Mod Skyrim terbaik pada tahun 2023 | PC Gamer, mod Skyrim terbaik yang boleh anda gunakan sekarang untuk menaik taraf permainan | Gamesradar

Muat turun dari: Mod Nexus

Mod Skyrim terbaik pada tahun 2023

Koleksi mod kegemaran kami untuk RPG fantasi Bethesda, dikemas kini.

 • Bagaimana untuk memasang
 • Patch
 • Mod antara muka
 • Kualiti mod kehidupan
 • Mod pengindahan
 • Mod Kandungan & Permainan

. Pada ketika ini jika anda dapat membayangkan kemungkinan ada mod untuknya -serta banyak perkara yang anda lebih suka tidak bayangkan. Dari tweak antara muka ke kempen baru, sahabat yang disuarakan sepenuhnya, dan tentu saja meme yang tidak masuk akal, semuanya ada di luar sana. Sebahagian daripadanya adalah sangat di luar sana.

Perintah Konsol Skyrim

Tidak perlu bermain Skyrim sebagai pahlawan yang rendah hati. Menjadi gergasi, terbang, berjalan melalui dinding, menanam barang yang anda mahukan, dan bahkan menjadi Santa Claus dengan arahan konsol Skyrim.

Ia boleh menjadi sangat menggembirakan untuk menyusun semua mod tersebut, dan memasang senarai pra-cari biasanya bermaksud menambah sekumpulan perkara yang anda tidak mahu, maka tidak dapat menyingkirkannya tanpa mengacaukan pelbagai kebergantungan. Itulah sebabnya panduan kami menganggap gaya pemodelan pick-and-choose manual, dan disusun ke dalam kategori supaya anda dapat mencari pilihan mod individu yang bersesuaian dan sesuai dengan playstyle anda.

Perkara pertama yang perlu anda ketahui jika anda bermain Skyrim di PC moden pada tahun 2023 adalah bahawa ia akan menghadapi masalah berjalan di framerate lebih tinggi daripada 60fps. Enjin Fizik tidak direka untuknya, dan anda akan melihat kuda terapung ke udara dan badan -badan yang melantun, serta mendengar kesan bunyi yang kuat dan berulang seperti perkara seperti gelung percikan air secara berterusan. Masuk ke panel kawalan perisian GPU anda dan pastikan Skyrim dihadkan pada 60fps untuk memperbaikinya.

Sekarang kita akan meliputi cara memulakan mod Skyrim, serta mengesyorkan beberapa peningkatan penting. Semak halaman berikutnya untuk semua mod Quest Skyrim terbaik, mantra baru, peralatan, pengikut, perubahan pertempuran, dan banyak lagi.

Sekiranya anda mencari mod edisi khas Skyrim, ikuti pautan itu ke koleksi berasingan kami. Mod ini adalah untuk edisi Vanilla Skyrim, aka Oldrim atau Skyrim Legenda. Mod ditambah dalam kemas kini terkini senarai ini telah ditandakan dengan a ⭐.

Isi kandungan

Halaman 1: Bermula – Cara Memasang, Patch, Antara Muka, Kualiti Hidup, dan Tekstur
Halaman 2: Mod Kandungan pencarian, watak, makhluk, dan tempat
Halaman 3: Mod Permainan peralatan, pertempuran, sihir, sistem, dan tweak

Cara Memasang Mod Skyrim

Sebaik sahaja anda menemui beberapa mod yang anda ingin cuba, inilah alat yang boleh anda gunakan untuk membuatnya berfungsi. Pastikan anda membaca halaman penerangan untuk setiap mod anda: Ramai di antara mereka memerlukan langkah dan arahan tertentu.

Vorteks

Menggantikan Pengurus Mod Nexus lama adalah Vortex, program yang lebih baru untuk menganjurkan beban mod anda. Tersedia dari laman web Nexus Mods, seperti kebanyakan mod dalam senarai kami, ia akan mengendalikan segala -galanya untuk anda. Sangat mudah digunakan dan membuat memuat turun, mengaktifkan, dan menyahaktifkan mod angin. Ia juga berguna kerana ia menyokong banyak permainan lain, seperti The Witcher 3, Fallout 4, dan banyak lagi.

Skyrim Script Extender

Skyrim Script Extender (SKSE) adalah utiliti yang diperlukan untuk banyak mod yang lebih kompleks untuk berfungsi. Tidak semua mod dalam senarai ini memerlukannya, tetapi banyak, termasuk Skyui yang penting, jadi anda sebaiknya hanya memasangnya di depan. SKSE kini boleh didapati secara langsung melalui Steam, tetapi anda masih boleh mencarinya di laman web SKSE jika anda lebih suka pemasangan manual.

Bengkel Steam

Anda juga boleh melayari dan menggunakan mod Skyrim melalui bengkel stim. Sangat mudah untuk menavigasi dan menambahkannya ke jadual anda dicapai dengan hanya mengklik butang Langgan. Perlu diingat bahawa mod yang lebih kompleks mungkin memerlukan beberapa langkah lagi untuk dipasang. Sentiasa baca keterangan.

Patch

Patch Skyrim tidak rasmi

Muat turun dari: Mod Nexus

Dibuat oleh pemodenan yang sama seperti patch oblivion tidak rasmi, patch skyrim tidak rasmi menangkap sejumlah besar pepijat tompok rasmi tidak. Ramai daripada mereka adalah perkara yang anda tidak pernah perasan, seperti objek yang diletakkan sedikit salah sehingga mereka saling mengadili satu sama lain atau pencarian yang pecah jika anda melakukan sesuatu yang tidak biasa, tetapi masih lebih baik untuk memilikinya. Ada satu untuk edisi legenda, tetapi anda mungkin memerlukan satu untuk patch tekstur resolusi tinggi rasmi jika anda menggunakan dlc resolusi tinggi.

Betulkan bibir penyegerakan

Muat turun dari: Mod Nexus

Sekiranya anda pernah melihat kelewatan antara dialog yang dituturkan oleh NPC dan ketika bibir mereka mula bergerak, ia adalah pepijat yang lama disebabkan oleh patch pengoptimuman dalam Skyrim versi 1.9. Mod ini membetulkannya.

Skyui

UI asal Skyrim adalah kasar. Skyui menjadikannya lebih mudah digunakan, membiarkan anda menyusun rampasan anda dengan nilai atau berat badan, dan senjata anda dengan penilaian kerosakan. Paling penting, Skyui menambah menu konfigurasi mod, membiarkan anda tweak dan menyesuaikan mod yang serasi (termasuk banyak dalam senarai ini). Banyak mod tidak memerlukan Skyui dan akan berjalan dengan baik tanpa itu, tetapi anda akan mendapat lebih banyak daripada mod anda jika anda memilikinya.

