Menara Fantasy Claire S Dream Machine Guide – Gameplay – Gameplay Systems | Menara Fantasi | Gamer Guides®, Bagaimana Mesin Dream Claire Berfungsi di Menara Fantasi – Gamepur

Bagaimana Mesin Impian Claire Berfungsi di Menara Fantasi

Akhir sekali, kami mempunyai permainan mini mesin impian menembak. Ini membawa pemain ke turet pertahanan maya, yang anda lompat dan mula meledakkan sasaran. Seperti pengumpul tenaga, anda mendapat tanda biru, kuning dan merah. Tanda -tanda biru adalah yang paling biasa dan menawarkan jumlah mata paling sedikit. Kuning kurang kerap dan sedikit lebih jauh, sementara merah adalah yang paling jarang, kembali dan bergerak. Matlamat utama adalah menjaringkan 500 mata dalam had masa.

Menara Panduan Mesin Impian Fantasi Claire

Oleh

Menara fantasi penuh dengan banyak kandungan penerokaan. . Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai mesin impian Claire di Menara Fantasi.

.

Mesin impian Claire di Menara Fantasi Kris

. Anda kadang -kadang boleh bertelur di mesin impian apabila anda membuka dada bekalan dan barang -barang lain di dunia terbuka. Apabila sudah keluar, anda boleh menemuinya dan meneruskan ke dunia impian dengan permainan mini. Secara keseluruhan, terdapat banyak permainan mini yang berbeza yang boleh anda dapatkan dari mesin impian Claire, termasuk:

 • Mengumpul
 • Kawalan
 • Tenaga Tenaga
 • Maze
 • Ingatan
 • Kuasa

. Apabila seseorang bertelur, anda boleh menyemak peta dan melihat versi apa itu dengan mengklik mesin impian yang sesuai.

Koleksi Mesin Impian

Koleksi Dream Machines Mini-Games adalah tahap platform di mana anda mesti mengumpul item sebelum sampai ke akhir dalam masa 2 minit dan 56 saat. Walaupun anda mesti sampai ke akhir, ada laluan lain yang anda boleh pergi dan mengambil barang di sepanjang jalan. .

Matlamat pilihan

 • Kumpulkan 80 Tenaga Rift
 • Kumpulkan 100 Tenaga Rift
 • Kumpulkan 120 Tenaga Rift

Kawalan Mesin Impian

Minigame kawalan memerlukan anda untuk melontarkan beberapa tahap platformer yang rumit

.

Seperti minigame mengumpul, kawalan adalah platformer lain. Walau bagaimanapun, ini lebih sukar dengan platform bergerak, platform berputar dan bahaya lain yang rumit. Matlamat utama adalah untuk mencapai berakhirnya dalam masa 42 saat, dengan bonus pilihan yang memerlukan anda menyelesaikannya pada masa -masa tertentu.
Matlamat pilihan

 • Baki 20 saat
 • 30 saat tersisa

. Anda mengawal pemungut, dan anda perlu menghukum sebanyak mungkin bola. Setiap bola berwarna menawarkan jumlah mata yang berbeza, dengan biru yang lebih biasa dan menawarkan ganjaran yang paling sedikit, dengan kuning dan merah lebih sukar untuk mendapatkan dan kurang kerap tetapi menawarkan lebih banyak mata. Pemain perlu mendapatkan 300 mata dalam had masa sebagai matlamat utama.

Matlamat pilihan

 • Lengkap dalam masa 240 saat
 • 180 saat
 • 120 saat

Maze Dream Machine ¶

Maze Maze membawa pemain ke dalam maze maya, berniat untuk mengumpul lebih banyak tenaga rift sebelum masa habis. Sekurang -kurangnya, pemain perlu mengutip lapan sebelum masa habis. Anda perlu mengingati jalan anda dan mengerjakan teka -teki untuk masuk ke beberapa lokasi tenaga rift.

