan dalam kebanyakan kes, NPC tidak akan hanya melekat ke satu kawasan, yang jauh lebih realistik.

Mod hebat yang menambah sesuatu yang sepatutnya dalam permainan untuk bermula dengan.

Rondaan Immersive

Skyrim menggunakan apa yang dikenali sebagai pertemuan rawak, di mana pada titik -titik tertentu di peta, anda akan mengalami peristiwa skrip, ini boleh menjadi serangan hendap, serangan naga, NPC yang unik, kumpulan NPC yang bergerak dari satu lokasi ke lokasi yang lain, atau bahkan orc lama mencabar anda untuk bertarung dengan kematian.

Mod rondaan yang mendalam menambah rondaan Stormcloak, Thalmor, Imperial dan Dawnguard ke Skyrim, serta beberapa roaming skaal, reaver dan rieklings ke solstheim, dan kadang -kadang, rondaan ini dapat menyeberang jalan antara satu sama lain, dan jika mereka menentang puak -puak, Mula berjuang.

Mod ini juga menambah pertempuran berskala penuh antara Stormcloak dan tentera Imperial sementara garis pencarian Perang Saudara Skyrim masih aktif, yang boleh bermakna bahawa, bergantung pada kesetiaan anda, anda mungkin diserang di tapak.

Pada pendapat saya, mod seperti ini yang menambah kandungan tambahan atau mengembangkan pelbagai yang dapat dialami oleh pemain selalu menjadi perkara yang baik.

Bunyi Immersive – Compendium

Setelah bermain Skyrim sekian lama, dan kemudian bermain RPG berasaskan tindakan lain, kesan bunyi di Skyrim meninggalkan banyak yang dikehendaki.

Walaupun teriakan naga sejuk untuk didengar, bunyi -bunyi biasa yang lain seperti bunyi perisai shuffling sambil bergerak, bunyi senjata yang memukul kepingan perisai, kesan ejaan, atau bahkan suara draugr sedikit rata.

Mod bunyi yang mendalam sepenuhnya membaik pulih bunyi dalam permainan, mantra bunyi yang lebih kuat dan lebih merosakkan, senjata membuat bunyi yang sesuai ketika mereka bertembung, anak panah melintasi udara, perisai terasa berat, dan bunyi lucu seperti ketika serangan menyelinap sekarang dapat dibungkam.

Kerana tidak ada pemecahan yang lebih mendalam daripada melapisi pukulan yang sempurna, hanya untuk mendengar bunyi donk yang lucu ketika anak panah melanda.

Mod ini juga menambah isyarat audio ketika anda ketika anda mengambil barang seperti permata, emas atau ramuan, dan dada sekarang berderit ketika dibuka.

Ini adalah mod yang selalu saya pasang, kerana saya tidak dapat bermain dengan bunyi vanila lagi.

Skyrim JK – Semua Dalam Satu

Walaupun Skyrim mempunyai beberapa lokasi, bandar, dan bandar untuk diterokai, beberapa penempatan yang lebih kecil kelihatannya jarang penduduk, dalam banyak kes, sebuah kampung mungkin mengandungi hanya beberapa bangunan, beberapa tanaman dan beberapa NPC.

Mod Skyrim JK memperbaiki ini dengan menambahkan lebih banyak kandungan ke pelbagai penempatan di dunia, menjadikannya lebih mengesankan, sebagai contoh, Skyforge di Whiterun kini kelihatan tambah, lengkap dengan kepingan perisai yang dipaparkan dan peleburan.

.

.

Singkatnya, mod ini meningkatkan permainan, menjadikan lokasi lebih berguna kepada watak pemain, dan menjadikan dunia lebih banyak tinggal di.

Tiada Animasi Kematian Berputar

Musuh-musuh di Skyrim sangat fleksibel, dan kadang-kadang apabila anda membunuh mereka, mereka melakukan animasi twist yang pelik ini ketika mereka merosot di lantai yang kedua-duanya lucu dan mengganggu pada masa yang sama, tentu saja, ini benar Lakukan ini dalam kehidupan sebenar.

Mod animasi kematian tidak berputar menghilangkan animasi tarian berputar yang dilakukan oleh NPC sebelum mati dan sebaliknya mereka kini hanya akan dibunuh ketika dibunuh.

.

Mod yang hebat untuk dipasang, dan yang saya dapati penting, terutamanya untuk pertempuran huru -hara.

Peralihan dialog hubungan

.

Mod perbaikan dialog hubungan menambah lebih daripada 5,000 baris dialog yang disuarakan sepenuhnya untuk NPC menggunakan suara asalnya, yang kini bermaksud bahawa rakan, pengikut, pasangan, pesaing, dan lain -lain mempunyai lebih banyak lagi yang dikatakan.