Dengan kata lain, sangat disyorkan.

Racemenu

Muat turun dari: Mod Nexus

Menu penciptaan watak yang lebih baik, dengan paparan angka untuk semua slider, dan keupayaan untuk memilih warna untuk rambut, kulit, atau tints lain daripada dibatasi berdasarkan bangsa. Terdapat mod mengukir jika anda ingin mendapatkan kekacauan dengan geometri kepala anda, dan anda boleh menghidupkan cahaya menerangi wajah anda untuk melihat bagaimana ciri -ciri anda akan kelihatan dalam situasi yang berbeza, yang merupakan rahmat.

Kawalan dialog yang lebih baik

Mod Nexus

Menggunakan papan kekunci dan tetikus untuk Skyrim bermaksud kadang -kadang permainan menjadi keliru apabila anda memilih pilihan dialog. Anda perasan, pasti, kadang -kadang apabila anda memilih respons permainan ini menganggap anda telah memilih yang berbeza. Kawalan dialog Skyrim adalah pelik dan kikuk, dan mod ini sepenuhnya dan bersyukur membetulkannya. Modder yang sama juga memberi kami kawalan kotak mesej yang lebih baik.

Peta Dunia Berkualiti

Peta Skyrim berfungsi tetapi membosankan. Peta dunia berkualiti menawarkan pelbagai cara untuk memperbaikinya. Anda boleh menggantikan peta dengan tekstur dunia yang lebih terperinci, dengan warna yang membantu menggambarkan kawasan yang berasingan dengan lebih jelas, tetapi ada juga pilihan untuk mempunyai peta kertas dengan melihat lebih banyak jika itu perkara anda.

Kamera percuma yang lebih baik

Muat turun dari: Mod Nexus

. Kamera percuma yang lebih baik membolehkan anda menetapkan hotkeys bukan untuk mod kamera percuma, menukarkan HUD, keratan, menjeda masa atau menyesuaikan kelajuannya, dan segala yang diperlukan oleh pemburu tangkapan yang khusus. Baiklah, hampir segalanya. Menggabungkannya dengan projek Proteus untuk menimbulkan NPC, mengatasi AI mereka, dan pilih animasi.

HUD Immersive

Muat turun dari: Mod Nexus

Anda tidak memerlukan skrin HUD anda sepanjang masa. Mod ini menyembunyikan bar silang dan status apabila anda tidak menggunakannya secara aktif, seperti pertempuran luar. .

Kurier menunjukkan penghantaran

Muat turun dari: Mod Nexus

. “Saya telah mencari anda,” kata mereka. “Ada sesuatu yang sepatutnya saya sampaikan. Tangan anda sahaja.”Dan kemudian mereka masuk ke dalam ransel anda, di mana anda perlu memburu untuk membaca surat mendesak ini. Kurier menunjukkan penghantaran membuat pembetulan mudah untuk mempunyai inventori kurier muncul apabila mereka memberikan anda komunikasi supaya anda dapat membacanya dengan segera. (Nampaknya ada masalah dengan risalah tentang muzium Dawnstar yang memulakan usaha, dan yang masih akan tergelincir terus ke dalam poket anda.)

Kualiti mod kehidupan

Muat turun dari: Mod AFK

Sekiranya anda ingin memulakan permainan baru Skyrim sebagai seseorang selain Dragonborn, ini adalah salah satu daripada beberapa mod yang memberi anda permulaan yang baru. Langkau urutan pembukaan dan mulakan hidup sebagai seseorang yang tiba dengan bot, terkunci di sel penjara, pelawat di penginapan, pelanggar di padang gurun, dan banyak lagi. Kembangkan pilihan lebih jauh dengan permulaan baru, yang menambah lebih daripada sedozen pilihan, termasuk pilihan untuk bermula sebagai vampire, werewolf, atau bahkan penagih Skooma. Sama seperti mod asal, terdapat campuran yang baik dari pilihan selamat bersama -sama dengan yang mematikan.

Muat turun dari: Mod Nexus

Alternatif untuk permulaan alternatif – menjalani kehidupan yang lain, ini adalah cara yang lebih bebas untuk menentukan bagaimana pengembaraan anda bermula. Daripada memilih dari pilihan pratetap seperti Bandit atau Necromancer, apabila anda membuat watak baru, anda membuka menu konfigurasi mod dan togol satu tan pilihan individu. Pilih peralatan dan mantra anda, berapa banyak wang yang anda miliki, di mana anda bermula, dan sama ada anda Dragonborn. Anda juga boleh menyesuaikan apabila garis quest utama bermula, sama ada naga muncul, jika anda bermula dengan karunia di kepala anda, dan pukul berapa hari ini. Anda juga boleh menetapkan beberapa pilihan secara rawak untuk kejutan. Sebaik sahaja anda selesai, kembali ke halaman pertama dan klik Mulakan pengembaraan anda untuk dimatikan. Kami sangat menyukai Skyrim Unbound Reborn, kami mengisytiharkannya sebagai salah satu mod kami minggu ini.

Langkau Bleak Falls Barrow

Muat turun dari: Mod Nexus

Mod permulaan alternatif membolehkan anda melangkau tutorial Helgen, tetapi jika anda mahu menjadi Dragonborn, anda masih perlu melalui penjara bawah tanah pertama bayi, Bleak Falls Barrow, untuk mendapatkan Dragonstone dan membuka kunci Fus Shout. Mod ini membolehkan anda melangkaui itu juga, meletakkan Dragonstone, The Golden Claw, dan Fragmen Word Wall di atas meja di Lantai Di Dragonreach di Whiterun. Untuk kemudahan tambahan, berjalan sedikit lagi dan anda akan menemui batu berdiri yang menelefon anda ke Hrothgar yang tinggi untuk bertemu dengan Greybeards daripada harus memanjat gunung lagi. (Walaupun anda mungkin perlu keluar dari biara mereka dan kembali lagi jika anda memukul bug di mana mereka tidak akan bercakap dengan anda dan maju usaha.

Ingat sudut Lockpick

Muat turun dari: Mod Nexus

Lockpick jiggles. Anda menyesuaikan sudut sedikit. . Pada waktu malam, perempuan simpanan bayang -bayang yang tidak dapat diabaikan, ketawa pada anda, dan lockpick snaps. Anda meluncurkan lockpick seterusnya, memegangnya sepenuhnya menegak daripada memasukkannya ke mana -mana berhampiran kedudukan sebelumnya. Apa yang anda fikirkan, Dragonborn? Mod ini memasukkan setiap lockpick baru di kedudukan sebelumnya, menjadikannya lebih mudah untuk menyesuaikan diri dari sana.

