Laut Pencuri Musim 9: Tarikh Siaran, Kebocoran, dan Kemas Kini Terkini | Blog Turtle Beach, Rare telah merancang lima tahun akan datang Laut Pencuri – IGN

Rare telah merancang lima tahun pencuri laut yang akan datang

Semasa Gamescom 2022, pasukan Laut Pencuri bercakap tentang kandungan masa depan, dengan Mike Chapman (Pengarah Kreatif) membuat titik besar untuk menyatakan bagaimana pasukan sering bekerja pada kandungan atau cerita watak setahun lebih awal. Lebih -lebih lagi, Chapman juga menyatakan bagaimana pasukan itu sering menjadi penggoda benih untuk membawa pemain sepanjang perjalanan tematik lebih organik. Anda dapat melihat keseluruhan perbualan di video di bawah sekitar tanda 19 minit.

Berbanding dengan hari -hari awalnya, Laut Pencuri telah menjadi gelaran Gaas yang sangat kuat untuk Xbox, dan pasukan di Rare benar -benar mula mencari kaki mereka melalui model kandungan bermusim permainan.

Tetapi seperti mana -mana gelaran Gaas, pemain sentiasa ingin tahu apa yang akan datang, jadi baca, mari kita lihat apa yang boleh dibawa oleh Sea of ​​Thieves musim 9.

Tarikh Siaran Laut Pencuri Musim 9

Pada masa penulisan Rare belum mengumumkan tarikh pelepasan rasmi ketika Sea of ​​Thieves Season 9 bermula tetapi ia dijadualkan pada Disember 2023 sebagai sebahagian daripada Laut Pencuri Asal 2022 Roadmap. Walau bagaimanapun, disebabkan oleh satu siri kelewatan ke Sea of ​​Thieves Musim 7, Musim 9 dapat ditangguhkan pada tahun 2023.

Musim 7 pada asalnya dimaksudkan untuk dilancarkan pada bulan Jun, tetapi hanya hidup pada 4 Ogos. . Lihat jadual di bawah untuk tarikh yang lebih spesifik.

Musim TARIKH MULA TARIKH TAMAT Tempoh
Musim 1 28 Januari 2021 15 April 2021 11 minggu
Musim 2 15 April 2021 9 minggu
Musim 3 22 Jun 2021 23 September 2021 13 minggu
23 September 2021 10 minggu
Musim 5 2 Disember 2021 10 Mac, 2022 14 minggu
Musim 6 10 Mac, 2022 4 Ogos 2022 21 minggu
Musim 7 4 Ogos 2022 . Na
Musim 8 . . Na
. . Na

Sekiranya Sea of ​​Thieves Musim 8 bermula pada 13 Oktober, ia akan menjadi 10 minggu sejak permulaan musim 7. . Jadi, benar -benar kelihatan sukar untuk melihat Sea of ​​Thieves Season 9 dilancarkan pada tahun 2022 pada masa ini.

.

Sea of ​​Thieves Season 9 Ciri -ciri Baru

Sejauh ini kami mempunyai sedikit masa untuk pergi ke ciri -ciri baru untuk Sea of ​​Thieves Season 9, tidak kurang dengan peta jalan yang berjalan sedikit di belakang jadual. Buat masa ini, kita tahu bahawa Musim 9 akan menambah yang berikut:

  • Pilihan Sosial Baru untuk Krew
  • Tiga pengembaraan baru
  • ‘Misteri yang berterusan’
  • Kandungan emporium bulanan baru
  • Pas rampasan baru
  • Dan hari komuniti

Laut Pencuri Musim 8 Kebocoran & Teasers

Buat masa ini tidak ada kebocoran musim konkrit 9, tetapi penting untuk mengawasi setiap masa.

Semasa Gamescom 2022, pasukan Laut Pencuri bercakap tentang kandungan masa depan, dengan Mike Chapman (Pengarah Kreatif) membuat titik besar untuk menyatakan bagaimana pasukan sering bekerja pada kandungan atau cerita watak setahun lebih awal. . .

Oleh itu, apabila anda memikirkannya, ada kemungkinan penggoda di seberang laut pencuri sekarang mengisyaratkan apa yang akan datang dalam Musim 9.

