Panduan Peta PUBG Deston: Petua & Trik untuk Memenangi Permainan Seterusnya – Stryda, Bilakah Peta PUBG Destrat baru dilepaskan di Xbox X/S dan PlayStation? Dot eSports

Bilakah pelepasan PUBG Peta baru di Xbox X/S dan PlayStation

. Deston dilancarkan pada masa yang berlainan di PC dan konsol, jadi peminat perlu mengawasi tarikh pelancaran untuk platform pilihan mereka.

Panduan Peta PUBG Deston: Petua & Trik untuk Memenangi Permainan Anda Seterusnya

Panduan Peta PUBG Deston: Petua & Trik untuk Memenangi Permainan Anda Seterusnya

Misi Ace, Bina Profil Pemain Anda, dan menjadikan GG anda lebih bermanfaat dengan Stryda Free Battle Pass!

Deston bukan hanya peta; Ini adalah mozek zon drop yang hebat, masing -masing dengan kebiasaan dan kualiti yang unik. Baca Semua Mengenai Ciri Peta Deston, termasuk lokasi Rahsia Bilik dan Zon Pendaratan Terbaik & Terburuk.

Picturescraper yang menjulang tinggi gambar, bunker bawah tanah yang tersembunyi, dan garis pantai yang indah, semuanya terletak bersama-sama dalam satu permainan besar ‘Survive-if-You-Dare.’

Ini adalah deston: adakah bunyi itu menakutkan? Nah, jangan berpeluh.

Dalam panduan ini, kami akan mengarahkan anda melalui lorong -lorong berpusing Ripton, membantu anda membuka kunci bilik rahsia di pondok, dan juga menawarkan petua untuk mengelak bahaya yang mengintai di paya yang ditakuti. Mencari tempat terbaik untuk mendarat? Atau mungkin yang harus dielakkan di semua kos? Kami telah mendapat semuanya dilindungi, tetapi pertama, mari kita lihat ciri peta.

Sebelum kita mula, Lihat pertandingan PUBG dan Stryda Battle Pass kami. Jadikan GG anda lebih bermanfaat sekarang; Apa yang anda tunggu?

Ciri -ciri Peta Deston

The Devs of PUBG telah menarik semua perhentian ketika datang ke ciri -ciri Deston. Sebagai peta 8×8, terdapat banyak alasan untuk ditutup, jadi hanya normal bahawa pilihan mobiliti anda banyak.

Payung terjun yang boleh diguna semula

Sampaikan salam kepada sahabat baru anda, payung terjun yang boleh diguna semula! Unik untuk Deston, alat inovatif ini adalah perlawanan tetap dalam inventori setiap pemain. Tidak seperti payung terjun pada peta lain, tidak memerlukan ruang inventori dan boleh digunakan secara tak terhingga, walaupun selepas kesan bangunan membatalkan keturunan anda. Penting untuk diperhatikan tidak ada butang untuk memotong payung terjun anda untuk mempercepatkan kejatuhan anda dengan sengaja, jadi Rancang keturunan anda dengan bijak.

Seterusnya adalah Ascenders, garis zip mekanikal menegak yang merupakan penukar permainan dari segi menavigasi bandar raya yang menjulang tinggi. Mudah dijumpai bertaburan di peta, peranti ini membolehkan anda menaikkan bangunan dengan cepat dan turun dengan cepat. Rasa seperti membuat langkah yang berani? Lompat pada bila -bila masa dengan payung terjun yang boleh diguna semula. Walau bagaimanapun, berhati -hati Hanya satu pemain yang boleh menggunakan Ascenders ini pada satu masa, jadi kerja berpasukan dan masa adalah kunci.

Menara sel

Deston juga memperkenalkan menara sel, elemen taktikal baru yang unik untuk peta ini. . Setelah mencapai bahagian atas dan melepaskan, watak anda secara automatik menyebarkan payung terjun mereka, menetapkan anda untuk langkah silang yang signifikan. Tetapi ingat, tarikan payung terjun automatik boleh membuatkan anda terdedah kepada api musuh.

O12 SHOTGUN

Peta baru ini membawa pistol baru ke dalam permainan – asal 12, senapang senapang patah automatik sepenuhnya menembak pusingan slug khusus. Binatang ini menawarkan api tunggal, pecah tiga pusingan, dan mod penembakan automatik sepenuhnya, masing-masing menyampaikan kekalahan 100 kerosakan setiap hit. Malangnya, tidak ada lampiran senapang patah yang tersedia untuk binatang ini, tetapi yakinlah, pusingan slug yang menyebabkan mereka mengejar.