Skytweak

Muat turun dari: Mod Nexus

Terdapat 14 halaman pilihan di Skytweak, membiarkan anda mengubah pembolehubah yang berkaitan dengan pengalaman pengalaman, stealth, bagaimana vendor berfungsi, pertempuran, sihir -sedikit segalanya. Dijamin untuk mengandungi pilihan yang anda tidak akan dapat hidup tanpa sekali anda mula bermain -main dengan mereka. Ingin mengubah sejauh mana NPC sebelum mereka menyambut anda, atau mengurangkan jeda antara garis? Bagaimana dengan mengacaukan masa carian AI atau berapa banyak cahaya mempengaruhi kemampuan anda untuk disembunyikan? Ingin menukar skala masa, menyesuaikan kerosakan jatuh, atau peluang pemulihan anak panah? Beberapa pilihan ini wujud dalam mod lain, atau arahan konsol Skyrim, tetapi Skytweak menampar mereka semua ke dalam menu untuk dibangkitkan setiap kali anda terganggu oleh sesuatu yang kecil seperti berapa kerap musuh mengelak projektil atau bilangan kali anda dibenarkan untuk memukul pengikut sebelum menghidupkan anda.

Tekstur & mod pencahayaan

Mata kecantikan

Muat turun dari: Mod Nexus

Mata sukar untuk mendapatkan hak. Sekiranya anda pernah memainkan elf, anda akan mengetahui penderitaan khas pilihan bola mata asing Skyrim, yang menjamin anda akan kelihatan seperti anda telah menculik dan meneliti penduduk tamriel daripada hidup di antara mereka. .

Pakaian pedesaan

Mod Nexus

Pakaian pedesaan tidak bermaksud “pedesaan” dalam pengertian kasar atau belum selesai, tetapi hanya pedesaan, dan tidak terjejas. Pengganti resolusi tinggi ini memberikan pakaian NPC yang tidak kelihatan smeary apabila dilihat dekat, yang bermaksud bahawa anda tidak akan terkejut setiap kali anda mempunyai perbualan dengan seseorang yang pertama. Sebaliknya, anda akan dapat membuat corak dan mengenali kain yang berbeza. Ia melampaui pakaian biasa untuk memperbaiki rupa pembalut, perisai bulu, masak clavicus yang jahat, dan segelintir barang lain yang boleh dipakai tetapi boleh dikatakan tidak “pakaian”.

Jumlah Makeover Watak

Muat turun dari: Mod Nexus

Penyusunan perubahan kepada penampilan NPC yang ada, jumlah makeover watak menjadikan semua orang di Skyrim kelihatan lebih baik tanpa membuat mereka terlalu baik kelihatan, jika anda menangkap hanyut kami. Tidak ada bogel, tidak ada rambut anime, tidak ada solek glamazon, hanya satu set tekstur baru dan tweak untuk segala -galanya dari janggut ke taring vampire.

Lampu yang dipertingkatkan dan FX

Muat turun dari: Mod Nexus

Anda mungkin telah melihat beberapa perkara di Skyrim yang harus menjadi sumber cahaya tidak benar -benar membuang apa -apa, sementara di tempat -tempat lain perkara -perkara yang terang -terangan terang tanpa alasan sebenar. Lampu yang dipertingkatkan dan pembaikan FX itu, membuat cahaya bersinar di mana ia sepatutnya. Terdapat pilihan untuk betapa gelapnya anda mahu dalaman, dan membolehkan mereka bermaksud obor dan mantra seperti cahaya lilin sangat penting. Ia juga membuat beberapa tweak yang bagus untuk penampilan asap.

Tekstur 2K

Muat turun dari: Mod Nexus

Adakah apa yang dikatakan: Menggantikan tekstur Skyrim: langit, air, seni bina, pakaian, kekacauan, refleksi, dan sebagainya, bandar, bandar, penjara bawah tanah, dan landskap. Terdapat versi penuh jika PC anda dapat mengendalikannya, tetapi ada juga versi lite yang harus membuat sesuatu kelihatan lebih baik tanpa membunuh prestasi anda.

Iklim Tamriel

Muat turun dari: Mod Nexus

Mod komprehensif ini menambah beratus -ratus sistem cuaca baru, perpustakaan besar sistem awan baru, matahari baru, pencahayaan yang lebih baik untuk kedua -dua peminat rupa fantasi dan visual yang realistik, dan juga penambahbaikan audio. Dengan semua sistem ini menggabungkan, setiap hari di Skyrim akan merasa berbeza dari yang terakhir.

Awan sebenar

Muat turun dari: Mod Nexus

Direka untuk bersesuaian dengan mod cuaca seperti iklim tamriel, awan sebenar menambah awan “pseudo-volumetric” yang kelihatan tiga dimensi. Anda akan dapat melihat lembaran hujan jauh jatuh, dan awan pada ketinggian yang berbeza -beza yang bertindak balas terhadap cuaca semasa. Walaupun anda tidak menggunakan mod yang mengubah cara cuaca berfungsi, ini memberikan beberapa penutup awan yang bagus dan pelbagai. Anda juga boleh terbang melalui rakan -rakan langit yang lembut ini.

Amidianborn Book of Silence

Muat turun dari: Mod Nexus

Koleksi pengganti berkualiti tinggi yang cukup besar untuk tekstur Skyrim, meliputi makhluk, senjata, perisai, barang unik, dan dlc Dragonborn, semuanya sebagai fail berasingan. Pertimbangkan untuk menggabungkan dengan perisai dan senjata desa, yang memasangkan beberapa jurang yang berkaitan dengan Ikhwanul Dark, Forsworn, dan Daedric Gear.

Peningkatan mesh statik

Muat turun dari: Mod Nexus

Mod ini menyunting sebilangan model 3D dalam permainan, dan dengan lebih dari 700 jejaring diletakkan di lebih dari 15,000 lokasi di dunia, itu adalah perbezaan yang dialu -alukan. Anda akan melihat unsur -unsur seni bina yang lebih baik, perabot, objek dalam landskap, dan pelbagai model lain yang tidak mendapat banyak perhatian dari Bethesda.

