MODS – FALLOUT 4 – MOD DB, MOD FALLOUT 4 terbaik untuk Xbox One, PS4, dan PC | Gamesradar

Mod Fallout 4 terbaik untuk Xbox One, PS4, dan PC

Sekiranya anda bosan dengan melihat pandangan yang sama semasa anda meneroka padang pasir pasca apokaliptik, maka mod ini dapat membantu anda dengan perubahan pemandangan. Dengan pelarasan halus terhadap kesan cuaca dan pencahayaan, pandangan anda di dunia dapat dikemas kini dan disegarkan.

Sebagai satu -satunya mangsa Vault 111, anda memasuki dunia yang dimusnahkan oleh perang nuklear. . Hanya anda yang boleh membina semula dan menentukan nasib padang pasir. Selamat pulang.

14 Ogos 2023 Dikeluarkan 14 Ogos 2023 Peranan Bermain

Ini adalah mod senjata untuk Fallout 4, yang direka untuk gaya memanah primitif (‘stick bow’ sahaja.

Pemburu Synth

14 Ogos 2023 Dikeluarkan 14 Ogos 2023 Peranan Bermain

“Mereka selamat.. !”

Fallout 4 NPCS dikerjakan semula

Jun 23 2023 Dikeluarkan 23 Jun, 2023 Peranan Bermain

Mod yang mengubah hampir setiap permainan asas etnik npc ke salah satu keturunan Eropah sejumlah 21 npcs ini adalah fail induk. Anda perlu memuat turun.

Kejatuhan: Vault 13

Fallout: Vault 13 adalah pengubahsuaian yang akan datang untuk Fallout 4 yang bertujuan untuk membuat semula dan menghidupkan semula Fallout 1 dalam enjin Fallout 4.

10 Mei 2023 Dikeluarkan 10 Mei 2023 Penembak Taktikal

Bunyi penggera kereta yang dipertingkatkan dan tetap untuk Fallout 4 sehingga mereka tidak memberi anda lepuh telinga. menambah bunyi tambahan jika anda lebih suka jika anda pernah menemui.

Fallout 4 sim penempatan mod

TLDR: Membolehkan anda membina objek zon yang memberitahu peneroka jenis bangunan yang hendak dicipta di kawasan yang berbeza dari penyelesaian anda dan mereka akan lakukan.

Fallout 4: Ouachita Gurun

.

11 Jan 2023 Dikeluarkan 2020 Peranan Bermain

Mod ini mengubah bunyi letupan bodypart untuk jatuh 3-seperti.

Dunia Maxwell

5 Okt 2022 Dikeluarkan 2016 Penembak Orang Pertama

Mod pencarian taman tema berhantu yang luas untuk kejatuhan 4. .

Senjata membaik pulih redux

24 Ogos 2022 TBD Penembak Orang Pertama

Senjata membaik pulih Redux adalah pembaikan komprehensif senjata vanila dalam permainan, bersama-sama dengan penetapan bug tertentu, dibina atas kerangka yang lebih baik.

Repositori mod the6thmessenger

18 Ogos 2022 TBD Penembak Orang Pertama

Hanya satu lagi laman web hosting di mana saya dapat mengekalkan mod saya.

Fpsboost

15 Jun 2022 Dikeluarkan 15 Mei 2022 Penembak Orang Pertama

Mod mengurangkan bilangan objek yang tidak perlu, mereka akan dipadamkan. Prestasi akan meningkat. Meningkatkan prestasi tanpa skrip. pemasangan.

Whispering Hills – Bulung Bukit Silent untuk Fallout 4

14 Jun 2022 Dikeluarkan 2019 Adventure

Mod ini bertukar jatuh 4 ke dalam bukit senyap seperti nigthtmare. Mulai sekarang anda akan dikelilingi oleh kabut tebal, bunyi pelik dan kadang -kadang diseret.

Dunia yang lebih baik – Mod Dunia Baru dan Quest yang besar

Jun 12 2022 TBD Peranan Bermain

Kisah Jo, Liz, & A Better World adalah pengubahsuaian dunia baru yang akan datang untuk Fallout 4. Dunia yang lebih baik menceritakan kisah dua wanita di.

Bapa teman – pilihan akhir alternatif untuk kejatuhan 4

. . Anda memerlukan serum cabot dan banyak lagi. Terdapat juga.

