Luma Temtem: Cara Menangkap Temtem Shinies | Senapang patah kertas batu, Temtem Luma – apa yang mereka, di mana untuk mencari mereka, dan banyak lagi | Taktik Pocket

Temtem Luma – Apa mereka, di mana untuk mencari mereka, dan banyak lagi

. Atau, jika anda belum lagi mencuba Monster-Tamer yang dipengaruhi oleh Pokémon ini, lihat Kajian Temtem kami untuk menilai sendiri sama ada anda telah mendapatnya untuk menjadi tamer terbaik di tanah itu.

Ingin tahu bagaimana untuk mendapatkan luma temtem? Semasa anda tergesa -gesa dan menangkap temtem dalam tompok rumput tinggi, ada kemungkinan anda dapat mencari Luma Temtem yang jarang berlaku. Luma Temtem ini adalah variasi yang sangat jarang berlaku yang mempunyai corak warna yang berbeza dan tiga statistik yang sempurna. Yang menjadikan mereka layak mencari kedua -dua pengumpul dan pejuang, tetapi adakah kita menyebut bahawa mereka jarang? Sekali lagi sehingga semua orang mendengar: Luma Temtem sangat jarang berlaku, jadi anda perlu menghabiskan banyak masa memburu mereka. Nasib baik, ada cara untuk pemburu luma yang gemar meningkatkan kemungkinan.

Dalam panduan ini, kami akan memecahkan semua yang anda perlu ketahu.

Apa itu Luma Temtem?

. Mereka sangat jarang berlaku dari temtem biasa. . Anda akan tahu jika anda telah melihat Luma Temtem apabila anda melihat yang berikut:

  • Ia berkilau ketika pertempuran bermula.
  • Ia akan sentiasa bersinar.
  • Ada bintang di sebelah namanya.

Tidak seperti Pokemon Berkilat, jika anda menjumpai Luma Temtem dan menangkapnya, anda akan mempunyai ahli parti yang selalu mempunyai tiga “nilai tunggal” yang sempurna. Ini merujuk kepada mata yang ditambahkan pada statistik asas Temtem. Set yang dijamin tiga nilai tunggal yang sempurna sangat wajar. !

Berapa kerapkah Luma Temtem bertelur?

Kemungkinan semasa mencari Luma Temtem adalah 1 dalam 7500. Kemungkinan itu agak tipis, jadi ketika anda boleh bertuah dan dapatkannya langsung, mengharapkan perlu memburu seketika jika anda ingin mendapatkan Luma Temtem.

. Anda boleh mendapatkan lebih banyak cara untuk meningkatkan kemungkinan Luma Temtem yang terdapat di bawah.

Cara Meningkatkan Luma Temtem Rate

Terdapat beberapa cara untuk meningkatkan kemungkinan mencari Luma Temtem. Kami akan memecahkan masing -masing di bawah, menerangkan setiap kaedah supaya anda dapat kembali ke pemburuan luma anda.

Saipark Luma Weeks

. Ini adalah peristiwa biasa yang diadakan di Temtem yang meningkatkan kemungkinan mencari varian Luma Temtem tertentu di Saipark sebanyak 4x. .

Dapatkan radar luma

Satu lagi cara untuk meningkatkan peluang untuk mencari Luma Temtem adalah untuk mengulang semula pemimpin dojo. Sekiranya anda menang dalam pertandingan ulang (pertempuran yang lebih sukar yang mengikuti set peraturan yang kompetitif), anda akan mendapat radar luma. Radar Temtem adalah item yang boleh anda aktifkan untuk menyasarkan garis evolusi Temtem tertentu. . . Semakin lama rantai anda, semakin tinggi kemungkinan menghadapi Luma Temtem.

. Sekiranya anda membiak Luma Temtem dengan temtem biasa, terdapat 1 dalam 1000 peluang bahawa anak -anak akan menjadi luma. Sekiranya kedua -dua ibu bapa adalah Luma Temtem, itu meningkat kepada 1 dalam 100. Kelemahan untuk kaedah ini adalah TemTem hanya boleh membiak beberapa kali, seperti yang digambarkan oleh penarafan kesuburan mereka, dan jumlah itu selalu berada di bawah 60.

. Sekiranya anda ingin mendapatkan beberapa Luma Tuwai untuk mendapatkan varian berkilat dari banyak evolusinya, lihat panduan kami di mana untuk mencari dan bagaimana untuk berkembang Tuwai di Temtem. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Temtem yang kuat dan evolusi mereka, lihat senarai penuh kami setiap TEMTEM. Sekiranya anda masih berjuang melalui kisah utama dan memerlukan bantuan, lihat senarai dojos kami di TemTem dan carta jenis Temtem kami.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Humble Bundle Ikuti
  • TEMTEM Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

.

Ketika Dave adalah penulis panduan untuk rock, kertas, senapang patah, itu adalah keistimewaannya untuk memahami cara bermain permainan tertentu dengan baik, sehingga pemain baru dapat memahami hal -hal yang lebih kompleks tentang mereka.