Kapal udara

Eksplorasi dan Mobiliti Dapatkan Rangsangan Dengan Pengenalan Udara Udara. Kenderaan serba boleh ini boleh melintasi tanah dan air, Menawarkan cara lincah untuk menavigasi kawasan banjir di sekitar Ripton dan dua sungai peta. Mereka mungkin merasa lembap di darat, tetapi keupayaan air mereka lebih daripada membuatnya. Selain itu, dengan lima tempat duduk, seluruh skuad anda boleh menaiki perjalanan.

Pam bahan api

Deston memperkenalkan pam bahan api, ciri baru yang berguna yang memastikan Anda tidak pernah kehabisan gas. Anda perlu melabur sepuluh saat untuk mengisi semula lengkap, dan sekali selesai, pam bahan api habis, menafikan pemain lain peluang untuk mengisi minyak. Dan untuk pemain yang penuh kasih sayang di antara anda, stesen bahan api boleh diletupkan untuk mendatangkan malapetaka di musuh yang berdekatan.

Pengesan degupan jantung/bluechip

. Peranti ini menunjukkan lokasi anggaran lawan berdekatan, Walaupun dengan sedikit kelewatan dan jarak terhad. Ini adalah terutamanya berguna dalam persekitaran bandar yang padat di Ripton, Di mana menjejaki pergerakan musuh boleh menjadi satu cabaran.

Bilik drone dan kekunci keselamatan

Permainan ini menjadi lebih menarik dengan pengenalan bilik yang boleh diakses oleh drone. Tersembunyi dalam struktur Ripton yang menjulang tinggi dan tersebar di peta, Bilik-bilik kecil ini menempatkan barangan tinggi dan kad keselamatan untuk membuka kunci bilik rahsia yang penuh dengan rampasan. Bilik Rahsia ditemui di seluruh peta, terutamanya di pencakar langit Ripton. Tetapi ingat, sementara udara biasa berterusan, tidak ada senjata api untuk memanggil titisan atau brdms di peta ini.

Deston Map Security Kunci & Lokasi Bilik Rahsia

Untuk membuka kunci potensi anda sepenuhnya di Deston dan memanfaatkan semua peta yang ditawarkan, anda perlu mendapatkan tangan anda pada beberapa kunci keselamatan.

Ripton

 • Mengandungi kira-kira separuh bangunan yang penuh dengan kekunci keselamatan, gear tahap 3, dan senjata peringkat peti.
 • Bangunan dengan tepi kuning sering mengandungi barang khas.
 • Bangunan hijau mengandungi bilik rahsia dengan gear peringkat tinggi.
 • Bangunan merah berpotensi mengandungi kekunci keselamatan.

Los Arcos

 • Mempunyai beberapa lokasi rampasan khas.
 • Dua lokasi bilik rahsia di bangunan dengan halaman dalaman, yang terletak di sebelah barat laut dan selatan-tengah.
 • Bilik Rahsia terletak di bumbung bangunan ini.

Sepuluh kubu

 • Mempunyai bekas drone tunggal dan satu trak rampasan tiang.
 • Bekas drone terletak di antara dua gudang di utara tengah.
 • Lori Pilar terletak di luar pasaran Gabriel di kawasan tengah.

Akhir Carpenter

 • Mengandungi satu bekas drone dan satu trak rampasan tiang.
 • Bekas drone terletak di barat laut di empat meter gudang.
 • Trak Pilar yang diletakkan di hadapan kedai Muffler & Break Gimble.

Konsert

 • Trak Loot Pilar terletak di hadapan pentas utama.
 • Dua lokasi kunci rahsia hanya boleh diakses oleh drone, satu di siling pentas utama, dan satu lagi di kabin atas roda Ferris.

perhimpunan

 • Mengandungi dua bekas tiang yang boleh diakses oleh drone dan satu lokasi bilik rahsia.
 • Bekas boleh didapati di dua gudang di timur.
 • Bilik rahsia yang terletak di antara gudang di lorong.

Ladang angin

 • Mempunyai trak rampasan yang terletak di persimpangan berhampiran menara lompat.
 • Bekas Kunci Rahsia Terletak di persimpangan Pulau Tengah berhampiran papan iklan.

Buxley

 • Mengandungi satu bekas drone yang terletak di kawasan gudang perindustrian ke barat.
 • Lori Loot Pilar berdiri tepat di luar kedai serbaneka di Jalan Utama Tengah.

Tapak pembinaan

 • Dua bekas drone yang tergantung dari kedua -dua kren.
 • Lori Loot Pilar yang terletak di pintu masuk timur laut di belakang papan iklan mesopotamia kanan.