“Dataran tinggi”

15 Sep 2021 TBD Peranan Bermain

“The Plateau” (Nama Projek) adalah mod cerita fiksyen Fallout 4 yang berlaku di lokasi fiksyen di Ohio, 2287

Ammotweaks

19 Jul 2021 Dikeluarkan Jul 2021 Peranan Bermain

Menambah peluru peluru, jenis peluru tambahan, sistem keadaan senjata, peluru peluru/bahan peledak, dan banyak lagi.

Pengisar sekerap

16 Jul 2021 Dikeluarkan Jul 2021 Peranan Bermain

Menambah meja kerja yang memecah item misc ke dalam komponen asas mereka.

16 Jul 2021 Dikeluarkan Jul 2021 Peranan Bermain

.

8 Jul 2021 Dikeluarkan 2016 Peranan Bermain

Implan bionik membuat kemunculan semula kepada Komanwel. Bolehkah anda mencari Dr. ? Petunjuk – lihat kawasan luaran.

Pengembaraan di Dataran Boston Prewar dengan Caillou anak berusia 6 tahun!

13 Jun 2021 Dikeluarkan 2020 Penembak Orang Pertama

Pernah mahu melancong ke tahun 2000? Ketika tidak ada perang, makanan terasa lebih baik, dan politik tidak ditolak oleh orang -orang? .

23 Mac 2021 TBD Peranan Bermain

Fallout Kanawha adalah mod penukaran keseluruhan yang bercita -cita tinggi untuk menjawab satu soalan: Bagaimana jika wabak hangus tidak pernah wujud. Menampilkan a.

Koleksi sandaran mod 0000074210 dimuat semula dengan kebenaran.

Fallout 4 – Projek Glyptic V1 – Edisi Rasmi_mirci33

.

30 Apr 2020 Dikeluarkan 2019 Peranan Bermain

Mungkin kod cheat yang paling kompleks dan mod senjata parodi dalam sejarah permainan video, EPA Weird Weape Season Pass menyusun ~ 150 senjata dan barang dengan pelik.

Kejatuhan: neraka kebebasan

18 Feb 2020 TBD Peranan Bermain

Mod Fallout 4 yang berpusat di Philadelphia pasca apokaliptik dan kawasan sekitarnya.

Fallout Chicago

Selamat datang ke Fallout Chicago, saya memimpin pasukan dan bekerja di ruang dunia Chicago, kami mencari orang yang kini mempunyai kemahiran dari PR hingga 3D.

Fallout: Niagara

20 Jun 2019 mengeluarkan 2020 Adventure

Fallout Niagara adalah mod baru dalam pembangunan untuk Fallout 4. Projek ini dibangunkan terutamanya oleh diri saya dengan sedikit bantuan daripada orang lain.

Fallout: Wyoming

2 Jun 2019 TBD Peranan Bermain

Fallout: Wyoming adalah projek mod bersaiz DLC untuk Fallout 4. Terletak di padang pasir pasca perang, Fallout: Wyoming akan meneroka kawasan yang disebutkan di.

Fallout 4: New Vegas bertujuan untuk mencipta Fallout Obsidian Entertainment: New Vegas di Enjin Penciptaan Fallout 4, dengan semua pencarian asal, cerita.

Tidak ada mod yang dijumpai sepadan dengan kriteria yang ditentukan. Kami mencadangkan anda mencuba senarai mod tanpa penapis yang digunakan, untuk melayari semua yang ada. . Sertailah sekarang untuk berkongsi kandungan anda sendiri, kami mengalu -alukan pencipta dan pengguna dan menantikan komen anda.

Mod Fallout 4 terbaik untuk Xbox One, PS4, dan PC

Mod Fallout 4 yang terbaik yang saya dapati benar jalan untuk pergi. Lebih -lebih lagi ialah Fallout 4 bahkan membolehkan konsol menggunakan mod, jadi jika anda bermain di PC, PS4, atau Xbox One, senarai ini masih berguna kerana hampir semua mod Fallout 4 yang disenaraikan di bawah boleh dipasang pada PS4 dan Versi Xbox One permainan terima kasih kepada beberapa sihir teknikal. Ini sudah menjadi salah satu Permainan RPG terbaik . Bersenang -senang di luar sana, Wastelander!

Simpleseasons

Walaupun pecahan warna kadang -kadang dilihat di Fallout 4, anda tidak boleh menafikan bahawa akhirnya anda akan bosan dengan kuning dan coklat di padang gurun. Simpleseason mengubah semua itu dengan mengubah dunia apokaliptik menjadi pesta untuk mata (tetapi bukan deria, yang mana orang yang mempunyai hayfever akan senang mendengar). Empat mod ini – anda tidak perlu memuat turunnya jika anda tidak mahu, dengan cara – sama ada selimut padang pasir di salji, mempunyai kehijauan yang subur, menjadikan semuanya menjadi jerebu dan kuning, atau Buat pokok -pokok lusuh yang baru mula bertukar menjadi kuning. Sekarang jika hanya ada mod foto untuk menangkap semua kecantikan itu.

