Permainan Kumpulan Belia di Video: The Purge – Junior High Ministry | Pelajaran Bible Junior High, studio filem di belakang Get Out dan The Purge akan membuat permainan bertema yang asli dan seram | PC Gamer

Studio filem di belakang Get Out dan The Purge akan membuat permainan bertema yang asli dan seram

Nick Diliberto, Kementerian High Junior

Permainan Kumpulan Belia di Video: The Purge

Berikut adalah permainan yang hebat untuk kementerian junior anda – The Purge.

Tonton video untuk melihat pelajar bermain permainan … menyeronokkan ��

Cara bermain

  • Beri setiap orang belon.
  • .
  • Belon terakhir tidak menang.
  • Tiada peraturan.
  • Apabila belon anda muncul, anda mesti jatuh.

Nick Diliberto, Kementerian High Junior

Berkongsi ini:

5 Balasan kepada “Permainan Kumpulan Belia di Video: The Purge”

Ed

Tolong ubah nama permainan ini. Persatuan dengan filem Purge bukanlah perkara yang baik. Ia mengganggu bahawa seseorang berpendapat bahawa piggybacking ke francais filem Purge untuk permainan kementerian pelajar adalah idea yang baik:-/

Ndiliberto

Hai Ed, saya melihat maksud anda. Mungkin terbaik untuk menamakannya yang lain jika anda menggunakannya dalam kumpulan belia anda. Tidak bermaksud menyinggung perasaan atau mengganggu sesiapa pun. Kami sebenarnya tidak membuat video. Kami hanya membenamkannya di laman web kami. Permainan yang menyeronokkan walaupun.

Tidak pasti apa pelajaran permainan – sebagai guru, ibu dan Kristian saya terganggu dengan idea dan nama permainan ini. Kita tidak seharusnya melatih anak -anak kita untuk melakukan perkara seperti ini.

Tom

Saya bersetuju dengan ED atas nama permainan dan persatuan yang berpotensi – dimaksudkan atau tidak diinginkan – dengan filem. Akhirnya ia adalah permainan belon-popping, seperti banyak permainan belon lain yang telah digunakan dalam kementerian belia selama bertahun-tahun. “Tidak ada peraturan” yang kadang -kadang boleh membawa kepada perkara -perkara yang mendapat sedikit dari tangan, jadi saya mungkin akan menyesuaikannya sedikit. Nampaknya menyeronokkan, dan outlet untuk keperluan orang muda untuk bersosial, sedikit kompetitif, kreatif dan kadang -kadang bodoh.

Ndiliberto

Terima kasih atas komen Tom ��

Studio filem di belakang Get Out dan The Purge akan membuat permainan ‘asal, seram bertemakan’

Bahagian Permainan Baru Blumhouse akan memberi tumpuan kepada permainan “Bajet Indie”.

Penutupan Daniel Kaluuya menumpahkan air mata di tempat kejadian dari Get Out

(Kredit Imej: Blumhouse / Universal Pictures)

Blumhouse, studio pengeluaran di belakang filem legenda seperti Get Out, M3gan, dan Fairy Tooth yang dibintangi Dwayne “The Rock” Johnson, masuk ke dalam video. Bahagian baru syarikat itu, Blumhouse Games, akan “bekerjasama dengan pemaju permainan bebas untuk membawa visi kreatif mereka ke kehidupan melalui permainan yang asli, bertema seram” (melalui VG247).

Bahagian Permainan Baru akan memberi tumpuan kepada tajuk “Bajet Indie”, yang diterjemahkan kepada permainan dengan anggaran di bawah $ 10 juta, selaras dengan “semangat perniagaan filemnya”. Syarikat itu telah menamakan Zach Wood-yang mempunyai permainan seperti Hohokum, Twisted Metal, dan Prey: Mooncrash di bawah tali pinggangnya-sebagai presiden, dan bekas eksekutif Kewangan dan Operasi Sony Don Sechler sebagai CFO.

Semua orang yang terlibat telah mengeluarkan kenyataan yang mengatakan bahawa mereka adalah pelbagai perisa “teruja” dan “teruja” untuk menjadi sebahagian daripada bahagian baru, yang saya akan melepaskan anda. Tetapi sangat menarik berapa banyak orang yang terlibat menekankan tema seram projek permainan mereka yang akan datang. Di samping pernyataan Blumhouse mengenai “permainan bertema seram yang asal” yang saya nyatakan sebelum ini, Wood menyebutkan “peluang unik untuk seram dan genre dalam ruang permainan indie” dalam pernyataannya sendiri. .

. Lagipun, studio mempunyai membuat bilangan filem menakutkan yang mengejutkan yang berbeza -beza selama bertahun -tahun. Berani saya berharap untuk versi video pembersihan? Adakah studio akan melaksanakan slamdunk yang jelas meletakkan Oculus di Oculus Rift? Adakah John Carpenter entah bagaimana berjaya mengikat gaji lain dari ini? Kita hanya perlu menunggu dan melihat.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Joshua Wolens

Salah satu kenangan pertama Josh adalah bermain Quake 2 di komputer keluarga ketika dia terlalu muda untuk melakukannya, dan dia sudah tidak dapat diperbaiki sejak sejak itu. Penulisannya telah dipaparkan di Naib, Fanbyte, dan Financial Times. Dia akan bermain cukup banyak, dan telah menulis terlalu banyak pada segala -galanya dari novel visual ke Assassin’s Creed. Cintanya yang paling mendalam adalah untuk CRPG, Sims Immersive, dan mana -mana permainan yang cita -citanya melampaui anggarannya. Dia menganggap anda terlalu bermakna tentang Deus Ex: Perang Tidak Terlihat.

Tidak, itu bukan Elon Musk di Cyberpunk 2077, kata Pereka Quest Senior

Petunjuk dan Jawapan Wordle hari ini #827: Ahad, 24 September