Pintu Skyrim yang mulia

Muat turun dari: Mod Nexus

Anda akan menghabiskan banyak masa untuk melihat pintu, sama ada anda melintasi jalan -jalan bandar dalam perjalanan ke NPC seterusnya yang anda perlukan untuk mencari usaha, atau menyelinap melalui penjara bawah tanah pada merangkak berhati -hati. Pintu Skyrim yang mulia menambah jejaring baru untuk beberapa kaedah ingress anda akan melihat berulang -ulang berulang -ulang di runtuhan dan kubu -kubu, serta beberapa orang tertentu yang sepatutnya kelihatan sangat mewah, seperti pintu gerbang whiterun, dan pintu -pintu Dragonsreach dan Mistveil Keep. Ia juga menghidupkan pintu Dwemer sehingga anda dapat melihat gear bertukar apabila keajaiban mekanikal ini terbuka.

Bunyi Skyrim

Muat turun dari: Mod Nexus

Dapatkan tenggelam dalam audio baru: tan itu. Beratus -ratus kesan bunyi baru dimasukkan untuk membuat penjara bawah tanah dan pembetung spookier, meningkatkan padang gurun dan hidupan liar, dan menjadikan bandar -bandar dan kampung lebih meriah dan nyata. Mod ini adalah merawat telinga anda, dan mempunyai modul yang disesuaikan untuk setiap jenis kawasan.

Penyuntik FXAA

Muat turun dari: Mod Nexus

Meningkatkan grafik anda dengan FXAA dan kesan pasca lain, seperti mengasah dan mekar, mewujudkan visual crisper dan lebih banyak warna yang bersemangat. Dengan mudah, anda boleh menyesuaikan tetapan ini semasa anda bermain dengan alt-tabbing dan memindahkan slider pada utiliti desktop mod.

Skyrim Flora membaik pulih

Muat turun dari: Mod Nexus

Mod ini datang dalam tiga versi yang berbeza, bergantung pada bagaimana secara drastik anda ingin menukar permainan anda. Semua versi menjanjikan lebih banyak pokok mewah dan kulit kayu, rumput yang lebih tinggi, dan kehidupan tumbuhan yang lebih cantik. Versi yang lebih berat sepenuhnya menggantikan pokok -pokok sama sekali dan memberi anda sayur -sayuran yang lusher untuk rasa musim panas.

Dua air realistik

Muat turun dari: Mod Nexus

Air yang realistik Dua, melukis dan memperluaskan kerja beberapa mod air terdahulu, menambah riak yang lebih baik, percikan yang lebih besar, buih bertekstur semula dan aliran air yang lebih cepat di sungai, ketulan ais, dan bahkan air yang tidak stabil,. Ini adalah perkara terbaik untuk menjadi basah.

Kamera yang dipertingkatkan

Muat turun dari: Mod Nexus

Kekal dalam mod orang pertama membantu permainan berasa mendalam, dan mod ini melakukannya dalam sekop. Bukan sahaja anda dapat melihat ke bawah dan melihat seluruh badan anda semasa bermain, tetapi aktiviti lain seperti kerajinan, memasak, menunggang kuda dan bahkan menunggang naga tidak akan memecahkan anda dari mod orang pertama.

JS mengunci ui

Muat turun dari: Mod Nexus

Apabila anda sakit menatap kunci bulat rendah itu setiap kali anda ingin membuka sesuatu yang tidak mahu anda buka, cuba js mengunci UI. Sekarang kunci itu kelihatan berkilat dan baru. Juga dilengkapi dengan versi rangka Nocturnal’s Kunci Skeleton, sekiranya anda menggantungkan artifak Daedric tertentu.

Penutup buku

Muat turun dari: Mod Nexus

Ia mungkin tidak kelihatan seperti perjanjian yang besar, tetapi buku-buku kecil yang kecil ini membuat untuk meningkatkan peningkatan yang sangat menyenangkan berbanding dengan standard, yang bertekstur muddily. Semasa anda berehat di rumah atau meneliti (atau merompak) sebuah kedai buku atau perpustakaan, pastikan anda memasang mod penutup yang indah ini. Kecuali anda mempunyai warisan Dragonborn yang sudah dipasang, itu. Legacy of the Dragonborn termasuk penutup buku, dan akan menyebabkan pepijat jika anda memasangnya secara berasingan juga.

Anak patung hearthfire hodoh

Muat turun dari: Mod Nexus

Kerana mereka adalah! Ibu bapa yang menghormati diri mereka mahu memberi anak mereka anak patung yang kotor, berdegup? Sebaliknya, beri mereka dolly comel yang sebenarnya, atau beruang teddy yang comel dalam pelbagai warna yang berbeza.

Mod Kandungan & Permainan

Isi kandungan

Halaman 1: Bermula – Cara memasang mod, patch, antara muka, dan tekstur
Halaman 2: Mod Kandungan pencarian, watak, makhluk, dan tempat
Halaman 3: Mod Permainan senjata, kemahiran, sistem, dan tweak

Halaman Semasa: Mod Skyrim Terbaik: Bermula

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Christopher Livingston

Chris mula bermain permainan PC pada tahun 1980 -an, mula menulis tentang mereka pada awal tahun 2000 -an, dan (akhirnya) mula dibayar untuk menulis tentang mereka pada akhir 2000 -an. Berikutan beberapa tahun sebagai freelancer biasa, PC Gamer mengupahnya pada tahun 2014, mungkin dia akan berhenti menghantar e -mel kepada mereka meminta lebih banyak kerja. Chris mempunyai hubungan cinta-benci dengan permainan survival dan daya tarikan yang tidak sihat dengan kehidupan dalaman NPCS. Dia juga peminat permainan simulasi offbeat, mod, dan mengabaikan jalan cerita dalam RPG sehingga dia dapat membuat sendiri.

 • Jody MacGregor Weekend/Au Editor
 • Diana Papiz

Bagaimana Cyberpunk 2077 mencakar perjalanannya dari bencana untuk menyelesaikan salah satu arka penebusan terbesar dalam sejarah permainan

Bermain Cyberpunk 2077 di Radeon GPU? Jangan gunakan FSR, cuba XESS sebaliknya

Mod Skyrim terbaik yang boleh anda gunakan sekarang untuk menaik taraf permainan

Skyrim Dragon

Mod Skyrim terbaik di sini untuk menukar permainan anda. Mereka boleh melakukan apa sahaja daripada meningkatkan grafik untuk menambahkan jalan cerita, NPC, dan banyak lagi yang baru. Dengan Skyrim sekarang lebih dari sedekad, anda dapat membayangkan bahawa mod yang ada di luar sana banyak dan hampir selalu serius hebat.

