Permainan PC untuk Nerds Penerbangan – Penerbangan Flight, Sims Penerbangan Terbaik di PC | PC Gamer

Sims penerbangan terbaik di PC

Bagaimana perkembangan perbatasan mesti ketawa apabila kita semua berjuang untuk mendapatkan kepala kita di sekitar Penerbangan Sim 2020’s 1: 1 Replica of Earth. Mereka melakukannya, selepas semua, menguruskan replika skala 1: 1 dari seluruh Bima Sakti kami di elit berbahaya, dan mereka melepaskannya sebelum 2014 selesai dan dilakukan dengan.

Permainan PC untuk kutu buku penerbangan

Microsoft-Flight-Simulator-Featured

Permainan PC yang berkaitan dengan penerbangan telah popular sejak hari-hari awal pengkomputeran peribadi, menawarkan pemain peluang untuk merancang pesawat, terlibat dalam dogfights, dan menguruskan trafik udara. Berikut adalah beberapa permainan PC yang berkaitan dengan penerbangan yang paling popular:

Simulator Penerbangan Microsoft: Microsoft Flight Simulator adalah siri permainan simulator penerbangan yang popular yang dibangunkan oleh Microsoft. Permainan ini membolehkan pemain mensimulasikan terbang pelbagai pesawat dan helikopter, termasuk pesawat komersial dan pesawat ketenteraan. Ansuran terbaru, Microsoft Flight Simulator 2020, terkenal dengan grafik yang menakjubkan dan permainan yang realistik.

X-pesawat: X-Plane adalah satu lagi permainan simulator penerbangan popular yang telah wujud sejak hari-hari awal pengkomputeran peribadi. Permainan ini terkenal dengan model fizik dan pesawat penerbangan yang realistik, dan ia menawarkan pemain keupayaan untuk menyesuaikan pesawat mereka dan terbang dalam pelbagai keadaan cuaca.

IL-2 Sturmovik: IL-2 Sturmovik adalah permainan simulasi penerbangan Perang Dunia II yang popular sejak tahun 2001. Permainan ini terkenal dengan fizik penerbangan yang realistik dan model pesawat yang tepat, dan ia membolehkan pemain terlibat dalam dogfights dan pengeboman berjalan di Eropah.

Pertempuran Ace: Ace Combat adalah permainan tempur penerbangan gaya arked yang popular sejak tahun 1995. Permainan ini mempunyai pelbagai pesawat dan tetapan fiksyen, dan ia membolehkan pemain terlibat dalam dogfights dan senario pertempuran udara lain.

Ketua Pegawai Eksekutif Lapangan Terbang: Ketua Pegawai Eksekutif Lapangan Terbang adalah permainan simulasi pengurusan yang membolehkan pemain menguruskan lapangan terbang mereka sendiri. Permainan ini membolehkan pemain mengupah kakitangan, membina kemudahan, dan menguruskan penerbangan dan trafik penumpang.

Rujukan:

 1. Simulator Penerbangan Microsoft: https: // www.Flightsimulator.com/
 2. X-Plane: https: // www.X-pesawat.com/
 3. IL-2 Sturmovik: https: // il2sturmovik.com/
 4. Pertempuran Ace: https: // www.Bandainamcoent.com/permainan/Ace-Combat
 5. Ketua Pegawai Eksekutif Lapangan Terbang: https: // www.Lapangan Terbang.com/

Sims penerbangan terbaik di PC

Bawa ke langit, letupan ke angkasa, dogfight atau penglihatan-lihat-di sini adalah kegemaran kami dari setiap pelbagai Sim bersayap.