Mod ini juga membetulkan pepijat dialog dan memulihkan dialog memotong supaya anda dapat mendengar pengikut anda mengatakan sesuatu yang tidak pernah anda dengar sebelumnya, jadi seseorang yang suka menggunakan pengikut, senang mendengar sesuatu yang berbeza sekali -sekala, sambil meneroka Skyrim.

Berlari untuk hidup anda

Sama seperti kuda, NPC di Skyrim akan membabi buta ke pertempuran setiap kali naga dan serangan vampire, terutama di pintu depan Whiterun, yang biasanya berakhir dengan beberapa peniaga mati.

Mod Run For Your Lives menjadikannya sehingga warga di sebuah kampung atau kota kini akan berjalan di dalam rumah semasa serangan ini, walaupun pengawal, anggota sahabat, pemberita Stendarr, dan pengikut pemain masih akan berdiri dan bertarung.

.

Skyland Aio

Ketika datang untuk mengubah mod grafik di Skyrim, ia dengan cepat menjadi lubang kelinci, kerana terdapat beratus -ratus, jika tidak beribu -ribu mod grafik tersedia untuk Skyrim, termasuk tekstur dan flora overhauls, landskap dan pengganti air, mod salji, dan ia terus berjalan.

Oleh itu, saya hanya akan mengesyorkan satu, Skyland Aio (semua dalam satu), yang merupakan koleksi semua mod Skyland yang dibundel bersama -sama yang menampilkan overhauls berkualiti tinggi dan resolusi untuk seni bina dan landskap.

.

Daripada semua mod grafik yang saya pasang di Skyrim, ini nampaknya menjadi salah satu yang lebih konsisten, tetapi hanya ingat bahawa mod itu sendiri melakukan berat di sekitar 6GB.

Skyland Lod

.

.

Skyui

Antara Muka Pengguna (UI) untuk Skyrim direka dengan pengawal dalam fikiran, jadi ia boleh menjadi sedikit bergelora jika anda menggunakan tetikus dan papan kekunci.

Mod Skyui menggambarkan dirinya sebagai mod antara muka yang mesra, pc-mesra dengan banyak ciri canggih, salah satunya adalah untuk menambah unsur-unsur HUD baru, dan kegemaran saya adalah tempoh yang dapat dilihat untuk saman dan mantra daging, seperti dalam permainan vanila, satu-satunya cara anda boleh menyemak ini adalah untuk membuka menu.

Mod ini juga menyokong integrasi mod pihak ketiga, yang akan membolehkan anda mengkonfigurasi mod melalui bahagian Pengurus Mod dalam menu permainan, bukannya menggunakan ejaan atau kuasa dalam permainan.

Bagi seseorang yang menggunakan tetikus dan papan kekunci untuk RPG, mod ini adalah rahmat, dan saya sangat mengesyorkannya.

Tweak paparan SSE

Mod Tweak Paparan SSE menyediakan penyelesaian semua-dalam-satu untuk permainan yang tidak terkunci FPS yang lancar, termasuk pembetulan fizik, peningkatan prestasi skrin penuh tanpa sempadan, kawalan kadar refresh, kadar bingkai yang sangat boleh dikonfigurasikan, pelbagai bugfix dan banyak lagi.

.

Sebagai seseorang yang mempunyai monitor kadar refresh 165Hz, Skyrim berjalan pada 120fps adalah pengalaman yang hebat, jadi saya sangat mengesyorkan memasang mod ini jika anda mempunyai perkakasan yang sama.

Patch edisi khas skyrim tidak rasmi

Salah satu jenaka yang berlari mengenai permainan Bethesda adalah bahawa mereka cenderung menjadi kereta yang dibebaskan, yang dari masa ke masa ditambal, namun bertahun -tahun kemudian, masih ada beberapa bug yang tersisa di Skyrim.

Kebanyakannya adalah penempatan item kecil, biasanya, faedah tidak berfungsi dengan betul, senjata yang tidak mempunyai resipi, atau eksploitasi berkaitan dengan kemahiran latihan.

Mod Edisi Khas Skyrim yang tidak rasmi adalah mod penetapan pepijat yang komprehensif dengan matlamat untuk akhirnya membetulkan setiap pepijat dalam Skyrim Special Edition yang tidak diselesaikan secara rasmi oleh pemaju ke had kit penciptaan dan alat yang dibangunkan oleh masyarakat.

.

Basah dan sejuk

Mod basah dan sejuk menambah kesan visual yang bergantung kepada cuaca dan peningkatan AI kepada pemain dan NPC.

.

Mod ini juga menambah pakaian yang berkaitan dengan cuaca baru ke senarai yang disamakan, biasanya selendang, sarung tangan, atau topi, yang sering dilengkapi apabila cuaca berubah, atau secara alternatif ditemui pada penyamun yang terletak di lokasi salji.

Sama seperti mod jejak kaki dari sebelumnya, fungsi ini sepatutnya dilaksanakan ke dalam permainan asal.