Itu semua yang anda perlu ketahui mengenai Sea of ​​Thieves Musim 9 pada masa ini, tetapi pastikan untuk menyemak semula berita terkini, kebocoran dan kemas kini ketika mereka tersedia.

Rare telah merancang lima tahun pencuri laut yang akan datang

Pemaju merayakan lima tahun pencuri laut semasa merancang untuk lima akan datang.

Rare dan Microsoft merayakan ulang tahun kelima Laut Pencuri, tetapi pemaju juga melihat ke arah ufuk untuk lima tahun akan datang pengembaraan lanun perkhidmatan langsung.

.

“Saya fikir 10 tahun laut pencuri akan berasa seperti masa yang lama – tetapi juga, kita akan berkedip dan berada di sana,” kata pengarah kreatif Mike Chapman. “Dan saya masih fikir kita akan mempunyai perniagaan yang belum selesai apabila kita sampai ke tahap itu.”

10 permainan co-op terbaik

Beberapa kenangan terbaik bermain permainan adalah orang yang anda kongsi dengan orang lain. Untuk menghormati itu dan untuk membantu anda membuat yang baru, kami telah mencipta senarai apa yang kami percaya adalah 10 permainan co-op terbaik sepanjang masa

 <h3><span id=10. Splinter Cell Sabitan

Walaupun sebagai mod pelengkap ke sel Splinter: Kisah utama keyakinan, kempen co-op benar-benar bersinar sebagai cara yang mendebarkan dan menyeronokkan untuk bekerjasama dengan rakan untuk menghapuskan banyak orang jahat dari bayang-bayang. Ditetapkan sebagai prolog kepada cerita Sam Fisher, anda mengambil peranan seorang ejen AS dan Rusia yang bekerja bersama untuk menghentikan penjualan pasaran gelap yang mematikan, dan boleh menggunakan mekanik “Mark and Execute” bersama -sama. Komunikasi adalah kunci ketika berjongkok melalui gelap, merenung ketegangan ketika anda berpecah untuk mengambil jalan yang berbeza atau melindungi teman anda ketika mereka meletakkan diri mereka dalam situasi yang lemah, bersih dan diam -diam memilih interlopers ketika mereka cuba menyerang pasangan terdedah anda. . One Bummer adalah bahawa pelayan dimatikan pada tahun 2019, menjadikannya sangat sukar untuk dimainkan pada tahun 2021. Satu lagi sebab mengapa sudah tiba masanya untuk membawa kedua-dua sel Splinter dan mod co-op yang luar biasa ini untuk semua bermain. “lebar =” ” />
 <h3><span id=9. Overcooked 2

Overcooked menjadi asas bagi genre co-op berasaskan pekerjaan yang telah menimbulkan banyak pengalaman yang sama, tetapi ada tahap daya tarikan dan ikonik yang membuat kita kembali ke overcooked secara khusus. . Kempen cerita mempunyai koki berlari ke belakang antara trak makanan yang bergerak, kapal lanun di lautan, melemparkan makanan ke atas gunung berapi aktif dan tempat -tempat lain yang berbeza -beza yang anda tidak akan merancang untuk memasak sepotong spageti di. Memaku koordinasi yang sempurna dan memahami penalaan yang baik dari setiap kebiasaan dapur adalah kunci untuk pergi untuk penilaian yang sempurna, dan itu benar-benar satu prestasi yang hanya koki yang paling besi yang bekerja sejajar dapat ditarik.  <h3><span id=8. Jalan Rage 4