Sims Penerbangan Terbaik - Tiga Pesawat Aksi berlumba di atas pemandangan bandar di Crew 2

(Kredit Imej: Ubisoft)

 • Penerbangan awam
 • Pertempuran ruang
 • Dogfighting
 • Paling realistik
 • Pertempuran Arcade
 • Penerbangan Angkasa
 • Helikopter
 • Sim penerbangan yang tidak cukup

Inkarnasi terbaru Microsoft dari Simulator Penerbangan telah membuat kita jatuh cinta dengan langit lagi. Kami Googling untuk persediaan Hotas dan yokes dan belajar mengenai pendekatan ILS. Tetapi ia juga membuat kita lapar untuk lebih banyak. Simulator penerbangan adalah megah, tetapi tetapi ada perkara yang tidak ada. Sebagai contoh, peluru berpandu kunci,.

Ia mendapat kami persediaan dan yokes hotas (ya, anda juga memerlukan pedal). Mencari pendekatan ILS telah menanam di seluruh dunia. Tetapi meninggalkan lingkungan kejam pesawat duniawi hanya menjadikan graviti lebih tidak tertanggung. Microsoft hanya membuat kita lapar untuk lebih banyak.

Senarai penerbangan penerbangan terbaik ini didedikasikan untuk pengalaman luas yang boleh anda ada di kokpit khayalan, seperti dogfighting dan bukannya pelayaran di antara lapangan terbang. Atau dogfighting, tetapi di ruang angkasa. Atau mengetuai helikopter. Terdapat beberapa permainan penerbangan yang hebat di luar sana -bermain mereka untuk menjaga Hotas anda tidak sedih dan sunyi.

Sim Penerbangan Awam Terbaik

Microsoft Flight Simulator

Tarikh Siaran: 2020 | Pemaju: Asobo | Wap

Baiklah, sebelum saya sampai ke sisa cadangan itu -ini adalah permainan pertama yang mempunyai minat yang berlalu dalam pesawat terbang harus diperiksa sekarang. Penerbangan Sim 2020 Terasa Seperti Melangkau Generasi dan memberi kita gambaran masa depan yang dibina dari Cloud Ai Grunt dan, oh, hanya data peta seluruh dunia. Petabytes daripadanya.

Azure Ai dan Bing Maps bergabung untuk mewujudkan peta dunia yang bahkan mereka benar-benar ambivalen dengan prosedur kuasa Cessna ditarik untuk meneroka. Ia kaya dan cantik, jika tidak cukup sempurna, tetapi jika ada masalahnya, seperti rumah 600 tingkat di Melbourne Australia, Masukkan keseronokan penjelajahan.

Model penerbangan memberi ganjaran kepada mereka yang menggunakan pad, tetapi ia pasti akan merasa lebih mendalam lebih banyak perkakasan yang lebih baik yang anda lemparkan.

Sim Penerbangan Pertempuran Angkasa Terbaik

Elit berbahaya

Tarikh Siaran: 2015 | Pemaju: Perkembangan Frontier | Wap

Bagaimana perkembangan perbatasan mesti ketawa apabila kita semua berjuang untuk mendapatkan kepala kita di sekitar Penerbangan Sim 2020’s 1: 1 Replica of Earth. Mereka melakukannya, selepas semua, menguruskan replika skala 1: 1 dari seluruh Bima Sakti kami di elit berbahaya, dan mereka melepaskannya sebelum 2014 selesai dan dilakukan dengan.

Diberikan, anda tidak boleh terbang ke rumah anda, tetapi apa yang anda boleh lakukan sebenarnya terlalu bervariasi dengan perincian. Cukup untuk mengatakan pertempuran mendapat sangat sengit dengan persediaan Hotas yang baik, dan juga moreso jika anda berada di VR.

Tetapi ada banyak lagi yang perlu dilakukan. Trak dan perdagangan. Tidak lama lagi, walaupun keluar dari kokpit. Terdapat kepuasan yang kuat untuk hanya memaku prosedur dok atau berjaya menavigasi infiniti hitam yang menguap dan mendarat di batu batu yang sebenarnya anda maksudkan. Secara tidak masuk akal dalam skop dan hebat yang dicapai dalam butiran kecil, ini adalah sim penerbangan untuk jenis ‘gambar besar’.

