Obsidian Ingin Membuat Fallout: New Vegas Remastered – GameSpot, Fallout: New Vegas Mendapat UNREAL ENGINE 5 REMAKE dalam treler buatan kipas ini | Gamesradar

Fallout: New Vegas mendapat pembuatan semula enjin Unreal Engine

Pembuatan semula ini datang dari saluran YouTube Teaserplay yang telah memberikan Mojave Greateland sebagai baik pulih visual. .

Obsidian Mahu Membuat Fallout: New Vegas Remastered

Fallout: New Vegas adalah salah satu RPG yang paling disayangi sepanjang masa, dan ia boleh menjadi sukar untuk mendapatkannya berjalan dengan baik di PC moden. Kepimpinan pemaju Obsidian ingin mengubahnya jika mereka mempunyai peluang, dengan pengarah permainan Tim Cain dan Leonard Boyarsky mengatakan bahawa mereka akan suka membuatkan permainan.

Dalam wawancara baru -baru ini dengan TheGamer, Pengarah Pengeluaran Luar Dunia Eric DeMilt berkata bahawa pasukan itu ingin memberi baru Vegas, dengan menyatakan bahawa permainan itu mempunyai masalah teknikal yang signifikan pada pelancaran.

Klik untuk menyahpesar

  • Berakhir di:
  • Autoplay

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot

Bermain sekarang: Pakar Senjata Api Reacts to Fallout: Guns New Vegas ‘

“Ketika keluar, ia mempunyai masalah kestabilan,” kata Demilt. “Ia mengatasi mereka dan sekarang orang dapat kembali ke permainan itu, kerana watak -watak dan kisah -kisah itu hanya kaya, dan orang mahu berada di sana.”Cain dan Boyarsky bersetuju dengan titik demilt, memanggil prospek remaster grafik” hebat.”

Lebih dari satu dekad selepas pelancaran, New Vegas boleh dikatakan permainan yang paling disayangi dalam siri Fallout, walaupun ada yang lebih suka Washington yang diletupkan, DC dari pendahulunya, Fallout 3. Beberapa peminat sekolah lama juga mungkin membuang Fallout 1 atau 2 asal ke dalam campuran juga. . Tahun lepas, Jeff Grubb Bom Giant mengatakan bahawa beberapa di Microsoft sedang membincangkan hipotetikal New Vegas 2.

Obsidian baru -baru ini mengumumkan Dunia Luar: Edisi Pilihan Spacer, yang akan meningkatkan grafiknya, masa beban, dan banyak lagi.

Fallout New Vegas

.

Pembuatan semula ini datang dari saluran YouTube Teaserplay yang telah memberikan Mojave Greateland sebagai baik pulih visual. .

. Berita buruk untuk semua arachnophobes di luar sana walaupun sebagai treler ini termasuk labah-labah gergasi dan menacing, sesuatu yang bukan sebahagian daripada permainan asal tetapi sesuai dengan tidak kira tanpa mengira.

Teaserplay telah berjaya menangkap suasana RPG obsidian dengan sempurna dengan penggunaan pencahayaan dan soundtrack yang sesuai. Satu -satunya perkara yang tersisa untuk tertanya -tanya ialah: Fallout: New Vegas Unreal Engine 5 REMAKE Bila? Malangnya, sejauh yang kita tahu, Microsoft – yang memperoleh Obsidian kembali pada tahun 2018 – belum mengumumkan sebarang rancangan untuk kejatuhan: Remaster atau pembuatan semula New Vegas pada masa ini. Permainan buatan peminat ini juga tidak akan dikeluarkan sama sekali.

Itu tidak bermakna kita tidak mempunyai apa -apa untuk menantikan walaupun Fallout 5 . Bercakap tentang Fallout 5, peminat lain baru -baru ini membuat Fallout tidak rasmi 5 Treler Unreal Engine 5 yang memberi kita idea yang cukup baik tentang bagaimana rpg yang akan datang. Sekiranya anda lebih setia kepada New Vegas, pengarah permainan Josh Sawyer kini sedang mengusahakan gelaran seterusnya, permainan pengembaraan naratif yang dipanggil yang keluar pada bulan November 2022 dan nampaknya tidak seperti tajuk lain Obsidian.

Diilhamkan untuk melompat kembali ke Fallout lagi? Lihat senarai kami permainan kejatuhan terbaik untuk membantu anda memutuskan apa yang hendak dimainkan seterusnya.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

.