Pembatalan Halo Infinite’s Split Screen Co-op mengubah Kajian Saya | Ars Technica, Halo Infinite Players Cari Cara Untuk Menambah Split Screen Co-Op |

Pemain Halo Infinite mencari cara untuk menambah co-op skrin split

Susulan ini, inilah tutorial cepat mengenai cara bermain #haloinfinite splitscreen coop menggunakan glitch menu yang ditemui oleh @zeny_ic!

Halo InfiniteCo-op skrin split mengubah ulasan saya

Perniagaan-seperti-biasa untuk beberapa FPSE moden, tetapi ikrar 2017 MS menjadikannya berbeza.

Sam Machkovech – 1 Sep, 2022 6:03 PM UTC

Pembatalan co-op skrin split Halo Infinite mengubah tinjauan saya

Komen pembaca

Pada tahun 2017, pasukan pembangunan milik Microsoft di belakang semua perkara Halo mula bermain menangkap ulasan dan reaksi terburuk siri dalam beberapa tahun. Halo 5: Penjaga . Sekiranya anda tidak dapat memainkan mod itu dalam talian, anda terjebak dengan tiga rakan kongsi yang kusam, dikawal komputer.

Serangan kritikal dan pengguna cukup buruk untuk membawa kepada masa kawalan kerosakan yang ketara untuk siri ‘Devs di 343 Industries. Pada sidang kemuncak permainan dadu tahunan, acara yang berpusat di sekitar pemaju, 343 Ketua Bonnie Ross membuat ikrar: Halo Permainan Orang Pertama “akan sentiasa mendapat sokongan skrin split ke depan,” katanya kepada orang ramai.

Hari ini, selepas berbulan -bulan kelewatan dan cadangan yang optimis, Microsoft dan 343 industri telah kembali kembali. Kempen permainan tidak lagi dijangka pernah menerima mod skrin split untuk rakan-rakan untuk berkongsi di sofa yang sama.

“Mengambil Sumber” di tempat lain

Berita itu datang sebagai sebahagian daripada persembahan Khamis selama 30 minit mengenai yang akan datang Halo Infinite Kemas kini, yang juga mengesahkan bahawa koperasi kempen dalam talian kini dijadualkan debut pada 8 November bersama suite penyuntingan “Forge” yang sangat diminta (digunakan oleh peminat untuk membuat dan berkongsi peta baru, mod permainan khusus, dan kandungan komuniti lain). Berita mengenai skrin split tidak muncul sebagai teks dalam mana-mana 343 industri komunikasi minggu ini.

Sebaliknya, Lead Creative Joseph Staten mengesahkan berita pada tanda 11:50 dalam video hari ini:

343 industri mengesahkan pembatalan co-op skrin split.

“Kami terpaksa membuat keputusan yang sukar untuk tidak menghantar koperasi kempen skrin split,” kata Staten, kemudian mengesahkan ini adalah keputusan yang disengajakan untuk “mengambil sumber yang akan kami gunakan pada itu” untuk menangani keutamaan pembangunan lain. Lebih buruk lagi, studio itu juga menunda kandungan “tiga musim” nya dari kandungan multiplayer, memilih sebaliknya untuk menolak kandungan itu pada Mac 2023 untuk memberi ruang untuk Forge dan Online Co-op melancarkan.

Apabila sekuel yang sering ditangguhkan Halo Infinite Akhirnya terwujud pada tahun 2021, ia tiba tanpa sebarang bentuk fungsi koperasi kempen. Staten memberi amaran kepada peminat mengenai berita buruk terlebih dahulu, menjanjikan versi dalam talian dan split-skrin mod akan tiba dalam kemas kini 2022 “Musim Dua”. . Pada masa itu, beliau mencadangkan bahawa koperasi tempatan akan terhad kepada dua pemain, berbanding dengan maksimum empat pemain dalam versi dalam talian. “Bahagian kempen yang tidak linear dan terbuka lebar memberikan beberapa cabaran besar untuk skrin split yang telah membawa kita lebih banyak masa untuk menyelesaikannya,” kata Staten pada masa itu.

Petikan hari ini mengenai peruntukan sumber mengingatkan sekurang -kurangnya satu isu yang luar biasa dengan Halo InfiniteMod dalam talian secara percuma untuk bermain: “Melee desync,” yang menyebabkan pemain melihat dan mengalami perlanggaran dan kesan yang berbeza daripada apa yang mendaftar pada pelayan permainan langsung. Selepas pemain dengan jelas mendokumentasikan isu itu, 343 industri penguasa memberi respons kepada benang reddit pada bulan Jun untuk mengatakan isu itu akan berterusan kerana “devs yang akan berfungsi pada perbaikan ini telah diperuntukkan kepada yang lain Tak terhingga bekerja.”

Pemain Halo Infinite mencari cara untuk menambah co-op skrin split

Halo Infinite Co-op dengan dua pemain

Awal minggu ini, 343 industri mengesahkan bahawa co-op tempatan split-skrin di Halo Infinite telah dibatalkan secara langsung-jadi pemain kini melakukannya sendiri.

“Untuk memperbaiki dan mempercepatkan pembangunan perkhidmatan langsung yang berterusan – dan untuk menangani maklum balas pemain yang lebih baik dan kualiti kemas kini hidup – kami mempunyai sumber studio yang diperuntukkan semula dan tidak lagi berfungsi pada co -op skrin split kempen tempatan,” kata 343 pada masa itu , menggegarkan harapan pemain yang sabar menunggu untuk mengadakan kempen kempen dengan kawan.

Kemas kini Pembangunan Halo Infinite September.

Walau bagaimanapun, kini nampaknya pemain telah menemui gangguan menu yang membenarkan mereka menambah sehingga tiga pemain co-op tempatan tambahan ke sistem mereka; yang anda perlukan hanyalah siri Xbox S atau X dan PAl dalam talian, dan langkah -langkah yang berguna ini.

Susulan ini, inilah tutorial cepat mengenai cara bermain #haloinfinite splitscreen coop menggunakan glitch menu yang ditemui oleh @zeny_ic!

(Agak rendah usaha, tetapi ia adalah 2 pagi, saya letih, dan ia mengandungi semua yang anda perlu tahu untuk DIY! ��) https: // t.co/i1cxx7yxqk pic.Twitter.com/x0vayw2tuh

– Halo Création (@HaleCreation) 3 September 2022

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Seperti yang biasanya berlaku dengan perkara -perkara ini tidak ada jaminan 343I tidak akan menambalnya dan/atau Xbox anda mungkin meletup, tetapi jika anda masih ingin mencuba, inilah tutorial dengan @HaleCoation, ihsan @zeny_ic:

 1. Pergi ke menu kempen dan muatkan simpan
 2. Klik “Main” dan bersiaplah untuk pergi ke senarai rakan anda dengan cepat
 3. Anda boleh meninggalkan fireteam
 4. Di lobi tersuai, di bawah pelayan, pilih “Luar Talian”
 5. Anda kini boleh menyambungkan pengawal dan profil anda yang lain
 6. Klik “Main”.

“Setelah memeriksa Siri X, menu glitches untuk bermain splitscreen kempen Halo Infinite masih berfungsi: tidak ada kemalangan di cutscenes, tidak ada masalah dengan AIS, dan lain -lain.,”Mengesahkan Halo Penciptaan, yang mengatakan penyelesaiannya menyokong empat pemain dan nampaknya tidak memecahkan cutscenes. .”

343 Industries juga baru -baru ini dikongsi dalam pelan hala tuju pembangunan terbaru yang musim depan telah ditangguhkan hingga Mac 2023 juga.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • 343 industri mengikuti
 • Co-op Ikut
 • Glitch Ikut
 • Halo: Ikut tak terhingga
 • PC Ikut
 • Penembak Ikut
 • Tutorial Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Ketika rakan -rakannya jatuh cinta dengan bintang sabun, Vikki jatuh cinta dengan permainan video. Dia adalah survivalist seram hidup dengan kegemaran untuk teh Yorkshire, lelaki berpakaian sebagai doktor dan kata -kata bersumpah. .

Mod co-op split screen Halo Infinite secara senyap-senyap dibatalkan

Halo Infinite

Kemas kini Halo Infinite utama secara senyap-senyap telah diam-diam dalam pengumuman bahawa mod co-op skrin split tidak akan berlaku. Sama sekali. Walaupun pemain boleh teruja dengan pelan hala tuju musim gugur/musim sejuk Halo Infinite, video yang mengiringi pengumuman dari 343 industri yang menguburkan beberapa maklumat yang tidak begitu hebat di dalamnya.

.”

Senarai Staten merujuk kepada termasuk retak pada penipu, meningkatkan kestabilan dan menggilap, menyusun masalah prestasi multiplayer, dan banyak lagi. Video panjang selama 30 minit mengamalkan 343 industri yang lebih baru untuk ketelusan ketika datang ke kemas kini dan pelan jalur yang realistik, sesuatu yang pemain nampaknya mengalu-alukan dengan tangan terbuka. Walau bagaimanapun, ia membingungkan untuk mempunyai sesuatu yang telah lama kami dijanjikan secara senyap dibatalkan di tengah -tengah video kemas kini yang panjang.

Dan apabila anda menganggap maklumat yang bercanggah 343 industri telah memberi pemain sejak lama sebelum dilancarkan, ia lebih mengecewakan. Kembali pada bulan Julai 2020, studio menjanjikan Halo Infinite akan mempunyai co-op skrin split pada pelancaran. Dan sementara beta co-op kempen Rangkaian Halo Infinite disediakan untuk pemain pada awal musim panas, ia tidak pernah dijelaskan sehingga sekarang bahawa co-op skrin split di luar meja.

Selebihnya Roadmap Halo Infinite mengesahkan bahawa Forge Beta dan Rangkaian Rangkaian Kempen akan datang dalam Kemas Kini Musim Sejuk yang akan berlangsung dari 8 November hingga 7 Mac. Musim baru, Halo Infinite: Echoes In, akan bermula pada 7 Mac dan berlari hingga 27 Jun tahun depan.

Xbox mencadangkan menggunakan perselisihan untuk Co-op Kempen Halo Infinite Apabila akhirnya jatuh.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Alyssa Mercante

Alyssa Mercante adalah editor dan ciri penulis di GameRradar yang berpusat di Brooklyn, NY. Sebelum memasuki industri, dia mendapat ijazah Sarjana dalam kesusasteraan moden dan kontemporari di Newcastle University dengan disertasi yang memberi tumpuan kepada permainan indie kontemporari. Dia menghabiskan sebahagian besar waktunya bermain penembak kompetitif dan RPG yang mendalam dan baru-baru ini di panel PAX mengenai bar terbaik dalam permainan video. Pada masa lapangnya, Alyssa menyelamatkan kucing, mengamalkan Itali, dan bermain bola sepak.

Ulasan Payday 3: “Sekolah Lama yang Dikrofakan, Namun Degen Lama”

Mod Starfield yang mengagumkan membayangkan masa depan bebas beban untuk perjalanan dekat-pesawat