Sim penerbangan dogfighting terbaik

Guruh Perang

Tarikh Siaran: 2013 | Pemaju: Gaijin Entertianment | Wap

Terdapat juga tangki dan kapal angkatan laut yang meniup satu sama lain ke smithereens di bawah anda, tetapi dalam peperangan guruh kegembiraan sebenar selalu menjadi pertempuran udara.

Sebahagian daripada apa yang menjadikan pengalaman itu adalah rasa pemilikan, yang merupakan perkara ironis untuk mengatakan tentang permainan percuma untuk bermain. Tetapi bukan sekadar memilih kapal terbang dari hangar, anda benar -benar melabur dalam perkakasan, menaik tarafnya dari masa ke masa dan mempelajari kebiasaannya di langit.

Bahagian yang lain adalah model tempur yang benar -benar terperinci yang menyerupai penembusan perisai pada tahap yang bahkan peluru sebenar mungkin tidak boleh diganggu. Apabila anda benar -benar menembak pesawat lain dari langit dalam guruh perang, anda tahu anda telah benar -benar menarik sesuatu yang boleh dibanggakan.

Sim penerbangan paling realistik

X-Plane 11

Tarikh Siaran: 2017 | Pemaju: Penyelidikan Laminar | Wap

Hoo Boy. Ini akan menjadi denominasi perbalahan untuk seketika, tetapi dalam keadaan semasa pelepasan kedua-dua SIMS, X Plane-11 hanya masuk ke lebih terperinci daripada Simulator Penerbangan 2020. ATC, khususnya, mempunyai model kerja penuh yang banyak digunakan profesional sebagai bantuan latihan, dan butir -butir seperti pembakaran bahan api dan tingkah laku enjin pada sudut tepat pendakian dimodelkan dengan ketepatan yang lebih besar.

Sudah tentu, X-Plane 11 mempunyai kelebihan pangkalan data modding yang luas dan komuniti yang ghairah, jadi kita akan melihat di mana perdebatan ini berjalan sebagai Simulator Penerbangan 2020 menikmati kandungan yang dibuat oleh pengguna sendiri, tetapi jika anda bersedia untuk berdagang dari beberapa keindahan untuk terperinci dan pilihan tambahan, ini adalah satu.

Sim Penerbangan Pertempuran Arked Terbaik

Ace Combat 7: Skies Tidak Diketahui

Tarikh Siaran: 2019 | Pemaju: Bandai Namco | Wap

Ini kira -kira berbeza kerana ia mendapat dari pesawat X 11. Ace Combat adalah bonkers, dan ya, anda boleh mengawal pesawatnya dengan satu tangan sambil memasak makan malam dengan yang lain dan memegang panggilan telefon pada speakerphone. Untuk mula mencuba pemahaman tentang plotnya adalah untuk menatap kegilaan itu sendiri. Tetapi kesederhanaan dan eksentrik tidak ada perkara buruk.

Ia mempunyai mata untuk tonton. Ini berkembang menjadikan setiap misi tidak dapat dilupakan dan mencabar. Terdapat hangar yang penuh dengan pesawat yang sahih, juga, yang loadouts disesuaikan dengan tahap nth.

Sim penerbangan ruang terbaik

Program Ruang Kerbal

Tarikh Siaran: 2015 | Pemaju: Skuad | Wap

Yang ini agak berbeza, bukan? Kerana ia adalah permainan tentang watak-watak bermata besar yang comel masuk ke dalam pelarian slapstick, ia juga mungkin simulasi yang paling ketat dalam sains roket sebenar yang pernah kita miliki. Sesiapa yang mempunyai Scott Manley Vids di bar cadangan YouTube mereka dapat membuktikan betapa terperinci simulasi balistik, seret, graviti, dan perkara -perkara lain yang saya tidak perhatikan dalam pelajaran fizik di sini.

Twist adalah bahawa anda bukan hanya melompat ke dalam kapal angkasa, tetapi juga mencipta juga terlebih dahulu, yang membuat kejayaan akhirnya terasa seperti pencapaian yang benar -benar hebat. Kami ingin melihat anda mencuba dan memadankannya, Simulator Penerbangan 2020.