Oleh itu, anda mungkin menghargai bantuan, itulah sebabnya kami telah meletakkan mod terbaik untuk Skyrim di PC dan konsol di bawah. Ingatlah untuk berhati -hati dengan versi Elder Scrolls 5 yang anda miliki semasa memeriksa sebarang mod. Terdapat beberapa sehingga dan termasuk edisi ulang tahun terkini dari 2021. Edisi ulang tahun itu sendiri mengubah beberapa aspek asas kod yang telah menyebabkan beberapa masalah keserasian modding. Modders dan ahli komuniti telah mengubah atau mencipta semula projek untuk mengejar di mana mereka masih aktif dikekalkan tetapi pastikan untuk memeriksa permainan anda, dan versi mod sebelum anda melakukan apa -apa. Sekarang, dengan itu, inilah mod Skyrim terbaik yang kami dapati.

 1. Cara Memasang Mod Skyrim pada PS4 dan Xbox One
 2. Cara Memasang Mod Skyrim di PC dengan Wrye Bash atau Vortex
 3. Mod peningkatan skyrim penting, peningkatan dan pembetulan
 4. Mod permainan Skyrim
 5. Skyrim Quest Mods
 6. Mod Skyrim Companion
 7. Mod pertempuran Skyrim
 8. Skyrim World Mods

Cara Memasang Mod Skyrim Dengan Wrye Bash atau Vortex pada PC

Untuk memasang mod Skyrim di PC, anda perlu memasang sama ada Wrye Bash atau Pengurus Mod Vortex. Ada kebaikan dan keburukan di sini. Wrye bash lebih baik secara keseluruhan dalam menguruskan mod dan memerintahkannya dengan betul, mengesan pertempuran dan sebagainya. Tetapi anda perlu memuat turun dan mengimport mod secara manual. Vortex sebaliknya dibina dalam mod Nexus dan boleh mengautomasikan prosesnya, tetapi lebih banyak lagi yang menyebabkan konflik jika anda mencuba dan melapisi terlalu banyak mod ke dalam permainan.

Apa sahaja yang anda pilih, anda akan mempunyai akses kepada semua jenis mod Skyrim di Nexus. Dari sini, anda akan dapat memuat turun mod dari Nexus dan, dengan Vortexupi boleh mengklik “Fail” di sudut kiri atas dan anda akan melihat pilihan pemasangan di samping setiap mod di perpustakaan anda. Dengan Wrye Bash, anda perlu menyemak arahan manual untuk setiap mod. Ini adalah proses yang lebih panjang tetapi biasanya lebih stabil.

Sesuatu yang perlu diingat ialah apabila anda mula menjalankan beberapa mod pada satu masa, anda akan melihat pilihan untuk menukar pesanan beban untuk kedua -dua kaedah. Ini penting kerana beberapa mod mengganggu prestasi orang lain, jadi seseorang mungkin perlu dimuat lebih awal daripada yang lain. Kebanyakan maklumat ini dimasukkan ke dalam deskripsi mod, dan vorteks/wrye bash harus membantu anda untuk menguruskannya juga, tetapi ingat untuk mengawasi mereka setiap kali anda bereksperimen dengan jenis baru.

Peningkatan dan Pembetulan Grafik Skyrim yang penting

Walaupun kita banyak datang, ini adalah mods penting Skyrim mods yang akan membetulkan pepijat, menaik taraf grafik, dan umumnya menyeret permainan 2011, menendang dan menjerit, ke masa depan. Anda juga boleh menaik taraf menu dan UI, menjadikan asas geometri lebih tajam, dan memperbaiki perkara -perkara yang tidak diketahui oleh siapa pun tentang ketika permainan pertama permainan keluar.

Skyrim Edisi Khas Patch Tidak rasmi

PS4, Xbox One, PC

Saya akan menyimpan ringkas ini: muat turunnya. Ia membetulkan satu tan pepijat dan serasi dengan sebahagian besar mod. Win-win.

Pc

Jangan tertipu dengan nama: Anda sebenarnya boleh mendapatkan tekstur sehingga 8k dalam mod pengurangan visual ini yang meningkatkan segala-galanya di dunia Skyrim. Tanah, langit dan segala -galanya di antara mendapatkan peningkatan visual, menjadikan semuanya terasa lebih nyata.

Skyui

Ada pada: Pc

Kita semua tahu betapa sukarnya untuk menjejaki segala -galanya apabila anda jauh ke dalam pengembaraan, jadi baik ini antara muka pengguna di PC menunjukkan maklumat yang lebih besar untuk item, memaparkan kesan aktif pada skrin, dan banyak lagi.

Peningkatan Mesh Statik Skyrim

Xbox One, PC

Mod ini menambah peningkatan yang luas dan jelas kepada model 3D untuk kebanyakan objek di Skyrim. Ia menggantikan jejaring rendah poligon untuk kebanyakan objek cetek dalam permainan, dan percayalah – anda akan melihat perbezaannya. Sekiranya anda masih tidak yakin, pergi ke halaman mereka di Bethesda atau Nexus dan lihat tangkapan skrin untuk diri sendiri.

Skyrim grafik membaik pulih

Ada pada: Xbox One, PC

Sederhana: Mod ini menjadikan Skyrim kelihatan lebih baik. Ia menambah tekstur ke objek dalam permainan seperti lebih banyak tumbuh-tumbuhan dan rumput, bulu kelihatan seperti bulu dan bukan lembaran kelabu, serta asap. Mengharapkan rendaman dalam permainan untuk menembak setelah memasang mod ini.
Catatan: Pautan PC membawa kepada pek tekstur SSE Osmodius, yang menyusuri tekstur ke tahap yang sama dengan mod di laman Bethesda.

Mod permainan Skyrim

Permulaan Alternatif – Jalani Kehidupan Lain
Ada pada:
Xbox One, PC

Bosan dengan menjadi Dragonborn? Saya tidak menyalahkan anda, dan mod ini membolehkan anda memulakan hampir apa -apa dari pembantu necromancer kepada pelaut kapal karam. Bagi anda yang suka memainkan semula Skyrim, ini membolehkan anda memainkan peranan dalam kandungan hati anda.

Menjadi bard
Ada pada:

Seolah-olah tajuk itu tidak cukup jelas, saya akan mengeja anda: Mod ini membolehkan anda menjadi bard yang betul, bukan sekadar perjalanan Dragonborn yang kadang-kadang membantu Kolej Bard dalam kesendirian. Anda boleh memilih instrumen pilihan anda, tentukan buku lagu mana yang anda ingin pakar dalam, pilih pengikut Bard, dan bermain lagu di mana sahaja termasuk di bar di mana anda akan mendapat petua untuk usaha muzik anda. .

Jiwa Naga ke Faedah
Ada pada:
Xbox One, PC

Pada masa anda telah tenggelam kira -kira 50 jam ke Skyrim, anda mungkin mendapat timbunan jiwa naga yang duduk di sebelah thu’ums anda, tidak berguna. Sekiranya anda tidak menggunakan teriakan terutamanya, mod ini memastikan jiwa tidak membazir. Mereka membiarkan anda ‘membeli’ faedah, dengan yang lebih tinggi sehingga pokok kemahiran yang berharga lebih banyak jiwa untuk membeli. !