Mod edisi khas Skyrim terbaik pada tahun 2023

Mod edisi khas Skyrim terbaik adalah seperti mod terbaik untuk Skyrim vanila.

Seorang wanita berambut perang memegang pedang di Maelstrom, salah satu mod edisi khas Skyrim terbaik

(Kredit Imej: Nachtdaemmerung77)

  • Kualiti hidup
  • Visual
  • Pencarian
  • Pengikut
  • Sihir, stealth, pertempuran
  • Mod AE
  • Hanya untuk bersuka-ria

. Apa yang menjadikannya peningkatan penting ialah versi 64-bit tetap stabil walaupun di bawah beban mod berat. Had ketat Skyrim sebanyak 255 ESP (Elder Scrolls Plugin) Fail, dengan DLC mengambil beberapa slot sebelum mod bermula, boleh dilangkau terima kasih kepada versi 1.5 Plugin ringan ESL (Elder Scrolls Light Plugin). Mod diformat sebagai fail ESL tidak lagi dikira ke arah had itu, membiarkan kita pergi hog-liar dengan mereka.

Mencari mod untuk versi asal Skyrim? Kami telah memilih lebih daripada 100 mod terbaik untuk visual dan pengoptimuman yang lebih baik, pencarian dan lokasi baru, roleplaying dan rendaman, makhluk dan NPC, dan banyak lagi. Ini adalah mod Skyrim terbaik.

Juga, anda boleh masuk dan keluar dari edisi khas Skyrim tanpa tetikus yang akan dimenangi, jadi itu bagus juga.

Walaupun pelepasan edisi ulang tahun DLC pada mulanya menyebabkan masalah, patch berikutnya dan kemas kini mod telah mendapat segala -galanya berfungsi dengan lancar lagi. Hari-hari ini, Skyrim sedang menjalani kebangkitan mod penuh. Kandungan kelab penciptaan yang disertakan dengan edisi ulang tahun telah memperluaskan pelbagai aset yang tersedia untuk modders, dan juga memberi inspirasi. Suara pembelajaran mesin sedang digunakan untuk watak-watak baru dan memberi lebih banyak dialog yang ada, sementara pelakon suara sukarelawan masih meminjamkan bakat manusia mereka juga. Sementara itu, mod poli tinggi mengambil kesempatan daripada teknologi moden untuk menjadikan Skyrim kelihatan lebih baik dari sebelumnya.

. Vorteks mudah digunakan, dan berfungsi dengan sekumpulan permainan lain seperti Fallout: New Vegas, Cyberpunk 2077, Blade & Sorcery, dan banyak yang lain. MOD Penganjur 2 lebih rumit, dan disyorkan untuk orang yang peduli sama ada fail mod disimpan dalam direktori berasingan. Satu kelemahan ke penganjur mod 2 ialah jika anda menguruskan mod untuk pelbagai permainan, beralih di antara mereka boleh menjadi masalah. Cara paling mudah untuk melakukannya ialah memasang contoh berasingan untuk setiap permainan yang anda mahu mod.

Mod Edisi Khas Skyrim Terbaik: Yayasan

. Paling mudah untuk mendapatkan ini terlebih dahulu daripada perlu memasangnya kemudian apabila mereka muncul di bahagian keperluan. Mulakan dengan Skyrim Script Extender (SKSE). . Ikuti dengan Perpustakaan Alamat untuk Plugin Skse.

Sekarang anda dapat memasang Skyui untuk memberikan Skyrim antara muka yang lebih baik, kurang konsol-satu yang membolehkan anda menyusun gear mengikut berat, nilai, jenis, atau kerosakan, dan menambah menu “konfigurasi mod” yang akan berguna untuk mod tweaking yang anda pasang kemudian. Abaikan menu yang dipanggil “Mod”, bagaimanapun, kerana ia membawa kelab penciptaan Bethesda. MCM Helper adalah susulan yang berguna, kerana ia memperluaskan menu konfigurasi mod mampu, menjadikan pilihan anda berterusan menjimatkan.

. Pastikan untuk membaca nota pemasangan dengan teliti pada yang terakhir kerana ia datang dalam dua bahagian dan yang kedua perlu dipasang secara manual. Ia berbaloi, kerana ia berkaitan dengan bug penyegerakan bibir yang berterusan, membolehkan pencapaian menjimatkan modded, dan banyak lagi. Pengedar item perkhemahan ejaan akan berguna untuk sebarang mod yang menambah ejaan, faedah, item, atau apa -apa lagi kepada NPC, dan pembuka animasi terbuka membolehkan mod lain mengedit animasi (ia juga menjadikan pengganti animasi dinamik sebelumnya berlebihan, jadi jika anda melihat DAR disenaraikan dalam keperluan mod, anda boleh mengabaikannya jika anda mempunyai oar).

. Mungkin juga melakukannya sekarang.