Turrita

 • Satu bekas drone di sudut barat laut di hadapan garaj.
 • Trak Loot Pilar terletak berhampiran kedai -kedai sebelum tempat letak kereta trak bermula.

Barclift

 • Bekas Drone Pilar yang terletak di taman treler barat daya di pintu masuk.
 • Lori Loot Pilar boleh didapati di jalan tanah di antara penempatan utara dan barat daya, berhampiran papan iklan “Buat Jalan Anda”.

Cavala

 • Mengandungi satu bekas drone antara kedua -dua gudang yang terletak di barat laut.
 • Lori Loot Pilar yang diletakkan di jalan utama Cavala di hadapan Burger Tornado Bersama.

Empangan hidroelektrik

 • Mengandungi dua kunci keselamatan yang berpotensi dan bilik rahsia.
 • Bekas berdengung terletak di halaman tenggara.
 • Kawasan Drone Rahsia di Bilik Turbin Barat Laut di atas pintu masuk utama dari luar.
 • Bilik Loot Rahsia berada di hujung lorong ketika memasuki Bilik Turbin Barat Daya.

Lodge

 • Mempunyai bekas drone yang terletak di helipad di luar.
 • Lokasi drone rahsia boleh diakses melalui bolong di tingkat bawah kabin utama, yang juga mengandungi bilik rahsia.

Arena

 • .
 • Bilik Rahsia boleh didapati di bahagian kanan bangunan utama semasa anda masuk.

Peta Deston Peta Terbaik & Zon Pendaratan Terburuk

Tiada Panduan Peta PUBG Lengkap Tanpa Beberapa Cadangan Zon Pendaratan Lama yang Baik. Walaupun saiznya, Deston menghairankan dengan mudah ketika memilih zon terbaik dan terburuk.

Zon Pendaratan Terbaik di Deston

Deston menawarkan pelbagai tempat penurunan strategik. Bandar-bandar terbesar, seperti Ripton dan Buxley, memberikan ketumpatan rampasan yang tinggi dan penutup yang mencukupi, tetapi kawasan ini juga menarik sejumlah besar pemain, yang membawa kepada pertempuran awal permainan yang sengit.

Untuk permulaan yang lebih tenang, pertimbangkan untuk menjatuhkan di tempat yang kurang sesak seperti Cavala atau tapak pembinaan. Kawasan-kawasan ini menawarkan kurang rampasan, tetapi permulaan yang lebih perlahan mungkin menarik jika anda lebih suka pendekatan kura-kura “perlahan dan mantap memenangi perlumbaan”.

Tempat pendaratan yang menarik adalah pondok, di bawah yang terletak bunker bawah tanah kaya dengan rampasan berkualiti dan bilik rahsia yang memerlukan kad utama untuk mengakses. Lokasi ini sering menarik segelintir pemain setiap perlawanan, menjadikan tiga keluar dari tempat strategik bunker untuk menubuhkan perangkap dan serangan hendap.

Zon pendaratan lain yang mengagumkan termasuk Los Arcos, kawasan konsert dengan muzik langsung, empangan hidroelektrik, dan perhimpunan, terkenal dengan turbin anginnya. Setiap kawasan mempunyai ciri -ciri yang unik dan peluang rampasan yang berlimpah.

Zon Pendaratan Terburuk di Deston

Bahagian barat Deston, dicirikan oleh medan pergunungan dan racun yang lebih sedikit, mungkin bukan tempat yang sesuai untuk mendarat Kerana rompakan dan penutup terhad.

Begitu juga, Kawasan rawa peta terkenal kerana rampasan yang terhad dan penutup yang minimum, menjadikan mereka zon pendaratan yang kurang menarik. Sifat terbuka kawasan ini akan menyebabkan anda terdedah kepada serangan dengan beberapa pilihan pertahanan.

Bersedia untuk meneroka Peta Deston di PUBG?

Ingat, Setiap Perlawanan di PUBG: Battlegrounds adalah pengalaman yang unik, dan perkara -perkara seperti zon pendaratan yang ideal boleh berbeza -beza bergantung pada strategi dan playstyle anda. .

Sebelum anda pergi ke permainan seterusnya, : mencabar diri anda terhadap pemain lain dan menjadikan GG anda lebih bermanfaat!


Yannis Vatis

Yannis adalah pemain video veteran dengan lebih dari 30 tahun pengalaman memainkan spektrum permainan video yang luas. Apabila tidak menulis tentang permainan, dia bermain mereka, dan jika dia tidak memainkannya maka dia pasti memikirkannya.