Dogmeat adalah sahabat yang pelik. Tidak menafikan bahawa dia anak lelaki yang sangat baik, ya dia, tetapi sebilangan faedah sah. dan Sahabat lain serentak. Keselamatan dalam nombor, betul? Kerana anda tidak boleh menggunakan aset luaran pada PS4, mod ini tidak tersedia untuk sesiapa sahaja yang mempunyai konsol Sony. Buruk Sony.

Vanilla Fallout 4 mempunyai dogmeat melakukan 1-2dps ketika dia menyerang pelbagai gangguan yang merosakkan tanah lapang. Seperti orang yang mempunyai kesukaan untuk teman setia akan tahu, itu tidak kelihatan adil. Sekiranya anda belum meneka, dogmeat yang lebih kuat meningkatkan kerosakannya kepada 58dps, menjadikan anjing ini cukup mematikan untuk menghantar mana -mana penyerang melarikan diri dengan ekor mereka di antara kaki mereka.

Mana -mana Mod Senjata

Lupakan Batasan Kerajinan Senjata Permainan Base, Mod Mod Mana -mana Mod Mana -mana Membolehkan Imajinasi Anda Berjalan Liar Semasa Anda Di Tempat Kerja. Pernah mahu menembak bola meriam dari revolver tangan, membuat pistol mini elektrik, atau mendorong cakar deathclaw ke sarung tangan tinju? Semua mungkin dengan mod ini.

Ocdecorator

Akhirnya, anda boleh melakukan apa yang ibu anda selalu memberitahu anda dan menjemput diri anda sendiri. Mod ocdecorator membolehkan anda meletakkan sebarang objek pada objek lain, jadi meletakkan senjata dan perisai di rak atau peminat pejabat di meja tidak lagi sakit di pantat. Sekarang anda boleh mempunyai segala -galanya di penempatan anda dengan kemas, terkunci di tempat, dan dipaparkan dengan sempurna dan bukannya semuanya tersingkir oleh NPC dan berakhir di longgokan di lantai.

Tempat di mana sahaja/di mana sahaja

Editor Penyelesaian Vanila Fallout 4 bukan yang terbaik. Dinding tidak selalu bersatu, anda mendapat barang dan perabot yang tidak dapat diletakkan di mana anda mahu, dan anda berakhir dengan beberapa jurang yang tidak sedap di dalam struktur hiasan anda (dan lebih buruk lagi, pertahanan). Tempat di mana sahaja/di mana -mana mod membolehkan anda klip ke objek lain supaya anda dapat menyesuaikan semuanya dengan kemas. Tidak ada lagi jurang, tidak ada lagi kekacauan.

Tiada had membina

Sudah tentu, walaupun anda menggunakan dua mod sebelumnya untuk menyusun objek di atas satu sama lain dan klip mereka ke tempat yang tidak dapat dikalahkan, anda akan akhirnya akan melawan had binaan untuk penyelesaian anda dan harus membendung rancangan reka bentuk anda. .

Pengubahsuaian legenda

Sekiranya anda mencari senjata anda untuk membungkus sedikit lagi, anda mungkin ingin menyemak mod pengubahsuaian legenda. Mod ini menambah slot pengubahsuaian baru ke pilihan senjata dan perisai perisai anda, yang membolehkan anda memasukkan satu senjata legenda atau atribut perisai ke item anda sebagai pertukaran untuk sejumlah besar bahan. Anda boleh memilih dari senarai setiap atribut yang terdapat dalam permainan, memberikan anda semua yang anda perlukan untuk membuat Explorer Gurun.

Mod peluru yang boleh dibuat menambah lebih banyak kerajinan ke pesta membina luas yang Fallout 4, tetapi kami tidak mempunyai masalah dengan itu. Mod ini merangkumi jadual kerajinan baru yang dipanggil Rounding Workbench, membolehkan anda mengambil bahan dan mengisi kedai peluru anda dengan banyak peluru dan bom. Tidak perlu mengembara badan -badan penjarahan padang belantara radioaktif dan memeriksa laci untuk peluru terlupa. Cuma kerajinan dan menjadikannya sendiri.