Kualiti mod kehidupan

Racemenu

Menu penciptaan watak yang lebih baik dengan paparan angka untuk slider dan keupayaan untuk memilih warna untuk rambut, kulit, atau warna lain daripada dibatasi berdasarkan bangsa. Terdapat mod mengukir jika anda ingin mendapatkan kekacauan dengan geometri kepala anda, dan anda boleh menghidupkan cahaya menerangi wajah anda untuk melihat bagaimana ciri -ciri anda akan kelihatan dalam situasi yang berbeza, yang merupakan rahmat.

Kawalan MessageBox yang lebih baik

Meningkatkan kawasan menu yang boleh diklik untuk menjadi lebar sebenar item dan bukan hanya persegi kecil yang tidak masuk akal di tengah -tengah ruang itu. Anda tidak tahu betapa lebih baik tweak kecil ini membuat perkara. Ia juga meningkatkan kawalan papan kekunci dalam beberapa cara. Sebagai contoh, tab akan sentiasa membawa anda kembali panggung dan masukkan akan membolehkan anda memilih pilihan walaupun anda sedang membuat kerajinan dan biasanya perlu menetapkan semula. Sekiranya anda secara tidak sengaja memilih pilihan dialog yang salah secara tidak sengaja, ambil kawalan dialog yang lebih baik juga.

. Peta dunia berkualiti menawarkan pelbagai cara untuk memperbaikinya. Ia dapat menggantikan peta dengan tekstur dunia yang lebih terperinci, dengan warna yang membantu menggambarkan kawasan yang berasingan dengan lebih jelas, tetapi ada juga pilihan untuk mempunyai peta kertas, dengan penampilan lebih banyak, jika itu perkara anda. .

Proteus

Walaupun anda boleh beralih ke simpan yang lain untuk memainkan Khajiit Archer anda untuk seketika, Proteus membolehkan anda mengimport semua watak anda ke dalam negeri dunia yang sedia ada -bermakna anda boleh beralih kepada watak yang berbeza dengan item, kemahiran, dan mantra mereka sendiri, tetapi simpan anda sendiri Perkembangan usaha semasa. NPC yang telah meninggal dunia tetap mati, barang -barang yang tersisa dalam simpanan boleh diambil, dan sebagainya. Ia juga membolehkan anda mengedit NPC dan item, walaupun cuaca, serta teleport antara penempatan utama dan lokasi lain seperti Blackreach, walaupun anda berada di tempat yang anda tidak boleh biasanya perjalanan cepat dari. Sebahagian daripada apa yang dibuat oleh Proteus sudah dapat dilakukan dengan arahan konsol Skyrim dan mod yang ada, tetapi ini membawa semuanya bersama dalam satu menu pop timbul.

Permulaan Alternatif – Hidupkan Kehidupan Lain

Mengapa tidak memulakan permainan baru anda sebagai seseorang selain Dragonborn? Permulaan Alternatif adalah mod roleplaying yang membolehkan anda memilih bagaimana anda ingin memulakan playthrough anda yang seterusnya. ? . Ini cara yang baik untuk pengalaman kembali Skyrim dari perspektif yang berbeza, dan melangkau tutorial semasa anda melakukannya.

Anda bukan orang baru

Mulakan semula, satu lagi wira segar, merangkak lain melalui permainan awal sebelum anda memperoleh mana -mana faedah yang membuat pertempuran bersenang -senang? . Anda bukan pemula membolehkan anda memulakan dengan beberapa pengalaman di bawah tali pinggang anda dengan memilih salah satu daripada 12 kelas yang meningkatkan skor anda dalam pemilihan kemahiran yang sesuai, dan dengan itu membolehkan anda meningkatkan sekumpulan kali dengan segera. .

Ingat sudut Lockpick

Lockpick jiggles. Anda menyesuaikan sudut sedikit. . . Anda meluncurkan lockpick seterusnya, memegangnya sepenuhnya menegak daripada memasukkannya ke mana -mana berhampiran kedudukan sebelumnya. Apa yang anda fikirkan, Dragonborn? .

Mod grafik

Pembaikan pencahayaan yang realistik

Peningkatan terbesar yang boleh anda buat dengan cara penampilan Skyrim adalah untuk menukar pencahayaannya, tetapi salah satu had keras enjin adalah bahawa hanya empat lampu yang dapat mempengaruhi satu objek pada satu masa. Terdapat beberapa pulih cahaya yang berbeza, tetapi RLO hebat kerana ia menjadikan dalaman lebih gelap tetapi tidak terlalu gelap untuk dilihat, dan tidak melampaui pencahayaan rim yang membuat orang kelihatan seperti bersinar.