Pilihan

Memori mini permainan memerlukan pemain untuk mengerjakan 16 keping yang berbeza dan sepadan dengan pasangan gambar. Matlamatnya adalah untuk menyelesaikan cabaran dalam had masa, dengan bonus untuk melakukannya dengan lebih cepat. Yang perlu anda lakukan ialah mendedahkan jubin dan kemudian sepadan dengan imej bersama.

Pilihan

 • Lengkap dalam masa kurang dari 240 saat
 • 160 saat

Mesin Impian Kuasa

Bagi mereka yang suka berjuang bos, mesin impian ini membawa anda ke bilik bos. Anda akan tiba di platform kecil dengan hanya anda dan bos. Matlamatnya adalah untuk mengalahkan bos dalam had masa 5 minit, dengan matlamat pilihan untuk mengalahkannya dalam masa yang lebih cepat.

Pilihan

 • Lebih dari 3 minit
 • Kurang dari 2 minit

Mesin impian survival

. Matlamatnya adalah untuk mengalahkan sebanyak mungkin sebelum masa habis, dengan matlamat utama untuk terus hidup selama 3 minit.

Matlamat pilihan

 • Mengalahkan 30 musuh
 • 50
 • 70

Menembak Mesin Impian

Anda perlu menembak sasaran dan menjaringkan mata yang satu ini

Anda mesti menembak sasaran dan menjaringkan mata yang satu ini.

Akhir sekali, kami mempunyai permainan mini mesin impian menembak. Ini membawa pemain ke turet pertahanan maya, yang anda lompat dan mula meledakkan sasaran. Seperti pengumpul tenaga, anda mendapat tanda biru, kuning dan merah. Tanda -tanda biru adalah yang paling biasa dan menawarkan jumlah mata paling sedikit. Kuning kurang kerap dan sedikit lebih jauh, sementara merah adalah yang paling jarang, kembali dan bergerak. .

Pilihan

 • 800 mata
 • 1200 mata
 • 1600 mata

Ganjaran untuk mesin impian Claire ¶

Anda boleh mendapatkan tangan anda pada pelbagai ganjaran, mulai dari peningkatan senjata asas, modul penggalak, modul kemajuan, bukti pembelian, kotak hadiah matriks, kotak peralatan, pecahan relik, dan banyak lagi. Anda dapat melihat ganjaran yang anda dapatkan dari cabaran utama dan bonus pilihan untuk setiap misi untuk mengetahui apa yang anda dapat. Ini bagus untuk meraih beberapa sumber tambahan, terutamanya ketika datang untuk memerangi beberapa bos dunia, menaik taraf senjata dan matriks anda dan banyak lagi, terutama sekali untuk berapa lama mereka lakukan. Secara keseluruhan, mesin impian Claire adalah sesuatu yang perlu anda lakukan di Menara Fantasi.

Bagaimana Mesin Impian Claire Berfungsi di Menara Fantasi

Terdapat banyak mekanik untuk membungkus kepala anda di Menara Fantasi. Dari menyelam ke bawah tanah runtuh dan musuh bos pertanian, untuk membuka dada harta karun dan berjuang dalam simulasi, Menara Fantasi adalah permainan yang mempunyai sedikit segalanya. Kemudian dalam permainan, anda membuka kunci mekanik baru yang dipanggil Claire’s Dream Machine. Bola kecil ini muncul di sana sini untuk anda berinteraksi. Inilah semua yang anda perlu tahu mengenainya.

Bagaimana Mesin Impian Claire Berfungsi

Setelah anda maju melalui cerita ke bab tiga, anda akan bertemu dengan watak bernama Claire di Wilayah Navia. Dia adalah saintis yang akhirnya memainkan peranan bersaiz yang baik dalam cerita. Setelah bab selesai, anda akan beralih ke rantau mahkota. Pada masa ini, setelah menyelesaikan beberapa interaksi, mesin impian Claire mungkin muncul.

Mesin impian muncul sebagai mesin kecil dengan hologram Claire di atasnya. Apabila anda berinteraksi dengannya, dia akan memberitahu anda bahawa anda boleh menggunakan drone untuk memasuki impian yang jelas untuk tujuan latihan.