Temtem Luma – Apa mereka, di mana untuk mencari mereka, dan banyak lagi

Jika anda berada di Temtem Luma Hunt untuk rakan raksasa yang berkilat, kami mempunyai satu -satunya panduan yang anda perlukan untuk menjamin makhluk yang bernilai dipamerkan dalam talian

Imej tersuai luma temtem molgu dan blooze pada latar belakang temtem

Diterbitkan: 15 Okt, 2022

Kita semua mahukan sesuatu yang berkilat dan bagus, dan dalam permainan raksasa crema, bahawa sesuatu adalah luma temtem. Dengan cahaya keemasan mereka, statistik yang dipertingkatkan, dan bintang yang menonjol dengan nama itu, raksasa ini adalah krim tanaman kedua-dua penampilan dan di tempat yang kompetitif, jadi menambah pasangan kepada pihak anda harus menjadi keutamaan.

Nasib baik, kami Temtem Luma Panduan di sini untuk membantu anda mencari persamaan permainan ini sebelum anda mencuba dan mengambil ke Dojos dan Lairs di seluruh Archipelago Airborne. Seperti yang anda harapkan untuk bersamaan berkilat, Luma Temtem Masih bukan perkara paling mudah untuk mendapatkan tangan anda, tetapi dengan kaedah kami, anda harus mempunyai idea yang lebih baik tentang bagaimana untuk meningkatkan peluang anda.

Untuk lebih banyak petua dan trik untuk membuat masa anda di kepulauan udara yang sedikit lebih mudah, lihat senarai TemTem Tier kami, Senarai Kod TemTem, dan Panduan Permulaan Temtem kami. .

Apa itu Luma Temtem?

Luma Temtem adalah setara Temtem Pokémon berkilat, walaupun dalam kes ini, mereka benar -benar berkilat. Daripada swap palet lama biasa yang kita lihat dalam siri Pokémon, raksasa khas permainan ini menimbulkan bersinar ajaib, menjadikannya lebih jelas jika anda cukup bernasib baik untuk bertemu dengan satu di alam liar.

Thumbnail YouTube

Perbezaan besar antara Luma Temtem dan Pokémon Berkilat adalah bahawa Luma Temtem cenderung bersaing secara kompetitif tanpa bergantung pada RNG untuk atribut statistik mereka, dengan SVS, setara IV, maksimum tiga atau empat dari tujuh statistik. Namun, jika statistik ini tidak bertemu dengan apa yang anda perlukan dalam raksasa, itu bukan pembiakan Temtem sedikit tidak dapat diselesaikan.

Apakah kemungkinan Luma Temtem?

Kemungkinan mencari varieti temtem luma dalam permainan biasa adalah 1 dalam 7,500. Anda tidak boleh mendakwa bahawa angka -angka itu memihak kepada anda di sana, tetapi ada beberapa cara anda dapat meningkatkan kemungkinan untuk memungut Luma Temtem yang sukar difahami, dan anda dapat menemuinya di bahagian seterusnya.

Tangkapan skrin Temtem luma hedgine dengannya

Di mana saya boleh mendapatkan luma temtem?

Terdapat banyak kaedah yang dapat membantu anda mencari Luma Temtem, walaupun sedikit yang dijamin. Lihat tajuk di bawah untuk cara yang dicuba dan dipercayai untuk mendapatkan rakan raksasa yang berkilat, dan kami akan kembali mengemas kini halaman ini jika ada kandungan pasca pelancaran yang menjadikan Temtem Luma memburu lebih mudah.

Luma Radar

. Anda boleh mendapatkan radar luma dengan mencabar dan memukul, pemimpin dojo untuk kali kedua dalam pertempuran yang kompetitif. Sebaik sahaja anda mempunyai radar luma anda, anda perlu menuju ke kawasan di mana anda biasanya akan menemui temtem tertentu dari radar luma anda, dan banyak raksasa akan bertelur sementara radar aktif.

Untuk meningkatkan kemungkinan Luma Temtem dengan menggunakan radar luma, anda perlu berantai bersama -sama dengan banyak pertemuan. Kami telah membuat jadual mudah yang anda dapati di bawah untuk mengikuti berapa banyak pertemuan rantai yang anda perlukan untuk meningkatkan kemungkinan untuk lebih memihak kepada anda. Perlu diingat, rantai pecah pada 300, jadi jangan fikir ia adalah kesilapan anda apabila rantaian semula.

Kadar Luma Luma kemungkinan
0-99 x1 1 dalam 7,500
100-199 1 dalam 1,500
200-300 x10 1 dalam 750

Saipark

. Kemungkinan berkisar dari 1x, atau kemungkinan biasa, hingga 4x luma kemungkinan dalam minggu luma, dan setelah melakukan matematik, yang memberi anda peluang 1 dalam 1,875. Untuk memeriksa apa kemungkinan untuk minggu ini, lawati Panduan Temtem Saipark kami.