Bilakah pelepasan PUBG Peta baru di Xbox X/S dan PlayStation?

Pandangan udara peta Deston baru

PUBG telah mengeluarkan peta baru yang pertama sejak percuma untuk bermain pada bulan Januari. Dipanggil Deston, peta besar ini mempunyai bandar, rawa, dan kawasan lain yang sebahagiannya ditanam untuk pemain yang giat untuk meneroka. Seperti kebanyakan tompok saiz ini, kemas kini juga termasuk senjata baru, kenderaan baru, dan lulus survivor baru yang penuh dengan kosmetik untuk pemain membeli.

Seperti yang dijangkakan, pemain paling bersemangat untuk mendapatkan tangan mereka di peta baru, yang memberikan jumlah peluang permainan baru terbesar. Deston dilancarkan pada masa yang berlainan di PC dan konsol, jadi peminat perlu mengawasi tarikh pelancaran untuk platform pilihan mereka.

.

Tarikh Siaran Deston

Deston hidup sekarang untuk semua pemain di PC, seperti yang lain dari kemas kini. Xbox Series X/S dan pemain PlayStation perlu tunggu sehingga 21 Julai, .

Deston mempunyai pencakar langit tertinggi di semua PUBG, yang pemain akan dapat skala menggunakan alat baru yang disebut Ascenders. Menyebarkan satu akan dengan serta -merta zip pemain ke bahagian atas atau bawah bangunan, membolehkan mereka dengan cepat skala struktur tinggi dan mendapatkan kejatuhan -atau melarikan diri -musuh. Semua pemain akan mempunyai akses kepada payung terjun di Deston, membolehkan mereka meluncur dengan selamat dari tempat tinggi.

Selain Deston, pemain akan dapat mengangkat tangan mereka pada dua senjata baru apabila kemas kini jatuh: 012, senapang patah api cepat, dan MP9, SMG yang datang standard dengan penindas dan penglihatan laser.

Peminat juga akan dapat melibatkan diri dengan kenderaan baru, termasuk kereta tiang, yang dapat dengan cepat menggerakkan pemain di peta, dan kapal udara, yang dapat melintasi air dan tanah.

Deston hidup sekarang di PUBG di PC. Ia akan dibebaskan pada konsol pada 21 Julai.

Emily adalah seorang penulis kakitangan yang meliputi legenda apex, overwatch, pokemon, dan permainan umum untuk dot eSports. Talian lainnya termasuk trend digital, ranting skrin, dan gamespew. Dia juga berfungsi sebagai pereka naratif dalam permainan. Berhubung dengannya di Twitter @ThePokeFlute.

PUBG Tarikh Siaran Peta Baru – Deston jatuh pada bulan Julai

Tarikh pelepasan peta baru PUBG Deston disahkan untuk bulan Julai

Pemaju Krafton akhirnya mendedahkan PUBG MAP Deston seterusnya di sebuah livestream pada 24 Jun, mengesahkan lokasi Battle Royale Game yang berfokus pada bandar-peta kesembilan yang telah kita lihat di PUBG, dan yang pertama sejak Taego pada tahun 2021. Tetapi berapa tarikh pelepasan peta PUBG baru?

. Ia menjanjikan lebih banyak daripada bandar Ripton yang besar, dengan ciri-ciri baru seperti tali askender gaya Fortnite, kapal udara, dan kemampuan payung terjun yang tetap.

PUBG Tarikh Siaran Peta Baru

Peta PUBG Deston baru akan melepaskan 13 Julai. Maklumat lanjut dan masa pelepasan yang tepat akan tersedia lebih dekat dengan tarikh ini. Krafton menambah bahawa terdapat juga pas deston survivor yang tersedia pada tarikh ini juga.

Anda boleh menyemak treler penggoda di bawah.

Thumbnail YouTube

Deston digambarkan sebagai telah hancur dan ditinggalkan selepas taufan, dengan sebahagian besar peta 8 × 8 dibanjiri dan memerlukan kapal udara untuk berkeliling. Lokasi termasuk bandar besar Ripton, empangan, tumbuhan turbin angin, paya, arena paintball yang kini-lebih-lebih-lebih lama, dan tempat konsert yang memaparkan ayam kembung gergasi. Anda boleh mencubanya sendiri pada bulan Julai.

PUBG telah menyaksikan peningkatan populariti sejak bermain percuma pada bulan Januari, dan permainan musim 18 permainan.1 sedang berjalan sekarang.

Chris J Capel bekas penulis berita PCGamesn, Chris menulis mengenai permainan FPS, RPG, Star Wars, dan Buku Komik.