Ada pada:
Xbox One, PC

Sebuah pulih Skyrim yang maha kuasa Skyrim, ini menambah 400 faedah baru, memusnahkan setiap kemahiran asas untuk memberi lebih banyak pilihan untuk menghabiskan mata anda yang berharga. !

Pilihan adalah milik anda
Ada pada:
Xbox One, PC

Pernahkah anda marah dengan serius mengenai hakikat bahawa pencarian yang belum selesai hanya duduk di jurnal anda selama -lamanya? Baiklah, terima kasih kepada pilihannya, anda hanya boleh terus menolak pencarian. Maaf, saya Dragonborn. Saya tidak mempunyai masa untuk menjemput anda tusk raksasa.

Cincin tangan kiri
Ada pada:
Xbox One, PC

Cukup mudah, tetapi entah bagaimana diabaikan oleh Bethesda – selepas semua, cincin tidak terhad kepada tangan kanan anda dalam kehidupan sebenar, jadi mengapa mereka berada di Skyrim?

Cloaks & Capes
Ada pada:
Xbox One, PC

Sekiranya anda ingin kelihatan baik semasa meneroka tamriel maka cloaks bulu dan linen yang boleh dibuat ini sangat bergaya – anda juga boleh mendapatkan mereka yang dihiasi dengan lambang tahan dengan mendapatkannya dari lokasi yang sesuai.

Bunyi Skyrim: Tamadun; Penjara bawah tanah; Liar
Ada pada:
Pc

Penyerapan akan melompat sebaik sahaja anda memasang mod ini, kerana ini bermakna bahawa penjara bawah tanah, bandar, dan kawasan desa akan berbunyi berbeza setiap kali anda menceburkan diri. Ini bermakna tidak lagi mendengar burung yang sama di mana sahaja anda berada, tidak ada lagi yang berulang -ulang menetes dari obelisk Norse kuno, atau pastinya pengurangan dalam bunyi yang ditiru dari palu pandai besi di setiap bandar yang anda pergi ke.

Buku yang belum dibaca cahaya
Ada pada:
Xbox One, PC

. Pastikan untuk menjadikan ini salah satu mod pertama yang anda muat turun walaupun, seolah-olah anda memuat turunnya pertengahan permainan semua buku yang telah anda baca ke titik itu akan ditandakan sebagai belum dibaca. Perasaan membaca buku bercahaya terakhir sebelum anda menambahkannya ke koleksi anda sangat memuaskan.


Ada pada:
Pc

Untuk membina mod terakhir itu, anda sebenarnya boleh memuat turun pek tekstur yang mengubah buku ejaan biasa Skyrim ke dalam tomes yang terikat kulit yang kelihatan seolah-olah mereka akan bau apak. Ini adalah teks yang rumit, selepas semua – mereka mungkin sudah ada beratus -ratus tahun!

Perubahan berguna
Ada pada
: Xbox One, PC

Mod ini akan mengubah hidup anda. Walaupun perubahan sering dilihat sebagai itik yang hodoh dari Arcane Arts, memasang perubahan yang berguna akan menyediakan Tolfdir College of Winterhold dengan pelbagai perubahan baru. Diterangkan oleh modder sebagai “penyingkiran gangguan” mantra, ini biasanya digunakan untuk membuat bermain Skyrim kurang biasa. “Menyelesaikan” menyelesaikan teka -teki tiang yang berdekatan dengan segera, sementara “membuka kunci” secara automatik membuka kunci dada atau pintu terkunci. Yang tahu bahawa perubahan itu adalah sekolah sihir terbaik?

Skyrim Quest Mods

Elder Scrolls 6: Tarikh Siaran, Treler, Berita, dan Semua Yang Lain yang Kita Tahu

Falskaar
Xbox One, PC

. Memandangkan ia adalah saiz DLC dan Bahawa ia mendarat Penciptanya sebagai pekerjaan di Bungie, hakikat bahawa ia ada dalam senarai ini tidak seharusnya mengejutkan. Seperti yang dikhususkan oleh nubuatan kuno (tolak kuasa khas), anda perlu membawa kedamaian kembali ke falskaar – tetapi tidak ada yang semudah itu.

Kota yang dilupakan
Ada pada:
Xbox One, PC

The Forgotten City sangat baik sehingga ia dapat dipertingkatkan ke dalam permainan tersendiri di pelbagai platform, tetapi anda masih boleh mendapatkannya untuk Skyrim. Ia hebat, misteri surreal mengenai sebuah bandar bawah tanah yang dikendalikan oleh sistem teknologi Dwemer yang automatik – yang tidak selesa memberi tumpuan kepada etika penduduk.

Kerja jam
Ada pada:

The Dwemer tidak benar -benar mendapat cukup masa yang didedikasikan untuk mereka di Skyrim, walaupun menjadi perlumbaan yang paling enigmatic untuk Grace Nirn. Namun, rumah besar yang anda tersandung dijalankan oleh dua alat mereka. Dan tuan mereka hilang. Kira anda lebih baik mengetahui apa yang berlaku!

MoonPath ke Elsweyr
Ada pada:
Xbox One, Pc

. Di sini, anda boleh berjemur di bawah langit azure dan memburu raptor yang ganas di kusut liar semak dan hutan. Ini sebenarnya salah satu mod Quest pertama yang pernah dibuat untuk Skyrim, tetapi baru -baru ini mula menerima kemas kini tetap sekali lagi, menjadikannya salah satu mod terbaik pada masa ini.

Beyond Bruma
Ada pada: Xbox One, Pc

Adakah anda ingat hari -hari yang anda habiskan mengembara di sekitar Bruma ketika Mehrunes Dagon mengancam untuk memusnahkan Tamriel dalam Oblivion? Nah, sekarang anda boleh kembali ke Bruma dari Skyrim. Dengan lebih daripada 70 penduduk, Bruma kelihatan lebih baik dan terasa lebih hidup daripada sebelumnya.

Mod Skyrim Companion

Dovahbit Caerbannog
Ada pada: Xbox One, PC

Dovahbit adalah arnab yang membawa barang -barang anda, dilengkapi dengan saddlebags kecilnya sendiri, dan boleh memakai topi keledar. Anda belum menikmati Skyrim sepenuhnya sehingga anda melihat di belakang anda dan melihat kelinci coklat kecil memakai topi keledar bertanduk melompat selepas anda.
. Aww.