Anda akan menghabiskan banyak masa melihat wajah, jadi mereka adalah salah satu perkara pertama yang perlu anda tingkatkan. Dan sementara terdapat banyak pilihan untuk membuat semua orang kelihatan seperti mereka melangkah keluar dari katalog, kepala poli tinggi melicinkan kepala tanpa mengubah cara mereka melihat. Anda perlu menggunakan racemenu untuk memilih wajah tinggi dan alis, rambut muka, alis, parut-untuk watak pemain anda, dan kepala poli tinggi dan rambut tambahan untuk semua mod NPC vanila untuk memastikan mereka diedarkan kepada orang lain.

Pakaian/Perisai dan Senjata Pusat, Amidianborn Book of Silence

Selepas muka, tempat seterusnya anda akan melihat tekstur hodoh pada resolusi yang lebih tinggi adalah pakaian. Sebilangan butang dan tali pinggang memerlukan penggilap. . Pakaian pedesaan melakukan pekerjaan untuk pakaian biasa, tetapi perisai bertekstur tinggi dibahagikan antara Mod Silence Book of Amidianborn, yang juga mengulangi beberapa makhluk dan senjata yang lebih biasa, dan perisai dan senjata desa, yang melakukan apa yang ia suka seperti itu tidak. Mod desa boleh didapati dalam versi 2k dan 4k.

Kuil Daedric – semuanya dalam satu

Putera Daedric adalah makhluk penting yang anda tidak dibenarkan untuk melangkaui dialog semasa bercakap dengan mereka, dan hanya perlu duduk di sana menatap wajah batu yang tidak jelas dari patung -patung mereka ketika mereka melampaui arah umum anda. Mereka sekurang-kurangnya harus menjadi wajah batu yang tidak bersemangat yang harus anda tengok, yang mana mod ini menjadikannya.

Orang tua yang konsisten

Walaupun ia jauh dari pesalah terburuk (Lost Ark, saya melihat anda), Skyrim kadang -kadang mempamerkan kepala watak -watak warga tua ke badan -badan generik yang kelihatan sangat muda dengan perbandingan. Sekiranya jahitan di mana geriatrik berkerut tiba.

? Ini adalah misteri selama berabad -abad. Walaupun terdapat banyak mod tinggi yang lebih tinggi di luar sana untuk haiwan dan raksasa individu, pemilihan kulit AI-upscaled ini untuk semua makhluk yang hebat dan kecil menyediakan asas tangkapan yang kukuh untuk memastikan ayam tidak diabaikan ketika anda ‘semula menggantikan naga individu atau apa sahaja.

HUD Immersive – Ihud

Penanda Kompas dan Pencarian Anda, bar stamina dan bar yang mengisi semula, penyebaran, semua barang itu benar. . Togol Kompas dengan menekan X, ubah kelajuan di mana Mana dan Stamina bar pudar selepas mengisi semula, tweak apabila silang dan penanda menyelinap kelihatan, dan banyak lagi.

Cloaks Skyrim

? Sekiranya itu benar untuk anda, cloaks Skyrim adalah mod yang anda ingin mengisi dunia dengan rug-rug rad, termasuk yang mengisytiharkan kesetiaan anda kepada stormcloaks atau imperial, atau kepada setiap Skyrim memegang. Untuk mengelakkan klip cloaks melalui kaki anda semasa anda berjalan, ambil 360 berjalan dan lari ditambah juga.

Badan vanila bersih

Anda tidak mahu kelihatan seperti glamazon anime penuh, tetapi anda tidak mahu diliputi dalam kotoran sepanjang masa? Nah, jika anda lebih suka tidak menyerupai definisi python monty seseorang yang bukan raja, badan vanila bersih membuat anda kelihatan kurang kotor, dan kurang berbulu juga.

Pembetulan animasi pelbagai

. Beri Pedang Lady Dragonborn Pedang Dua Tangan dan tangan kirinya akan menggenggam ruang kosong di sebelahnya, dan ketika lelaki anda Dragonborn berjalan dengan cepat. Pepijat ini dan lain-lain hyper khusus ditetapkan oleh pelbagai jenis animasi. Pergerakan vanila murni berurusan dengan beberapa lagi, kebanyakannya kegelisahan dalam berjalan dan berjalan animasi.

Mod pencarian

Anda tidak akan menemui banyak mod Quest Skyrim dengan Metropolis Silent Hill dan Fritz Lang di antara inspirasi mereka, tetapi jam kerja bukan sekadar mod Skyrim. Ini adalah jalan cerita tiga-dalam-satu yang membawa anda melalui lombong berhantu di mana anda akan diseksa oleh semangat tunggal, istana jam kerja di mana dihidupkan semula Dwemer Automatons telah mewujudkan tempat kemudahan moden, dan alam bawah tanah yang dikendalikan oleh peninggalan yang gila yang ‘telah kehilangan tuan mereka. Ini adalah mod yang cukup besar, dan yang anda perlukan untuk meninggalkan pengikut anda di belakang, tetapi ia bernilai mengambil beberapa jam dari playthrough anda untuk tenggelam ke dalam mandi panjang ini.