Setelah anda menerima latihan, mesin impian akan menempatkan anda dalam senario latihan rawak. Tidak ada cara untuk memilih senario yang anda letakkan. Pengalaman pertama anda mungkin menjadi kursus survival di mana anda perlu mengatasi gelombang musuh, sementara itu, pengalaman kedua anda mungkin menjadi minigame di mana anda perlu mengumpul bola kuasa dengan bergerak dari sisi ke sisi. Kursus latihan ini membawa anda XP untuk menyelesaikannya, serta beberapa ganjaran rawak. .

Mengenai Pengarang

Aden Carter

. Ketika dia tidak bermain, dia menghabiskan waktunya menulis pencarian permainan roleplaying, berkayak, dan menikmati alam semula jadi.

Menara Fantasy: Minigame Mesin Dream Claire dijelaskan

Menara Minigame Mesin Impian Fantasi Claire

Semasa anda memajukan kisah utama Tower of Fantasy dan selesaikan setiap bab, anda akan membuka lebih banyak kandungan bonus untuk diterokai. Khususnya, semasa anda maju melalui bab dua dan semakin dekat untuk memasuki bab tiga, anda akan mendapati diri anda membuka pod bekalan untuk barang. Kadang -kadang, anda mungkin menghadapi NPC hologram biru. Hologram ini dikenali sebagai Mesin Impian Claire.

. Jika anda berminat untuk belajar lebih banyak, teruskan membaca untuk mencari panduan komprehensif mengenai minigame mesin impian Claire di Menara Fantasi.

Bagaimana Minigame Mesin Dream Claire berfungsi di Menara Fantasi?

Semasa anda membuka pod bekalan dan dada harta karun, ada kemungkinan anda akan menemui hologram biru. Tidak kira mana rantau anda berada, selagi anda membuka kunci bekas harta.

Apabila berinteraksi dengannya, anda akan menemui NPC yang dipanggil “Claire’s Dream Machine”. Dia akan bertanya kepada anda jika anda ingin membenamkan diri dalam mimpi, yang boleh anda terima atau menolak.

Jika anda memilih untuk menerima, anda akan menelefon ke minigame rawak. Walaupun One Dreamscape mungkin muncul sebagai permainan platform 2D, yang lain mungkin bertelur sebagai arena pertempuran melawan banyak musuh atau bahkan labirin. Tidak ada cara untuk memilih minigame mana yang anda tampilkan atau meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan yang tertentu. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa aspek yang setiap cabaran mempunyai persamaan:

 • Setiap senario mempunyai satu objektif utama, diikuti dengan tugas bonus yang memberi ganjaran tambahan.
 • Anda akan mendapat ganjaran setelah menyelesaikan setiap impian.
 • .

Ganjaran yang anda terima dari minigame berbeza -beza. Walaupun sesetengah mungkin memberi anda nukleus emas dan hitam, yang lain mungkin memberi ganjaran kepada anda dengan kotak peralatan atau penggalak.

Dengan melengkapkan impian dengan jayanya, anda akan menerima hadiah utama secara automatik. Dari sini, terdapat objektif bonus, seperti menyelesaikannya dalam had masa tertentu atau mengalahkan sejumlah musuh tertentu. Setelah melakukan tugas -tugas tambahan ini, anda akan menerima ganjaran tambahan pada akhir mimpi.

Menara Fantasi boleh didapati di peranti PC, Android, dan iOS melalui laman web rasmi. Jika anda berminat untuk mempelajari lebih lanjut mengenai permainan, lihat sama ada anda boleh menukar jantina di Menara Fantasi dan di mana untuk mencari Laver.

Mengenai Pengarang

Madison Benson

Madison adalah seorang penulis kakitangan di Prima Games yang telah memainkan permainan video selama lebih dari dua puluh tahun dan menulis tentang mereka selama lebih dari dua tahun. Cintanya untuk permainan video bermula dengan permainan strategi berasaskan giliran seperti Heroes of Might and Magic dan sejak itu telah diperluaskan ke Sims, MMORPGS, dan tindakan RPG.