Peluru tak terhingga untuk teman anda

. Mod peluru tak terhingga menyelesaikan masalah itu. Selagi teman anda mempunyai satu pusingan peluru untuk senjata masing -masing dalam inventori mereka, mereka boleh api selama -lamanya – kecuali peluncur nuke mini lelaki lemak, kerana, dengan baik, itu boleh mewujudkan keadaan yang buruk.

Armorsmith dilanjutkan

Jika anda sedikit fashionista di Fallout 4, anda akan mahu memuat turun Mod Armorsmith Extended, yang menambah meja kerajinan Armorsmith yang baru yang membolehkan anda membuat pakaian dan perisai, membolehkan anda memakai topeng gas dan bandana di bawah lebih banyak topi, dan membolehkan anda menaik taraf setiap pakaian dan perisai. Betul, ia hanya menjadikan setiap pakaian dan perisai lebih berharga, yang pasti adalah perkara yang baik. Malangnya ia bukan pada PS4, tetapi baik pulih pakaian bersatu adalah pengganti super – anda hanya perlu memastikan Sumber Komuniti Kata Kunci dan Senjata Senjata dipasang terlebih dahulu.

Bekalan penyelesaian berkembang

Set Standard Fallout 4 Struktur, Perabot, dan Objek yang anda boleh bina dan masukkan ke penyelesaian anda cukup terhad, tetapi apabila anda menambah bekalan penyelesaian diperluaskan, terdapat pemilihan yang lebih besar. Dengan mod yang dipasang, anda akan menemui beratus -ratus objek baru untuk ditambah ke rumah maya anda. Barang -barang baru termasuk segala -galanya dari pintu peti besi dan dinding konkrit dawai berduri ke pokok dan juga pesawat.

Antara muka dialog penuh

Semasa berbual dengan watak lain di Fallout 4, kadang -kadang watak anda hanya boleh mengatakan perkara -perkara paling hebat. Menggunakan pilihan dialog paraphrased lalai tidak selalu jelas menyampaikan bagaimana watak anda akan bertindak balas dengan pilihan itu. Dengan mod antara muka dialog penuh, anda mengeluarkan semua tekaan itu. Seluruh respons ditulis pada pilihan dialog, yang mungkin membantu perbualan anda pergi seperti yang anda inginkan. Kerana Sony jangan biarkan modders mereka menggunakan aset luaran (terima kasih, Sony), mod ini tidak akan muncul di PS4 untuk masa depan yang boleh dijangka. Sial.

Diturunkan senjata

Ini lebih daripada keutamaan peribadi, tetapi selalu mengganggu saya apabila watak saya selalu menunjuk pistolnya ke hadapan. Senjata yang diturunkan menjadikan senjata watak anda sedikit lebih selamat bagi mereka yang berada di sekelilingnya. Setiap kali senjata tidak ditujukan atau dipecat, senjata api diturunkan ke kedudukan yang kurang agresif. Ini semua mengenai keselamatan senjata, orang. Sekiranya anda tidak berhati -hati, anda akan mengawasi seseorang. Seperti halnya dengan antara muka dialog penuh, senjata yang diturunkan menggunakan aset luaran sehingga tidak dapat dipindahkan ke PS4. Ya, saya juga kecewa.

Grafik dan cuaca yang lebih baik

Sekiranya anda bosan dengan melihat pandangan yang sama semasa anda meneroka padang pasir pasca apokaliptik, maka mod ini dapat membantu anda dengan perubahan pemandangan. .

Sekiranya anda mencari lebih banyak bantuan dengan Fallout 4 maka lihat panduan kami yang lain:

  • Fallout 4 Cheats: Semua Perintah Konsol Fallout 4
  • 15 Tips Essential Fallout 4 untuk mengetahui sebelum anda bermain
  • 9 Mekanik Tersembunyi Fallout 4 tidak pernah memberitahu anda
  • Panduan Lokasi Bobblehead Fallout 4
  • Fallout 4 Legendary dan Unik Panduan dan Panduan Perisai
  • Panduan Lokasi Buku Komik dan Majalah Fallout 4
  • Panduan Lokasi Permainan Holotape Fallout 4

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Zoe Delahunty-Light

Semasa di sini di GameRradar, Zoe adalah ciri penulis dan penyampai video untuk kami. . Dia mengkhususkan diri dalam permainan dunia terbuka yang besar, jenayah sejati, dan mendalam.

?”

Permainan Devs bertindak balas terhadap bayaran dan permintaan maaf yang dikemas kini: beberapa “sangat gembira,” yang lain masih bimbang untuk masa depan dan melihat enjin yang berbeza

Kejatuhan Kajian House of Usher: Penggantian memenuhi AHS dalam miniseri yang bersemangat Mike Flanagan