Pembiakan Luma

Pembiakan Luma Temtem adalah pilihan lain, tetapi anda memerlukan sekurang -kurangnya satu temtem berkilat sebelum mencubanya. . Ingatlah, tidak seperti Pokémon, Temtem mempunyai batas kesuburan, jadi cuba untuk tidak memakai mesin cinta Luma anda pada awal.

Di sana anda memilikinya, panduan Temtem Luma kami lengkap dengan kaedah yang dicuba dan dipercayai kami. .

Lebih banyak dari taktik poket

Connor Christie Connor adalah seorang penulis dan pop-budaya dengan pengalaman menulis untuk wargamer dan penetapan digital. Apabila dia tidak membuat dek Marvel Snap, anda dapat menemuinya menyelesaikan teka-teki dalam Candy Crush, memanggil Yu-Gi-OH! Pautan duel, atau memburu kod roblox segar. Sejak tiba di Taktik Pocket, dia pernah ke Jepun untuk menutupi Yu-Gi-Oh! WCS, sementara juga menulis banyak ulasan permainan Nintendo terkini. .

Temtem Luma Odds Divisualisasikan akan membuat pemburu berkilat menangis

Temtem Tamer disertai dengan pigepic kelihatan terkejut

Peluang anda untuk menangkap luma temtem, atau berkilat untuk menggunakan istilah biasa dari itu yang lain Permainan Mengenai Mengumpul Monster Cute, kira -kira 1 dari 6,000. Ia tidak terdengar buruk – anda menghadapi sejumlah liar yang baik Temtem dalam mana -mana sesi permainan yang diberikan dan tidak mungkin kemungkinan besar.

Tetapi apabila anda membuat nisbah abstrak konkrit dan menggambarkan semuanya dalam satu imej, seperti yang ditunjukkan oleh Pengguna Reddit SetTiro25… Ini gambar yang suram.

Nota patch temtem terkini telah menurunkan kemungkinan menangkap luma temtem lebih jauh ke 1 dari 8,000. Yang mengatakan, anda boleh mempunyai peluang yang lebih baik untuk mencari satu di Temtem Saipark, dan pemaju Cremagames mengatakan ia bekerja pada “cara aktif memburu luma” untuk meningkatkan peluang anda dalam kemas kini masa depan. Sehingga itu, hanya gambarkan imej di bawah, tetapi juga Bleaker.

Itu 6,000 toxolotl. Teensy, blue-ish blip tepat di atas dan di sebelah kanan pusat adalah satu versi luma yang menunggu di tengah-tengah semua yang lain anda jauh, jauh lebih cenderung untuk melihat.

Sejauh yang kita tahu, tidak ada persamaan temtem yang berkilat Pokemon Sword and Shield Pokemon Berkilat. Peluang anda untuk menghadapi temtem berkilat selalu sama, tidak kira apa yang anda lakukan atau berapa kali anda menemui makhluk yang sama sebelum ini. Pada asasnya, ia kira -kira sebagai rawak seperti membuang anak panah pada gambar itu (dengan andaian anda, seperti saya, mengerikan di anak panah).

Tidak ada yang mengadu tentang keadaan semasa memburu Temtem Luma. . Selain itu, seperti inspirasi berkilat mereka, Luma hanya untuk kelihatan. Tidak ada kelebihan mekanikal untuk menggegarkan skuad semua-luma, walaupun mungkin akan menjadikan lawan PvP anda melakukan ganda.

Memandangkan perkongsian video baru ini menyoroti dari Twitch Streamers mengingatkan kita, 1 dari 6,000 masih berlaku.

Peluang 1 dari 6000 untuk luma? Kami suka kemungkinan itu. gambar.Twitter.com/7jrf1xg1jlfebruary 5, 2020

Namun, jika anda telah menetapkan hati anda di Luma Temtem, anda mungkin mahu mengekalkan matlamat itu di belakang fikiran anda semasa anda melakukan perkara lain dalam permainan. Luma yang ditonton tidak pernah bersinar, seperti yang mereka katakan dalam peribahasa yang baru saya buat.

Secara peribadi, saya sangat gembira Temtem hanya mempunyai kira -kira 80 makhluk untuk ditangkap sekarang, Dan saya merancang untuk berpura -pura bahawa versi luma mereka hanya legenda bandar.

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Connor Sheridan

Saya mendapat BA dalam kewartawanan dari Central Michigan University – walaupun pendidikan terbaik yang saya terima dari CM Life, akhbar yang dikendalikan oleh pelajarnya. Lama sebelum itu, saya mula mengikuti ijazah saya dalam permainan video dengan menyerang kakak saya untuk membiarkan saya bermain Zelda di Super Nintendo. Saya pernah menjadi pelatih berita untuk GameSpot, penulis berita untuk CVG, dan sekarang saya seorang penulis kakitangan di GameRradar.