Fortune’s TradeHouse

. . Pyromancer yang secara kekal terbakar, baik dengan semangat dan api literal, adalah kegemaran yang mudah. . Fortune’s Tradehouse adalah salah satu mod Skyrim yang paling kurang dinilai.

Legacy of the Dragonborn

Mod yang bernilai membina playthrough sekitar, Legacy of the Dragonborn menjadikan anda kurator muzium kesendirian dengan tempat untuk setiap item sihir yang unik di Skyrim, dan sekumpulan orang biasa juga. Daripada mengisi rumah anda dengan semua artifak daedrik dan saman perisai, letakkannya di muzium yang bahkan mempunyai perpustakaan sendiri. Legacy of the Dragonborn juga menambah garis usaha mengenai memulihkan muzium, dan kemahiran arkeologi dengan faedahnya sendiri.

Main Detektif dan Selesaikan Misteri Pembunuhan Semasa Meneroka Bandar Hilang Kuno Dalam Pengembaraan 10 Jam Ini. The Forgotten City datang dengan penulisan yang sangat baik, memenangi anugerah, cerita yang tidak linear, suara hebat yang bertindak dari pelakon besar, soundtrack asli yang menyeronokkan, dan juga sentuhan perjalanan masa. Ia juga disesuaikan dengan permainan yang berdiri sendiri di Rom Purba.

Maelstrom

Maelstrom adalah penjara teka-teki lama dengan estetika penutup album logam berat. Ia gelap seperti yang serius, membawa obor -dan anda perlu meneroka setiap sudut kehancuran Nordik ini dengan teliti. Juga, pakaian adalah pilihan. (Pemasang tidak membolehkan anda memilih sama ada wanita raksasa anda memakai seluar dalam.) Modder yang sama juga bertanggungjawab untuk Hel Rising, yang lebih sama dengan yang sama kecuali tersebar di pelbagai lokasi dan dengan teka -teki yang tumpah menjadi sedikit terlalu tegar untuk kebaikan mereka sendiri.

Enderal: Cerita Terlupa

Jumlah penukaran ini mewujudkan dunia yang sama sekali baru, hampir saiz Skyrim sendiri, dan meminumnya dengan penjara bawah tanah, pencarian, raksasa, dan NPC yang disuarakan sepenuhnya. . Untuk lebih lanjut, baca mengenai pembukaan Enderal 20 jam.

Baba yaga dan labirin

Penghormatan untuk Berkelip, episod Doktor Who dengan patung -patung malaikat yang menakutkan di dalamnya, Baba Yaga dan labirin menghantar anda ke maze interdimensional untuk menyelamatkan seorang penyihir bernama Hagnes. Perkara itu, maze itu penuh dengan malaikat menangis yang bergerak ketika anda tidak melihatnya. .

Rangka kerja pengikut Nether

Semua orang tahu parti pengembaraan yang seimbang terdiri daripada wira tiga hingga enam, dan hanya satu pengikut NPC tidak mungkin cukup. Rangka kerja pengikut Nether adalah pilihan terbaik daripada beberapa mod yang membolehkan anda merekrut lebih banyak pengikut -sehingga 10 pada satu masa. (Tidak mengira sahabat tersuai seperti inigo, yang anda tidak perlu mengintegrasikan dengan rangka pengikut Nether.) Mod ini juga mempunyai pilihan tweakable yang membolehkan anda membuat keputusan sama ada pengikut menunggang pemasangan, membuat set pakaian untuk mereka, mengakses inventori storan berasingan yang membolehkan mereka membungkus item yang anda tidak mahu mereka gunakan, dan banyak lagi.

Inigo

Mungkin anda tidak menganggap khajiit biru yang mengikuti anda mengulas segala -galanya dan menjadi sarkastik tentang Lydia adalah apa yang diperlukan oleh Skyrim, tetapi mempercayai kami mengenai perkara ini. Inigo mempunyai banyak dialog, ada yang terikat dengan garis urusannya sendiri dan beberapa tanaman yang sesuai pada waktu yang sesuai bergantung pada lokasi yang anda ada. Dia boleh diberitahu ke mana hendak pergi dan apa yang perlu dilakukan dengan bersiul, dan akan mengikuti anda walaupun anda mempunyai teman yang ada, berbual dengan mereka terima kasih kepada garis suara yang ditakdirkan. Ke Up-Res dan Glow-Up Inigo Untuk Edisi Khas, Tambahkan pengganti Inigo yang tinggi Dovahnique’s High.

Sekuel kepada mod Oblivion yang sangat disayangi (yang disumbangkan oleh Terry Pratchett), Vilja di Skyrim menambah cucu perempuan Vilja yang asal sebagai pengikut. . Seperti inigo dia tidak menghitung ke arah pengikut anda, dan jika diperkenalkan antara satu sama lain Inigo dan Vilja bahkan akan berbual di antara mereka.