Sim penerbangan helikopter terbaik

Dunia simulator tempur digital

Tarikh Siaran: 2013 | Pemaju: Eagle Dynamics | Wap

Terdapat kepalsuan yang sering diulangi bahawa helikopter tidak boleh terbang, dan jika anda ingin tahu di mana asal-usul tanggapan itu datang, memuatkan DC dan pergi ke UH-1. Selepas beberapa minit yang dihabiskan untuk cuba merampas pasukan lawannya ke dalam sesuatu yang menyerupai penerbangan yang mampan, satu -satunya kesimpulan semula jadi untuk menarik adalah bahawa pod kecil yang digantung oleh bilah berputar telah menjadi tipuan besar -besaran sepanjang masa.

DCS lebih banyak daripada penerbangan rotor-blade, menyediakan salah satu pengalaman SIM Flight Combat yang paling terperinci di luar sana walaupun tahun-tahun yang semakin meningkat (versi asal bermula pada tahun 2008). Tetapi Helis sangat baik di sini.

Sim penerbangan terbaik yang bukan sim penerbangan

Krew 2

Tarikh Siaran: 2018 | Pemaju: Menara Ivory | Wap

Bolehkah ia melatih juruterbang yang sedang berkembang untuk memahami bahagian dalam kokpit pesawat udara? Tidak dalam sejuta tahun. Sebenarnya, sebahagian besar krew 2 dibelanjakan di darat, di dalam kereta, di mana -mana berhampiran enjin jet atau sayap. Namun, walaupun -dan dengar saya tentang ini -apabila ia datang ke pelancongan maya, ada di sana dengan Simulator Penerbangan 2020.

Versi Amerika yang dipeluwap Krew 2 adalah perkara yang indah untuk diterokai melalui udara, terutamanya dengan beberapa rakan di Co-Op. Ambil pemandangan, lakukan beberapa gelung-de-loops, berlumba ke mercu tanda ini atau itu, dan apabila anda bosan, berubah menjadi kereta atau bot di tekan butang. Unik, tidak sempurna, dan masih ingin tahu berteriak.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Apa permainan simulasi yang akan dimainkan di PC

Cari permainan seterusnya anda untuk mana -mana platform. Penapis mengikut platform, genre, atau tahun pelepasan.

Muat naik silikon simulator

Simulator Pemusnahan Terbaik

Terapi tumbuhan

Cara menggodam?

Simulator penggodaman masa nyata dengan kandungan yang dihasilkan secara dinamik untuk menggodam komputer, membeli alat baru, melayari halaman, mencari kelemahan, mengimbas rangkaian. Terus mencari jawapan: Cara menggodam?

Idledev

Menyelam ke dalam pembangunan perisian, menghadapi bos yang menyengat, meraih wang tunai, minuman tenaga chug, dan ingat -tidak ada kemarahan berhenti dibenarkan! Selamat datang ke dunia yang tidak dikenali dari kod korporat.

Nour: Main dengan makanan anda

Nour adalah permainan seni makanan eksperimen yang direka untuk membuat anda lapar. Bebas dari kekangan skor, had masa, dan realisme, Nour membolehkan anda bermain dengan makanan anda seolah -olah anda seorang kanak -kanak lagi, tanpa kekacauan untuk membersihkan.

Simulator Orgasme 2024

Pyroworks

Pyroworks adalah permainan multiplayer dalam talian percuma yang mengandungi bunga api dari syarikat kehidupan sebenar dari seluruh dunia. Anda boleh memilih untuk membuat persembahan anda sendiri, menyebabkan kemusnahan dan kekacauan atau mensimulasikan Tahun Baru. Jangan ketinggalan bermain dengan rakan anda – bahagian yang paling menyeronokkan.

Simulator dadu

Simulator membuang dadu. Klik butang yang sepadan untuk menggulung beberapa dadu yang biasa di TRPG dan dapatkan hasilnya. Seret tetikus untuk memutar sudut tontonan dengan bebas, dan roda skrol zoom pada saiz skrin.