Dwemer Dogs Companions
Ada pada:

Walaupun runtuhan Dwemer Skyrim kebanyakannya ditinggalkan, mod ini menambah tiga Dwemer Doggos ke Salvius Farm. Mereka tidak akan berjuang untuk anda, tetapi mereka akan mengikuti anda dan kulit kayu, yang sangat sihat dan menjadikan Skyrim kira -kira lima puluh kali lebih menyeronokkan. Anda juga boleh menonjolkan Dwarven Doggos ini jika anda membeli ejaan dari Farengar di Whiterun. Ianya hebat.

Vilja
Ada pada: Pc

. Sekarang dia pergi ke Skyrim untuk membantu Dragonborn dalam usaha mereka untuk menghalang kiamat di tangan Alduin, pemakan dunia. Walau bagaimanapun, mungkin perkara yang paling menarik mengenai Vilja ialah Sir Terry Pratchett sendiri membantu mengembangkan wataknya. Sekarang yang kita perlukan adalah mod diskworld penuh!

Pemuzik menanggung
Ada pada:
Pc

. Ia cukup jelas-ia membolehkan anda melakukan perjalanan dengan minstrel beruang lute. Bawa ke Kolej Bard supaya dapat memenuhi impiannya yang paling liar.

Perbualan perbualan yang realistik
Ada pada:

Pernah berjalan melalui salah satu bandar Skyrim ketika lima warganegara tiba -tiba serentak memikat perhatian anda? Sudah tentu anda mempunyai. Orang -orang yang berkeliaran melalui Windhelm, Riften, dan Falkreath hanya suka berbual dan mod ini membolehkan mereka melakukannya ke kandungan hati mereka. Hanya, ke NPC lain – bukan anda. . .

Warganegara Immersive AI membaik pulih
Ada pada:
PS4, Xbox One, PC

NPC di Skyrim adalah makhluk yang menarik untuk dikatakan paling tidak, kerana mereka akan cuba untuk bertarung dengan mana -mana naga yang merayap di sekitar kampung mereka. Mod ini bermakna bahawa mereka tidak akan cuba melawan anda (atau makhluk lain yang berkuasa) jika anda lebih tinggi daripada mereka; Sebaliknya mereka akan berlari dan bersembunyi di tempat persembunyian, yang akan diberikan secara rawak dan boleh menjadi rumah, kuil, kubu kuat Jarl, atau yang serupa.

Rondaan Immersive
Ada pada:
Pc

Sekiranya penglihatan kulit keemasan thalmor menjulang di kaki. Tidak lagi hanya kedua -dua puak Perang Perang Saudara Pusingan Skyrim: Peronda Immersive menambah rondaan, kafilah, dan pengawal yang dijadual. Ia juga menambahkan pertempuran Fort Perang Saudara yang sederhana sehingga anda dapat tenggelam kapak, anak panah, atau kehancuran keajaiban pilihan menjadi lebih banyak kepala.

Pedagang yang sangat overstocked dan kaya
Ada pada:
PS4, Xbox One, PC

Sekiranya anda seorang penimbun perhiasan dan harta karun yang serius dari pencarian anda, maka satu isu yang mungkin anda jalani adalah peniaga dan/atau pagar yang kehabisan emas untuk membeli banyak barangan anda. . Cashback!
Catatan:
Pautan PC membawa kepada Bethesda.laman web bersih.

Berlari untuk hidup anda
Ada pada: Pc

NPCS di Skyrim menghairankan Ballsy. Mereka akan mengambil penyamun dan juga naga. Itu menyeronokkan untuk ditonton, tetapi kadang-kadang akan mengakibatkan pencarian mencari sedikit panggang terlalu teruk, dan tamat sebelum mata anda. Mod ini berubah, dan menjadikan NPC berjalan untuk perlindungan apabila pendekatan musuh, yang menjimatkan masalah untuk berjalan -jalan untuk menyelamatkan idiot yang berani dan berani.

Peralihan dialog hubungan
Ada pada: Pc

Tidak ada lagi pendengaran mengenai anak panah di lutut. NPCS Dapatkan lebih banyak pilihan dialog dengan mod ini, dan mereka juga menangani anda dengan lebih daripada 50 masa suara yang berbeza. Tidak ada apa-apa pendengaran seribu dari ‘Let Me Guess. Seseorang mencuri sweetroll anda?’Untuk memecahkan rendaman.

Dilema Paarthurnax
Ada pada: Xbox One, PC

Saya agak jengkel di Quest Delphine memberi anda untuk membunuh Paarthurnax, kerana tidak ada pilihan untuk hanya mengatakan tidak. Sekiranya anda merosot, usaha itu perlu membasuh jurnal anda selama -lamanya. Itu semua berubah dalam mod ini, jadi anda boleh melepaskan rakan bersisik anda dan biarkan dia terbang bebas.

Mod pertempuran Skyrim

Lebih banyak gerakan membunuh dan pemusnahan
Ada pada:
PS4, Xbox One, PC

Ini menggabungkan beberapa mod besar (penambahbaikan yang lebih baik untuk permainan) yang berkaitan dengan pertempuran dalam satu pakej, membawa langkah membunuh tambahan ke pengembaraan anda dan meningkatkan peluang anda menarik mereka semasa pergaduhan.

Phenderix: Magic Evolved
Ada pada: PS4, Xbox One, PC

Bagi mereka yang suka melihat kilat dari hujung jari mereka, anda dimanjakan untuk pilihan dengan mod ini kerana ia menambah lebih daripada 400 mantra baru. Terdapat archetypes ejaan baru, termasuk bom, pertumbuhan, dan ditambah anda boleh memanggil mana -mana makhluk di Skyrim!

AI pertempuran yang lebih baik
Ada pada: PS4, Xbox One, PC

Dengan mod NPC Mod ini berubah secara drastik berubah. Sekarang mereka akan cuba menyekat, bash, dan terhuyung. Genius!
Catatan: Pautan PC membawa kepada mod ‘Combat Evolved’, yang melakukan perkara yang sangat serupa.

Tekstur darah yang dipertingkatkan
Ada pada: Xbox One, PC, dan cuba meningkatkan jumlah darah pada PS4
Ia mudah dan tajuk mengatakan semuanya. Gore tidak pernah kelihatan lebih baik.

Violens: Mod Killmove
Ada pada: PS4, Xbox One, PC

. Berkembang apabila anda hendak membunuh seseorang semasa pemenang dwi -pengangkut, kejam, hukuman mati untuk naga – ia benar -benar mempunyai semuanya.