Saya fikir perniagaan saya sendiri, cuba memerah melalui salah satu pintu kecil ini di penjara bawah tanah draugr -kenapa mereka harus menjadi sangat kecil, adakah orang yang digunakan menjadi littler ketika itu, saya tidak tahu -dan sudah tentu Lydia di dalam saya cara. Hanya batu bata perisai besi dan sikap buruk yang tidak akan membiarkan saya lulus selama satu minit. Bagaimana jika seorang lelaki terburu -buru, saya tidak tahu. (Saya berjalan di sini adalah mod yang melumpuhkan perlanggaran pengikut. Menggabungkannya dengan saya bercakap di sini, yang membuat pengikut shush ketika anda pertengahan bersubahat dengan orang lain.

Brynjolf dan The Riften Guild – Birthright

Sekiranya anda ingin anda mempunyai sedikit lagi yang perlu dilakukan sebagai bos terbaru dari Persatuan Pencuri, anda tidak bersendirian. Mod ini menjadikannya memperluaskan pencuri pencuri pencuri untuk menjadikan Brynjolf seorang pengikut yang boleh romantik yang akan menyertai anda untuk mandi, serta membiarkan anda menemui sejarah pencuri misteri yang dikenali sebagai rune dan pengembaraan dalam crypt dan runtuhan baru sambil membuat Sebilangan besar masa anda sebagai bos jenayah baru Tamriel.

Tiada Salam NPC – Salam Beratur Dikurangkan

Sakit NPCs mengulangi kata kunci yang sama dari seberang jalan setiap kali mereka melihat anda? ? Mod ini mempunyai beberapa pilihan untuk menyelesaikan masalah ini, sama ada anda ingin mengurangkan jarak yang dicetuskan oleh kulit, atau menyingkirkannya sama sekali.

Pengikut kegemaran setiap Fangbanger, Serana boleh lakukan dengan makeover untuk membawanya ke spesifikasi untuk edisi khas. Terdapat bilangan pengganti serana yang menakutkan pada mod nexus, tetapi seranaholic adalah orang yang dapat mendapatkan dan datang dengan pelbagai pilihan warna mata bergantung hanya bagaimana vampir anda ingin dia melihatnya.

Peralihan dialog hubungan

Menambah beribu -ribu baris dialog bersuara untuk NPC untuk membuat anda merasa seperti anda mempunyai hubungan yang lebih dekat dan lebih peribadi dengan pengikut dan rakan -rakan. Pasangan anda tidak lagi terdengar seperti pengikut rawak, tetapi alamat anda dengan cara yang lebih peribadi, dan orang -orang yang anda marah akan mempunyai pelbagai penghinaan baru untuk melemparkan jalan anda.

Shirley

Berdasarkan octogenarian YouTuber Shirley Curry yang popular, atau dikenali sebagai “Nenek Skyrim”. Dicipta oleh peminat dan disuarakan oleh Curry sendiri, Shirley Companion berkongsi rupa kari. Tamriel’s Shirley juga mempunyai backstory yang sesuai untuknya sendiri. Setelah anda menyelesaikan usaha pengambilannya, Shirley akan menyertai anda, berjuang bersama anda sebagai gaya tempur yang dikehendaki oleh Warrior -Curry.

Sihir, stealth, dan mod pertempuran

Pelarasan perlanggaran dinamik

Pernahkah anda cuba mengetuk frost Atronach hanya untuk melihat anak panah anda berlayar tepat ke tempat di mana wajahnya sepatutnya? Atau menghadapi masalah menghubungkan dengan gergasi jika anda mensasarkan apa -apa di atas kaki mereka? Sesetengah makhluk mempunyai kotak hit yang tidak berskala untuk saiz mereka, yang pembetulan pelarasan perlanggaran dinamik. .

Ketepatan – Perlanggaran huru -hara yang tepat

Cara terbaik untuk meningkatkan pertempuran Skyrim tanpa mengubahnya menjadi permainan yang sama sekali berbeza, ketepatan membuat NPC bertindak balas dengan cara yang berbeza berdasarkan di mana anda memukulnya, menambah mundur apabila senjata anda memukul dinding atau halangan lain, dan menggunakan hitstop, laluan senjata, dan goncangan kamera untuk membuat serangan berasa lebih berkesan. . Terutama jika anda bercadang untuk memainkan wielder dua tangan, pada masa ini julat pada senjata tersebut ditetapkan sedikit terlalu pendek dan anda akan terlepas perkara yang anda harus terkena jika anda tidak tweak julat.

