Misi cerita baru Overwatch 2 akan dibayar – misi cerita OverWatch 2 yang baik, tetapi tidak $ 15 baik

Misi cerita Overwatch 2 baik, tetapi tidak $ 15 baik

Tetapi anda tidak mempunyai Untuk melakukan perkara-perkara dengan cara yang sukar-anda dapat menikmati misi pve baru ini mengenai kesukaran mengangkat rendah dengan beberapa rakan berpeluh dan angin melalui mereka. . Mereka boleh melompat masuk dan bermain -main dan melihat perkara baru setiap kali mereka bermain, “kata Murillo. Dan walaupun saya tidak dapat bermain melalui misi -misi ini lebih dari sekali untuk melihat semua butiran kecil dan mendengar semua suara baru, saya pasti dapat merasakan jumlah kandungan yang dibungkus ke dalamnya.

Misi cerita baru Overwatch 2 akan dibayar

Untuk $ 15, anda akan mendapat akses kepada tiga misi cerita, kulit, dan mata wang premium.

Oleh Ash Parrish, seorang wartawan yang telah merangkumi perniagaan, budaya, dan komuniti permainan video selama tujuh tahun. Sebelum ini, dia bekerja di Kotaku.

13 Jun 2023, 4:06 PM UTC | Komen

Kongsi cerita ini

Anda mesti membayar untuk bermain Overwatch 2Misi cerita baru.

Semasa persembahan permainan musim panas Xbox, kami mendapat penggoda Overwatch 2Misi Cerita. Walaupun kandungannya tidak akan tiba sehingga 6 Ogos, a Pemberi maklumat permainan Overwatch 2 Pergi ke tempat percuma, misi cerita ini tidak akan bebas.

Untuk $ 15, anda akan mendapat akses kepada misi tiga cerita, kulit legenda untuk tinggal, dan $ 10 dalam Overwatch mata wang premium. .

Membayar misi cerita membuka mereka untuk anda secara kekal. Ambang . Kami akan mengemas kini apabila kami menerima pengesahan.

Menurut Pemberi maklumat permainan, . Overwatch, Kerana peristiwa cerita masa lalu cenderung berlangsung antara 10 dan 15 minit secara purata. . Tetapi untuk $ 15.

Dalam peralihan dari Overwatch ke Overwatch 2, Blizzard mengakhiri kotak rampasan, melaksanakan pas pertempuran, dan pergi ke tempat percuma. Sekiranya saya bermain permainan percuma, jangkaan saya ialah, walaupun saya tidak menghabiskan apa-apa wang, saya masih mendapat sebahagian besar permainan yang sama seperti orang lain. Saya mungkin tidak mempunyai loceng dan peluit yang sama berwarna. Ia juga mungkin membawa saya lebih lama untuk mendapatkan kandungan baru – seperti bagaimana Overwatch 2 Memerlukan anda untuk mengisar lulus pertempuran untuk wira baru sekarang melainkan anda membayar $ 10 – tetapi pengalaman saya tetap sama seperti orang lain.

Dengan pembatalan mod wira, misi cerita pada dasarnya merupakan komponen terakhir dari apa yang sepatutnya membenarkan “2” di Overwatch 2. Dan sementara saya teruja untuk akhirnya masuk ke dalam apa yang sedang berlaku dengan wira kegemaran saya, saya kurang teruja bahawa ciri -ciri asas / menentukan permainan telah dibayar. Sekiranya saya tidak membayar, pengalaman saya tidak lagi sama.