Simulator cinta sekolah sakura

Kem Latihan Mars VR

Simulasi VR Realistik Latihan Mars berdasarkan rancangan misi Mars semasa. Termasuk SpaceX Starship, Rover, Angkasawan, Robot Dog Medic, Taman Makanan, dan Acara Kebakaran, Rescue Teammates, Membina Pad Pelancaran, Memperbaiki Peralatan dan Kumpulkan Sampel Batu Untuk Mencari Bukti Kehidupan Marikh.

Simulator Kafeteria Sekolah

Simulator kitaran cendawan pelik

Ini adalah simulator terobosan di mana anda dapat mengalami kehidupan cendawan. Sebagai cendawan, anda tidak boleh berjalan, hanya aman berdiri di hutan. Mari menjadi ahli cendawan dan menikmati kehidupan sebagai cendawan! Dengan cendawan, anda dapat menonton kunang -kunang yang mempesonakan, mendengar bunyi hutan, dan mengalami kehidupan yang unik untuk cendawan. Hidup sebagai cendawan mungkin tidak terlalu buruk selepas semua.

Bilik dalam mimpi

VR Playroom Emilia

Anda boleh menikmati pelbagai permainan dengan Emilia di pelbagai lokasi. Main dapat dilihat dari pelbagai sudut percuma. Anda boleh menggerakkan mata anda ke atas dan ke bawah, bagi mereka yang ingin meluangkan masa, ada juga fungsi berhenti masa.

Simulator bar seks

Pesta Keseronokan 2

Buat pesta seks bertemakan liar di lokasi eksotik di seluruh dunia dalam Pesta Keseronokan 2, permainan simulasi gaya “kotak pasir”. Buat sehingga 25 aksara tersuai dan susunkannya di mana -mana lebih daripada 75 kedudukan seksual untuk mencipta dan menguruskan pesta impian anda!

Dominoo

Selamat Datang di Dunia Kreativiti dan Kemungkinan Tidak Terhad dalam Permainan Kotak Pasir Immersive kami! Di sini, anda boleh membiarkan imaginasi anda berjalan liar dan meneroka peluang yang tidak berkesudahan untuk bersenang -senang dan menghiburkan diri. Permainan ini direka untuk memberi anda platform di mana anda boleh membuat, mencuba, dan bermain dengan laju anda sendiri. Knock Down Dominos, bermain dengan mainan yang berbeza, dan sesuaikan dunia anda. Dengan mod multiplayer dan perkongsian, keseronokan tidak pernah berakhir.

Simulator perpustakaan permainan video

Simulator perpustakaan video adalah interaktif, immersive, rekreasi perasaan yang anda dapatkan ketika anda melayari perpustakaan video anda dan tidak ada yang melompat pada anda.

Ikan di desktop

Budaya ikan dalam realiti mahal dan memakan masa! Dalam permainan ini, desktop anda disambungkan ke laut dan tasik, di mana anda boleh membeli pelbagai jenis ikan dan menanam di cangkuk tanpa menjejaskan operasi komputer. Senang menonton ikan berenang dengan bebas di desktop komputer anda.

HD penari pantai maya maya+

Permainan yang menarik dengan watak kecantikan sebenar melakukan langkah -langkah tarian sebenar dalam semua cara yang mungkin. – Main dengan model yang mempunyai kawalan penuh untuk anda bergerak di mana arah yang anda mahukan dengan sokongan 360 darjah. – Melatih jari anda dan ikuti semua pantai untuk mengambil pengalaman muktamad. Bersedia untuk hip-hop, gaya bebas, tarian perut dan lain-lain bentuk tarian untuk perjalanan ke kemuliaan. Aplikasi tarian terbaik ada di sini. Cara Bermain: ☆ Mengawal model melalui butang yang boleh dimainkan. cari model tarian melekit dan klik untuk melaksanakan pelbagai mod menari yang langsung.