Mantra kosmik

? Anda memerlukan mantra kosmik, yang menambah 18 mantra kuat yang skala dengan skor anda dalam kemahiran pemusnahan. Buat serangan graviti, lancarkan diri anda di lokasi yang berurusan dengan kerosakan pada ketibaan, teleport musuh anda melalui lubang cacing yang mengangkat kelemahan mereka ke sihir, dan letakkannya dengan rasuk cahaya, rasuk bulan, dan balok yang tidak sah. Anda boleh membeli mantra baru ini dari Nelacar di Winterhold’s Frozen Hearth Inn, tetapi jika itu terdengar seperti cara yang membosankan untuk memperoleh Magic Wild dan Wacky, bungkusan spektravers modder yang sama Lore dan akan mencetuskan selepas anda mencapai tahap tiga.

Skating ais tetap untuk sebenar

Mungkin anda tidak pernah perasan ini jika anda tidak bertarung dengan orang ketiga, atau anda tidak berdiri di belakang sahabat anda semasa mereka melakukan kerja keras, tetapi watak-watak di Skyrim masuk ke dalam slaid tersendiri jika mereka menyerang semasa berjalan pada kelajuan tertentu. .

Bolt kilat ke belakang sepatutnya mengejutkan seperti anak panah. Serangan Magic Mod Mod Multiplies Kerosakan mantra yang dilemparkan semasa crouched dan tersembunyi, walaupun mereka dilemparkan dari skrol atau tongkat, dan melakukan perkara yang sama untuk Dragonshouts yang mengkritik kerosakan juga.

Pengesanan AI yang realistik

Sekiranya anda pernah menyelinap melalui rumah seseorang dan dilihat oleh NPC yang tidur sepenuhnya, anda akan menyedari bahawa tidak sedarkan diri tidak menghalang kemampuan seseorang untuk mendengar anda di Skyrim. Realistic AI Detection fixes that, as well as making view cones more sensible, increasing the importance of the local light level and line of sight versus your raw Sneak skill, making alerted NPCs search for you longer and notice dead bodies at a distance further than five meter, dan banyak lagi. .

Mod edisi ulang tahun skyrim terbaik

Skyrim Extended Cut – Orang Suci dan Seducers

Tidak perlu bermain Skyrim sebagai pahlawan yang rendah hati. .

Sekiranya anda menjadi pengembangan kelalaian Kepula. Dan kemudian anda mungkin kecewa untuk mencari usaha nipis yang lain dengan NPC yang alah kepada dialog. Potongan yang dilanjutkan menggantikan pencarian itu dengan satu yang baru penuh dengan NPC yang bersuara dengan baik, termasuk penyamaran yang sangat baik dari Madgod Sheogorath yang hampir saya fikir adalah pelakon suara asal, dan membolehkan anda pergi ke Kepulauan yang menggigil sendiri di mana anda akan sampai ke melawan musuh yang biasa seperti grummites dan daging attronachs. Satu -satunya kelemahan adalah bahawa anda perlu menjadi tahap 20 dan telah menyelesaikan minda pencarian kegilaan untuk memulakan orang -orang kudus dan sedu. Ia berbaloi.

The Grey Cowl Returns – menyuarakan naratif

. Salah satu siri mod yang menggunakan xvasynth2 untuk menjana garis suara baru untuk penambahan kelab penciptaan, mod ini memberikan NPC yang terlibat dalam alur cerita Grey Cowl sedikit lagi untuk mengatakan.

Hanya untuk bersuka-ria

Skyrim pada Skooma

Ini sedikit penurunan yang Skyrim mengurangkan Skooma menjadi ramuan stamina yang mudah apabila ia harus menjadi halusinogen yang kuat. . Setiap kali anda leher sebotol Khajiit Quencher anda dirawat dengan visi psychedelic yang berwarna-warni yang membungkuk realiti, sama ada ia memadamkan kepala anda, menjadikan anda botol bir, membuat anda bersaiz besar, atau memperkenalkan anda ke kambing khayalan bernama Bartholomewew.

Boots roket kerdil supersafe

Anda fikir Dwemer baru berjalan dari satu tempat ke tempat? Takkan. Apabila anda cukup ajaib untuk menghapuskan kewujudan keseluruhan spesies anda dari realiti, berjalan adalah untuk chumps. Itulah sebabnya Dwemer pasti menggunakan kasut roket Dwarven Supersafe ini, yang akan melancarkan anda ke udara dengan cara yang sama sekali tidak berbahaya bagi kesihatan dan kesejahteraan anda, walaupun ia mungkin membuat anda kelihatan seperti goofus. (Slowfall ejaan tidak termasuk.)

Pembaikan keselamatan

Mod Pembaikan Keselamatan Tambahkan Reka Bentuk Kunci Baru untuk anda mengamati semasa anda menghantui Skyrim dari setiap Septim yang lalu. Kunci berkisar dari indah yang indah hingga mistik yang menakutkan hingga cukup menjijikkan, tetapi mereka semua mesra dan hebat animasi. Malah ada kesan bunyi baru untuk menemani beberapa reka bentuk yang ganjil.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.