Overwatch 2Misi cerita itu bagus, tetapi tidak $ 15 baik

<i></p>
<p>Overwatch 2</i>Misi cerita itu bagus, tetapi tidak $ 15 baik ” /></p>
<p>Diterbitkan pada 10 Ogos 2023<br />
Kami mungkin mendapat komisen dari pautan di halaman ini.</p>
<p> <em>Overwatch 2: Pencerobohan</em>, . Omnik, <em>Overwatch</em>Robot-robot senten di alam semesta, diserang dari organisasi pengganas yang dipanggil Sektor Null, dan anda berada di sana untuk membantu mereka-tetapi sebagai skuad anda wira yang dikendalikan dengan teliti (anda boleh memilih dari jadual yang lebih kecil dalam setiap mod PVE daripada yang Tawaran PvP biasa) Berjalan melalui terowong kereta bawah tanah Toronto, anda tersandung pada sesuatu yang menakutkan.</p>
<p>Badan -badan omnik berselerak tentang kereta bawah tanah dan ditimbun di atas satu sama lain di sudut; Kabel elektrik yang rosak dan retak di sekelilingnya. Di platform, lutut omnik sebelum robot seperti sotong yang melayang di atas kepala, tentakelnya melekat pada tengkorak logamnya. Apabila pintu bawah tanah dibuka, skuad saya pecah ke platform, senjata api, tetapi sudah terlambat untuk membantu lelaki miskin. Kita teruskan, kerana kita mesti.</p>
<p>Ketiga -tiga misi cerita yang disertakan dengan $ 15 <em>Overwatch 2: Pencerobohan</em> .  <em>Overwatch</em> Mod PVE. Namun, adakah ia bernilai wang anda? Ehh.</p>
<h2><span id=Overwatch 2 PVE lebih daripada misi arkib kitar semula

Saya ragu -ragu menuju pertama saya Pertandingan PVE -Komunikasi dari Blizzard telah tidak konsisten dan mengelirukan sejak pengumuman sekuel (agak tidak perlu) kepada penembak wira hit. Rancangan telah beralih dan berubah beberapa kali sejak 2019, dan permainan dilancarkan pada bulan Oktober 2022 tanpa mod PVE yang dijanjikan. Blizzard telah berjuang untuk mengewangkan permainan, kini percuma untuk bermain, dengan cara yang tidak kelihatan pemangsa, dengan pemain yang benar menunjukkan kos kosmetik yang terlalu tinggi dan kekurangan kulit legenda percuma .

Oleh itu, saya terkejut apabila saya memuatkan perlawanan pertama saya (Toronto, kerana saya terlepas sesi roki rio sehari sebelumnya, tetapi ia didasarkan pada misi yang memulakan debutnya di Blizzcon 2019) dan disambut dengan besar Rails -misi yang mencabar.

“Ini adalah mod cerita kami, ini adalah kempen kami,” kata pereka kanan Jorge Murillo semasa meja bulat akhbar “Ini benar -benar buatan tangan … benar -benar lebih baik … itu hanya proses besar, panjang, sukar.”Ini bukan run-of-the-mill anda Overwatch Misi arkib dari belakang pada hari itu, dengan musuh salinan/tampal dan peta kecil -ini adalah misi besar di peta terbesar permainan yang pernah dirombak sepenuhnya.

“Ini adalah kempen kami.” – Pereka Kanan Jorge Murillo

Semasa misi Toronto saya, saya dan seorang wartawan lain (ditambah dua bot) berjuang untuk melindungi feri yang penuh dengan omnik dari sektor sektor null, dan gagal misi dua kali sebelum kita menyatukan bersama kita bersama. Musuh mengatasi kita jauh lebih cepat daripada yang saya harapkan, dan lurus untuk pintu feri dalam gelombang yang menyebabkan kita runtuh menjadi kekacauan.

“Misi Arkib mengajar kita banyak pelajaran yang sangat penting tentang bagaimana pemain terlibat dengan musuh AI kita dan bagaimana mereka belajar untuk meramalkan tingkah laku yang dipaparkan oleh musuh -musuh,” kata pereka kanan Dylan Snyder. “Kami benar -benar membina AI kami dari bawah sehingga menjadi kurang diramalkan, menjadi lebih agresif … dan kemudian juga, kami mempunyai sistem anggota badan yang boleh destruction untuk sektor null khususnya, yang menjadikannya terlibat dengan ekologi dan ini Musuh sangat menyeronokkan..

Lucio, Tracer, dan Reinhardt mengambil musuh dalam mod Overwatch 2 PVE baru

Setelah berjaya melindungi feri, kami bergerak lebih jauh ke Toronto, memberi kami peluang yang indah untuk mengenali tempat tinggal lebih baik. Sebagai satu -satunya wira wanita kulit hitam di Overwatch, . . Kami mempelajari lebih lanjut mengenai sejarah Sojourn dengan Pasukan Petugas Antarabangsa yang Overwatch, persahabatannya dengan Winston, dan cintanya terhadap negaranya-tetapi yang paling penting, dia merasakan, akhirnya, seperti watak fleshed keluar.