Street of Rage 4 adalah apa -apa tetapi bermain nostalgia, walaupun keluar lebih 15 tahun selepas kemasukan terakhir dalam siri ini. Ini adalah salah satu pukulan terbaik sepanjang masa, lurus, dan ia bersinar lebih cerah dalam mod co-op, dan bukan hanya kerana anda akan mempunyai peluang yang lebih baik untuk bertahan dalam kesukaran yang mencabar. Lebih daripada apa-apa lagi, apa yang menjadikan jalan-jalan kemarahan seperti permainan co-op yang hebat adalah keseimbangan keupayaan dan kedalamannya. Sangat mudah untuk melompat masuk, menyesuaikan kesukaran dan membantu untuk keutamaan anda, dan mempunyai letupan walaupun dengan seseorang yang tidak tahu semua ins-dan-keluar francais. Tetapi berkumpul bersama sekumpulan veteran yang tahu bagaimana untuk benar -benar menggali ke jalan -jalan kedalaman mekanikal Rage 4, dan lebih menyeronokkan untuk mencabar diri anda untuk mendapatkan sejauh yang anda boleh, terutama dengan MR. Mod Survival X Nightmare DLC Dikeluarkan Selepas Pelancaran. Mana-mana bahagian pagar yang anda ada, ambil paip logam dari tanah, epal untuk kesihatan dari sampah boleh, dan melompat ke salah satu permainan co-op yang paling menyeronokkan di sekitar.”lebar =” ” />  <h3><span id=7. Ketuhanan asal Sin 2

Sama seperti inspirasi yang jelas, penjara bawah tanah dan naga, ketuhanan asal sin 2 adalah pengalaman koperasi yang sangat menyeronokkan, tetapi ia memerlukan mencari rakan kongsi atau kumpulan yang tepat untuk dimainkan. Lagipun, ia adalah RPG yang sangat padat dengan banyak dialog, pilihan penyesuaian watak, dan pertempuran berasaskan giliran, tetapi jika anda mendapati orang yang betul atau orang yang sanggup terlibat dengan kedalamannya dan komited untuk kempen penuh seperti yang anda lakukan Kumpulan D & D, Ketuhanan Asal Sin 2 adalah pengalaman co-op yang tidak dapat dilupakan. Setiap pertarungan adalah teka -teki koperasi sendiri di mana anda mesti menyelaras dengan parti anda, merancang bergerak ke hadapan, dan memanfaatkan kemahiran unik watak anda sendiri untuk mengatasi pertempuran yang benar -benar sukar. Dan seperti permainan D & D yang baik, ini semua tentang meneroka cerita sebagai satu kumpulan, menemui bagaimana pilihan anda memberi kesan kepada dunia, dan bekerjasama untuk mencapai matlamat anda. “lebar =” ” />  <h3><span id=6. Monster Hunter World

Monster Hunter: Dunia cemerlang mengekalkan kerumitan, kesukaran, dan rasa tertanya -tanya melalui multiplayer. . . Diakui, bermain melalui cerita utama dengan rakan -rakan boleh menjadi sedikit tugas yang membosankan pada masa -masa, tetapi misi cerita hanyalah pecahan kecil yang sangat kecil dari beratus -ratus jam pengembaraan raksasa pengembaraan: dunia yang ditawarkan, terutama ketika banyak dari banyak Kandungan “pasca permainan” adalah yang terbaik apabila dimainkan dalam pasukan, seperti raksasa yang menakutkan dengan mekanik MMO yang dikenali dari crossover Final Fantasy 14, atau naga penatua yang sangat sukar, dan yang paling mencabar dari semua, Fatalis. Mengalahkan musuh -musuh yang paling sengit ini dengan tunas terbaik anda akan menguatkan ikatan tersebut lebih banyak – atau membuat anda ingin menafikan seseorang kerana tidak minum armorskin mereka. Sama ada, ini adalah masa yang tepat.

Pasukan Laut Pencuri nampaknya membincangkan idea -idea untuk penyeludupan mekanik, ganjaran untuk melindungi pemain lain dari pendatang, dan mekanik untuk “lukisan” tangkapan skrin. .

Terdapat beberapa cerita menarik lain dalam perayaan Laut Pencuri Laut Xbox Wire. Pemaju mendedahkan bahawa padang asal untuk Sea of ​​Thieves membintangi ejen rahsia dan bukannya lanun, dan mereka “merobek pelan tindakan kami” selepas melancarkan dan mengubah pendekatan ke kemas kini kandungan permainan.

Laut Pencuri telah melihat banyak kemas kini kandungan sejak pelancaran awalnya pada tahun 2018. Dari kerjasama dengan francais seperti Pirates of the Carribean dan Borderlands, hingga pencarian tiga bahagian rawak tahun lepas, terdapat banyak pengembaraan pelaut bagi pemain untuk menenggelamkan gigi mereka ke dalam.