Luka
Ada pada: Pc

Oleh itu, anda telah benar -benar rosak oleh deathlord draugr, hampir tidak dapat melarikan diri dengan kehidupan anda. Walau bagaimanapun, semua yang anda perlu lakukan adalah menurunkan ramuan kesihatan atau dua sebelum anda kembali normal. Dengan luka, anda sebenarnya boleh mengambil kecederaan yang melemahkan yang mengambil masa beberapa hari, minggu, atau bahkan bulan untuk sembuh dengan betul. Femur yang dihancurkan? Itu akan menjadi masalah selama dua bulan penuh.

Suara Madness: Wabbajack menjerit
Ada pada
: PS4

Malangnya, mod ini hanya pada PS4 pada masa ini. Walau bagaimanapun, jika anda cukup bernasib baik untuk memiliki salinan Skyrim di PS4, dan cukup bernasib baik untuk belum mengalami keajaiban mod ini, anda harus memuat turunnya dengan segera. Semua orang tahu Sheogorath adalah putera kegilaan daedric, tetapi apa yang berlaku apabila anda memanfaatkan tenaga huru -hara dan menyalurkannya ke Thu’um anda? Sediakan musuh Wabbajack ke dalam kelalaian dan hujan letupan keju dari langit yang gelap!

Salib dan Jab
Ada pada:
Pc

Dalam beberapa perlawanan, pertempuran tangan adalah kegembiraan. Cukup fikirkan semua penumbuk pencarian kemarahan di witcher 3! Walau bagaimanapun, ia cukup biasa di Skyrim. Salib dan Jab mengubahnya dengan menambah animasi menumbuk yang lebih cepat, lebih pelbagai, setakat yang anda mungkin akan mula mengambil penjara bawah tanah sebagai petinju yang telanjang hanya kerana betapa memuaskannya. .

Skyrim World Mods

Peta dunia yang berkualiti dan peta solstheim
Ada pada: Xbox One, PC

Tuhanku, saya tidak dapat menekankan cukup lebih baik mod ini menjadikan Skyrim. Jika anda seperti saya dan anda tidak suka dengan cepat perjalanan peta vanila, sementara cantik, hampir tidak berguna apabila anda cuba mencari jalan yang akan membawa anda dari riften ke kesendirian. Mod ini membaik pulih peta jadi mudah untuk mencari laluan di antara bandar -bandar dan memilih sebahagian besar jalan yang anda dapat dengan mudah terlepas sebaliknya.

Koleksi Dragons yang pelbagai
Ada pada:
Xbox One, PC, dan cuba keindahan: Varian Dragon di PS4

Sebaik sahaja anda membuka kunci darah Dragonborn anda, penampilan reptilia bersayap ini akan mula menjadi biasa seperti hujan. Jadi mengapa tidak memusnahkan pandangan mereka yang muncul di kaki langit dengan mod ini, yang memperkenalkan 28 naga berita, masing -masing dengan model dan tekstur yang berbeza. Serta Frost dan Nafas Kebakaran yang tipikal, ada juga yang mempunyai serangan daya hidup longkang, dan terima kasih kepada penampilan mereka yang jelas, anda akan dapat memberitahu yang mana yang melanda anda di kaki langit. Gnarly.


Ada pada:

Tambahan kecil tetapi satu yang membuat perbezaan bucketload: membuat anda kelihatan basah dalam hujan, dan fros tints badan anda ketika anda berjalan melalui badai salju.
Catatan: Pautan PC membawa kepada mod ‘basah dan sejuk’, yang mempunyai kesan yang sangat serupa.

Kuda yang lebih baik
Ada pada: PS4, Xbox One, PC

Antara lain, mod kuda ini mempunyai kuda baru sehingga gunung anda akan melarikan diri pertempuran, lebih banyak stamina (jadi lebih galloping), kebolehlihatan (terutamanya berguna untuk saya kerana saya cenderung untuk leeroy Jenkins dalam setiap perjuangan), ditambah dengan lebih cepat.
Pautan PC membawa kepada Bethesda.laman web bersih, kerana fail nexusmods tidak lagi disokong.

Open Cities Skyrim
Ada pada: Xbox One, PC

Ini bermakna anda tidak perlu menahan skrin pemuatan apabila anda memasuki bandar -bandar, yang membuat peralihan yang indah antara menembak rusa di hutan liar dan menjual jarak anda dari menyerang penjara bawah tanah ke pedagang.

Castle Volkihar Redux
Ada pada: PS4, Xbox One, PC

Bagi orang-orang darah di antara anda mod ini pasti menjadi kegemaran, kerana ia menjadikan Castle Volkihar menjadi sebuah bandar kecil, akhirnya membuatnya berasa seperti anda benar-benar sebahagian daripada elit yang berjalan-jalan,.
Catatan: Pautan PC membawa kepada Bethesda.laman web bersih.

Naga yang sangat berguna
Ada pada: Pc

Adakah anda pernah bosan dengan naga? Walaupun mod Dragons yang pelbagai menjadikan binatang -binatang besar jauh lebih menarik, mereka masih raksasa serpentin yang sama yang telah anda bunuh sejak 2011. Isyarat naga yang sangat berguna, yang mengubah semua naga di Skyrim ke Thomas the Tank Engine melatih. Sama-sama.

Cara Memasang Mod Skyrim pada PS4 dan Xbox One

Memasang Mod Skyrim pada Konsol sebenarnya agak mudah, tetapi pertama -tama anda perlu membuat Bethesda.akaun bersih di laman web Bethesda. Selebihnya mudah, seperti kali anda boot Skyrim, memuatkan permainan dan pergi ke menu utama. Di sini, anda akan melihat pilihan yang dipanggil “Mod,” yang akan meminta anda menyambung ke akaun Bethesda anda.

Perkara seterusnya yang perlu anda lakukan ialah kembali ke laman web Bethesda. Di sudut kiri atas, anda akan melihat ikon papan pemuka yang akan mencetuskan menu drop-down. Di bahagian bawah kiri, anda akan melihat tajuk “Mod”, yang mempunyai “Skyrim: Edisi Khas” sebagai subheader. . Untuk kemudahan, anda boleh mengakses halaman Mod Skyrim di sini.

Setelah mengaktifkan/melumpuhkan mod, anda perlu memuat semula simpan atau membuat yang baru untuk memasangnya. Lain kali anda bermain, anda akan melihat permainan sedikit, atau mungkin juga sangat berbeza. Untuk melumpuhkan mod, anda perlu mengakses bahagian mod di menu utama. Anda tidak boleh melumpuhkan mod aktif dari bahagian “Mod” pada skrin jeda – itu hanya ada untuk mengingatkan anda mod mana yang anda aktif pada masa ini.

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.