Dia bukan satu -satunya watak yang akan mendapat lebih mendalam dalam misi baru ini. “Jika anda jenis orang yang benar-benar mahu membuat lore-dig dan anda ingin mengalami semua interaksi ini, ada jumlah yang gila di sana untuk anda lakukan,” kata Murillo. Terdahulu di meja bulat, pengarah audio Scott Lawlor berkata terdapat antara 5,000 dan 10,000 garis suara yang berbeza di ketiga -tiga misi ini.

Selain itu, terdapat codex dalam permainan baru yang akan merangsang SickOS yang boleh diakses melalui menu baru yang ditetapkan di pejabat Winston. “Semasa anda memainkan misi cerita dengan wira yang berbeza, anda membuka kunci penyertaan baru atau penyertaan jurnal di bahagian wira itu untuk memberikan perspektif mereka tentang apa yang berlaku dalam konflik, dan apa yang mereka alami,” kata Snyder. “Pemahaman semacam itu adalah apa yang paling saya sangka , Dan pasti ada banyak perkara yang dapat dijumpai dalam misi cerita.”

“Jika anda jenis orang yang benar-benar mahu membuat lore-dig dan anda ingin mengalami semua interaksi ini, ada jumlah yang gila di sana untuk anda lakukan.” – Murillo

Berhampiran akhir misi Toronto, satu lagi perjuangan utama berlaku bahawa kita, sekali lagi, gagal. . Saya menghela nafas lega dan semak semula kami … yup, memainkannya pada mod yang paling mudah.

“Berkenaan dengan tahap kesukaran, ini bukan kes di mana kita hanya membuat permainan normal dan kemudian berkata legenda hanyalah nilai tetapi kali dua,” jelas Snyder. “Kami telah masuk dan memastikan bahawa pada setiap tahap kesukaran, pengalaman terasa segar dan terasa relevan dan sesuai untuk kesukaran itu. Dan saya dapat memberitahu anda sekarang bahawa legenda sukar. Ia tidak akan berjalan -jalan di taman untuk kebanyakan pemain, bahkan beberapa datuk di luar sana.”

Tetapi anda tidak . “[Misi Story] hanya cara kita hanya memberi pemain banyak tradisi dan cerita. Mereka boleh melompat masuk dan bermain -main dan melihat perkara baru setiap kali mereka bermain, “kata Murillo. Dan walaupun saya tidak dapat bermain melalui misi -misi ini lebih dari sekali untuk melihat semua butiran kecil dan mendengar semua suara baru, saya pasti dapat merasakan jumlah kandungan yang dibungkus ke dalamnya.

Tetapi Overwatch 2: Pencerobohan berbaloi?

Overwatch 2Pve, saya kembali kepada soalan yang telah melanda permainan sejak pelancaran: adalah kos tambahan $ 15 yang bernilai?

Sekuel Blizzard adalah percuma, tetapi wira barunya terkunci di belakang Pass Battle, dan anda perlu mengisar untuk mendapatkannya melalui pas pertempuran percuma atau garpu lebih dari $ 10 untuk premium, yang memberikan anda akses segera ke watak terbaru. Kulit legenda, yang biasa dijumpai dalam kotak rampasan yang anda boleh peroleh atau bayar, sukar untuk mendapatkan sekarang tanpa mengasah wang. . .

Blizzard telah mengesahkan bahawa Overwatch 2 Bundle Archives akan membawa anda:

  • Akses tetap ke misi cerita pencerobohan
  • Overwatch Duit syiling (yang boleh membelikan anda pas pertempuran premium)
  • Kulit Sojourn Legenda (nilai $ 19)
  • Akses ke tempat tinggal jika anda belum membelinya/membuka kunci dia

Oleh itu, anda boleh membeli misi cerita ini dan mendapatkan duit syiling yang cukup untuk membayar pas pertempuran musim terbaru, yang mungkin menjadi aspek yang paling menarik dari pembelian.

Tetapi misi tidak lama, terutama jika anda bermain dengan mod yang lebih mudah, dan kebolehcapaian mereka dipersoalkan. Walaupun, nilainya adalah subjektif -mungkin anda tidak mahu membelanjakan $ 15 apabila anda telah menghabiskan kulit atau pas pertempuran sebelumnya, atau mungkin anda akan membeli set misi cerita ini dan memutuskan, apabila yang seterusnya dibebaskan, untuk lulus, atau mungkin anda akan menyukai misi dan ingin mencabar diri anda mengalahkan mereka berulang kali dalam kesukaran yang semakin sukar. Ia akan menarik untuk melihat bagaimana pemain bertindak balas terhadap kandungan PVE baru ini.