Lokasi Fortnite Grill dijelaskan: di mana untuk memusnahkan gril di Fortnite |, Fortnite Grills: di mana untuk memusnahkan gril dengan alat penuaian lambat ‘n’ yang rendah di Fortnite | Pcgamesn

Fortnite Grills: di mana untuk memusnahkan gril dengan alat penuaian lambat ‘n’ yang rendah di Fortnite

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Lokasi Fortnite Grill dijelaskan: di mana untuk memusnahkan gril di Fortnite

Di mana untuk memusnahkan gril selama 14 hari cabaran musim panas.

Panduan oleh Penyumbang Matthew Reynolds
Dikemas kini pada 1 Ogos 2019

Mencari .

Ia tugas anda dengan memusnahkan gril dengan pickaxe lambat rendah – yang diberi ganjaran apabila anda menemui lokasi bunga api Fortnite. Lakukan pertama, dan anda boleh mengalih perhatian anda ke gril.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

Lokasi Fortnite Grill sekilas

Anda perlu mencari sebanyak tujuh lokasi gril di Fortnite, dan walaupun mereka bukan yang paling mudah dicari, mereka bersyukur banyak, banyak lagi di luar sana daripada yang anda perlukan.

Berikut adalah pilihan beberapa lokasi gril yang ada:

Lokasi Fortnite Grill dengan lebih terperinci

Berikut adalah pandangan yang lebih dekat di beberapa lokasi grill tertentu di Fortnite. Kami tidak akan menunjukkan kepada mereka semua, tetapi sebaliknya memberi tumpuan kepada beberapa tempat tertentu dengan kelompok gril – dengan cara itu, anda boleh menandakan 2-4 dalam satu lawatan, dan membuat proses ini lebih cepat.

Ingat, anda perlu melengkapkan pickaxe lambat rendah – diberi ganjaran dengan melengkapkan lokasi bunga api Fortnite – sebelum anda memulakan.

Tiga lokasi gril di pantai yang sombong, Mengetahui bahagian belakang rumah paling utara, utara kolam rumah kedua dari bawah, dan satu lagi di sebelah menara di rumah paling bawah:

Disana ada lokasi tiga gril di Pleasant Park – Satu betul-betul di tengah-tengah di sebelah gazebo pusat, satu lagi di barat daya di sebelah papan badut, dan satu lagi di belakang rumah pusat di sebelah barat:

Lokasi dua panggangan boleh didapati di Happy Hamlet, Di balkoni rumah ke utara -barat dan utara (yang menghadap ke zipline – mudah terlepas dari tanah):

Lokasi Lima Grill di Paradise Palms – Satu di sebelah Kolam Selatan, satu di Plaza Tengah, dua di tepi luar di sebelah rumah di utara dan utara-timur, dan satu lagi di luar John Wick House di pantai hanya ke timur:

Terdapat banyak, banyak lagi di luar sana – nasihat kami adalah menggunakan peta lokasi Fortnite Grill di atas semasa anda menjelajah, dan anda akan mendapat tujuh dalam masa yang singkat sama sekali.

? Semua halaman kami di satu tempat:

 • Bola pantai gergasi Fortnite
 • Fortnite kecil dan lokasi ducky getah besar
 • Lokasi Floaties Fortnite Unicorn
 • Lokasi payung gergasi Fortnite
 • Lokasi Fireworks Fortnite
 • Lokasi Fortnite Grill

Ingatlah untuk menyelesaikannya dengan pantas. Fortnite Season 10 hampir kepada kami!

Mencari lebih banyak cabaran? Kemudian masih terdapat lebih banyak cabaran Fortnite untuk melengkapkan dan lokasi Fortbyte untuk mencari.

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • Xbox One Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 2 lagi

!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.

Fortnite Grills: di mana untuk memusnahkan gril dengan alat penuaian lambat ‘n’ yang rendah di Fortnite

Di mana saya memusnahkan gril di Fortnite? . Namun, anda masih mempunyai satu ganjaran setiap hari untuk merebut cabaran Fortnite 14 hari musim panas sehingga anda dapat mendapatkan ganjaran bonus anda, smoothie kembali bling.

Yang mengatakan, anda perlu menyimpan cabaran anda sehingga kini sebelum anda dapat memulakan usaha ini. Seperti beberapa cabaran lokasi Fortnite Fortnite, anda mesti mempunyai item tertentu untuk menyelesaikan tugas. Pada kesempatan ini ia adalah alat penuaian lambat Fortnite Low ‘n’, pickaxe yang anda dapatkan untuk menandakan tugas melancarkan bunga api Fortnite berganda di sepanjang tebing sungai yang berlari dari utara ke selatan peta. .

Dalam dua minggu terakhir, anda telah menghadiri pelbagai pesta pantai Fortnite, jadi apa yang mungkin menjadi cara yang lebih baik untuk menunjukkan penghargaan untuk tuan rumah epik anda daripada, sesat, menghancurkan gril fortnite yang mana makanan indah anda disediakan? .

Dengan syarat anda bersenjata dengan kosmetik yang betul, anda boleh memulakan keturunan anda ke peta di jalan pemusnahan berasaskan BBQ anda. Terdapat lebih banyak peluang untuk memusnahkan gril fortnite daripada yang sebenarnya anda perlukan, tetapi kami memberi anda idea bagaimana untuk mencari banyak daripada mereka, sekiranya anda mempunyai kebencian yang ganas terhadap peralatan memasak al fresco.

Kami telah merancang semua lokasi panggangan yang kami ketahui di peta di atas. Seperti yang anda dapat lihat, kemungkinan ada yang cukup dekat dengan anda di mana sahaja anda jatuh – dengan pengecualian Ice Biome, atas alasan yang jelas. Manakala terdapat banyak gril di kawasan yang lebih panas dan pinggir bandar, jadi cara yang paling berkesan untuk menyelesaikan usaha ini adalah dengan menjatuhkan Palim Palms, yang mempunyai empat semua yang berdekatan.

 • Di sebelah kolam renang selatan
 • Di halaman tengah
 • Oleh payung merah di sebelah utara
 • Di sudut timur laut

Sebaik sahaja anda telah mengambil empat ini, anda akan mempunyai tujuh Barbies yang dihancurkan dalam masa yang singkat. Yang perlu anda lakukan untuk setiap orang akan menuju ke mereka sebagai bash mereka seperti yang anda lakukan untuk mendapatkan beberapa bahan binaan.

. Seperti biasa, anda masih mendapat cabaran mingguan anda untuk dilakukan, jadi inilah tempat untuk melawat setiap tiga tatasusunan solar fortnite. Itu akan membantu anda melalui pas pertempuran anda untuk membantu anda merebut fortbytes anda dan semua rampasan kosmetik yang mungkin anda mahukan. Hanya jangan mengharapkan untuk dijemput kembali ke barbeque epik seterusnya.

Harry Shepherd Bekas PCGN Guides Writer and Purveyor of Puns. Kerana yang terakhir mungkin menjadi peranan yang dilantik sendiri, ia patut menambah dia juga suka permainan RPG, Red Dead Redemption 2, dan Games Indie.