Overwatch 2: Keperluan minimum dan disyorkan untuk dimainkan di PC – Meristasi, Keperluan Sistem Overwatch 2 | Pcgamesn

Keperluan Sistem Overwatch 2

Diterbitkan: 10 Ogos 2023

Overwatch 2: Keperluan minimum dan disyorkan untuk dimainkan di PC

Kami berkongsi dengan anda keperluan minimum dan disyorkan untuk versi PC Overwatch 2, yang akan dikeluarkan petang ini pada jam 2:00 petang, ET.

Kemas kini: 4 Okt, 2022 13:43 EDT

Semalam kami mengucapkan selamat tinggal kepada permainan asal -pelayan mereka sudah ditutup-, dan hari ini kami mengalu -alukan Overwatch 2, yang kami akan dapat bermain bermula pada pukul 2:00 petang ET. Permainan ini akan benar-benar percuma kerana sekuel ini untuk tajuk Activision Blizzard akan bergerak ke format percuma dan akan ada mikrofon semata-mata untuk unsur-unsur kosmetik. .

Bahawa dikatakan, ini adalah keperluan minimum untuk versi PC Overwatch 2:

Apa yang baru dalam Musim 1

Perlu diingat bahawa wira klasik akan disekat bagi mereka yang tidak memainkan asal, dan perlu bermain sekurang -kurangnya 100 perlawanan untuk dapat memiliki semuanya. Tetapi salah satu wira baru akan menjadi watak utama pada permulaan permainan, yang bermula hari ini. Ia adalah kiriko, wira sokongan, dan yang mana kita akan menikmati ketangkasan yang hebat dan juga kemampuan teleportasi.

Seperti biasa, musim pertama juga termasuk Pas Battle pertama, dua jenis: Premium One -paid- dengan 80 tahap dan sehingga 15% bonus untuk pengalaman yang diperoleh, dan akses segera ke Kiriko. .

Keperluan Sistem Overwatch 2

Overwatch 2 spesifikasi PC sangat menampung ke pembina yang lebih tua dan ia tidak mengambil perkakasan yang kuat untuk mendapatkan FPS Blizzard berjalan pada kadar bingkai tinggi sama ada.

Keperluan Sistem Overwatch 2: Wira berkumpul dalam pose dinamik

Diterbitkan: 10 Ogos 2023

Apakah keperluan sistem Overwatch 2? Penembak wira Blizzard sangat mudah dijalankan, jadi jangan risau jika anda ingin mencubanya dengan PC penuaan. Walaupun begitu, kami berada di sini untuk membantu anda mengetahui sama ada sistem anda terpulang kepada tugas bermain Overwatch 2.

The Overwatch 2 Keperluan minimum adalah bertanya sederhana, kerana permainan boleh dijalankan pada kad grafik dari lebih dari 10 tahun yang lalu. Walaupun siri Nvidia GeForce GTX 600 dan siri AMD Radeon HD 7000 akan mencukupi, memilih sesuatu yang lebih moden membolehkan anda menolak resolusi, kadar bingkai, dan tetapan grafik jauh lebih tinggi.

Berikut adalah keperluan sistem Overwatch 2:

Minimum Disyorkan
OS Windows 10 64-bit Windows 10 64-bit
CPU Intel Core i3
AMD Phenom X3 8650
Intel Core i7
Amd Ryzen 5
Ram 6GB 8GB
GPU NVIDIA GEFORCE GTX 600 Siri
Siri AMD Radeon HD 7000
Nvidia Geforce GTX 1060
AMD Radeon R9 380
Penyimpanan 50GB 50GB

Beralih ke pemproses, Blizzard menetapkan lantai dengan AMD Phenom X3 8650, CPU permainan tri-teras dari 2008. Oleh itu, mana -mana cip Intel Core i3 sepatutnya lebih daripada cukup untuk membuat anda pergi juga. Jangan lupa melengkapkan pelantar anda dengan 6GB RAM juga.

adalah langkah besar dari minimum, tetapi mereka masih agak mudah untuk bertemu. Nvidia Geforce GTX 1060 yang masih popular memberikan pengalaman hebat dengan OW2, seperti juga AMD Radeon R9 380. GPU Team Green mungkin menjadi orang yang memilih, bagaimanapun, sebagai sokongan refleks nvidia membantu mengekalkan latensi sistem dengan minimum mutlak. Bulat dari peringkat ini adalah pemproses Intel Core i7 dan AMD Ryzen 5, dipasangkan dengan 8GB RAM.

Akhirnya, Overwatch 2 saiz Jejak Jejak Datang di 50GB yang berangin. Pemacu keras disokong tetapi memasang permainan pada SSD akan meningkatkan masa beban, memastikan anda menghabiskan lebih sedikit masa menunggu dan lebih banyak masa bermain permainan.

Menjelang tarikh pelepasan Overwatch 2 PVE, pastikan untuk menyediakan diri anda dengan tetapan Overwatch 2 terbaik untuk keseimbangan visual dan prestasi optimum.

Ambil Ujian Keperluan Sistem Overwatch 2 di PCGamebenchmark untuk menjawab soalan … Bolehkah saya menjalankan Overwatch 2?

Samuel Willetts Samuel Willetts menghabiskan waktunya untuk membangunkan perkembangan terkini dari AMD, Intel, dan Nvidia. Gagal itu, anda akan mendapati dia bermain -main dengan dek stimnya. Dia sebelum ini ditulis untuk PC Gamer, T3, dan Toptenreviews.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . .